-
Ναί λιγάκι....τό να κάνεις βρέ; Είταν όμος πολλή καλός σύντροφως! 1900 Πετρέλεο .....το 2006 μασ έφερε σε ούτε 17 ώρες από Σέρρες / Στουτγκάρδη. Το έδωσα γιατί θα άρχηζε να βγάζει προβλήματα...είχε γιρο στα 170 χιλλιαδες χλμ.
-
Σερραίος και Βαιμπλινγκεν, πες μου ότι βγαίνεις και στη Τζαμάικα να πηδηχτω από το παράθυρο!
Sent from my fingers to your eyes!!
-
-
Ο χρήστης chris77 έγραψε:
Ναί λιγάκι....τό να κάνεις βρέ; Είταν όμος πολλή καλός σύντροφως! 1900 Πετρέλεο .....το 2006 μασ έφερε σε ούτε 17 ώρες από Σέρρες / Στουτγκάρδη. Το έδωσα γιατί θα άρχηζε να βγάζει προβλήματα...είχε γιρο στα 170 χιλλιαδες χλμ.Tο Golf, με το οποίο ήσουν πολύ ευχαριστημένος το έδωσες γιατί ΘΑ άρχιζε να βγάζει προβλήματα και πήρες το BMW που έχει τόσα προβλήματα, που θέλεις να το ξεφορτωθείς. Μάλλον δεν ήσουν πολύ τυχερός, άντε στο επόμενο περισσότερη τύχη
-
Όλοι όσοι είναι γερμανία και Σερραιοι εκεί βγαίνουν!
Δοϊράνη πάντως δεν ανήκει στο Νομό Σερρών αλλά Κιλκίς, οχι ότι κάνει καμία διαγορα!
-
Ναι και λογο εφοριας....ηταν πλεον 6 χρονο. αλλα για το αλπινα που να ηξερα τη μου περημενη; θα δουμε....σε λιγο θα γινει το δικαστιριο ....εφχομαι να μου δοσουν μια εκπτοση και να το κρατισο ...αν οχι να το παρουν πισο και να μου επιστρεψουν τα χρηματα που εδοσα σην 5% τοκο .....εχο 47χιλλιαδεσ χλμ και πλεον 4 φορες αλαγη βολαν και δισκο πλατο κομπλε. ειναι πλεον γεγονος πος ηπαρχει προβλημα στα πετρελεα το 2000 κυβικον τετρακυλινδρα της BMW. ειναι και ενα απο τα λιγα που δεν εβαλαν το χερακι τους η Αλπινα...ενοω το βολαν κτλ. Κριμα
-
Δεν ειμαι σερρεος! τεσπαντον ....αυτο το τσαμαικα που ειναι;
-
Δεν σε είπα Σερραιο ρε, το κατάλαβα, απλά σου εξήγησα για το τη είναι!
Το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται σε ένα Χωριο κοντά στα σύνορα με Βουλγαρία και κάθε καλοκαίρι όσοι έρχονται από γερμανία εκεί βγαίνουν!
17 ώρες εεε μια χαρά, μόνο εγώ έτυχαν φουλ γκαντεμια τελευταίο ταξίδι κ κάνανε ένα ατελείωτο ταξίδι μέσω Ουγγαρίας Ρουμανίας Βουλγαρίας!
-
Απο Δράμα ειμαι...
Δεν το γνοριζω το μαγαζι. Τεσπαντον....ναι 17 το πηγενα πολλη αγρια....την ιδια διαδρομη ομος την εχω κανει και σε 35 ωρες....το 2005. Τελεπορια σκετη!!!
-
Μια τετοια 525 ειχε ο πατερας μου στην Γερμανια..6 σε σειρα και τα μυαλα στα καγκελα
Φιλε μου Waiblingen πινακιδες βλεπω!!! Τι περιοχη? sorry για το offtopic
-
E90 +alpina wheels = win
-
WIN; Diladi;
Sorry but its not an E90+Alpina Wheels! Its an origin Alpina D3.
Exhaust pipes, underneath, there’s ALPINA-tuned suspension, and under the bonnet a larger garrett turbocharger and intercooler, bigger injectors and reprogrammed engine management.
-
-
-
-
Αφού πιάσαμε τα γυαλισμένα του GCC, ας βάλω και εγώ τη δική μου από την τελευταία της περιποίηση
-
Κίτρινα φώτα πορείας;
-
η φωτογραφία φταίει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η φωτογραφία φταίει... -
Ο χρήστης linker-loader έγραψε:
Αφού πιάσαμε τα γυαλισμένα του GCC, ας βάλω και εγώ τη δική μου από την τελευταία της περιποίησηΠολύ ωραίο το Xantia !
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!