-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ναι, μόνο το χιουμοριστικό είναι το πρόβλημα....
Ξυπνησες απο την χειμερια ναρκη, και ειπες να τοποθετηθεις για εμενα, ως ΤΙ ?
Ως καποιο σημαινον προσωπο στους επιστημονικους κυκλους της αυτοκινησης?Άσε μας ρε κακομοίρη....
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ως καποιο σημαινον προσωπο στους επιστημονικους κυκλους της αυτοκινησης?πέτα του ένα λινκ στο κεφάλι του τεντιμπόι να δει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ως καποιο σημαινον προσωπο στους επιστημονικους κυκλους της αυτοκινησης?πέτα του ένα λινκ στο κεφάλι του τεντιμπόι να δει...
Πρώτα όμως θέλω σεντόνι και χιουμοράκι (ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤ)!
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:yawn:Ειλικρινά όμως...
ΥΓ: Ο ΓΚ σας φταίει αντί να κάμετε επανάσταση;
-
Παίδες τα φώτα σας...
Η Giulietta μας (1,6 jtd) έφτασε στη μέση του interval για λαδάκια. Επειδή longlife-ξεlonglife λαδάκια για 35κ χλμ εγώ δεν αφήνω λέω να κάνω μια ενδιάμεση αλλαγή. Το ζήτημα είναι οτι θέλει συγκεκριμένη προδιαγραφή (Fiat 9.55535-S1) η οποία είναι ψύλλοι στ'άχυρα
Ερώτηση πρώτη: Έχουμε κανένα μαγαζί Σαλονίκη μεριά που να βρούμε τέτοια λαδάκια; Δεκτά και πμ για να μη θεωρηθεί διαφήμηση.
Ερώτηση δεύτερη: Σε περίπτωση που δεν βρεθούν τέτοια λάδια πάμε σε λύση αντιπροσωπείας. Το πρόβλημα είναι οτι τον τοπικό dealer δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Αντί για τα σωστά μη μπήξει τίποτα βαρελίσια 15/40 ελαμωρετωρακιαυτακαλαειναιδενπαθαινειτιποτα . Πάντως δεν τον είδα πολύ πρόθυμο να μου δώσει λάδια και να τα αλλάξω μόνος μου. Οπότε ποιόν ντήλερ (μάλλον κατα Σαλονίκη μεριά) εμπιστευόμαστε για να αγοράσω τα σωστά λαδάκια;
Πάντως ρε γαμώτο με νευριάζει το attitude αντιπροσωπειών... πουλάς ένα αυτοκίνητο, το οποίο λέει θέλει κάποια αναλώσιμα κάποιων προδιαγραφών. Άμα έρθω και σε ρωτήσω αν το αναλώσιμο είναι όντως αυτών των προδιαγραφών θα πάρω τις εξής απαντήσεις:
α)Ναι είναι (έτσι λέω τώρα, μην παίρνεις κι' όρκο)
β)Δεν είναι αλλά ο αρχιμάστορας λέει οτι δεν έχει πρόβλημα. Αν τους πείς ευχαριστώ δεν θα πάρω εισπράττεις το βλέμμα 'πωωω πω σε μυστήριο πέσαμε'Ευχαριστώ
-
www.ricambi.gr
Έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτούς σε άλλο forum. Πάρε ένα τηλέφωνο δεν χάνεις τίποτα.(Δεν κάνω διαφήμιση )
-
στο νετ έψαξες και δε βρήκες;
στο σπίτι σου θα σε τα φέρουν (στην περίπτωση που τα βρεις δλδ )
-
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
Παίδες τα φώτα σας...Η Giulietta μας (1,6 jtd) έφτασε στη μέση του interval για λαδάκια. Επειδή longlife-ξεlonglife λαδάκια για 35κ χλμ εγώ δεν αφήνω λέω να κάνω μια ενδιάμεση αλλαγή. Το ζήτημα είναι οτι θέλει συγκεκριμένη προδιαγραφή (Fiat 9.55535-S1) η οποία είναι ψύλλοι στ'άχυρα
...
Τα selenia λάδια θα τα βρεις ακόμα και σε συνεργεία εξουσιοδοτημένα όπου θα στα αλλάξουν μαζί με το φίλτρο (Ράνιος. Χαχόπουλος, κ.ά.)
Η απορία μου είναι γιατί να αλλάξεις λάδια νωρίτερα απ’ όσο λέει ο κατασκευαστής. Προφανώς δεν είναι κακό για το αυτοκίνητο να αλλάζεις συχνότερα λάδια, αλλά αφού βάζεις τα εγκεκριμένα και φαντάζομαι οδηγείς το αυτοκίνητο σας άνθρωπος γιατί δεν ακολουθείς αυτά που λέει το εργοστάσιο. Π.χ. στο Punto μου, multijet αλλάζω στα 30+ σύμφωνα με τη Φίατ και προφανώς μέχρι τώρα (8 αλλαγές αργότερα) δεν έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Παίδες τα φώτα σας...
Η Giulietta μας (1,6 jtd) έφτασε στη μέση του interval για λαδάκια. Επειδή longlife-ξεlonglife λαδάκια για 35κ χλμ εγώ δεν αφήνω λέω να κάνω μια ενδιάμεση αλλαγή. Το ζήτημα είναι οτι θέλει συγκεκριμένη προδιαγραφή (Fiat 9.55535-S1) η οποία είναι ψύλλοι στ'άχυρα
...
Τα selenia λάδια θα τα βρεις ακόμα και σε συνεργεία εξουσιοδοτημένα όπου θα στα αλλάξουν μαζί με το φίλτρο (Ράνιος. Χαχόπουλος, κ.ά.)
Η απορία μου είναι γιατί να αλλάξεις λάδια νωρίτερα απ’ όσο λέει ο κατασκευαστής. Προφανώς δεν είναι κακό για το αυτοκίνητο να αλλάζεις συχνότερα λάδια, αλλά αφού βάζεις τα εγκεκριμένα και φαντάζομαι οδηγείς το αυτοκίνητο σας άνθρωπος γιατί δεν ακολουθείς αυτά που λέει το εργοστάσιο. Π.χ. στο Punto μου, multijet αλλάζω στα 30+ σύμφωνα με τη Φίατ και προφανώς μέχρι τώρα (8 αλλαγές αργότερα) δεν έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητογιατί το μανουαλ αναφέρει τις ελάχιστες απαιτήσεις αναλώσιμων... το μάρκετινγκ ζει και βασιλευει...
τα 20.000 νομίζω είναι λογικά για αλλαγές -
Καλησπερα σε ολους!Παιδια δωστε μου τα φωτα σας...αντικειμενικα!Δεν ειμαι πολυ γνωστης σε οτι αφορα γενικοτερα τα αυτοκινητα...αλλα εχω ερωτα με τα 'τετραποδα' και ειδικα με τις ΑΛΦΑ!Ειχα την 147 του 06'...την πουλησα πριν κανα χρονο...ευτυχως καλα...αλλα τωρα μου λειπει και λεω να παω να χτυπησω με κανα 8.000 μια 159 1.800 κυβικα 140 αλογακια...
Πειτε που τη γνωμη σας...Με εκτιμηση
Μακης.
-
http://fancytuning.com/2012/05/wheelsan ... petizione/
-
Ο χρήστης MakRis10 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!Παιδια δωστε μου τα φωτα σας...αντικειμενικα!Δεν ειμαι πολυ γνωστης σε οτι αφορα γενικοτερα τα αυτοκινητα...αλλα εχω ερωτα με τα 'τετραποδα' και ειδικα με τις ΑΛΦΑ!Ειχα την 147 του 06'...την πουλησα πριν κανα χρονο...ευτυχως καλα...αλλα τωρα μου λειπει και λεω να παω να χτυπησω με κανα 8.000 μια 159 1.800 κυβικα 140 αλογακια...
Πειτε που τη γνωμη σας...Με εκτιμηση
Μακης.
kalo kouragio.....
-
Δεν είπε να πάρει κανα Atos ο άνθρωπος για να χρειάζεται κουράγιο.
-
Είπε ο άνθρωπος που κυκλοφορεί με Atos...
Εδιτ: Damn...από που πετάχτηκες εσύ ο από πάνω...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν είπε να πάρει κανα Atos ο άνθρωπος για να χρειάζεται κουράγιο.Σωστός.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είπε ο άνθρωπος που κυκλοφορεί με Atos... -
Ποια αυτοκινητα ειναι 'τετραποδα'?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Χαιδευτικα ειπα τετραποδα βρε,εννοωντας ολα τα αυτοκινητα!Ειμαι γενικα autofan και εχω μια αδυναμια στις alfa romeo...
Βοηθηστε λιγο παιδες...
ΑLFA ROMEO FORUM