-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ ο καλυτερος κινητήρα παγκοσμίως να βγαινει 2ος...
πρωτα απο ολα οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι δε θα τον εχουν οδηγησει , 2ον ο καλυτερος παγκοσμιως με ποια κριτηρια?
μηπως υπερβαλλεις?Ρεκόρ ατμοσφαρικης απόδοσης (127 αλογα/λιτρο), ρεκόρ στροφαρίσματος (ιπποδύναμη στις 9000 στροφες), ρεκορ επιδόσεων (0-160 σε 6.5 στο Quattroruote...). Θες κι άλλα;
-
τι ρεκορ επιδοσεων στο 0-160? ειδες top gear σημερα ?
-
Οχι αλλα μη με βάλεις να κατεβάσω FXX Evoluzione... Μιλάω για ανθρώπινες κατασκευές...
-
κι εγω για αυτοκινητα δρομου με haldex
-
Road Legal FXX λέμε!!! Φέρε το γουρουνακι σου με τα 4 τούρμπο και 8000 κυβικά... το θες ψητό ή φουρνου;
-
Μωρε αμα πουν και βαλουν και αλλο χερι στο γουρουνακι οι μηχανικοι της ferrari θα μαζευουν τα προφυλακτικα απο τον δρομο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Road Legal FXX λέμε!!! Φέρε το γουρουνακι σου με τα 4 τούρμπο και 8000 κυβικά... το θες ψητό ή φουρνου;δεν εχω δει τι κανει αυτη, μονο με αγωνιστικα λαστιχα
λοιπον ας αφησουμε το τρολαρισμα και καταλαβε, οτι δεν ειναι ολοι πορωμενοι σαν κι εσενα με τη ferrari και δεν αφορα τον πολυ κοσμο η ferrari, αν οντως ειναι τοσο καλος ο multiair, τοτε σωστα το ψηφισαν ως το καλυτερο νεο μοτερ..
αλλωστε ξαναλεω αυτο ενδιαφερει τη φιατ
τωρα για την αξιοπιστια του συγκεκριμενου θεσμου, τα χουμε πει πολλες φορες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Road Legal FXX λέμε!!! Φέρε το γουρουνακι σου με τα 4 τούρμπο και 8000 κυβικά... το θες ψητό ή φουρνου;
δεν εχω δει τι κανει αυτη, μονο με αγωνιστικα λαστιχα
λοιπον ας αφησουμε το τρολαρισμα και καταλαβε, οτι δεν ειναι ολοι πορωμενοι σαν κι εσενα με τη ferrari και δεν αφορα τον πολυ κοσμο η ferrari, αν οντως ειναι τοσο καλος ο multiair, τοτε σωστα το ψηφισαν ως το καλυτερο νεο μοτερ..
αλλωστε ξαναλεω αυτο ενδιαφερει τη φιατ
τωρα για την αξιοπιστια του συγκεκριμενου θεσμου, τα χουμε πει πολλες φορες
Δεν έχει να κανει με πόρρωση αλλά με απλή μηχανολογία. Όσο και να αρέσει στα αμερικανά το Nascar, δεν είναι καλυτερο από το IRL μηχανολογικά και ας έχει το 1ο 10πλάσιο κοινο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ ο καλυτερος κινητήρα παγκοσμίως να βγαινει 2ος...Το ίδιο θα έλεγαν αν έβγαινε πρώτος ένας κινητήρας που δεν αφορά πρακτικά κανέναν.
Το τι μπορεί να πετύχεις με 'ανθρώπινο' κόστος, δεν είναι αμελητέο. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ ο καλυτερος κινητήρα παγκοσμίως να βγαινει 2ος...
Το ίδιο θα έλεγαν αν έβγαινε πρώτος ένας κινητήρας που δεν αφορά πρακτικά κανέναν.
Το τι μπορεί να πετύχεις με 'ανθρώπινο' κόστος, δεν είναι αμελητέο.Μιλάμε για τεχνολογικό επίτευγμα ή όχι; (αν και οι δύο κινητήρες είναι Paolo Martinelli engines...). Δηλαδή να βγάλουμε το 747 καλύτερο τεχνολογικά από το Concorde επειδή το 1ο αφορά πολύ περισσότερο κόσμο; Ε όχι!!!
-
Τεχνολογικό επίτευγμα είναι και το να καταφέρεις κάτι με ανθρώπινο κόστος. Βασικά στοιχεία μηχανικής
Εσύ επιλέγεις να αδιαφορείς γι' αυτό, πιθανότατα κι εγώ, αλλά δεν έχει καμία σημασία. -
μα ανθρωπινη κατασκευη ειναι και η 458 για τον Αλεξανδρο σε αντιθεση με μια veyron
-
Χωρίς καμμία επιθυμία να σπάσει η ανακωχή με τους Ντισέπτικονς να κάνω ένα σχόλιο από το βίντεο του TG. Στο γύρο της Veyron πραγματικά (όπως παρατήρησαν και οι Αγγλάρες) το αμάξι δεν ακουγόταν. Είναι τραγικό να πληρώνεις ένα βουνό λεφτά και να έχει το αθόρυβο 'φσουτ' της τουρμπίνας. Τι να το κάνεις αυτό το πράγμα; Να πηγαίνεις για κόντρες με τα Airbus στον αεροδιάδρομο του ΕΛ. ΒΕΝ;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χωρίς καμμία επιθυμία να σπάσει η ανακωχή με τους Ντισέπτικονς να κάνω ένα σχόλιο από το βίντεο του TG. Στο γύρο της Veyron πραγματικά (όπως παρατήρησαν και οι Αγγλάρες) το αμάξι δεν ακουγόταν. Είναι τραγικό να πληρώνεις ένα βουνό λεφτά και να έχει το αθόρυβο 'φσουτ' της τουρμπίνας. Τι να το κάνεις αυτό το πράγμα; Να πηγαίνεις για κόντρες με τα Airbus στον αεροδιάδρομο του ΕΛ. ΒΕΝ;Επειδη τυχαινει να εχω αποκλειστικο υλικο για το συγκεκριμενο αεροπλανο δρομου, απο την ευρυτερη περιοχη που αναφερεις ,
και να το εχω ακουσει απο κοντα -δυστυχως οχι απο μεσα-,
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και μαλιστα πολυ ανωμαλα!
Ιδου μια προσωπικη φωτο, και ενα μικρο video...http://www.youtube.com/watch?v=plq4WuQkNKY
(video με τον ηχο...)Sorry για το offtopic...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΆστο... Ξεφτύλα...
Ε οχι και ξεφτιλα... Καφριλα...
-
Σιγα τον θορυβο.
Σημερα που μπηκα στην δουλειά οταν παρκαρισα μου ειπαν .........''σε ακουγαμε που ερχόσουν.'' -
Σημερα βρηκα σε μαντρά αλφα gt 2,0lt του '05 φουλ extra και 70.000χλμ 8μιση χιλιάρικα!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σημερα βρηκα σε μαντρά αλφα gt 2,0lt του '05 φουλ extra και 70.000χλμ 8μιση χιλιάρικα!Σιγουρα ατρακαριστη.. αν οχι 2 τροπετα ενωμενα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σημερα βρηκα σε μαντρά αλφα gt 2,0lt του '05 φουλ extra και 70.000χλμ 8μιση χιλιάρικα!
Σιγουρα ατρακαριστη.. αν οχι 2 τροπετα ενωμενα..
Πάντως είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο!!!
ΑLFA ROMEO FORUM