-
Για την κατανάλωση της 147 (120) να πω ότι μετά από 70.000 χιλ έχω μ.ο. 10,4 λιτ/100χιλ. Το πόδι μου είναι βαρύ και γενικά οδηγάω σβέλτα. Πρέπει να πω βέβαια ότι μετά από ένα χρόνο στην Κρήτη και 17.000 χιλ, ο μ.ο. μειώθηκε κατά 0.8λιτ/100 χιλ.
Αν η κατάσταση στην ΤΙ είναι καλή τότε η τιμή είναι κι αυτή καλή. Αν μπορείς κόψτου το 500άρικο και πάρτη μετά από ελέγχους και ρώτα όλα αυτά που λέει πιο πάνω ο 120i.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λογικό. Το σχέδιο της ζάντας είναι ένα οπότε αφού οι ακτίνες είναι στραμμένες προς τα αριστερά «κοιτάζουν» το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου από την αριστερή πλευρά και το πίσω μέρος του από τη δεξιά.
Και αυτο ειναι ωραιο?Ποσο δυσκολο θα ηταν να βγαζουν αριστερες και δεξιες ζαντες?Προσωπικα ενω μου αρεσει απο την αριστερη μερια η ζαντα ,δινει μια αισθηση συνεχης κινησης,απο την δεξια με χαλαει .
Θα μου πεις περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και θα εχεις δικιο.Σκέψου το ως εξής:
Θα κυκλοφορήσουν 1000 αμάξια. Άρα 4.000 ζάντες + στοκ. Θες να μου πεις δηλ. ότι θα ήσουν διατεθιμένος να πληρώσεις το διπλάσιο κόσοτος παραγωγής ζάντας σε ένα limited edition 147 για να φαίνεται η ζάντα με την δέουσα φορά που εσύ νομίζεις ;;; -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για την κατανάλωση της 147 (120) να πω ότι μετά από 70.000 χιλ έχω μ.ο. 10,4 λιτ/100χιλ. Το πόδι μου είναι βαρύ και γενικά οδηγάω σβέλτα. Πρέπει να πω βέβαια ότι μετά από ένα χρόνο στην Κρήτη και 17.000 χιλ, ο μ.ο. μειώθηκε κατά 0.8λιτ/100 χιλ.Αν η κατάσταση στην ΤΙ είναι καλή τότε η τιμή είναι κι αυτή καλή. Αν μπορείς κόψτου το 500άρικο και πάρτη μετά από ελέγχους και ρώτα όλα αυτά που λέει πιο πάνω ο 120i.
Αυτή τη στιγμή το trip computer μου λέει 10.0lt/100km. Στην πραγματικότητα η κατανάλωση είναι λίγο χαμηλότερη, γύρω στα 9.5.
-
Συμφωνώ και εγώ με kyan και cmarin για την κατανάλωση. Κάπου εκεί είναι η μέση. Τώρα Nικο πως εσύ έχεις 12+ περίεργο μου φαίνεται και υπερβολικό. Εκτός αν με το μέση εννοείς μέση δική σου, που μπορεί να περιλαμβάνει 80 εντός/20 εκτός. Εντός πόλης ο ts δεν είναι ιδανικός και δε βοηθάει και το κιβώτιο.
αυτος μου το δινει 13500 χιλιαρικα, και του ζητησα να μου τη δωσει 13000, αλλα μου πε οτι αν τη δωσει τοσο χαμηλα δε θα χει καθολου κερδος.μηπως υπερεβαλε η μηπως υπερεβαλα εγω?
Προφανώς εννοεί πως δε θα έχει καθόλου κέρδος μετά την τράμπα που θα κάνετε, το οποίο και μου φαίνεται πολύ πιθανό. Να την αγόρασε 13Κ απλά αποκλείεται.
-
Δημήτρη, έχει 147Ti κολλητός που την σκίζει και έχει μέση κάπου στα 13-14 αν θυμάμαι καλά..
-
Και το swift σκίσιμο τόσο καίει ρε συ.
-
80% στη πόλη ούτως η άλλως κινούμαστε. Τόσο κατανάλωση είχα ρε συ...ψέμματα θα σου πω? Μάλιστα είχα και 13λτ/100κμ...αλλά συνήθως ήταν 12-12.5...και το χειμώνα έπεφτε στα 11.5λτ/100κμ. Ίσως έφταιγε που είχα την 105άρα.
Οι συνθήκες οδήγησης μου είναι ΠΑΝΤΑ με κλιματισμό ανοιχτό και όχι σκίσιμο σε γενικές γραμμές...κάποια ανοίγματα ναι...σε λογικά πλαίσια...και VPower (στην 147...στην 120i 100άρα racing ή Ultimate).
-
Μια απο τα ίδια, στην 147 (120) είμουν στα ~12,5 - 13 μέση...
Ήταν η μεγαλύτερη μέση κατανάλωση που είχα ποτέ σε αυτ/το, μεγαλύτερη ακόμη και απο αυτήν του cooper-s αργότερα, αλλά και του 2.0Τ σήμερα (και όχι, δεν 'ελάφρωσε' το πόδι μου)...Απο τότε κατάλαβα... η ροπή κάνει καλό στο περιβάλλον (και την τσέπη μας)...
-
εμενα μεσα στην πολη καιει γυρω στο 13,5-14 και εκτος πολης γυρω στο 10.παντα racing.
βεβαια δεν ειμαι και μαμα -
οποτε μαλλον παω για αλλο αυτοκινητο, μαλλον για κανα 206.μπορει να ναι καρατουμπανο το αμαξι και να το παω τρελα αλλα δε θελω να μου φευγει ενα 10ευρω οταν πηγαινω καμια νυχτερινη βολτα εδω κοντα( )
-
Eiναι και αυτο μια λυση
-
Ο χρήστης bladerasas έγραψε:
οποτε μαλλον παω για αλλο αυτοκινητο, μαλλον για κανα 206.μπορει να ναι καρατουμπανο το αμαξι και να το παω τρελα αλλα δε θελω να μου φευγει ενα 10ευρω οταν πηγαινω καμια νυχτερινη βολτα εδω κοντα( )Πόσα θες να δώσεις; Καινούριο;
-
να σου πω την αληθεια, χθες που κοιταξα τιμες , ηταν υψηλοτερες απο αυτες που περιμενα.οποτε ξαναγυρναω στα μεταχειρισμενα(κατι πιο οικονομικο απο την 147)
-
Αν γενικά το θες το αμάξι για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στην πόλη τότε άσε την 147 για να γλιτώσει και το gruppo από τις κατάρες που θα τους ρίξεις στο μέλλον όταν θα προσπαθείς να βγάλεις άκρη με το πίσω παρμπρίζ και το κοντό τιμόνι στο παρκάρισμα και φυσικά την κατανάλωση αφού ο Twin Spark σε 1η - 2α δεν καίει βενζίνη, την καταπίνει έτσι...
Μικρό αμάξι, αξιόπιστο που δεν καίει; YARIS. Μην πας να το γκαζώσεις βέβαια σε στροφή γιατί παίζει να σου βγει σε Νουρέγιεφ η όλη προσπάθεια.
Για ένα Megane Coupe σε κόβω... Δεν είναι μικρό αλλά δεν καίει κιόλας και φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο φιλικό στην πόλη από την 147. -
-
Οι δημοσιεύσεις περί στριψίματος πήγαν στο http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=24095
-
-
-
-
ΑLFA ROMEO FORUM