-
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
Παιδια τελειωνετε κατανταει βαρετο το ολο θεμα.. ανωριμοι ανθρωποι τι να πειςπαρε ανε3ιτιλο απο το συνεργειο και χτυπα το στο μπαρμπριζ..
-
Bάλε μια αυτοκόλλητη μικρότερου μεγέθους στον προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπορείς αν δεν σε βολεύει να την ζωγραφίσεις με μαρκαδόρο στο παρπριζ ... και όταν δεν σε βολεύει την σβήνεις...
πιάνει το χέρι σου ?Κοίταξε, δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστεύω ότι αν εκτυπώσεις σε μια κόλλα Α4 τον αριθμό της πινακίδας σου με μεγάλα γράμματα (όσο πιο μεγάλη γραμματοσειρά, τόσο καλύτερα) και το έχεις στο ντουλαπάκι σου, λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Με κάθε επιφύλαξη βέβαια. -
-
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
μπορείς αν δεν σε βολεύει να την ζωγραφίσεις με μαρκαδόρο στο παρπριζ ... και όταν δεν σε βολεύει την σβήνεις...
πιάνει το χέρι σου ?Κοίταξε, δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά πιστεύω ότι αν εκτυπώσεις σε μια κόλλα Α4 τον αριθμό της πινακίδας σου με μεγάλα γράμματα (όσο πιο μεγάλη γραμματοσειρά, τόσο καλύτερα) και το έχεις στο ντουλαπάκι σου, λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Με κάθε επιφύλαξη βέβαια.Ρε αφηστε τον ανθρωπο ρε αυτος δε θελει να βρωμιζει το παρμπριζ του.Εσεις τι κοιτατε σε ενα αμαξι δηλαδη αν εχει το σημα του 12???Και εγω δεν εχω κολλημενη την ασφαλεια σε καποιο παραθυρο τι σημαινει αυτο οτι δεν εχω???
-
Το σήμα της ασφάλειας δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κολλημένο κάπου.
Κλείνει η παρένθεση, επιστροφή στο θέμα παρακαλώ. [mod]
-
@ σουμι, σταθερή αξία το ΡοΧι σου.
-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Πολυ ωραιο το rx8 σου!
-
Ωραία τα αυτοκίνητα των τελευταίων σελίδων
JimClark, οι φώτο σου -κλασσικά- καταπληκτικές!
-
Πολύ λίγα τα f/l RX8.
Shumi, πρόλαβες τα τέλη κυκλοφορίας με τα κυβικά; -
-
edit
Tι δεν καταλαβες απο το viewtopic.php?f=5&t=47990&p=2518155#p2517666 ?[mod] -
Μορφεα εστω και καθυστερημενα καλοταξιδο το νεο σου αποκτημα. Καταπληκτικες οι φωτο σου...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πολύ λίγα τα f/l RX8.
Shumi, πρόλαβες τα τέλη κυκλοφορίας με τα κυβικά;ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑΙ
-
-
Ψιτ μεγαλε αλλαξε την υπογραφη..εκλεισε 420.000km το μπουρουχι..
-
419.300 σήμερα
-
-
Καινε λαδια αυτα δε κανουν
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Καινε λαδια αυτα δε κανουν
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!