-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αλλα εγω δε σου ελεγα αυτη την αμαρτια αλλα την αμαρτια με το κατεβασμα απο 5η σε 2α.
Για φρεναρισμα πανικου ειναι ο,τι πρεπει!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αλλα εγω δε σου ελεγα αυτη την αμαρτια αλλα την αμαρτια με το κατεβασμα απο 5η σε 2α.
Για φρεναρισμα πανικου ειναι ο,τι πρεπει!
Δε νομιζω αν πηγαινεις με 120χλμ.
-
Βεβαια Αλεξανδρε δεν ειπες την αμαρτια σου. Αλλοι με focus οταν εκαναν αυτο που εκανες και εσυ συνηθως παιρνανε τις βαλβιδες στη μασχαλη.Παντος και εμεις που εχουμε το focus μας ειμαστε αρκετα ευχαριστημενοι.
Βεβαια ο δισκος στο δικο μας δεν αντεξε 120.000χλμ (χαρη σε εμενα ) εκανε μολις 80.000χλμ.Η μονη ζημια που βγηκε και ενας καμενος πολλαπλασιαστης, ενα παγουρακι πληρωσης παραφλου και κατι ρουλεμαν που δε κανανε καποιον θορυβο αλλα πρεπει να ειχαν προβλημα..Και αυτο που θελει τωρα ειναι αναρτησεις (ναι καταφεραμε να τις καταστρεψουμε με ελατηρια χαμηλωματος).Κατα τα αλλα το εμπιστευομαι παρα πολυ σαν αυτοκινητο γιατι ειναι αρκετα σκληρη η χρηση που του εχουμε κανει και ο μονος τριγμος που ακουω ειναι κατι γυαλινο τριγμο που κατι μου λεει πως πρεπει να ειναι η καποια κλειδαρια η η γρυλια της πορτας του συνοδηγου.Το καλοκαιρι αν βρω δουλεια σιγουρα θα ψιλοβελτιωθει...
Επισης στο fiesta το ιδιο προβλημα το εβγαλε και ενος δασκαλου στο φροντηστηριο αλλα αυτο ηταν μεσα στην εγγυηση.
Ας ελπίσουμε να μην βρεις δουλειά λοιπόν ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βεβαια Αλεξανδρε δεν ειπες την αμαρτια σου. Αλλοι με focus οταν εκαναν αυτο που εκανες και εσυ συνηθως παιρνανε τις βαλβιδες στη μασχαλη.
Παντος και εμεις που εχουμε το focus μας ειμαστε αρκετα ευχαριστημενοι.
Βεβαια ο δισκος στο δικο μας δεν αντεξε 120.000χλμ (χαρη σε εμενα ) εκανε μολις 80.000χλμ.Η μονη ζημια που βγηκε και ενας καμενος πολλαπλασιαστης, ενα παγουρακι πληρωσης παραφλου και κατι ρουλεμαν που δε κανανε καποιον θορυβο αλλα πρεπει να ειχαν προβλημα..Και αυτο που θελει τωρα ειναι αναρτησεις (ναι καταφεραμε να τις καταστρεψουμε με ελατηρια χαμηλωματος).Κατα τα αλλα το εμπιστευομαι παρα πολυ σαν αυτοκινητο γιατι ειναι αρκετα σκληρη η χρηση που του εχουμε κανει και ο μονος τριγμος που ακουω ειναι κατι γυαλινο τριγμο που κατι μου λεει πως πρεπει να ειναι η καποια κλειδαρια η η γρυλια της πορτας του συνοδηγου.Το καλοκαιρι αν βρω δουλεια σιγουρα θα ψιλοβελτιωθει...
Επισης στο fiesta το ιδιο προβλημα το εβγαλε και ενος δασκαλου στο φροντηστηριο αλλα αυτο ηταν μεσα στην εγγυηση.
Ας ελπίσουμε να μην βρεις δουλειά λοιπόν ...
Μια πολλαπλη εισαγωγη θελω να του βαλω και μια πεταλουδιτσα τοσο κακο ειναι?
-
Το καθημερινό μου Mini
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Το καθημερινό μου MiniΕχεις αλλο για τα Σαββατοκυριακα???
-
Που να ηξερε το καημενο το φλοκι τι του μέλει να παθει τωρα στα πισω πισω
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μαζεψε κανενα γκαφρο να γεμισεις το ρεζερβουαρ πρωτα...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Το καθημερινό μου Mini
Εχεις αλλο για τα Σαββατοκυριακα???
Το ίδιο, αλλά του φοράω τα καλά του
-
art911
Jimclark και Θάνο...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τι να το κανω το γεματο το ρεζερβουαρ να μου το πιει ο πατερας μου?Αστο ετσι καλα ειναι...
-
-
και ομορφη ζαντα!!!!! αυτο το Α6 παντα μου αρεσε δεν ξερω ηταν πολυ ομορφο γενικα!!!!
-
Πριν από λίγο σήμερα , με τον ταξιδευτή του forum JimClark 'Τιράντα'
Φυσικά δεν χρειάζεται φαντασία για να καταλάβει κανείς οτι αυτές οι λήψεις δεν είναι του JimClark -
Τρομακτικά υπέροχη αξιοποίηση ενός ρεπώ από τα Γιάννενα προς Σαλονίκη. Είπα να κατέβω να πω ένα γεια και να σκαρφαλώσω κάτι κατσάβραχα. Άξιο στρίβειν, ωραίο το φαΐ κ το κρασί και οι συζητήσεις το ζεύγος Βενσερέμων και σκυλολοΐων!
Αύριο τα περισσότερα.
-
...
-
Κωνσταντίνε και JimClark
-
-
Καραμελωμένο για τα μάτια.!
Ζηλεύω φάση / φωτό
Δε ζηλεύω αμάξι (έχω τιράντες )
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!