-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Με τι απώλειες Νίκε? 30άλογα? 40?Και δεν έβγαλε μόνο η Honda φοβερό 2λιτρο μοτέρ.
Toyota 3S-GE ,210hp/7600rpm,22kgm/6400rpm
Υπάρχει video στο youtube απο best motoring,βελτιωμένο ατμοσφαιρικά (με επίσημα parts απο TRD) στα 270άλογα/9000rpm.
τι εννοείς? δεν τις βλέπεις τις απώλειες?
αποβαση στην νορμανδια να oum
εχουμε μετρησεις για τα upoloipa ιαπωνικα διαμαντια? ('σορρυ' 'για' 'τους' 'τονους' 'αλλα' 'κατι' exei 'παθει' 'το' 'τρανσλατορ')
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Με τι απώλειες Νίκε? 30άλογα? 40?
Και δεν έβγαλε μόνο η Honda φοβερό 2λιτρο μοτέρ.
Toyota 3S-GE ,210hp/7600rpm,22kgm/6400rpm
Υπάρχει video στο youtube απο best motoring,βελτιωμένο ατμοσφαιρικά (με επίσημα parts απο TRD) στα 270άλογα/9000rpm.
**
εχουμε μετρησεις για τα upoloipa ιαπωνικα διαμαντια? ** ('σορρυ' 'για' 'τους' 'τονους' 'αλλα' 'κατι' exei 'παθει' 'το' 'τρανσλατορ')Mιλαμε για μαμα αυτοκινητο 6ετιας...
Η φωτο ειναι απο το επισημο φορουμ των κατοχων s2000 -
**Είστε
Στο επόμενο έχει warn [mod]**
-
Nομιζω ειναι απο τις λιγες φορες που κανουμε συζητηση περι μοτερ κτλ με λογικη και χωρις να μαλωνουμε...δν καταλαβα γιατι να γινει warn?
Ουτε σπαμαρουμε ουτε τπτ συζηταμε για μοτερ σε συγκριση με AR...κακο ειναι? -
'θα' 'σου' 'απαντησω' 'πιο' 'μετα' 'γιατι' 'τωρα' 'δεν' 'μπορω' 'να' 'γραψω' 'γαμωτο'
edit
'οπα' 'ρε' cmarin 'τι' 'καναμε'?
-
Kαλά μια κουβέντα και μάλιστα καλή έκανα για τους κινητήρες της Alfa και έγινε χαμός...δε νομίζω να είμαστε off-topic....
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
. Από την άλλη αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω είναι το πως αφήνουν οι 'Ιταλοί' πρόσφορο έδαφος, μάλιστα σε μισητούς αντιπάλους όπως η VAG? Τέτοιες αυτοκαταστροφικές τάσεις? Αυτό ισοδυναμεί με χαρακίρι....
γιατί ρε Giuseppe είναι εχθρός το vag? ισα ισα, εγώ πιστεύω ότι θα μεταχειριστεί την ΑR άπειρος καλύτερα (επανάληψη του σεναρίου lamborghini ίσως?) από ότι η ομοεθνής fiat που μάλλον την έβλεπε σαν βάρος από την αρχή
Επειδή πολλοί δεν κατάλαβαν τι και πως το εννόησα στο εξηγώ παρακάτω.
Από την πλευρά της Fiat, η VAG αποτελεί αντίπαλο ίσως και εχθρό καθώς πρόκειται για 2 εταιρίες με περίπου ίδιο προφίλ. Εκτός και αν οι της Fiat τους αγαπούν
Λοιπόν μου φαίνεται παράλογο ενώ κατέχεις όλη την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, να δέχεσαι να πουλήσεις ένα από τα παιδιά σου, στον πιο σπουδαίο αντίπαλο σου.....Με αυτή την κίνηση συμβαίνουν 2 τινά : ή αγαπάς τόσο πολύ την εταιρία που πουλάς(AR δηλαδή) και έκρινες ότι αφού δεν μπόρεσες να την φτάσεις εκεί που της πρέπει ας το αναλάβει κάποιος ικανότερος, ή θες να κάνεις χαρακίρι.....
Το 1ο δεν ισχύει βέβαια αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω το δεύτερο..... Τι έχουν άραγε στο μυαλό τους οι μακαρονάδεςΑπό την άλλη για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου εδώ μέσα, οφείλω να σας ενημερώσω πως ουδόλως με απασχολούν τα ιδιοκτησιακά και τα παιχνίδια των μάνατζερ. Αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνια προς όλους σας....Πως θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού ως nckname μου έχω τον μεγάλο μηχανικό....Εμένα με αφορούν τα οδηγικά και τα μηχανολογικά....Δεν με απασχολεί το πως και που θα πωληθούν τα προιόντα της AR, δεν με απασχολεί το μέγεθος των ετήσιων πωλήσεων.
-
Δηλαδή,δεν θα είχες κανένα πρόβλημα στο να έμπαινε λουκέτο?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
nikos_ τόσα χρόνια κάποιοι (αλφίστι) έκραζαν το VAG γιατί έβγαζε λένε χάλια αυτοκίνητα σε σύγκριση με τα Ιταλικά διαμάντια (ποτέ δε το κατάλαβα...αλλά τέσπα) και τώρα που τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και θα αγοραστούν από τον 666 ακούγονται τέτοια σχόλια.Μια χαρά είναι ο VAG...αλλά δε το βλέπω να γίνεται.
Ακόμα και σήμερα τα προιόντα του VAG για αρκετούς από τους alfisti αλλά και από μερικούς vag-owners θεωρουνται άοσμα, άχρωμα, στεγνό rebagding.
Και αν θεωρούσες υποκριτική τη στάση αυτών των alfisti που τότε κατηγορούσαν αυτή τη λογική, τότε θα το δεις και τώρα σε ενδεχόμενη περίπτωση στεγνού rebadging της Alfa....ότι θα αποδοκιμαστεί η στάση της εταιρίας....Kαι βρε Νίκο μου ειλικρινά τουλάχιστον εγώ, και πολλοί άλλοι φίλοι, δεν κοιτάμε αλλού, πόσο μάλλον VAG....διότι δεν είμαστε δυσαρεστημένοι....σε κάποιους αρέσει η 147 γιατί είναι σαν το παλιό καλό κρασί....Σε κάποιους αρέσει η 159 σε 2.2 και όχι με τον άηχο αλλά πολύ αποδοτικό 1750....
Δεν μπορείς να έρθεις στην δική μου ιδεολογία, όπως και εγώ στη δική σου.... χωρίς αυτό να προσβάλει τις επιλογές σου αφού ξέρεις τη δική μου στάση για τις επιλογές σου.... -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Δηλαδή,δεν θα είχες κανένα πρόβλημα στο να έμπαινε λουκέτο?Δεν χρειάζεται καν να σου απαντήσω σε αυτό.
Ωστόσο για αυτό ας αναλογιστούν κάποιοι καρεκλάτοι που καίγονται για πωλήσεις.
Αν και εμένα οι 131.000 πωλήσεις του 2009 μου φαίνονται υπεραρκετές αν σκεφτείς σε ποιά σημεία στον πλανήτη εκπροσωπήσε σαν εταιρία, αν σκεφτείς ότι το πιο καινούριο σου μοντέλο πωλείται από τον Σεπτ. 2008(18 μήνες στην αγορά δηλαδή) και όλα τα άλλα είναι στο έλεος του ΘΕΟΥ, τότε νομίζω ότι 131.000 πωλήσεις μόνο μια εταιρία με την δυναμική της Alfa θα της πετύχαινε μονάχα..... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εμένα με αφορούν τα οδηγικά και τα μηχανολογικά....Δεν με απασχολεί το πως και που θα πωληθούν τα προιόντα της AR, δεν με απασχολεί το μέγεθος των ετήσιων πωλήσεων.Ξέρεις όμως τι γίνεται? Αν δεν υπάρχει το δεύτερο...δεν θα υπάρξει ούτε το πρώτο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εμένα με αφορούν τα οδηγικά και τα μηχανολογικά....Δεν με απασχολεί το πως και που θα πωληθούν τα προιόντα της AR, δεν με απασχολεί το μέγεθος των ετήσιων πωλήσεων.
Ξέρεις όμως τι γίνεται? Αν δεν υπάρχει το δεύτερο...δεν θα υπάρξει ούτε το πρώτο.
Αντ αυτου απαντω οτι υπαρχει το πρωτο και δεν υπαρχει το δευτερο αρα ο busso καλα ειναι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εμένα με αφορούν τα οδηγικά και τα μηχανολογικά....Δεν με απασχολεί το πως και που θα πωληθούν τα προιόντα της AR, δεν με απασχολεί το μέγεθος των ετήσιων πωλήσεων.
Ξέρεις όμως τι γίνεται? Αν δεν υπάρχει το δεύτερο...δεν θα υπάρξει ούτε το πρώτο.
Αντ αυτου απαντω οτι υπαρχει το πρωτο και δεν υπαρχει το δευτερο αλλα ο busso καλα ειναι..
Θα μείνουμε με τις γριές τότε
Θα αγοράσω και καμιά 2000Veloce και θα κάνω το κέφι μου... -
.....Με τις σημερινές της πωλήσεις είναι αδύνατον να επιβιώσει,ακόμα και υπό την σκέπη της FIAT.Δεν σ' ενοχλεί που η γκάμα της είναι τoυλάχιστον ελλιπής?
Είμαι στην 'αγορά' για ένα S/W μεσαίων κυβικών,αυτόματο και εί δυνατόν τετρακίνητο?Οι εχθροί,όπως τους χαρακτηρίζεις,προσφέρουν άπειρες εκδόσεις ενώ η Alfa ΘΑ παρουσιάσει σειριακό,φυσικά δικίνητο και όλα αυτά λίγο πρίν το τέλος της 159.Ωραία εικόνα -
Ρε παιδιά εδώ σώθηκε η Saab επειδή μαζεύτηκαν κάτι οδοντίατροι και συνταξιούχοι από το Άινταχο και το Κολοράντο και θα τεθεί θέμα για την Alfa;
Thanix επειδή ήξερα ότι θα γινόταν αναφορά σε 1-2 συγκεκριμένα μοτέρ ανέφερα τη φράση 'η πλειοψηφία των κατασκευαστών' οπότε δεν υπάρχει καμμία σύγκριση και καμμία συζήτηση.
Αν σου πω ότι στο alfisti γράφεται ότι η επόμενη πραγματική GTA θα έπρεπε να μοιάζει με το Type R και όχι με το GTi σε καλύπτει ως χοντάκια; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά εδώ σώθηκε η Saab............Μη βιάζεσαι.Ετσι όπως δε θα πουληθεί η Alfa,δε σώθηκε(ακόμα) κι η SAAB.
-
και αν σωθει η σαμπ θα ειναι προσωρινα.
-
Με αυτή την κίνηση συμβαίνουν 2 τινά : ή αγαπάς τόσο πολύ την εταιρία που πουλάς(AR δηλαδή) και έκρινες ότι αφού δεν μπόρεσες να την φτάσεις εκεί που της πρέπει ας το αναλάβει κάποιος ικανότερος, ή θες να κάνεις χαρακίρι.....
Το 1ο δεν ισχύει βέβαια αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω το δεύτερο..... Τι έχουν άραγε στο μυαλό τους οι μακαρονάδεςη ξεφορτωνεσαι κατι που δεν το ηθελες απο την αρχη και σε αναγκασαν oi suguries να το αγορασεις
αληθεια εχετe dei ποτε τον Mοδιζεμελλο να φωτογραφιζετε διπλα σe αυτοκινητο ΑR?
-
Το είχα δει παλιά με μια 166 αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
.....
Με τις σημερινές της πωλήσεις είναι αδύνατον να επιβιώσει,ακόμα και υπό την σκέπη της FIAT.Δεν σ' ενοχλεί που η γκάμα της είναι τoυλάχιστον ελλιπής?
Είμαι στην 'αγορά' για ένα S/W μεσαίων κυβικών,αυτόματο και εί δυνατόν τετρακίνητο?Οι εχθροί,όπως τους χαρακτηρίζεις,προσφέρουν άπειρες εκδόσεις ενώ η Alfa ΘΑ παρουσιάσει σειριακό,φυσικά δικίνητο και όλα αυτά λίγο πρίν το τέλος της 159.Ωραία εικόναΕγώ μαζί σου είμαι μονόφαρε....
Έχω δεκάδες παράπονα και μια ωραιότατη wishlist για το πως φανταζόμουν την μάρκα.Αυτό σου είπα και πιο πάνω...Ας αναρωτηθούν οι καρεκλάτοι που κλαίγονται ότι το παιδί μας είναι άρρωστο...Λες και φταίει ο γείτονας για αυτό...
Ελλιπέστατη είναι η γκάμα....ΥΓ: Προς το τέλος της η 159?
Μου φαίνεται, και χαίρομαι για αυτό, ότι θα την έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα κοντά μας....Τουλάχιστον 3Πάντως αν δεν σέρνεις τρέιλερ, και δεν έχεις εκτός δρόμου ανησυχίες τότε η δικίνητη 1.75 159 Sportwagon είναι πολύ καλή επιλογή...Σκέψου θετικά: Πότε άλλοτε θα ξαναδείς Alfa σε αυτά τα χρήματα με διπλά ψαλίδια, υδραυλικό τιμόνι 2.2 στροφών, πλήρως απενεργοποιούμενα ηλεκτρονικά?
ΑLFA ROMEO FORUM