-
Φιλική συμβουλή, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για κάποια έκφραση στα Αγγλικά, μην την χρησιμοποιείς.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φιλική συμβουλή, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για κάποια έκφραση στα Αγγλικά, μην την χρησιμοποιείς.Sent from my Note 2 using smoke signals.
http://www.thefreedictionary.com/look-alike
...ακομα και λαθος να ειναι (διορθωσε με, αν ειναι, δεν εχω προβλημα, μην αφηνεις κατι στην μεση αφου εκανες την επισημανση... ), κατα την ιδια εννοια ποσοι χρηστες στο Forum δεν θα επρεπε να γραφουν ουτε στα Ελληνικα -κατ' αναλογια, για πραγματα οπου ΔΕΝ ειναι σιγουροι?
Oπως και να εχει παντως, αφου κανεις που κανεις την επισημανση, διορθωσε την φραση μου, εφοσον ειναι λαθος, αποδεικνυοντας το, ή με καποιο τροπο ωστε να το καταλαβω και εγω...
-
look alike = σωσίας. Για αντικείμενα κάτι που μοιάζει όμοιο με κάτι άλλο χωρίς να είναι.
Το χρησιμοποιείς για να δηλώσεις οτι τα τμήματα του εσωτερικού δεν φαίνονται να έχουν ή δεν έχουν την ποιότητα που θα έπρεπε να είχαν σε μια AR. Απλά δεν χρησιμοποιείται έτσι σαν έκφραση.
Όσον αφορά για τα Ελληνικά, ο καθένας γράφει όπως μπορεί στη μητρική του γλώσσα και δεχόμαστε ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει... Εσύ χειρίζεσαι άψογα τα ελληνικά, οπότε τα λάθη όταν χρησιμοποιείς επιτηδευμένα τα αγγλικά χτυπάνε πιο άσχημα.
Φιλικά εννοείται.
Sorry για το πολύ off topic -
Ο χρήστης Run_like_Hell έγραψε:
look alike = σωσίας. Για αντικείμενα κάτι που μοιάζει όμοιο με κάτι άλλο χωρίς να είναι.
Το χρησιμοποιείς για να δηλώσεις οτι τα τμήματα του εσωτερικού δεν φαίνονται να έχουν ή δεν έχουν την ποιότητα που θα έπρεπε να είχαν σε μια AR. Απλά δεν χρησιμοποιείται έτσι σαν έκφραση.
Όσον αφορά για τα Ελληνικά, ο καθένας γράφει όπως μπορεί στη μητρική του γλώσσα και δεχόμαστε ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει... Εσύ χειρίζεσαι άψογα τα ελληνικά, οπότε τα λάθη όταν χρησιμοποιείς επιτηδευμένα τα αγγλικά χτυπάνε πιο άσχημα.
Φιλικά εννοείται.
Sorry για το πολύ off topicΕυχαριστω για την επισημανση.
Νομιζα οτι δεν ειναι λαθος, να γραψω οτι 'δεν εμοιαζαν καν με αυτα της AR'...
(οσο για το οτι χειριζομαι αψογα Ελληνικα, tnks αλλα δεν νομιζω, παντως προσπαθω να γραφω οσο πιο σωστα γινεται...)Στα on-topic και ουσιας θελω να πιστευω οτι ηταν κατανοητο το προηγουμενο Post μου, απο τα συμφραζομενα, παροτι με χρηση λαθος εκφρασης...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
...Η γκρίνια για τον TBi φαίνεται ότι εισακούσθηκε.
...εννοεις στο θεμα του ηχου? Ετσι κι αλλιως με τις εξατμισεις (σαν του 500 Abarth, της Magneti-Marelli...?)
αυτο ηταν το πιο ευκολο να λυθει.Το βαρος ηταν το ενα, οπου λυθηκε -αν δεν κανω λαθος- με το μπλοκ πλεον να ειναι και αυτο αλουμινενιο, και αυτο που εμεινε, -τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα- ειναι το σχετικα χαμηλο οριο περιστροφης κινητηρα, πριν τον κοφτη, γυρω στις 6,000-6,200σαλ περιπου.
Αυτο που θα ηταν ευχης εργον να εισακουσθει, ειναι ενδεχομενη επανασχεδιαση στο μπροστα φωτιστικο σωμα, και αυτο που κατα την γνωμη μου θα 'κλειδωνε' ισως την επερχομενη επιτυχια σε επιπεδο πωλησεων, θα ηταν μετα απο 1-2χρονια το λανσαρισμα μιας ακομα πιο προσιτης 'junior 4C' με τον καταπληκτικο m-air 170 και το επισης εξαιρετικο χειροκινητο C635.
-
παιδιά συγγνώμη,
να βάλω μία παρένθεση στη κουβέντα σας, για να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη giulietta...το μοντέλο που είναι ήδη σε κυκλοφορία, πότε βγήκε για πρώτη φορά?
και τι γνώμη έχετε γιαυτό;η αγορά ενός μοντέλου 2009 ή 2010, είναι καλή περίπτωση ή μπά;;;;;;;
-
Με αυτόν τον καγκουροήχο διόρθωσαν το πρόβλημα του TBi? Σα Σαξόραλλο ακούγεται...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...μαλιστα, 'αλλο πραγμα το ντουπ, και αλλο το ντινννν', μετα μας ξακαθαριζεις οτι δεν δεν εννοεις την ανεση, και μετα εγω μαλλον υπερεκτιμαω τα γραπτα μου...Αγαπητε, μαθε πρωτα οτι μπορει να υπαρχει διασταση πχ 215/50/17 εναντι 205/45/16 η οποια προσφερει συνολικα λιγοτερη καταπονηση στο ελαστικο, αλλα και στους συνδεσμους της αναρτησης, εφοσον αυτη -η ζαντα- μπορει να ειναι ελαφρυτερη απο μια αλλη 16αρα. Ακομα και στο ιδιο μεγεθος τροχου -σε διαμετρο- να ειναι, εαν η 17αρα ειναι ελαφρυτερη ή και στο ιδιο βαρος με την 16αρα, δεν ισχυει τιποτε απο αυτα που λες...Ψιλα γραμματα αυτα βεβαιως-βεβαιως για καποιους, που βρισκουν την ευκαιρια να συγχαρουν τον εαυτο τους, επειδη στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αυτοκινητο, διαλεξαν 16αρα...
Μου φαίνεται ότι γράφεις τελικά μόνο και μόνο για να γράφεις...
Εγώ μίλησα για το ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΡΟΧΟΥ. Σε αυτό το σύμπαν, όταν μεγαλώνει η ζάντα και ο τροχός μένει στο ίδιο μέγεθος, ΠΡΕΠΕΙ να μικρύνει το πλαϊνό του λάστιχου. Λιγότερο λάστιχο και περισσότερο μέταλλο σημαίνει μικρότερη ενδοτικότητα και άρα περισσότερη καταπόνηση.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι απασχόλησα πολύ το τοπικό για κάτι προφανές...
-
Ο χρήστης Green_Dragon έγραψε:
παιδιά συγγνώμη,
να βάλω μία παρένθεση στη κουβέντα σας, για να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη giulietta...το μοντέλο που είναι ήδη σε κυκλοφορία, πότε βγήκε για πρώτη φορά?
και τι γνώμη έχετε γιαυτό;9ος/2010
κορυφαια οδικη συμπεριφορα,εξαιρετικα φρενα,πολυ καλο τιμονι (για τα δεδομενα των ηλεκτρικων),οπως και κιβωτιο,ικανοποιητικες ως πολυ καλες επιδοσεις, δοκιμασμενα και αξιοπιστα κινητηρια συνολα,οχι ιδιαιτερα οικονομικα τα βενζινοκινητα.
Χωροι,ανεση,εξοπλισμος,gadjets στο μεσο ορο της κατηγοριας,το αυτο και για την ποιοτητα συναρμολογησης και φινιρισματος.η αγορά ενός μοντέλου 2009 ή 2010, είναι καλή περίπτωση ή μπά;;;;;;;
μπα....
(αν και σε σχεση με αυτα που κοιτας,προσωπικα θα την επελεγα με κλειστα ματια) -
η αγορά ενός μοντέλου 2009 ή 2010, είναι καλή περίπτωση ή μπά;;;;;;;
μπα....
(αν και σε σχεση με αυτα που κοιτας,προσωπικα θα την επελεγα με κλειστα ματια)με έκανες και γέλασα
και για να έχουμε καλό ρώτημα
αφού δεν θα έπαιρνες αυτήν
τι θα 'επαιρνες; -
και για να έχουμε καλό ρώτημα
αφού δεν θα έπαιρνες αυτήν
τι θα 'επαιρνες;πρωτον:δεν αγοραζω ποτε αυτοκινητο, καινουργιο, αν κοστιζει εστω και ενα ευρω περισσοτερο απο τα 20Κ.Προτιμω να το παρω μεταχειρισμενο.
δευτερον:μετα το b segment,το c ειναι η κατηγορια που δεν συμπαθω.
τριτον:αν επρεπε καλα και σωνει να αγορασω c segment,μαλλον θα προτιμουσα μια μεταχειρισμενη giulietta mair 170cv (αβλεπι σε σχεση με το απελθον Α3),και μιας και απο τελος του ετους θα εμφανιστει στην αγορα το ανανεωμενο στα σημεια ΜΥ 2014, λογικα οι τιμες των μεταχειρισμενων θα συρρικνωθουν κατα τι. -
σ' ευχαριστώ! να σαι καλά φίλε μου
-
-
Χαζευα σημερα αγγελιες στο καρ.γρ παιζουν κατι λουκουμια ντιζελ veloce κατω απο τα 20.000.Πολυ καλο deal
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Χαζευα σημερα αγγελιες στο καρ.γρ παιζουν κατι λουκουμια ντιζελ veloce κατω απο τα 20.000.Πολυ καλο dealSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Ειμαι απ αυτους που κατ εξοχην προτιμουν να κανουν υπομονη για να παρουν κατι καινουργιο. Αλλα βλεποντας αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3312037/ λες, δε βαριεσαι... Περυσι τον Οκτωβρη αντιστοιχη εκδοση μας την εδιναν 20.200.
-
και πηρες κασκαι?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Χαζευα σημερα αγγελιες στο καρ.γρ παιζουν κατι λουκουμια ντιζελ veloce κατω απο τα 20.000.Πολυ καλο deal
Ειμαι απ αυτους που κατ εξοχην προτιμουν να κανουν υπομονη για να παρουν κατι καινουργιο. Αλλα βλεποντας αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3312037/ λες, δε βαριεσαι... Περυσι τον Οκτωβρη αντιστοιχη εκδοση μας την εδιναν 20.200.
Μα κ αυτα εχοντας 0κμ καινουρια ειναι
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
και πηρες κασκαι?Ε η οικογενεια ηθελε ψηλο αυτοκινητο. του πατερα μου δεν του αρεσουν τα χαμηλα αυτοκινητα. Bonus και λιγο πιο σπιρτοζος κινητηρας.
Μα κ αυτα εχοντας 0κμ καινουρια ειναι
Καινουργια υπο την εννοια του facelift εννοουσα. Στην περιπτωση της Giulietta fl δεν εχουν γινει και πολλες αλλαγες που θα με εβαζαν σε σκεψη να περιμενω. Σε αλλες περιπτωσεις ομως, θα περιμενα.
Φιλολογικου περιεχομενου βεβαια η συζητηση.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
...μαλιστα, 'αλλο πραγμα το ντουπ, και αλλο το ντινννν', μετα μας ξακαθαριζεις οτι δεν δεν εννοεις την ανεση, και μετα εγω μαλλον υπερεκτιμαω τα γραπτα μου...
Αγαπητε, μαθε πρωτα οτι μπορει να υπαρχει διασταση πχ 215/50/17 εναντι 205/45/16 η οποια προσφερει συνολικα λιγοτερη καταπονηση στο ελαστικο, αλλα και στους συνδεσμους της αναρτησης, εφοσον αυτη -η ζαντα- μπορει να ειναι ελαφρυτερη απο μια αλλη 16αρα. Ακομα και στο ιδιο μεγεθος τροχου -σε διαμετρο- να ειναι, εαν η 17αρα ειναι ελαφρυτερη ή και στο ιδιο βαρος με την 16αρα, δεν ισχυει τιποτε απο αυτα που λες...Ψιλα γραμματα αυτα βεβαιως-βεβαιως για καποιους, που βρισκουν την ευκαιρια να συγχαρουν τον εαυτο τους, επειδη στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αυτοκινητο, διαλεξαν 16αρα...
Μου φαίνεται ότι γράφεις τελικά μόνο και μόνο για να γράφεις...
Εγώ μίλησα για το ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΡΟΧΟΥ. Σε αυτό το σύμπαν, όταν μεγαλώνει η ζάντα και ο τροχός μένει στο ίδιο μέγεθος, ΠΡΕΠΕΙ να μικρύνει το πλαϊνό του λάστιχου. Λιγότερο λάστιχο και περισσότερο μέταλλο σημαίνει μικρότερη ενδοτικότητα και άρα περισσότερη καταπόνηση.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι απασχόλησα πολύ το τοπικό για κάτι προφανές...
Eιπες πριν:
...Αυτό που λέω είναι ότι μια 17άρα ζάντα καταπονεί περισσότερο το λάστιχο, την ίδια τη ζάντα και τους συνδέσμους της ανάρτησης, σε σχέση με μια 16άρα ζάντα, πάντα (εννοείται) στο ίδιο μέγεθος τροχού.
E, ΔΕΝ καταπονει απαραιτητα η 17αρα συνολικα το αυτοκινητο και εσενα, οταν η διαδρομη της αναρτησης ειναι συγκριτικα μεγαλυτερη, αλλα και εαν ο συνδυασμος ενδοτικοτητας της μαζι με την σκληροτητα του ελατηριου προσφερει πολυ καλη αναλογια ανεσης και σχετικα σφιχτης αποσβεσης. Σε ολα αυτα μπορει να συμβαλλει και ενας πχ συνδυασμος παχυτερων αντιστρεπτικων δοκων, σε σχεση με ενα ΑΛΛΟ μοντελο-αυτοκινητο που μπορει να φοραει 16αρες...
Κοντολογοις, ΔΕΝ σημαινει οτι επειδη στο Clio που εχεις, με τις 16αρες (με την διασταση-προφιλ ελαστικου, και τον οποιο συνδυασμο αμορτισερ-ελατηριου-αντιστρεπτικης εχει...) να σου προσφερουν ιδανικη ισορροπια, οτι το ΑΥΤΟ ισχυει γενικα.
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, και μην γενικευεις τα παντα.Ενα χοντροκομμενο αλλο ουσιωδες παραδειγμα, μηπως και καταλαβεις, ποσο προχωραει η τεχνολογια, ειναι οτι νεα Cayman S με τις (εξτρα) 20αρες ζαντες, και την PASM αναρτηση προσφερει καλυτερη ανεση απο τις (εξτρα) 17αρες που φοραει το 500 Abarth...
P.S Τελος στα Bold που γραφεις, παλι φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις. Ακομα και αποκλειστικη συγκριση σε τροχους, και οχι σε αναρτηση να κανεις, αν ο συνολικος συνδυασμος βαρους ζαντας-ελαστικου, -στην μεγαλυτερη διασταση ζαντας- ειναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ απο τον συνδυασμο βαρους ζαντας-ελαστικου με την μικροτερη διασταση ζαντας ,(κατι που μπορει καλλιστα να ισχυει λογω πχ βαρυτερου σχεδιου της μιας εργοστασιακης ζαντας, σε σχεση με την αλλη ακομα και εαν ειναι μια ιντσα μεγαλυτερη), τοτε η καταπονηση-φορτια που δεχεται η αναρτηση και κατα συνεπεια, το αυτοκινητο και ο οδηγος, ΔΕΝ ειναι μεγαλυτερα, στην επιλογη με τον συνδυασμο μεγαλυτερης ζαντας...
ΑLFA ROMEO FORUM