-
Αν έχεις ζάντες 17' προτείνω τα Bridgestone RE050A, τα οποία φοράω κι εγώ. Εκπληκτικό ελαστικό και δουλεύει καλά και κρύο.
Για την ιστορία και για λόγους σύγκρισης το αυτοκίνητο πριν φόραγε Firestone Firehawk (άθλια), Pirelli P-Zero Nero (πολύ καλά μόνο όταν ζεσταίνονταν) και Goodyear Eagle F1 GSD3 (αρκετά καλά). Τα RE050A είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει.
Όσο για τα μούτρα στην έξοδο της στροφής, η 147 έχει περισσότερη δύναμη από το 323F που είχες πριν. Μήπως το παρακάνεις με το γκάζι σε γλιστερό οδόστρωμα; Το ASR το είχες on ή off;
-
Ο χρήστης bladerasas έγραψε:
σημερα παρελαβα τα αυτοκινητο και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.βεβαια, ειχαμε και καποια παρατραγουδα.εκει που το πηγαινα μια βολτα και μπαινοντας στη στροφη με καποια χλμ, πανω στη στροφη το αμαξι πεταξε μουρες.υποθετοντας οτι ειναι τα ελαστικα τα τσεκαρα και διαπιστωσα οτι ειναι μαρκα με καψες.μπορει να φταιει κατι αλλο στο αυτοκινητο ? Αν οντως φταινε τα ελαστικα, εχετε καποια να προτεινετε?ευχαριστωΣταμάτα σε ένα βενζινάδικο και τσέκαρε την πίεση των ελαστικών σου! Όλα τα αυτοκίνητα (ότι μάρκα και αν είναι) όταν παραδίδονται έχουν περισσότερο αέρα από το κανονικό!
-
Και στην πίστα των Σερρων που ζορίσαμε μια 147 έβγαζε μούτρα.Εκανε δηλαδη αυτο που είναι φυσιολογικο
-
ok. οσον αφορα τα ελαστικα, διαβασα καπου οτι τα bridgestone potenza ειναι αρκετα καλα.ποια ειναι η αποψη σας?Εγώ τα potenza εχω. Είναι πολύ καλά αν και ζεσταίνονται δύσκολα. Μάλλον είναι υπερβολικός ο δείκτης ταχυτητας τους παρόλο που τα είχε από το εργοστάσιο.
Δεν έχω δοκιμάσει άλλα αφού το αυτοκίνητο τώρα έκλεισε χρόνο... -
Παιδια,potenza ειναι ολόκληρη σειρα ελαστικών.Δεν ειναι ενα συγκεκριμένο,και για αυτο καλύτερα να λέμε και για ποιό ακριβως potenza μιλάμε.(π.χ. Re-720,Re-040,Re050A,κ.λ.π)
Σε γενικές γραμμες πάντως,τα potenza εχουν σπορτίφ προσανατολισμό,με πολύ καλή κατευθυντικότητα στο τιμόνι (σκληροι σκελετοι)
την άνεση δεν την εχουνε σαν πρωτη προτεραιότητα -
Πολύ καλό λάστιχο το Dunlop SP Sport Maxx. Είχα μείνει πάρα μα πάρα πολύ ικανοποιημένος!!
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Πολύ καλό λάστιχο το Dunlop SP Sport Maxx. Είχα μείνει πάρα μα πάρα πολύ ικανοποιημένος!!Αμάν ρε φίλε...τα φοράω στην δικιά μου slk μοντέλο 2006 και έχω αγανακτήσει....
-
σημερα εφαγα μια κρυολουσια καθως εκαψα 20 ευρω βενζινη μεσα σε διαστημα δυο ημερων.Και να πω οτι εκανα μεγαλες αποστασεις....
πως απενεργοποιω το ASR ?
-
Αυτό πρέπει να το συνηθίσεις...
Γύρω στα 11 l/100km μέση κατανάλωση μέσα στη πόλη θα έχεις -
οι δικοι μου πρεπει να το συνηθισουν:P αν και δεν το πηραν και τοσο καλα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ΚΑΛΑ!!!!
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ??????
εδω που τα λεμε παρακαλαω να σπασει να φορεσω τον καβατζαρισμενο 3.7,
αλλα που η ατιμη..Λες να το κανω κι εγω ετσι; Μπα αστο,δεν ειμαι για τετοια... Νασε,εχουμε πατησει ποτε;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ΚΑΛΑ!!!!
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ??????
εδω που τα λεμε παρακαλαω να σπασει να φορεσω τον καβατζαρισμενο 3.7,
αλλα που η ατιμη..Που'σαι,αν δεν μπορεις να το σπάσεις,φερτο σε μενα.
Μεχρι το περίπτερο θα το πάω,και θα γυρίσω.
-
ASR κανεις? και κατι ακυρο, πως ξεχωριζει κανεις μια 147 με 105 αλογα απο μια με 120?
-
ASR κανεις? και κατι ακυρο, πως ξεχωριζει κανεις μια 147 με 105 αλογα απο μια με 120?Μόνο από το εσωτερικό...κοιτώντας αν έχει ASR.
-
Στις 120άρες το στροφόμετρο κοκκινίζει στις 7Κ, ενώ στις 105αρες στις 6,5Κ
-
Chinese carmaker Chery Automobile and Fiat group Automobiles
negotiations could result in agreement to built several Alfa Romeo models
in Chinaitaliaspeed
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Chinese carmaker Chery Automobile and Fiat group Automobiles
negotiations could result in agreement to built several Alfa Romeo models
in Chinaitaliaspeed
Χμ...άρχισαν τα κολλητηλίκια με τη Κίνα?? Ελπίζω τουλάχιστον τα αυτοκίνητα που βγαίνουν να έχουν σήμα Alfa Romeo...και όχι κανένα Κινέζικο...
-
-
Αρχικα θα κατασκευαζονται 159 και 147
και φυσικα θα προοριζονται για την εγχωρια αγορα -
Σκέψου να τις φέρουν και από δω!!
ΑLFA ROMEO FORUM