-
τα renault rs λενε οτι ειναι σχετικα ανετα
δε μπορω βεβαια να φανταστω πώς μπορει να γινει αυτο ή τι εννοει ο καθενας λεγοντας κατι ανετο, αλλα μην κοιταμε μονο τους χρονους λες και τα παντα ειναι οι χρονοι μες στη πιστα με το τελειο και επιπεδο οδοστρωμα
κανενα συμβατικο αυτοκινητο στην τελικη δεν ειναι αρκετα καλο για πιστα, το πιο σημαντικο ειναι να ειναι καλο στο δρομο
τωρα για τα υπολοιπα που τσακωνεστε για το ποιος ειναι πιο εξυπνος, χαλαρωστε ρε παιδια.. δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να θελετε να αποδειξετε οτι ειστε καλυτεροι απο τους αλλους..
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε Κωστα ξεκολλα λιγο με την ημιμαθεια και την ταμπελα του Πολυτεχνιτη και του Τεχνιτη..Καταντας γραφικος..21-22 εισαι..Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Ενα σωρο αμαξια ειχαν επαναστατικες ή πρωτοεμφανιζομενες λυσεις στην αναρτηση αλλα αποδειχθηκαν πολυ κατωτερα των προσδοκιων..Και κοιτα τι κανει η renault sport με τους ημιακαμπτους.. Μη κολλας ταμπελες.. Στατιστικα και με βαση τα μοντελα που κυκλοφορουν συμφωνω οτι ενα αμαξι με πολλαπλους, διπλα κτλπ εχει το πιθανοτερο και καλυτερη και πιο ευχαριστη οδικη συμπεριφορα αλλα δε χρειαζεται να εισαι καθετος..
Φιλικα παντα.τσουρέκια μας τα κάνατε με τα γαλλικά και τους ημιάμαμπτους...
αντί να πείτε οτι ναι ,είναι για λόγους οικονομίας αρχικά και χωροταξίας σε δευτερη φάση (στα μινι και σούπερμίνι κυρίως) αρχίζεται τις ιστορίες για ειδικές εκδόσεις που έχουν καλή οδηγηκή συμπεριφορά...
η επόμενη γεννιά fiat bravo που θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την τωρινή θα φέρει την καλύτερη διάταξη της τζουλιέτας (πολ/πλους πίσω)
είναι σαν να λέμε οτι τα 4πίστονα είναι καλύτερα από τα συμβατικά γατί το τάδε που τα φέρει φρενάρει καταπληκτικά...
αστείες τοποθετήσεις που στερούνται λογικής
το ρενό κοπανάει σαν διάολος τη στιγμή που το σιρόκο τα κάνει όλα χωρίς δράματαπερί καθετότητας κλπ είδα τα σχολια σου πάνω στην καρίνα...
Ποια γαλλικα ρε? Ενα παραδειγμα σου εφερα..Αυτο λεμε οτι υπαρχουν περιπτωσεις που μια λυση στα χαρτια χειροτερη κενταει..Τι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις..
Ξερω οδηγους που δε γουσταρουν τα μικροκουνηματα που κανουν οι πολλαπλοι ας πουμε ,δε το γουσταρουν.. Θελουν τον ημιακαμπτο που κουναει ολο μαζι, που η αριστερη αναρτηση επηρεαζει τη δεξια..
Και σου ξαναλεω ψαξου και δες ιστορικα διαφορα μοντελα ταχα μου επαναστατικα και με πλεονεκτημα στα χαρτια που αποδειχθηκαν πατατες..
Για τη carina μιας που μπλεκεις και ασχετα πραγματα στη κουβεντα με σκοπο να προσωποποιησεις καταστασεις επειδη ενοχλεισαι που σου λεμε οτι εχεις κολλησει καλυτερα να την ξαναοδηγησεις αφου μονο σου εγραψες εκει οτι δεν εχεις αποψη ουσιαστικα και μετα να μου πεις το οτιδηποτε.... -
για την ιστορια και οι υστερουντες βραχιονες επιαναν ακομα πιο λιγο χωρο και ηταν πρακτικοι αλλα η πικαντικη συμπεριφορα που δεν ηταν για ολους και η ακριβη συντηρηση τους ( σε σχεση με τους ημιακαμπτους) τους αφανησε για κοστος κατασκευης στο αυτοκινητο δεν πιστευω να ειναι ακριβοι μιας και σαν εξελιξη μεσα απο τοσες δεκαετιες και τοσα εκατομμυρια αυτοκινητα, εβγαλαν τα εξοδα τους
-
Άλλη δουλεια δεν Έχω νομίζεις Απο το να ψάχνω να οδήγησω σαραβαλα ...
Χωρίς να Έχω εμπειρία Απο δαύτο ,'τόσο καλοπουλγμενο αυτοκίνητο' και 'επικίνδυνο' δεν πανε στην ίδια πρόταση ...
Αν ήταν καλύτερα να έχει μονοπάτο κοπανημα θα βαζαν παντού συμπαγης Δοκους χωρίς αρθρώσεις ...
Λες να Βαλάν στο μεγκαν ημιακαμπτο για εννιαιο κοπανημα;;; Κόψει Απο εδώ , Κόψαν Απο ΕΚΕΙ και βγήκε με χαμηλή τιμή... -
Εγώ πάλι λέω να ηρεμήσετε λιγάκι και να μην τσακώνεστε σαν τα κοκόρια.Δηλαδή έλεος.....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άλλη δουλεια δεν Έχω νομίζεις Απο το να ψάχνω να οδήγησω σαραβαλα ...
Χωρίς να Έχω εμπειρία Απο δαύτο ,'τόσο καλοπουλγμενο αυτοκίνητο' και 'επικίνδυνο' δεν πανε στην ίδια πρόταση ...
Αν ήταν καλύτερα να έχει μονοπάτο κοπανημα θα βαζαν παντού συμπαγης Δοκους χωρίς αρθρώσεις ...
Λες να Βαλάν στο μεγκαν ημιακαμπτο για εννιαιο κοπανημα;;; Κόψει Απο εδώ , Κόψαν Απο ΕΚΕΙ και βγήκε με χαμηλή τιμή...Σκαραβαιος..
-
το γραφψ και πιο πανω αν και ειναι αλλα μ αρεσουν οι συζητησεις περι suspension ,
Δεν θεωρω οτι θα κοστιζε στην renault η στην psa να βαλει υστερουντες.... ισα ισα το κοστος εξελιξης απο την αρχη ενος καλου ημιακαμπτου ισως κοστιζε παραπανω.Οι υστερουντες ηταν το ψωμοτυρι τοτε εκατομμυρια και εκατομμυρια αυτοκινητα εβγλαν το κοστος εξελιξης τους
τι λετε? -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Η χρήση της λέξεως'τυπολογία' μπορεί να φαίνεται φαντεζί και σοφιστικέ αλλά είναι λανθασμένη. Δεν λέμε 'τυπολογία ανάρτησης' αλλά 'τύπος' (ή 'είδος') ανάρτησης.
my 0.02cents
Η χρήση της λέξεως 'my 0.02cents' μπορεί να φαίνεται φαντεζί και σοφιστικέ αλλά είναι λανθασμένη. Δεν λέμε 'my 0.02cents' αλλά 'my two cents' ( ή 'my 0.02€' ή $).
Ή my 0.02
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η χρήση της λέξεως'τυπολογία' μπορεί να φαίνεται φαντεζί και σοφιστικέ αλλά είναι λανθασμένη. Δεν λέμε 'τυπολογία ανάρτησης' αλλά 'τύπος' (ή 'είδος') ανάρτησης.
my 0.02cents
Η χρήση της λέξεως 'my 0.02cents' μπορεί να φαίνεται φαντεζί και σοφιστικέ αλλά είναι λανθασμένη. Δεν λέμε 'my 0.02cents' αλλά 'my two cents' ( ή 'my 0.02€' ή $).
Ή my 0.02
Να προσθέσω ότι το σύμβολο του νομίσματος προηγείται του ποσού, δεν το ακολουθεί.
My €0.02.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
my 0.02cents
Ή my 0.02
Να προσθέσω ότι το σύμβολο του νομίσματος προηγείται του ποσού, δεν το ακολουθεί.
My €0.02.
ρε φίλε άσε τις εξυπνάδες κι έλα μαζί μας για καφέ!
μπρος πίσω πάνω κάτω.... το βλέπεις! αφού είναι εκεί κάπου γύρω από το νούμερο καταλαβαίνεις ότι έχουν σχέση
-
Με τη λογική του φίλτατου μηχανικού, ένα 106R θα έπρεπε να είναι ο απόλυτος πεζοδρομιοκυνηγός με το 'ανύπαρκτο' πλαίσιο και τις 'ό,τι να 'ναι αναρτήσεις' και επιπλέον θα έπρεπε να χοροπηδάει και σαν κατσίκι στο θέμα άνεσης. Για το στρίψιμο δε θα μιλήσω. Έχεις μπει σε 'μαμά' ραλί ή gti να δεις πόσο άνετο είναι?
Επίσης 'στα χαρτιά' και πάλι, οι επώνυμοι τρυπητοχαρακτοί και αεριζόμενοι δίσκοι (OMP) που έβαλα στο αμάξι μου να συνεργαστούν με τα DS2500 που έχω τοποθετήσει, θα έπρεπε να είναι πιο ανθεκτικοί από τους συμπαγεις, απλούς αεριζόμενους και 'παγκοσμιως άγνωστους' Ζίμερμαν που μπήκαν στη συνέχεια. Ξέρεις φίλε μου ποιο ήταν το αποτέλεσμα? Μετά από μια επίσκεψη στην πίστα οι επώνυμοι τρυπητοί άνοιξαν σαν καρπούζια, εξαιτίας των τρυπων τους (από εκεί ξεκίνησαν οι ρωγμές), τη στιγμοί που οι απλοί αεριζόμενοι δεν έχουν καταλάβει Χριστό τόσο καιρό και μετά από ΔΥΟ επισκέψεις στην πίστα και πολύ ανέβα-κατέβα στα βουνά της Κεφαλονιάς με βαρβάτους ρυθμούς για 2 χρόνια.
Θεωρία vs πράξης λοιπόν, σημειώσατε 2.
Over and out από εμένα. -
Δηλαδή?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με τη λογική του φίλτατου μηχανικού, ένα 106R θα έπρεπε να είναι ο απόλυτος πεζοδρομιοκυνηγός με το 'ανύπαρκτο' πλαίσιο και τις 'ό,τι να 'ναι αναρτήσεις' και επιπλέον θα έπρεπε να χοροπηδάει και σαν κατσίκι στο θέμα άνεσης. Για το στρίψιμο δε θα μιλήσω. Έχεις μπει σε 'μαμά' ραλί ή gti να δεις πόσο άνετο είναι?Επίσης 'στα χαρτιά' και πάλι, οι επώνυμοι τρυπητοχαρακτοί και αεριζόμενοι δίσκοι (OMP) που έβαλα στο αμάξι μου να συνεργαστούν με τα DS2500 που έχω τοποθετήσει, θα έπρεπε να είναι πιο ανθεκτικοί από τους συμπαγεις, απλούς αεριζόμενους και 'παγκοσμιως άγνωστους' Ζίμερμαν που μπήκαν στη συνέχεια. Ξέρεις φίλε μου ποιο ήταν το αποτέλεσμα? Μετά από μια επίσκεψη στην πίστα οι επώνυμοι τρυπητοί άνοιξαν σαν καρπούζια, εξαιτίας των τρυπων τους (από εκεί ξεκίνησαν οι ρωγμές), τη στιγμοί που οι απλοί αεριζόμενοι δεν έχουν καταλάβει Χριστό τόσο καιρό και μετά από ΔΥΟ επισκέψεις στην πίστα και πολύ ανέβα-κατέβα στα βουνά της Κεφαλονιάς με βαρβάτους ρυθμούς για 2 χρόνια.
Θεωρία vs πράξης λοιπόν, σημειώσατε 2.
Over and out από εμένα.οι τρυπητοι απο οσο ξερω (χωρις να ειμαι μηχανολογος ή εστω τιποτενιος μηχανικος ) δεν ειναι καθολου ανθεκτικοι συγκριτικα με απλους
ισα ισα ειναι πολυ πιο ευαισθητοι
το μονο θετικο που υποτιθεται οτι εχουν ειναι οτι δε ζεσταινονται το ιδιο ευκολα με τους συμπαγεις, αλλα πιο ανθεκτικοι για κανενα λογο
-
Στο διαφημιστικό φυλλάδιο εταιρείας που χαράσσει και τρυπάει πρώην συμπαγείς δίσκους και που έχω, δηλώνει φαρδιά πλατιά ότι αυξάνεται κατά πολύ η αντοχή τους και η ταχύτητα ψύξης τους.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μάλλον στο ΕΜΠ εκτός από 'ειδικό μάθημα για τη συναναστροφή με τεχνίτες και λοιπούς χειρονάκτες ξερόλες' υπάρχει και ειδικό μάθημα για μεγέθυνση του ΕΓΩ...Καλα παντου υπαρχει αυτο... Σημασια εχει το ποιος δικαιουται να εξυψωνει το εγω του..
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Στο διαφημιστικό φυλλάδιο εταιρείας που χαράσσει και τρυπάει πρώην συμπαγείς δίσκους και που έχω, δηλώνει φαρδιά πλατιά ότι αυξάνεται κατά πολύ η αντοχή τους και η ταχύτητα ψύξης τους.σωστα αν θες να κανεις κατι πιο ανθεκτικο , δεν εχεις παρα να αρχισεις να το τρυπας
Καλα παντου υπαρχει αυτο... Σημασια εχει το ποιος δικαιουται να εξυψωνει το εγω του..
υπαρχουν παντως και ιδιαιτερα εξυπνοι ανθρωποι (πολυ περισσοτερο απο μενα κι εσενα) που ειναι και ιδιαιτερα σεμνοι
-
Ναι οντως αλλα αυτοι υπαρχουν για να τους θαυμαζουμε.. Και συνηθως δεν ειναι και προσιτοι.. Τελος παντων.
-
ναι θελει κουβεντα αυτο.. καμια φορα αμα παμε για καφε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στο διαφημιστικό φυλλάδιο εταιρείας που χαράσσει και τρυπάει πρώην συμπαγείς δίσκους και που έχω, δηλώνει φαρδιά πλατιά ότι αυξάνεται κατά πολύ η αντοχή τους και η ταχύτητα ψύξης τους.
σωστα αν θες να κανεις κατι πιο ανθεκτικο , δεν εχεις παρα να αρχισεις να το τρυπας
Μια απλή υπόθεση κάνω πως μπορεί να αυξάνεται η αντοχή τους γιατί ψύχονται πιο γρήγορα και έτσι δεν κρατάνε υψηλή θερμοκρασία.
ΑLFA ROMEO FORUM