-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αγαπητό ημερολόγιο,
ψάχνω βιντεάκια στο γιουτούμπη με τη Brera αλλα βρίσκω είτε με πούστηδες (sic), είτε με κάγκουρες.Μόνο αυτοί γνωρίζουν το χρυσό φ και εκτιμάνε τέτοια ομορφιά.
-
-
Είναι και ο monkey που δεν είναι ούτε πούστης, ούτε κάγκουρας.
@ΓΚ
Αν είναι να ποστάρουμε J5, βάνουμε ντόπιο πράμα.
-
οι 156 1.6,τα πρωτα μοντελα,οχι τα φεηλιφτ με την αλλαγμενη μασκα.τι λενε απο προβληματα?
-
Να το σηκώσεις σε συνεργειο και να ψάξεις καλά το μπροστινό σύστημα, έχει μια α ευπάθεια και όλο και κάτι θα θέλει αλλαγή.
Και ιμάντες φυσικά να δεις πότε άλλαξε, κανονικά είναι 3 χρόνια (έλεος) ή 50.000 χλμ (έλεος ξανά), ενώ άλλοι αναφέρουν και 40.000 χλμ (συνήθως ιδιοκτήτες συνεργείου ). Δες και αν ο μεταβλητός χρονισμού του κάνει σαν ντίζελ, είναι ακριβό το ανταλλακτικό.
Αν/όταν σταμπάρεις κάποιο και υπάρχει ιντερνετικώς αγγελία, βάλε να κάνουμε τηλεδιάγνωση -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Να το σηκώσεις σε συνεργειο και να ψάξεις καλά το μπροστινό σύστημα, έχει μια α ευπάθεια και όλο και κάτι θα θέλει αλλαγή.
Και ιμάντες φυσικά να δεις πότε άλλαξε, κανονικά είναι 3 χρόνια (έλεος) ή 50.000 χλμ (έλεος ξανά), ενώ άλλοι αναφέρουν και 40.000 χλμ (συνήθως ιδιοκτήτες συνεργείου ). Δες και αν ο μεταβλητός χρονισμού του κάνει σαν ντίζελ, είναι ακριβό το ανταλλακτικό.
Αν/όταν σταμπάρεις κάποιο και υπάρχει ιντερνετικώς αγγελία, βάλε να κάνουμε τηλεδιάγνωση+1 σε όλα. Γενικά εύκολο αυτοκίνητο με γνωστά κουσούρια.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Α, και από μεταχειρισμένα ανταλλακτικά υπάρχουν τα πάντα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν/όταν σταμπάρεις κάποιο και υπάρχει ιντερνετικώς αγγελία, βάλε να κάνουμε τηλεδιάγνωση+Έλεγχο πισω ανάρτησης
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Το έλεος rocsta φαντάζομαι το εννοείς ως υπερβολικά σύντομα.
Εσύ κάθε πότε άλλαζες;
άλλοι αναφέρουν και 40.000 χλμ (συνήθως ιδιοκτήτες συνεργείου )
Εγώ είχα πετύχει συνεργειά που πρότεινε αλλαγή λαδιών κάθε 5.000χλμ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το έλεος rocsta φαντάζομαι το εννοείς ως υπερβολικά σύντομα.
Εσύ κάθε πότε άλλαζες;Την πρώτη φορά σε 6 χρόνια και 32Κ χλμ. Τώρα περιμένω, είμαι στα 4παρά χρόνια και 30Κ χλμ από τότε.
Μπορεί απλά να ήμουν και να εξακολουθώ να είμαι τυχερός. Κατεβάζω πάντα με μύτη τακούνι (ζμπορ λέμε ακόμα και μέσα στην πόλη) και έχω την ψυχολογική αυταπάτη ότι καταπονώ τον ιμάντα λιγότεροΒέβαια, έχω στο μάτι και ένα 2.0TS οπότε και να σπάσει ο υπάρχων δεν θα κλαίω κιόλας.
-
Δλδ κάθε 40-50k km σκάτε κανα 300?
- μια φορά τον μεταβλητό?
-
300 τσε βάλε πάει το μεγάλο service με ιμάντες κάθε 50k χλμ
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
300 τσε βάλε πάει το μεγάλο service με ιμάντες κάθε 50k χλμΚι αν το καθυστερήσεις έστω κι ελάχιστα φτιάχνεις ωραία βαλβιδόσουπα!
-
να τα χαίρεστε παίδες, τόσο cuore δεν έχω
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Αν/όταν σταμπάρεις κάποιο και υπάρχει ιντερνετικώς αγγελία, βάλε να κάνουμε τηλεδιάγνωση+1 σε όλα. Γενικά εύκολο αυτοκίνητο με γνωστά κουσούρια.
Αρκει να μη το πιανει ασχετο συνεργειο.
-
ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες.δεν ψαχνω αυτοκινητο.ψαχνει γνωστος κ συζητουσαμε για το αν βγαζει προβληματα κτλ κ δεν ηξερα να απαντησω,οποτε ζητησα την γνωμη των κατοχων!
οχι οτι θα με χαλουσε βεβαιως,καθοτι εμφανησιακα τουλαχιστον,μου φαινεται σαν να μην περναει ο χρονος απο πανω του..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αρκει να μη το πιανει ασχετο συνεργειο.
Eννοείται.
οχι οτι θα με χαλουσε βεβαιως,καθοτι εμφανησιακα τουλαχιστον,μου φαινεται σαν να μην περναει ο χρονος απο πανω του..
Ακόμα και η προ φλ 156 με 2-3 προσθήκες/βελτιώσεις δείχνει μια χαρά σύγχρονη.
-
Παρήγγειλα νέο σκιάδιο οδηγού γιατί κάποια βλακεία θα έκανε ο πλυντηριάς στη βάση της και έσπασε το πλαστικό στη βάση στήριξη της.
Επίσης νέα τάπα βενζίνης γιατί ενώ την κούμπωνα και κλείδωνε, αυτή ουσιαστικά δεν κλείδωνε. Είχε χαλάσει η καστάνια της κλειδαριάς που κάνει την τάπα να λοκάρει και το μόνο που επιτρέπει είναι να γυρίζει περιστροφικά χωρίς να βγαίνει έξω.
Υπάρχει και αλουμινένια από την alfa linea accessori αλλά αυτή θα την αγοράσω στην Giulietta.... -
θα παρεις τζουλιετα ρε ατιμε?
καλοριζικη κ καλοταξιδη!καρφανατικ
κατα την ταπεινη μου αποψη,οι αλφα εχουν τετοιο επιπεδο σχεδιασμου(ακομη κ η ασχημοφατσα η μιτο,σορρυ ρεντμονστερ.. )
που οι μονες πινελιες που μπορεις να προσθεσεις,προερχονται απο την λινεα ατσεσορι.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
θα παρεις τζουλιετα ρε ατιμε?
καλοριζικη κ καλοταξιδη!:Όταν θα έρθει η ώρα και μακάρι να πάνε όλα καλά για να είναι το επόμενο τουτούνι.
Λευκή θα είναι πάντως
ΑLFA ROMEO FORUM