-
http://new.e-go.gr/auto/article.asp?cat ... bid=400017
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7228552252
Movie Car Chase - 'The Marseille Contract' 1974
Youtube Video -
Παντως τα diesel εχουν αρχισει να κατακτουν και την δικη μου καρδια.Τι θες? επιδοσεις? οικονομια καυσιμου? μεγαλυτερη αξιοπιστια κινητηρα?
Και δεν αναφερομαι αποκλειστικα για τα Alfa Romeo. -
Άντε πάλι με την καλύτερη αξιοπιστία των ντίζελ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άντε πάλι με την καλύτερη αξιοπιστία των ντίζελ...O τροπος αναφλεξης τους δεν προκαλει προβλημα που ισως μια στις 10000000 να προκαλεσει ο τροπος λειτουργιας ενος βενζινοκινητηρα.
-
Είχα ανοίξει ειδικό τόπικ για το θέμα αυτό. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είχα ανοίξει ειδικό τόπικ για το θέμα αυτό. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας.Συμφωνω.
-
Alfa Romeo Gallery
http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=287294 -
-
-
Εμ, ποιός σου είπε ότι οι παλιές alfa είναι πρακτικές; Αλλού κρύβονται οι χάρες τους...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμ, ποιός σου είπε ότι οι παλιές alfa είναι πρακτικές; Αλλού κρύβονται οι χάρες τους... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Alfa Romeo GT and 147 Q2
http://www.worldcarfans.com/news.cfm/co ... and-147-q2
εκδόσεις των 147 και GT (αλλά όχι των 159/brera) με τόρσεν εμπρός.
... ή αλλιώς, πώς να κάνεις το καλό, καλύτερο. Μπράβο τους
Να το βάζανε και σε βενζινοκίνητες εκδόσεις, καλά θα ταν...
Καλησπερα,καλως σας βρηκα. το πρωτο μου ποστ εδω αν και σας διαβαζω παρα πολυ καιρο τωρα.
το Q2θα μπει και σε βενζινοκινητα μοντελα της Alfa.... -
καλησπερα πρωτα απ'ολα,
να σας ρωτησω κατι που με απασχολει εντονα τις τελευταιες μερες.
σκεφτομαι την αγορα μιας 156 1.6 του 98 με αλλαγη κινητηρα σε 1.8.
το αμαξι εχει κανει 150.000χλμ συνολικα και 100.000 με το νεο μοτερ.
ειναι φιλου που την προσεχει σαν τα ματια του, ατρακαριστη, δεν τριζει κτλ.
δε φοβαμαι τη χρηση που της εκανε με δυο λογια.
το θεμα μου ποιο ειναι;
επειδη γενικα υπαρχει η αποψη για αναξιοπιστες αλφα, πιστευετε οτι εχει κανει πολλα χλμ;
ολοι μου λενε οτι με το που θα την παρω θα αρχισει προβληματα με τα ηλεκτρολογικα της κυριως και θα μενει πιο πολυ καιρο στα συνεργεια...
εγω κανω περιπου 40000χλμ το χρονο και τα περισσοτερα ειναι με πιεση αρκετη στο αμαξι ως προς τις ταχυτητες που πιανω και οχι με βιαιες επιταχυνσεις... εχω τωρα ενα audi 80 1.6 και δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο μετα απο 3 χρονια σκληρης χρησης και 225000 συνολικα χλμ .
η αλφα εχει κανει το μεγαλο της σερβις προσφατα και ο μηχανικος της λεει οτι δεν θα χρειαστει μεγαλα εξοδα για 3 χρονια.
το αμαξι ειναι απιστευτα ομορφο, εχει απιστευτα καλη συμπεριφορα και αν δεν αμφεβαλα για την αξιοπιστια του θα το παιρνα αμεσα. αλλα ολοι λενε για ιταλικα που μενουν, για ιταλικα που πιανουν φωτια κτλ...
πειτε μου σας παρακαλω εμπειριες απο 156 με 150000χλμ.
οντως βγαζουν προβληματα και μενουν ή περασαν αυτες οι εποχες για την αλφα; δε θα θελα ουτε αντεχω οικονομικα να περναω τις μερες μου στα συνεργεια. -
Αν δεν έχει βγάλει, ένα οποιοδήποτε αμάξι, προβλήματα σε 3 χρόνια, δεν πρόκειται να βγάλει τώρα...
Βεβαιώσου ότι το αμάξι είχε σωστή συντήρηση και προχώρα.
Αφου σου αρέσει κιόλας...
-
κουκοοοοοο
το ανηψακι μπηκε παλι ρε???φιλε χωρις πλακα, αστους να λενε..
εδω στην οικογενεια υπαρχει Α75 του 92!!
στην συντηρηση ειναι το μυστικο, αλλα απο την αλλη τα ηλεκτρικα ειναι κατι το απροβλεπτο, οχι μονο για τις αλφα αλλα γενικοτερα!
παρε βαθεια ανασα, κλεισε ματια - μυτη και βουτα! -
Κοιτά... εαν το όχημα έχει καλή συντήριση δεν θα έχεις προβλήματα. Καλή συντήριση σημαίνει το σωστό λάδι και αλλαγή μερικών εξαρτημάτων ακόμα και πριν την ώρα τους (αντλιά λαδιού, αλλάγη μεταβλητού με το τελευταίο ανταλακτικό με ανεπίστροφή, θερμοστάτες κτλ)
Με τα ηλεκτρικά ΔΕΝ έχουν σοβορά προβλήματα, η μηχανή ειναι το ευαίσθητο τμήμα. Σε αυτά τα χιλιόμετρα ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις εμπρός ψαλίδια γιατί τα σινεμποκ διαλύονται σε αυτά τα χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Καλησπερα,καλως σας βρηκα. το πρωτο μου ποστ εδω αν και σας διαβαζω παρα πολυ καιρο τωρα.
ερχομαι σιγα,χτυπαω δυνατα,φευγω γρηγορα.
-
http://vodcast.alfaromeo.it/?watch=39UX ... YYF9JMXS7Q
-
Καλή χρονιά σε όλους !!!
Με έχει πιάσει μια τρελή καταναλωτική μανία (με έχει καταβάλει το πνεύμα των Χριστουγέννων)
Αρχικά παρήγγειλα λαμπίτσες Η1 απο το Pοwerbulbs έτσι για να τις έχω.
Τώρα κοιτάζω μπάρες θόλων και αναρτήσεις ενω δεν έχω σταματήσεις να ψάχνω original σαλόνι QV (κατι υπάρχει αυτή την στιγμή στο ebay...).
Εχω κανα δύο ερωτήσεις για τους γνώστες:
Έχω τοποθετήσει κανείς μπάρα θόλων Novitec ή BiscioneRacing αγορασμένη απο το Alfisti.net ; Μπαίνουν εύκολα ή χρειάζονται μετατροπές; 77€ δεν είναι πολλά αλλα δεν θέλω να μπλέξω σε έξτρα μπελάδες μετά...
Για ανάρτηση είμαι πολύ κοντά σε Koni κίτρινα αλλα και εδώ οι κωδικοί είναι ένα πάζλ.
Η Koni δίνει για μπροστά 8741-1333SP και πίσω 8240-1152SP (κωδικός για 145, Bravo, Multipla).
Στην Ελλάδα προτείνουν για πίσω 8240-1138SP (κωδικός για 155, Tipo, Marea, Dedra, Delta εκτός HF). Καμια ιδέα;
Για το ελληνικό setup η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι: 564€ χωρίς τοποθέτηση. Περιμένω τιμές και απ έξω για να αποφασίσω. Πως σας φαίνεται αυτή η τιμή;
ΑLFA ROMEO FORUM