-
Για την bmw
valvetronic?
Esp?
Και αλλα -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το DSG δεν είναι της BorgWarner??Το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο αναπτύχθηκε από την Porsche τη δεκαετία του 1970 για τα αγωνιστικά της πρωτότυπα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
το ηλεκτρονικό ABS και αυτό της Bosch (καθώς η πρώτη αυτοκινητιστική εφαρμογή με μηχανικό τρόπο ήταν στο Jensen FFΣωστος!! ...
Ειχα κανει ενα Thread καποτε αλλα δεν το εδωσαν και πολυ σημασια...πιστευω αξιζει να γραφουν μεσα οι γνωστες για να ενημερονόμαστε
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=37417&hilit=+Πρωτοπορίες -
-
Τι θες να κάνουμε?? Κυριακή βράδυ είναι αφού δεν βγήκαμε που δεν βγήκαμε τουλάχιστον ας τρολάρουμε λίγο βλέποντας top gear παράλληλα!!
-
-
Rosso Alfa...χαλάει...next!!
-
-
-
Ποτέ δεν κατάλαβα τι χαλάει στο Rosso Alfa. GT Rosso Alfa 6 ετών είναι σαν καινούρια... μόνο τα σήματα ξεθώριασαν (κλασικό πρόβλημα).
-
-
Bianco Polare σε 147fl. Την είχα. Next please!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Bianco Polare σε 147fl. Την είχα. Next please!!Αύριο γιατί πάω για ύπνο.
Σας άφησα μπόλικο ποπ κορν,θα το χρειαστείτε μιας και φαίνεται η βραδιά, θα είναι μεγάλη -
-
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αχ .Δεν μπορούσαν να είναι ακόμα έτσι τα αυτοκίνητα
-
Τα σέβη μου.
Προσκυνώ ταπεινά -
Και ο ήχος
Καλά είπες το πρωί ότι θα κάτσεις μέχρι αργά μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θα σε μαλώσω....
Το αναφέρει εξάλλου και στο λινκ ότι πρόκειται για short engine, semicomplete δηλαδή.
Κάπου τόσο ζυγίζει και το μπλοκ της GM για την Alfa ενώ στα 133 κιλά είναι ο θεόβαρος V6 Busso....Κιουσή μην χαίρεσαι
επειδη το ειχαμε συζητησει παλια νομιζω οτι και ο busso δεν ειναι μολις τοσο..
απο την αλλη εγω χαιρομαι γιατι το δικο μου μοτερ με τα ολα του (turbo, i/c, λαδια, υγρα) ετοιμος να δουλεψει παει μολις 152 κιλα
-
E καλά τώρα τι συγκρίνεις?? Εμείς έχουμε vag παίζουμε εκτός συναγωνισμού!!
ΑLFA ROMEO FORUM