-
Μετά τον έρωτα, τα λεφτά και τον βήχα βρήκαμε και κάτι άλλο που δεν κρύβεται... η καγκουρίαση.
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μετά τον έρωτα, τα λεφτά και τον βήχα βρήκαμε και κάτι άλλο που δεν κρύβεται... η καγκουρίαση.Ελα τωρα που ειναι καγκουρεμενο το fiesta θα γινουμε μπιλιες.Ειναι πανεμορφο το μονο που του λειπει ειναι το σηματακι μπροστα για να δεσει ολο.
-
Eντωμεταξύ πρέπει να ειναι το ασχημοτερο ever Fiesta! H ασχημότερη γενιά του!
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ναι ρε συ, απλά νόμιζα ότι είχε κανονική.Στο δικό μου αν δεν κάνω λάθος κανονική έχει με λάστιχο 175/65R14
-
και γω 175/65/14 εχω... Επανω η δικη σου εχει αυτοκολλητο που γραφει '80 χλμ'?
-
Δεν θυμαμαι δεν νομίζω. Αν είναι 175 νορμάλ είναι ρε συ δεν είναι εκείνες οι πολύ στενές.
-
Εμας με τα μκ1 μας εριξε η fraud.
-
Είδα Κώστα πιο πάνω;;;
μπα ιδέα μου ήτανε...
Μετά από αιώνες έσιαξα μερικά θέματα στο αμάξι, κάτι δαχτυλίδια στα προβολάκια ξαναβάφτηκαν, κολλήθηκαν τα μαρσπιέ, άδειασε από σαβούρα το πορτ παγάζ (έπος αυτό το τελευταίο)...
Κάτι από Λίμνη Αώου
Εδώ ήθελα εκτός τις γραμμές ΔΕΗ (που έκαψαν μερικές εκατοντάδες στρέμματα πεύκα, βλαμμένοι άνθρωποι, από τα έργα ΔΕΗ) και λίγο πιο κάτω τη σελήνη. Πολλά θέλω... Φωτό από τα 300+ μέτρα μακρυά...
-
Μετά τον Jim clark θα γίνω λίγο …πεζός
Μία από τον προηγούμενο μήνα, με το δίδυμο αδελφάκι του, το οποίο πάρκαρε πάντα κοντά μου κάθε πρωί στη δουλειά
-
Η νεα μου μοντα....
-
καλα έκανες και έβαλες κάλτσα το καλοκαίρι βρωμάνε πολύ τα αθλητικά...
-
+1
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλα έκανες και έβαλες κάλτσα το καλοκαίρι βρωμάνε πολύ τα αθλητικά...Τι λες μακρια η κοντη καλτσα???
-
ιδανική...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ιδανική...Με σκουφακια για τα δαχτυλα???
-
Ωραία η μπλε λεπτομέρεια στο παπούτσι, μόνος σου την έβαψες;
-
Τεράστια μου φαίνονται.
-
Yπολογίζω ότι με Νο 45 παπούτσι πατάς χαλαρά γκάζι-φρένο ταυτόχρονα..
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!