-
Η γνωστή απάντηση
koni fsd. Όποιος έχει βάλει, ακόμα και σε ελαφρώς χαμηλωμένο (αν και η κονι λέει ότι δεν κάνουν για συνεργασία με ελατήρια χαμηλώματος) λέει μόνο καλά λόγια. -
η τιμη περιπου για τα koni fsd και τι ελατηρια να βαλω?
-
Για τα fsd αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 600+.
-
Δεν είναι φθηνά. Γύρω στα 600 πρέπει να έχουν. Τα μαμά έχουν περίπου 350
Ελατήρια γιατί να αλλάξεις; -
Ο χρήστης karavg έγραψε:
η τιμη περιπου για τα koni fsd και τι ελατηρια να βαλω?Γιατί να αλλάξεις ελατήρια;
-
Ώπα, πέσαμε όλοι με τα μούτρα (φτου κακά από ιταλικά αυτά τα... μούτρα )
-
ελατηρια ισως να μην τα αλλαξω ,απλος ρωτησα !τα koni τα βρισκω στο ebay με 700+ μεταφορικα!τα μαμα που εχει η 147 ποια ειναι ?ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας !
-
Απ' όσο έχω δει στο alfisti, μετά από πειραματισμούς σε διάφορες μάρκες οι περισσότεροι επιστρέφουν σε μαμά, στο sport kit τουλάχιστον.
Φιλική γνώμη μην χαμηλώσεις...
Εκτός αν δεν ζεις στην Ελλάδα. -
Tα μαμά είναι boge
-
Ο χρήστης karavg έγραψε:
Καλησπερα,θελω την βοηθεια σας!Εχω την AR 147 και ηρθε η ωρα να αλλαξω αμορτισερ !δεν θελω χαμηλομα του αυτοκινητου.τι προτινετε να βαλω ?Στείλε πμ εδώ
[spoiler:2fjry75q]http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13326[/spoiler:2fjry75q] -
-
-
GB
-
Ναι μη φάμε...έχει γλαρόσουπα...
Ωραία μέρα πάντως η σημερινή. 3 Giulietta QV (η μία η μαύρη για της οποίας τους χρόνους στις Σέρρες είχε γίνει θέμα ) και 2 159TBi σε Ν. Ιωνία, Κηφισιά και Ερυθραία!
-
Καλά ο autoblog υποψιάζομαι ότι διαβάζει 4tf και το γραψε επίτηδες για να τσαντίσει τον Alba.
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...αν μου πεις και που βρίσκονταν στην φωτογράφιση, κρίνοντας από την φωτογραφία της πλατείας, θα σε παραδεχθώ!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το μπλε είναι σε ωραίο χρώμα για να το πετάξουν στη θάλασσα...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
...αν μου πεις και που βρίσκονταν στην φωτογράφιση, κρίνοντας από την φωτογραφία της πλατείας, θα σε παραδεχθώ!
Duomo
-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Το μπλε είναι σε ωραίο χρώμα για να το πετάξουν στη θάλασσα...
Κανε εσυ καμια βουτια να χαλαρωσεις
ΑLFA ROMEO FORUM