-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
Το'χω γράψει από χθες (αλλά δικαίως έγινε delete επειδή ήταν ΟΤ όπως κι αυτό )...μη ψαρώνετε...
Italakias is back
ωραιος ο Νικος.
-
Το'χω γράψει από χθες (αλλά δικαίως έγινε delete επειδή ήταν ΟΤ όπως κι αυτό )...μη ψαρώνετε...
Italakias is back
ωραιος ο Νικος.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αν και ειμαι σε διαιτα, δεν μπορω να καταλαβω την υπαρξη σουβλακιου χωρις χοιρινο και τζατζικι.
ΤΟ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠ'ΟΛΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΝΣΗ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ.
ΤΕΛΟΣ.+1
-
Italakias is back
ωραιος ο Νικος.
Ωραία...άντε σκηνοθέτα cut him όμως τώρα...
-
Αντε γιατι εχει και ζεστη σημερα...
-
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι βουλευτής μέσα στη GT.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι βουλευτής μέσα στη GT.Αν ναι...
Φαντάσου ποσα ανταλλακτικά έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν ναι...
Φαντάσου ποσα ανταλλακτικά έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός! -
Έρωτας.....όταν με το καλό βγούμε από την κρίση (περί το 2030 δηλ) μια μεταχειρισμένη παρακαλώ. -
Eισαι τρελος;;;μεταχειρο αλφα;;;
Μη μου πειραζετε τον ιταλακια..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
:lol:
Πάντως για τον φίλο που λέει παραπάνω για τα ατμο 159 πραγματικά βρίσκεις μερικά σε τρομερές τιμές+1 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1465285/
Εντάξυ δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά πρέπει να κινείται με αξιοπρέπια , το μοτέρ είναι opel η ποιότητα στο εσωτερικό πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η ΑΡ όσο κοιτάω την gΛέω για τις JTS.Στα 1.9 και 2.2.
Και τα 140 βέβαια δεν είναι άσχημαΣωστό αν και η 2.2 εκτός εποχής σήμερα μόνο λόγο σκοτωμένης τιμής αξίζει .
πρεπει να ειναι τουλαχιστον θυμα καποιος για να το αγορασει, και το 1.8 και το 1.9 και το 2.2
Θα ηθελες να μας αναλυσεις λιγο γιατι καποιος ειναι τουλαχιστον θυμα αν αγορασει AR159 με τα ανωτερο μοτερ?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/326173.htmlΑν ναι...
Φαντάσου ποσα ανταλλακτικά έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός!Ώρεε...τι κουρσάρα ήταν αυτούνη η ασημένια να ούμε?? Ωμπωμπωμπω...αυτούνη πρέπει να χει ίσαμε 122 άλογα...
Κατά περίεργο τρόπο δεν επιλέγουν ιταλικά. Μπορεί να φοβούνται πως την κρίσιμη στιγμή δεν θα ξεκινήσει
Γραψατε !
@Νικολάρας
Ακόμα δεν μας έχεις πει όμως ρε Steven (Hawking) τι κουρσάρα κουμαντάρεις να πούμε...να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε βρε αδερφέ...Μαλλον μια delta 1.6 turbo πρωτης γενιας , στην οποια εχει να αλλαξει λαστιχα 8 χρονια και η οποια φρεναρει μονοπαντα...
και πεταει εξω τα ματια της GT σαν ψητο κυδωνι
viewtopic.php?f=15&t=43313&start=180Κατα συμπτωση ο Νικολαρας εχει το ιδιο Αβαταρ με τον Ιταλακια
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Κατα συμπτωση ο Νικολαρας εχει το ιδιο Αβαταρ με τον Ιταλακια
το βαλε μετα τα αποκαλυπτηρια..
γιατι δεν τον αφηνετε μωρε ησυχο τον ιταλακια , ποιον πειραξε..?
-
Όχι ρε μαμώτο πάλι τα καλά έχασα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+BMVΜERCEDES για την ακριβεια!! Σε λιγο που το πιο ακριβο και γρηγορο που θα καβαλαμε θα ειναι ARNA.... και Α 33 1.2 , θα δουμε το tydigen kai τους gasterbaiter....αγορια μου!!
-
gasterbaiter?
το δις εξαμαρτείν που λενε... αρα δεν μπερδεύτηκες ούτε την 1η φορα. κατι τετοιο θα άκουσες και λες πόσο μπορεί να διαφέρει;;
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
:lol:
Πάντως για τον φίλο που λέει παραπάνω για τα ατμο 159 πραγματικά βρίσκεις μερικά σε τρομερές τιμές+1 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1465285/
Εντάξυ δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά πρέπει να κινείται με αξιοπρέπια , το μοτέρ είναι opel η ποιότητα στο εσωτερικό πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η ΑΡ όσο κοιτάω την gΛέω για τις JTS.Στα 1.9 και 2.2.
Και τα 140 βέβαια δεν είναι άσχημαΣωστό αν και η 2.2 εκτός εποχής σήμερα μόνο λόγο σκοτωμένης τιμής αξίζει .
πρεπει να ειναι τουλαχιστον θυμα καποιος για να το αγορασει, και το 1.8 και το 1.9 και το 2.2
Θα ηθελες να μας αναλυσεις λιγο γιατι καποιος ειναι τουλαχιστον θυμα αν αγορασει AR159 με τα ανωτερο μοτερ?
1.8 = μηδενικη ροπη χαμηλα, δουλευεις μονο ψηλα και καις
1.9= κακη αποδοση και καταναλωση στον θεο, χιλιες φορες καλυτερη η 316 που τοσο κατηγορουν εδω μεσα. ιδιες επιδοσεις και δεν καιει...
2.2= το γελιο της αρκουδας, επιδοσεις ΜΗΔΕΝ, καταναλωση που γελαει ο πλανητης και στην ελλαδα φορολογια που σε πηδαει... -
Here we go again!
-
Ρε ποπολαρε κάτι κολληματα που Έχεις ...
Το 2.2 είναι Ωραίο μοτέρ και ταιριάζει στον χαρακτήρα της 59
Η πιρελι έχει φτιάξει και λαστιχαρες ... Pirelli diablo RossoSent from my iPhone using Tapatalk
-
μαθε να αξιολογεις σωστα τα μοτερ.
ΑLFA ROMEO FORUM