-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όταν βρεις αυτοκίνητο και γυναικα διαμάντια, τα παντρευεσαι κύριε...
ποιο ειναι το διαμαντι στη συγκεκριμενη περιπτωση;
ποιο δεν είναι ?
η brera διαμαντι;;;; κατι εγινε στην κατεργασια και βγηκε λιγο φαλαινα. οταν δε απεκτησε εναν πιο σοβαρο κινητηρα, σταματησε η παραγωγη. για τετοιο διαμαντι μιλαμε.
διαμαντι και η μισητη 2,4 jtd που ηταν και η πιο δημοφιλης στην ιταλια;
λιγη σοβαροτητα
-
Σοβαρα μιλωντας....1750 turbo με 200 αλογα και 33kgm ροπης σε φασμα 3500 στροφων,αναρτησεις εξελιγμενες απο την ιδια την prodrive,εμφανιση supercar,εκλπηκτικο τιμονι και 4πιστονα φρενα,απιστευτη ποιοτητα κατασκευης και μηδενικα κοστη συντηρησης ακομα και σε σχεση με μικρομεσαια και ολα αυτα με 28 χιλιαρικα...Σε αυτα τα λεφτα ουτε Α1 1.4 δεν παιρνεις...Αν δεν ειναι διαμαντι αυτο τι ειναι???
Ακομα και ο 2.2 μια χαρα κινητηρας ειναι...Γιναμε ολοι schumacher και δεν μας φτανουν 185 αλογα σε 1450 kg αυτοκινητο... -
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
ποιο δεν είναι ?
η brera διαμαντι;;;; κατι εγινε στην κατεργασια και βγηκε λιγο φαλαινα. οταν δε απεκτησε εναν πιο σοβαρο κινητηρα, σταματησε η παραγωγη. για τετοιο διαμαντι μιλαμε.
λιγη σοβαροτητα
Η εμφάνιση είναι καθαρά προσωπική ... Αλλα είπαμε θες ταλέντο για να μην σου αρέσει ...
Πιο σοβαρός κινητήρας είναι ο tb? είχες οδηγήσει τον 2.2 και σου φάνηκε λίγος ; -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Σοβαρα μιλωντας....1750 turbo με 200 αλογα και 33kgm ροπης σε φασμα 3500 στροφων,αναρτησεις εξελιγμενες απο την ιδια την prodrive,εμφανιση supercar,εκλπηκτικο τιμονι και 4πιστονα φρενα,απιστευτη ποιοτητα κατασκευης και μηδενικα κοστη συντηρησης ακομα και σε σχεση με μικρομεσαια και ολα αυτα με 28 χιλιαρικα...Σε αυτα τα λεφτα ουτε Α1 1.4 δεν παιρνεις...Αν δεν ειναι διαμαντι αυτο τι ειναι???
Ακομα και ο 2.2 μια χαρα κινητηρας ειναι...Γιναμε ολοι schumacher και δεν μας φτανουν 185 αλογα σε 1450 kg αυτοκινητο...+100000000000000000000
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ποιο δεν είναι ?
λιγη σοβαροτητα
Η εμφάνιση είναι καθαρά προσωπική ... Αλλα είπαμε θες ταλέντο για να μην σου αρέσει ...
Πιο σοβαρός κινητήρας είναι ο tb? είχες οδηγήσει τον 2.2 και σου φάνηκε λίγος ;ειναι υποχρεωτικο να αρεσει σε ολους;;; πρεπει να μου αρεσει;;
ασε που το 'φαλαινα' δεν πηγαινε στην εμφανιση, αλλα στο βαρος. κι ορκα ωραια ειναι, αλλα ζυγιζει το κατι τις
τον opel +40 αλογα κινητηρα τον εχω οδηγησει σε 159, μετραει; οχι απλα λιγος, ελαχιστος. αν εχεις συνηθισει σε 200+ τουρμπατα, τα 185 ατμοσφαιρικα στο βαρυ αμαξωμα ειναι ταφος. οπως και σε καποιος που οδηγει 300 αλογα, τα 200 ειναι ταφος
εσυ ομως γιατι πηρες μιτο 155;;; δεν σου αρκουσε η 120; εισαι σουμαχερ; ασε που κανεις πλακα στη 2,2
προς jim a3: ναι, φαινεται πως κυκλοφορουν 1000αδες σουμαχερ με μιτο 155, giulietta 170 και λοιπα αυτοκινητα 150-170 τουρμπατων ιππων που χουν τη brera 2,2 για πλακα. λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. οσοι δηλαδη αγοραζουν κατι με 200 αλογα τι ειναι; σεννα και βαλε; η μιξη γονιδιων λεμπ & μουτον;
και παρολο που εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη, παλι κανεις δεν αγοραζει, γιατι;;; δεν εκτιμουνται τα διαμαντια σημερα...
να σου πω τι ηταν διαμαντι. διαμαντι ηταν πχ η gtv v6 turbo που εβγαζε απο τα 90's 200 αλογα κι εστριβε. ε οταν μετα απο αυτο βγαζεις brera ειναι σκετος μαυρος ανθρακας
εκτος κι αν θες αυτοκινητο μονο να το κοιτας και να σε κοιτανε. αλλη συζητηση αυτη
-
Θεωρεις δηλαδη οτι η πελιοψηφια ολων αυτων που βρεθηκαν τα τελευταια χρονια με ενα σταβλο τζαμπα αλογα ξερουν τι εχουν?Μπορουν να ανταπροκριθουν στις απαιτησεις του κινητηρα?Γιατι αναταποκριση δεν ειναι να βγαινω στο αντιθετο στη Πατρων-Πυργου και να κανω προσπεραση 4 αυτοκινητα και ενα τριαξονικο σουβλακι λογω τουρμποροπαρας...Εσυ αγαπητε παπαντζα τα 200 τουρμπατα σου αλογα τα στιβεις?Τα στριβεις στο οριο?Μπορεις να εισαι ανταξιος της δυναμης?Εγω για να ειμαι ειλικρινης νιωθω ανεπαρκης ακομα και για τα 100 γαιδουρια του Α3 μου...Μειωμενη αυτοπεποιθηση λες?Μπορει...Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι δεν μπαινω σε πιστα και σε δημοσια στριφτερη διαδρομη κραταω και μια πισινη μη δω ξαφνικα στη κορυφη της στροφης τον εαυτο μου να ερχεται απο απεναντι...
Το να εχω Brera 2.2 και να μου ριχνει Mito 155 που θα μου ριχνει μεχρι τα 120 ισως αλλα μετα αναλαμβανουν τα κυβικα δεν μου λεει κατι...Και ξερεις γιατι δεν μου λεει κατι...Γιατι τη brera θελω να τη βαλω μπροστα 7 το πρωι Σαββατου,να αναψω τα xenon,να βαλω ενα ξανθο/μελαχρινο μωρο στο διπλα καθισμα,απο το bose να παιζει μουσικη και να φυγω ατσαλακωτος για διημερο λιμνη Πλαστηρα και ο ηλιος να μου χαιδευει τα μαλλια μεσα απο το skyview...Την επομενη βδομαδα να φυγω για Ζαγοροχωρια κοκ...Δε πα να μου ριχνουν απο uno turbo μεχρι golf tsi...
Δεν διαφωνω οτι η alfa χαντακωσε εξαρχης τη brera λογω κινητηρα υψηλου κυβισμου και τιμολογιακης πολιτικης αλλα απο την αλλη η brera δεν ειναι ουτε φανροκυνηγος ουτε gti για να ζυγιζει 1100kg...Ειναι ενα gt.To οποιο πλεον με τον tbi των 200 ιππων και τις αναρτησεις της prodrive ειναι το καλυτερο coupe της κατηγοριας του.Αμφιβαλεις οτι αν η alfa το ειχε βγαλει εξαρχης ετσι με τιμη στα 30-35 χιλιαρικα δεν θα ειχε πουλησει σαν τρελο?Οσον αφορα το γεγονος οτι σε κοιτανε με τη brera κανεις λαθος...Σε κοιτανε μονο οι γνωστες.Στο γυναικειο φυλο δεν διαφερει απο μια 147...Επιβεβαιωμενο αυτο απο 3 τουλαχιστον μεριες...
Τελος τα περι σοβαροτητας θα παρακαλουσα να λειπουν ..Δεν με ξερεις και δεν σε ξερω για να βγαλω συμπερασματα για το ποσο σοβαρο ατομο εισαι...Διαλογο κανουμε...Αν δεν μπορεις να ανταποκριθεις μην μπαινεις καν στο κοπο να απαντησεις...Ετσι και αλλιως ολοι εχουμε απο μια αποψη...
-
που χουν τη brera 2,2 για πλακα
Επειδή κάποιος πανεπιστήμων διαφημιστής συγκεκριμένου ομίλου στην Ελλάδα έβαλε δίπλα στη Brera το Golf ή δεν ξέρω γω ποιό άλλο άσχετο μοντέλο, δεν σημαίνει ότι η Brera είναι μια κατηγορία πάνω. Σύγκρινε τη με την 320 και το Α5 coupe και μετά ξανασκέψου τα περί φάλαινας και τάφου.
Θα έβαζε όμως κάποιος την 320 coupe δίπλα στην Mito 155 πχ 'γιατί έτσι;'
Αν αγαπά τη δουλίτσα του, προφανώς όχι... -
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
ποιο δεν είναι ?
λιγη σοβαροτητα
Πιο σοβαρός κινητήρας είναι ο tb? είχες οδηγήσει τον 2.2 και σου φάνηκε λίγος ;ειναι υποχρεωτικο να αρεσει σε ολους;;; πρεπει να μου αρεσει;;
ασε που το 'φαλαινα' δεν πηγαινε στην εμφανιση, αλλα στο βαρος. κι ορκα ωραια ειναι, αλλα ζυγιζει το κατι τις
τον opel +40 αλογα κινητηρα τον εχω οδηγησει σε 159, μετραει; οχι απλα λιγος, ελαχιστος. αν εχεις συνηθισει σε 200+ τουρμπατα, τα 185 ατμοσφαιρικα στο βαρυ αμαξωμα ειναι ταφος. οπως και σε καποιος που οδηγει 300 αλογα, τα 200 ειναι ταφος
εσυ ομως γιατι πηρες μιτο 155;;; δεν σου αρκουσε η 120; εισαι σουμαχερ; ασε που κανεις πλακα στη 2,2
προς jim a3: ναι, φαινεται πως κυκλοφορουν 1000αδες σουμαχερ με μιτο 155, giulietta 170 και λοιπα αυτοκινητα 150-170 τουρμπατων ιππων που χουν τη brera 2,2 για πλακα. λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει. οσοι δηλαδη αγοραζουν κατι με 200 αλογα τι ειναι; σεννα και βαλε; η μιξη γονιδιων λεμπ & μουτον;
και παρολο που εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη, παλι κανεις δεν αγοραζει, γιατι;;; δεν εκτιμουνται τα διαμαντια σημερα...
να σου πω τι ηταν διαμαντι. διαμαντι ηταν πχ η gtv v6 turbo που εβγαζε απο τα 90's 200 αλογα κι εστριβε. ε οταν μετα απο αυτο βγαζεις brera ειναι σκετος μαυρος ανθρακας
εκτος κι αν θες αυτοκινητο μονο να το κοιτας και να σε κοιτανε. αλλη συζητηση αυτη
Μην σας ματιάσω εσάς τους Vagιτες (με την κακή έννοια το τονίζω) από τότε που βγήκαν οι tsi αποκτήσατε αυτοπεποίθηση.Πριν που είσασταν αλήθεια
Ρε papatza παραγματικά διαβάζω το post και μου έρχεται να
Τι σχέση έχει η Brera με ένα μικρό γρήγορο αυτοκίνητο ε?
Όπως λέει κι Eddie παραπάνω τι σχέση έχει να συγκρίνεις ένα μικρό αυτοκίνητο μ' ένα μεγάλο Coupe.Με την λογική που κινήσε ρίξε και την Giulietta QV με τα τουρμπάτα τα της τα άτια που λες κι εσύ δίπλα στην 320 και το A5 κι έλα μετά να μας λες ιστορίες γι αγρίους όπως κάνεις τώρα.Και ξέρεις κάτι το αυτοκίνητο είναι και για να το χαζεύεις και να σε φτιάχνει πριν μπεις μέσα όσο καιρό και να το έχεις κι όχι στην βδομάδα να βαριέσαι που ζεις βλέποντάς το και στο χρόνο να θες να το αλλάξεις με ην επόμενη γενιά που κυκλοφόρησε με μερικές αλλαγές στα φώτα και τους προφυλακτήρες
Τέλος το -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Θεωρεις δηλαδη οτι η πελιοψηφια ολων αυτων που βρεθηκαν τα τελευταια χρονια με ενα σταβλο τζαμπα αλογα ξερουν τι εχουν?Μπορουν να ανταπροκριθουν στις απαιτησεις του κινητηρα?Γιατι αναταποκριση δεν ειναι να βγαινω στο αντιθετο στη Πατρων-Πυργου και να κανω προσπεραση 4 αυτοκινητα και ενα τριαξονικο σουβλακι λογω τουρμποροπαρας...Εσυ αγαπητε παπαντζα τα 200 τουρμπατα σου αλογα τα στιβεις?Τα στριβεις στο οριο?Μπορεις να εισαι ανταξιος της δυναμης?Εγω για να ειμαι ειλικρινης νιωθω ανεπαρκης ακομα και για τα 100 γαιδουρια του Α3 μου...Μειωμενη αυτοπεποιθηση λες?Μπορει...Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι δεν μπαινω σε πιστα και σε δημοσια στριφτερη διαδρομη κραταω και μια πισινη μη δω ξαφνικα στη κορυφη της στροφης τον εαυτο μου να ερχεται απο απεναντι...Το να εχω Brera 2.2 και να μου ριχνει Mito 155 που θα μου ριχνει μεχρι τα 120 ισως αλλα μετα αναλαμβανουν τα κυβικα δεν μου λεει κατι...Και ξερεις γιατι δεν μου λεει κατι...Γιατι τη brera θελω να τη βαλω μπροστα 7 το πρωι Σαββατου,να αναψω τα xenon,να βαλω ενα ξανθο/μελαχρινο μωρο στο διπλα καθισμα,απο το bose να παιζει μουσικη και να φυγω ατσαλακωτος για διημερο λιμνη Πλαστηρα και ο ηλιος να μου χαιδευει τα μαλλια μεσα απο το skyview...Την επομενη βδομαδα να φυγω για Ζαγοροχωρια κοκ...Δε πα να μου ριχνουν απο uno turbo μεχρι golf tsi...
Δεν διαφωνω οτι η alfa χαντακωσε εξαρχης τη brera λογω κινητηρα υψηλου κυβισμου και τιμολογιακης πολιτικης αλλα απο την αλλη η brera δεν ειναι ουτε φανροκυνηγος ουτε gti για να ζυγιζει 1100kg...Ειναι ενα gt.To οποιο πλεον με τον tbi των 200 ιππων και τις αναρτησεις της prodrive ειναι το καλυτερο coupe της κατηγοριας του.Αμφιβαλεις οτι αν η alfa το ειχε βγαλει εξαρχης ετσι με τιμη στα 30-35 χιλιαρικα δεν θα ειχε πουλησει σαν τρελο?Οσον αφορα το γεγονος οτι σε κοιτανε με τη brera κανεις λαθος...Σε κοιτανε μονο οι γνωστες.Στο γυναικειο φυλο δεν διαφερει απο μια 147...Επιβεβαιωμενο αυτο απο 3 τουλαχιστον μεριες...
Τελος τα περι σοβαροτητας θα παρακαλουσα να λειπουν ..Δεν με ξερεις και δεν σε ξερω για να βγαλω συμπερασματα για το ποσο σοβαρο ατομο εισαι...Διαλογο κανουμε...Αν δεν μπορεις να ανταποκριθεις μην μπαινεις καν στο κοπο να απαντησεις...Ετσι και αλλιως ολοι εχουμε απο μια αποψη...
Φίλε μου, όπως λες ο ίδιος, έχεις 100 άλογα, σε δημόσιο δρόμο κρατάς πισινές (και καλά κάνεις) και δεν μπαίνεις σε πίστα. Πως ρωτάς λοιπόν τον άλλο αν στρίβει και πως πηγαίνει τα Χ άλογά του;; Όπως θέλει τα χρησιμοποιεί ο καθένας, στα πλαίσια (υποτίθεται..) της λογικής, της ασφαλούς συμπεριφοράς και του νόμου. Αν μπορεί να έχει κάποιος φθηνή (σχετικά) δύναμη από τα 'τουρμπάκια' γιατί να μην την έχει; Οποιοσδήποτε λογικός ή μη-σκληροπυρηνικός θιασιώτης των πολλών κυβικών, θα προτιμούσε τα 'τουρμπάκια', όπως και το κάνει άλλωστε.. φαίνεται από τις πωλήσεις.
Όσο για τα κυβικά της Μπρέρα και το κατά πόσο τους ρίχνουν τα τουρμπάκια, ιδού μία σύγκριση με ένα 'τουρμπάκι' παρόμοιου μεγέθους, φιλοσοφίας και ύφους:
Duel : Alfa Romeo Brera 2.2 JTS vs VW Scirocco 1.4 Tsi -
Μια ερώτηση
Ποια ακριβώς η σχέση του ρόκου με την Brera?
Για να καταλάβω μου συγκρίνεται ένα μικρομεσαίο coupe με ένα μεσαίο -
Έχει σχέση, vagites είμαστε ότι θέλουμε γράφουμε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια ερώτηση
Για να καταλάβω μου συγκρίνεται ένα μικρομεσαίο coupe με ένα μεσαίοΈχει σχέση, vagites είμαστε ότι θέλουμε γράφουμε
2005 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS specifications - Carfolio.com
2008 Volkswagen Scirocco specifications - Carfolio.comΜιλάμε για μεγαλύτερο μεταξόνιο το Scirocco και ~15 πόντους διαφορά στο συνολικό μήκος (μεγαλύτερο καπό η Μπρέρα;; )
Είναι ή δεν είναι συγκρίσιμα;; Ή δεν τα συγκρίνουμε γιατί η σύγκριση δεν αρέσει;;
-
Αγόρι μου κοίτα έσυ τα sites να δεις πιο είναι για κόντρες στα φανάρια και άσε μας εμάς τους άσχετους να θαυμάζουμε την brera.
-
-
Και σεις ρε παιδια καθεστε και μιλατε περι ομορφιας και καλαισθησιας στους βαγκεληδες
-
Καμία σχέση ο αγοραστής της brera δεν θα κοιτούσε ποτέ το scirocco και τανάπαλιν για τους δικούς του λόγους ο καθένας .
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Μια ερώτηση
Για να καταλάβω μου συγκρίνεται ένα μικρομεσαίο coupe με ένα μεσαίοΈχει σχέση, vagites είμαστε ότι θέλουμε γράφουμε
2005 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS specifications - Carfolio.com
2008 Volkswagen Scirocco specifications - Carfolio.comΜιλάμε για μεγαλύτερο μεταξόνιο το Scirocco και ~15 πόντους διαφορά στο συνολικό μήκος (μεγαλύτερο καπό η Μπρέρα;; )
Είναι ή δεν είναι συγκρίσιμα;; Ή δεν τα συγκρίνουμε γιατί η σύγκριση δεν αρέσει;;
Ότι του φανεί του Λολοστεφανή! Συγκρίνουμε το σπορ Golf των 22-23Κ € με ένα GT που στα πρώτα χρόνια της ζωής του είχε σχεδόν τα διπλάσια....τι να πει κανείς...
Πάμε άλλη μια μπας και το πιάσεις το νόημα:
Brera = στην ίδια κατηγορία με: Α5, 3series coupe -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Καμία σχέση ο αγοραστής της brera δεν θα κοιτούσε ποτέ το scirocco και τανάπαλιν για τους δικούς του λόγους ο καθένας .Μην το λες εγώ είμαι κάτοχος Scirocco και μου αρέσει (για την ακρίβεια τρελαίνομαι ) για μια Brera 3.2 τετρακίνητη με skyview οροφή , σαν και αυτή που είχα μπει σε μία έκθεση και μου πέσαν τα σαγόνια στο πάτωμα
Αν είχα το απαραίτητο cash , καρφί Brera θα έπαιρναΠάντως ρε παιδιά τι μανία είναι αυτή η κόντρα , η σ αρέσει ένα αμάξι η δεν σ αρέσει!
Ώρες-ώρες ακούγονται κάτι μαργαριτάρια του στυλ π.χ R8 δεν έχει ψυχή ή feeling όπως μια 911 κτλ
(όποιος του χαρίσουν ένα R8 και το απορρίψει για λόγους που προανέφερα προσφέρομαι να μου το μεταβιβάσει ΔΩΡΕΑΝ και θα πληρώσω εγώ τα παράβολα ) -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ότι του φανεί του Λολοστεφανή! Συγκρίνουμε το σπορ Golf των 22-23Κ € με ένα GT που στα πρώτα χρόνια της ζωής του είχε σχεδόν τα διπλάσια....τι να πει κανείς...
Πάμε άλλη μια μπας και το πιάσεις το νόημα:
Brera = στην ίδια κατηγορία με: Α5, 3series coupeΘέλεις να μας παραβάλεις λίγο τις σχέσεις που έχει η Μπρέρα με τα αυτοκίνητα που αναφέρεις;;
Χώροι;
Ποιότητα;
Μετάδοση;Το μόνο που βρίσκετε να πείτε είναι ότι η Μπρέρα είναι πιο γρήγορη από την 320!! Φοβερή σχέση, φοβερή σύγκριση και φοβερή επίδοση!!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Φίλε μου, όπως λες ο ίδιος, έχεις 100 άλογα, σε δημόσιο δρόμο κρατάς πισινές (και καλά κάνεις) και δεν μπαίνεις σε πίστα. Πως ρωτάς λοιπόν τον άλλο αν στρίβει και πως πηγαίνει τα Χ άλογά του;; Όπως θέλει τα χρησιμοποιεί ο καθένας, στα πλαίσια (υποτίθεται..) της λογικής, της ασφαλούς συμπεριφοράς και του νόμου. Αν μπορεί να έχει κάποιος φθηνή (σχετικά) δύναμη από τα 'τουρμπάκια' γιατί να μην την έχει; Οποιοσδήποτε λογικός ή μη-σκληροπυρηνικός θιασιώτης των πολλών κυβικών, θα προτιμούσε τα 'τουρμπάκια', όπως και το κάνει άλλωστε.. φαίνεται από τις πωλήσεις.
Όσο για τα κυβικά της Μπρέρα και το κατά πόσο τους ρίχνουν τα τουρμπάκια, ιδού μία σύγκριση με ένα 'τουρμπάκι' παρόμοιου μεγέθους, φιλοσοφίας και ύφους:
Duel : Alfa Romeo Brera 2.2 JTS vs VW Scirocco 1.4 TsiΜα αυτο ακριβως θελω να πω...Οτι ακομα και τα 185 αλογα απο 2200 κυβικα με 25 ροπη ειναι αρκετα για το 100% των μετακινησεων...Ποσο μαλλον τα 200 της tbi απο 1750 κυβικα...Και για να μην φανω ''ξενερωτος'' εννοειται οτι και εγω θα ηθελα περισσευμα δυναμης και ροπης,απλα δεν μπορουμε να παρομοιαζουμε 185 αλογα με ''ταφο''.Καθε αυτοκινητο εχει το χαρακτηρα του...
Γιατι δεν συγκρινεις το scirocco tsi ή ακομα και το διλιτρο με brera 1750 tbi??Κυκλοφορησε επι 1.5 χρονο...Δε φταιει η brera αν μερικοι καρεκλοκενταυροι managers της alfa και μερικοι αυτοαποκαλουμενοι δημοσιογραφοι ειδκου τυπου την χαντακωσαν...Για την ιστορια η brera tbi ti βγηκε καλυτερη σε συγκριτικο με ΤΤ coupe 2.0tfsi...Πλεον υπαρχουν 7-8 στοκαρισμενες brera full extra στα 28000 ευρω...Εσυ θαεπαιρνες scirocco 1.4 tsi με καναδυο extra???
ΑLFA ROMEO FORUM