-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν το άνοιγμα έγινε από στάση ή έστω εν κινήσει με τον TS πάνω από τις 4.000σαλ (με δευτεροτρίτες), το Golf της μέγγενης του κλ@νει μια μάντρα φρύδια!! Εξακριβωμένο! Υπόψην ο δίλιτρος TS είναι ιδιαίτερα φιμωμένος και με εύστοχες επεμβάσεις παίρνει άνετα 15-20 αλογάκια.Το αυτό και ο 16αρης TS με τα TSI των 120-125 ίππων. Από στάση μου ρίχουν μισή καρότσα! Κλάιν μάιν! Οι ρεπρίζ είναι άλλο θέμα γιατί εκεί υπάρχει χάσμα στη ροπή και 6αρι κιβώτιο.
για ρεπριζ συζηταμε κι αυτες εχουν νοημα στην καθημερινη οδηγηση. ποσα 0-100 θα κανεις καθε μερα και ποσες φορες θα επιταχυνεις με 3η ή 4η από χαμηλα η ψηλα;
γιατι τον εκαναν φιμωμενο τον καημενο τον διλιτρο; δεν ηθελαν να βγαλουν αλογα; στραγαλια τ αλογα και στην ατμοσφαιρα
ασε που πιο ευκολα βρισκεις cayman παρα διλιτρη 147.
πρεπει να χεις πιει πολυ tsαi ε;
Σταματα το flame baiting [mod] -
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Αν το άνοιγμα έγινε από στάση ή έστω εν κινήσει με τον TS πάνω από τις 4.000σαλ (με δευτεροτρίτες), το Golf της μέγγενης του κλ@νει μια μάντρα φρύδια!! Εξακριβωμένο! Υπόψην ο δίλιτρος TS είναι ιδιαίτερα φιμωμένος και με εύστοχες επεμβάσεις παίρνει άνετα 15-20 αλογάκια.
Το αυτό και ο 16αρης TS με τα TSI των 120-125 ίππων. Από στάση μου ρίχουν μισή καρότσα! Κλάιν μάιν! Οι ρεπρίζ είναι άλλο θέμα γιατί εκεί υπάρχει χάσμα στη ροπή και 6αρι κιβώτιο.
για ρεπριζ συζηταμε κι αυτες εχουν νοημα στην καθημερινη οδηγηση. ποσα 0-100 θα κανεις καθε μερα και ποσες φορες θα επιταχυνεις με 3η ή 4η από χαμηλα η ψηλα;
γιατι τον εκαναν φιμωμενο τον καημενο τον διλιτρο; δεν ηθελαν να βγαλουν αλογα; στραγαλια τ αλογα και στην ατμοσφαιρα
Δεν χρειαζεται να απαντατε στο flame baiting [mod]
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Αν το άνοιγμα έγινε από στάση ή έστω εν κινήσει με τον TS πάνω από τις 4.000σαλ (με δευτεροτρίτες), το Golf της μέγγενης του κλ@νει μια μάντρα φρύδια!! Εξακριβωμένο! Υπόψην ο δίλιτρος TS είναι ιδιαίτερα φιμωμένος και με εύστοχες επεμβάσεις παίρνει άνετα 15-20 αλογάκια.
Το αυτό και ο 16αρης TS με τα TSI των 120-125 ίππων. Από στάση μου ρίχουν μισή καρότσα! Κλάιν μάιν! Οι ρεπρίζ είναι άλλο θέμα γιατί εκεί υπάρχει χάσμα στη ροπή και 6αρι κιβώτιο.
Αει καλά!! Σε edit mod δεν απαντάω...
-
Δεν χρειαζεται να απαντατε στο flame baiting [mod]
-
Δεν δύναμαι να απαντήσω...έχω πιει πολύ τσάι...
Μην το συνεχισουμε με offtopic [mod]
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ωραιος ηχος, αλλα τρωει πολυ ξυλο απο τα παραπανω μοτερ
πολυ ωραιο μπροστινο παντως!
Σπύρο η 147 2.0 TS δεν τρώει 'ξύλο' από Scirocco 160.
να σε ρωτησω..
147 2.0, με 120 σαν αυτη που χε ο νικος εχετε δοκιμασει?
γιατι το τσιροτο την παταγε την bmw
επισης παιρνει πολλα αλογα για πλακα και φτανει σε δυναμη το 2.0 tfsi , αλογα που δε θα παρει με τιποτα η ατμοσφαιρα
(μετα βεβαια το ποσο θα αντεξει δεν ξερω, αλλα αυτο ειναι ασχετο )
αλλα αυτα ειναι καγκουριλικια γενικα με εξαιρεση τα 2λιτρα της honda, αντε πες και αυτο του clio rs δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο 2λιτρο που να απειλει το 160 tsi
-
εδω ενα παλιο ραλλακι κερδιζε με ανεση μια 147 2,0ts το οποιο απο σταση ειναι μαζι με ενα 160 αρι σροκκο και χανει (απο το σροκκο) στις ρεπριζ απο τα χαμηλα
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εδω ενα παλιο ραλλακι κερδιζε με ανεση μια 147 2,0ts το οποιο απο σταση ειναι μαζι με ενα 160 αρι σροκκο και χανει (απο το σροκκο) στις ρεπριζ απο τα χαμηλατι κάνει ένα παλιο ραλλάκι??
-
Εννοείται δεν μιλάμε για ΜΑΜΑ 2.0ts. Νόμιζα το είχαμε ξεκαθαρίσει αυτό εξ' ου και το σχόλιο πιο πάνω σε σχέση με τον φιμωμένο δίλιτρο λόγω ρύπων.
-
Εξαρτάται πόσο παλιό είναι. Άμα είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρει κόλπα ζόρικα...
-
Εννοείται δεν μιλάμε για ΜΑΜΑ 2.0ts. Νόμιζα το είχαμε ξεκαθαρίσει αυτό εξ' ου και το σχόλιο πιο πάνω σε σχέση με τον φιμωμένο δίλιτρο λόγω ρύπων.συγγνωμη δεν το προσεξα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαρτάται πόσο παλιό είναι. Άμα είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρει κόλπα ζόρικα...That's the spirit!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαρτάται πόσο παλιό είναι. Άμα είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρει κόλπα ζόρικα...ενα κλίκ πιο αργό από σιρόκο ...
και εν κινήση 1,5 κλικ πιο αργο από 155αρα μίτο... -
Η 2λιτρη 147 είχε μια 'φιμωμένη' εκδοχή του twin spark για να περνάει τα όρια του euro 3 αν δεν κάνω λάθος (μιλάμε για αρκετά παλιό κινητήρα) και με αυτό το μοτέρ ήθελε γύρω στα 9' για 0-100. Πολλοί κάτοχοι με απλό ΦΠΕ είχαν δει σημαντική διαφορά σε επιδόσεις. Η πιο βαρειά GTV με το ίδιο μοτέρ (αλλά euro 2) έβγαζε θεωρητικά 155 και είχε 0-100 κάτω από 9' για να κάνουμε και λίγη αριθμολαγνεία.
Ούτως ή άλλως η κουβέντα ξεκίνησε από το θέμα του ήχου, αλλά επειδή retards rule έφτασε και η επιστημονική ανάλυση στο τέιον.
ΥΓ: Πόσες φορές έχω αναρωτηθεί τι θα έκανε μια 147 με τον 2,2 JTS και το 6άρι της Brera...
-
Το πολυ παλιο το 8v στα 1,3 και 820 κιλα ηταν μαζι με μια 147 2.0ts αλλα θα εχανε στα πιο πολλα λογω χειροτερης αεροδυναμικης (Cx 0.34 νομιζω) και κυριως μικροτερης ροπης.
Αλλα το 1.6 16v κερδιζε με ανεση .Το μοτερ οταν ειχε ανοιξει απο τα χιλιομετρα δεν κρατιοταν σε συνεργασια με τα 930-950 κιλα του αυτοκινητου
μιλαω για στοκ και τα δυο αυτοκινητα..αν παμε για μη στοκ... και το ραλλακι αγριευει πολυ
Σαν μικρα παιδια κανουμε
βρουμ βρουμ -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η 2λιτρη 147 είχε μια 'φιμωμένη' εκδοχή του twin spark για να περνάει τα όρια του euro 3 αν δεν κάνω λάθος (μιλάμε για αρκετά παλιό κινητήρα) και με αυτό το μοτέρ ήθελε γύρω στα 9' για 0-100. Πολλοί κάτοχοι με απλό ΦΠΕ είχαν δει σημαντική διαφορά σε επιδόσεις. Η πιο βαρειά GTV με το ίδιο μοτέρ (αλλά euro 2) έβγαζε θεωρητικά 155 και είχε 0-100 κάτω από 9' για να κάνουμε και λίγη αριθμολαγνεία.Ούτως ή άλλως η κουβέντα ξεκίνησε από το θέμα του ήχου, αλλά επειδή retards rule έφτασε και η επιστημονική ανάλυση στο τέιον.
ΥΓ: Πόσες φορές έχω αναρωτηθεί τι θα έκανε μια 147 με τον 2,2 JTS και το 6άρι της Brera...
γιατί να την κάνεις τοσο μπροστόβαρη??
αρκεί ο 1,4 tb/mair -
Καλά και ο JTS ελαφρύς είναι. Πλάκα πλάκα και γω έχω αναρωτηθεί πως θα ήταν μια 147 με JTS ή έστω και 1.8TS από τους πρώτους.
Άσχετο αλλά έχω πάθει πλάκα με τα δέρμα/microfibra καθίσματα τις Giulietta! Μ' αρέσουν περισσότερο από τα full δέρμα και γλιτώνεις και τα ~1800€.
-
Καλά και ο JTS ελαφρύς είναι. Πλάκα πλάκα και γω έχω αναρωτηθεί πως θα ήταν μια 147 με JTS ή έστω και 1.8TS από τους πρώτους.Θα ήταν Alfa GT...
-
Χμμμ...όντως...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αλλα θα εχανε στα πιο πολλα λογω χειροτερης αεροδυναμικης (Cx 0.34 νομιζω)Just FREAKING funny...
ΑLFA ROMEO FORUM