-
Μου θύμισες το ζώο που έκανε κάτι ανάλογο στην Μουδανίων προχθές, με avensis του 2003 παρακαλώ.
-
Ειναι απιστευτες οι καταστασεις που μπορεις να συναντησεις στην Αθηνα πλεον, πριν λιγο στριβοντας σε μονοδρομο-στενο κοντα στο κεντρο βλεπω ενα ασπρο σκουτερ απ τα μεγαλα (kymco xciting η κατι τετοιο) να ερχεται με τα οσα αναποδα προς εμενα, χωρος να περασει απο διπλα μου δεν υπηρχε οποτε συνεχισα αργα με 20-30χλμαω να δω που θα φτασει το πραγμα, ο τυπος μουσατος ξεκρανωτος 30αρης+ πηγαινε με πανω απο 50-60 προς το μερος μου χωρις να κοβει. Τελικα αποφασιζω να φρεναρω (ειχαμε ακομα αποσταση αλλα το σταματησα χαλαρα) γιατι πηγαιναμε για μετωπικη, το ιδιο κι αυτος φρεναρει και οταν φτανει μπροστα μου μου φωναζει 'Γιατι δε σταματας ρε ΔΟΛΟΦΟΝΕ'!!!
Του λεω αγορι μου μιλας σοβαρα; Δε πας αναποδα; Δε μπορεις να σταματησεις εστω και να χωθεις καπου μεχρι να περασω;
Απανταει κατι του στυλ 'Εγω κανω τροχαια παραβαση ενω εσυ πας να σκοτωσεις ανθρωπο, ποιος απο τους δυο θα χτυπαγε αν δε σταματουσα, εισαι αρρωστημενος ψυχοπαθης μπλαμπλα'
Αφου βριστηκαμε λιγο ακομα ενω δε μπορουσα να διανοηθω οτι μπορει να συμβαινει αυτο πραγματικα μετα καβαλησε το πεζοδρομιο για να με προσπερασει και συνεχιζοντας αναποδα μπηκε στον καθετο κεντρικο.πραγματικα WTF.
-
Εκει του λες με υφακι σοβαρο, ειναι να το χεις κιολας, ' ειμαι πρωτοξαδερφος του Αλεξη του Κουγια, εχω ξανασκοτωσει και αθωωθει' να δουμε μετα..
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ειναι απιστευτες οι καταστασεις που μπορεις να συναντησεις στην Αθηνα πλεον, πριν λιγο στριβοντας σε μονοδρομο-στενο κοντα στο κεντρο βλεπω ενα ασπρο σκουτερ απ τα μεγαλα (kymco xciting η κατι τετοιο) να ερχεται με τα οσα αναποδα προς εμενα, χωρος να περασει απο διπλα μου δεν υπηρχε οποτε συνεχισα αργα με 20-30χλμαω να δω που θα φτασει το πραγμα, ο τυπος μουσατος ξεκρανωτος 30αρης+ πηγαινε με πανω απο 50-60 προς το μερος μου χωρις να κοβει. Τελικα αποφασιζω να φρεναρω (ειχαμε ακομα αποσταση αλλα το σταματησα χαλαρα) γιατι πηγαιναμε για μετωπικη, το ιδιο κι αυτος φρεναρει και οταν φτανει μπροστα μου μου φωναζει 'Γιατι δε σταματας ρε ΔΟΛΟΦΟΝΕ'!!!Του λεω αγορι μου μιλας σοβαρα; Δε πας αναποδα; Δε μπορεις να σταματησεις εστω και να χωθεις καπου μεχρι να περασω;
Απανταει κατι του στυλ 'Εγω κανω τροχαια παραβαση ενω εσυ πας να σκοτωσεις ανθρωπο, ποιος απο τους δυο θα χτυπαγε αν δε σταματουσα, εισαι αρρωστημενος ψυχοπαθης μπλαμπλα'
Αφου βριστηκαμε λιγο ακομα ενω δε μπορουσα να διανοηθω οτι μπορει να συμβαινει αυτο πραγματικα μετα καβαλησε το πεζοδρομιο για να με προσπερασει και συνεχιζοντας αναποδα μπηκε στον καθετο κεντρικο.πραγματικα WTF.
Σε εκείνο το σημείο θες να γυρίσεις το χρόνο πίσω μερικά δευτερόλεπτα και αντί να πατήσεις φρένο να πατήσεις τέρμα το γκάζι
-
Το θεμα με τους δικυκλιστες ειναι οτι δεν κανουν ποτε τιποτα για τη ζωη τους και εχουν την απαιτηση απο τους αλλους να φροντιζουν για αυτο!!!!!!
Απειρα παραδειγματα....... -
Ο άλλος σήμερα με έβρισε επειδή τον πήραν σταγόνες από τα πιτσιλιστήρια που χρησιμοποίησα να καθαρίσω το μπροστινό τζάμι από την κουτσουλιά ενός περιστεριού που έσκασε εκείνη τη στιγμή...'Λεπτομέρεια'.Δε φόραγε κράνος,δεν είχε καθρέπτες,δε δούλευε το stop δεν άναψε φλας να στρίψει.Κατά τ'άλλα επικαλέστηκε τον Κ.Ο.Κ...
-
Κάνε δεξιά βρε συ και βγάλε την κουτσουλιά. Εγω ας πούμε αν έχω μόλις πλύνει το αμαξάκι μου και εσύ αποφασίσεις κινούμενος να καθαρίσεις τα τζάμια σου γιατι να λερωθεί και το δικό μου; Ειδικά οταν των περιςςοτερων τα πιτςιλητηρια ειναι αρρυθμιςτα.
Θα μου πληρώσεις το πλύσιμο;
Αν δω εν κίνηση τέτοια ιστορία παει η κόρνα και το βρισιμο σύννεφο .... -
Μήπως να φύγω και από το δρόμο επειδή εσύ δε θέλεις να πέσει σταγόνα νερό;Μπορείς να μου βρεις το άρθρο του Κ.Ο.Κ που απαγορεύει τη χρήση των πιτσιλιστήρων εν κινήσει;Και αν εκεί δεξιά που σταματήσω-αν μπορώ και αν επιτρέπεται να σταματήσω-είναι κάποιο σταθμευμένο φρεσκοπλυμένο αμάξι;Μήπως να κάνω έρευνα πρώτα αν έχει κάποιος πλυμένο αμάξι πριν καθαρίσω το τζάμι ώστε να οδηγώ με ασφάλεια;Και τα δικά μου πιτσιλιστήρια είναι απολύτως ρυθμισμένα και δεν πετάνε νερό εκτός παρμπρίζ.Απλώς ο αέρας πήρε-αν πήρε-μερικές σταγόνες.
Ο Κ.Ο.Κ δεν απαγορεύει τη χρήση πιτσιλιστήρων εν κινήσει.Το βρίσιμο και οι μαγκιές όμως απαγορεύονται.Και καλό είναι να αποφύγεις τέτοια συμπεριφορά.Αν σου κάνει ο άλλος καμία μήνυση για εξύβριση θα πληρώσεις πολλαπλά το πλύσιμο του αμαξιού σου.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κάνε δεξιά βρε συ και βγάλε την κουτσουλιά. Εγω ας πούμε αν έχω μόλις πλύνει το αμαξάκι μου και εσύ αποφασίσεις κινούμενος να καθαρίσεις τα τζάμια σου γιατι να λερωθεί και το δικό μου; Ειδικά οταν των περιςςοτερων τα πιτςιλητηρια ειναι αρρυθμιςτα.
Αν δω εν κίνηση τέτοια ιστορία παει η κόρνα και το βρισιμο σύννεφο ....To ρισκο οταν δεν εχεις ιδιωτικους δρομους και δεν εχεις και το μονο αμαξι στον κοινοχρηστο δρομο..
-
Αντικοινωνική συμπεριφορά ειναι να βρωμιζεις το δρόμο με αρρυθμιστα πιτσιλητηρια όποτε σου καπνίσει και δη κινούμενος με ταχύτητα ώστε οι βρώμιες σου να πέφτουν παντού και δη σε άλλους διερχόμενους.
Αν βρέξεις έναν πεζό ή πέρα απο τη βρώμια που θα μου κανεις, τρομάξεις κάποιον αλλο οδηγό που ξαφνικά θα πέσουν πάνω του νερά, να δούμε τι θα πεις...
Μην κρύβεστε οι δήθεν νομοταγείς πίσω απο τον κοκ μόνο, υπαρχει και στοιχειώδης κοινωνική ευγένεια συμπεριφορά, ειδάλλως το νήμα δεν θα ειχε όνομα ζώα, ζώα αλλα παράνομοι, παράνομοι.
Τέτοιες συμπεριφορές ειναι εν πολλοίς αντικοινωνικές και αντιμετωπίζονται ως τέτοιες με αντίστοιχη συμπεριφορά. Αν σε βρίσω πήγαινε πλήρωσε 150 ευρώ παράβολο να μου κανεις μήνυση, εμένα δεν θα μου κοστίσει κατι.... Να εχει και κατι σοβαρό η δικαιοσύνη να ασχοληθεί δηλαδή απο το αν σε βρίσει κάποιος! -
Συμφωνώ με τον iceman. Με έχουν βρέξει με τη μηχανή αρκετές φορές. Και φοράω και κράνος και εξοπλισμό και τηρώ τον κοκ. Όταν είμαι με το αυτοκίνητο προσέχω να μην έχω κάποιον πίσω όταν χτυπάω για να ρίξω νερό.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν δω εν κίνηση τέτοια ιστορία παει η κόρνα και το βρισιμο σύννεφο ....To ρισκο οταν δεν εχεις ιδιωτικους δρομους και δεν εχεις και το μονο αμαξι στον κοινοχρηστο δρομο..
Δεν κυκλοφορείς μόνος σου νονε! Κυκλοφορούν και άλλοι.
Σε τέτοιες περιπτωσεις τα δικαιώματα σου τελειώνουν εκει που αρχίσουν του άλλου. Δικαίωμα σου να καθαρίσεις το τζαμί σου αλλα αφού προηγουμένως δεις και προσέξεις που και πως κανεις.
Αν με γράψεις πατώντας το κουμπάκι όπως και όποτε σου κανει κουκου, να εισαι έτοιμος να υποστείς τις κοινωνικές συνέπειες.
Και επειδή έγραψα για βρισιμο να ξεκαθαρίσω οτι προσωπικά δεν βρίζω τα θεία ούτε στέλνω ευχές συνουσίας και κατάρες.... Το βρισιμο που ρίχνω δημοσίως ειναι κυρίως κράξιμο του στυλ 'εεεεεεε, πρόσεχε, όργιο/ζώον/μπάρμπα' κλπ αλλα με αγριοφωναρα μιας και έχω μπάσα και δυνατή φωνή..... -
Βρωμίζω το δρόμο επειδή καθάρισα το παρμπρίζ μου;Αν πέταγα το τσιγάρο όπως κάνουν οι περισσότεροι 'μάγκες' τότε θα μπορούσες να πεις κάτι.Τον πεζό πώς θα το βρέξω;Πετάνε δεξιά και αριστερά τα πιτσιλιστήρια;Θα τρομάξω άλλο οδηγό αν πέσουν 2-3 σταγόνες;Αν τρομάζει τόσο εύκολα τότε ίσως να μην πρέπει να οδηγάει.Αντιθέτως εσύ ο ευγενικός που θα κορνάρεις,θα βρίσεις αν σου ρίξει κάποιος 2-3 σταγόνες νερό δε θα τρομάξεις κανένα,και θα είσαι κύριος...Όσον αφορά τη μήνυση για εξύβριση δε σου τα έχουν πει καλά.Πάντως σου συνιστώ να μη βρίσεις κανέναν διότι θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.Ήξερα έναν 'μάγκα' τέτοιο,αλλά μόλις του έβγαλε η δικαστής ένα ωραίο 'κουστουμάκι' πλέον με το σεις και με το σας μιλάει...
-
να εισαι έτοιμος να υποστείς τις κοινωνικές συνέπειες.Ο δικαστής Ντρεντ είσαι;Εσύ αποδίδεις δικαιοσύνη;Καλά μυαλά...Όταν κάποια στιγμή βρεθείς στην αντίθετη όχθη θα καταλάβεις ότι η δικαιοσύνη απονέμεται από τους έχοντες τη δικαιοδοσία,και όχι από όποιον νομίζει ότι είναι κάποιος...άκου 'κοινωνικές συνέπειες'....
-
Εξακολουθείς να δημιουργείς θέμα για κατι που δεν καταλαβαίνεις. Καθάρισε τα τζάμια προσεκτικά. Αν φροντίζεις τα πιτσιλητηρια και ρίχνουν σωστά στο τζαμί σου και οχι πίσω σαν καταβρέχτηρια ή το κανεις ελέγχοντας πίσω και δεξιά αριστερά καντο. Αν το κανεις αλλιώς, ναι θα φας κράξιμο και έλα μετα κάνε μου μήνυση .....
Εμένα προσωπικά ως δικηγόρο δύσκολα θα με φοβισεις, μπορώ να καταλάβω τη διαφορά χωρις να το παίζω μάγκας.... -
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Συμφωνώ με τον iceman. Με έχουν βρέξει με τη μηχανή αρκετές φορές. Και φοράω και κράνος και εξοπλισμό και τηρώ τον κοκ. Όταν είμαι με το αυτοκίνητο προσέχω να μην έχω κάποιον πίσω όταν χτυπάω για να ρίξω νερό.Κι εμένα μ'εχουν βρέξει με τη μηχανή.Με πήραν λίγες σταγόνες στο κράνος.Επίσης ταξιτζής με έχει πατήσει στην Κηφισίας διότι ξεκίνησε πριν από μένα που περίμενα να περάσει ασθενοφόρο.Και;Πρέπει να βρίζω και να πουλάω μαγκιά;Επίσης έχω πέσει από πετρέλαιο που έφυγε από βυτίο,από το σωλήνα.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
να εισαι έτοιμος να υποστείς τις κοινωνικές συνέπειες.
Ο δικαστής Ντρεντ είσαι;Εσύ αποδίδεις δικαιοσύνη;Καλά μυαλά...Όταν κάποια στιγμή βρεθείς στην αντίθετη όχθη θα καταλάβεις ότι η δικαιοσύνη απονέμεται από τους έχοντες τη δικαιοδοσία,και όχι από όποιον νομίζει ότι είναι κάποιος...άκου 'κοινωνικές συνέπειες'....
Ναι φίλε μου η κοινωνική συνέπεια της μαλακιας ειναι το κράξιμο.
Δεν μιλάμε για εφαρμογή νομικών διατάξεων αλλα κοινωνικής συμπεριφοράς. -
Εξακολουθείς να δημιουργείς θέμα για κατι που δεν καταλαβαίνεις. Καθάρισε τα τζάμια προσεκτικά. Αν φροντίζεις τα πιτσιλητηρια και ρίχνουν σωστά στο τζαμί σου και οχι πίσω σαν καταβρέχτηρια ή το κανεις ελέγχοντας πίσω και δεξιά αριστερά καντο. Αν το κανεις αλλιώς, ναι θα φας κράξιμο και έλα μετα κάνε μου μήνυση .....
Εμένα προσωπικά ως δικηγόρο δύσκολα θα με φοβισεις, μπορώ να καταλάβω τη διαφορά χωρις να το παίζω μάγκας....Α,είσαι δικηγόρος τώρα;Και γράφεις τέτοια;Ελπίζω να μην με έχεις πελάτη ποτέ διότι θα με κάψεις...
-
Ναι ακριβώς τωρα έγινα δικηγόρος, εσένα περίμενα!
Τέτοιους πελάτες με δικη τους προςωπικη αντίληψη νόμων και διατάξεων, χαμένα ταλέντα της νομικής επιστήμης, ευτυχώς τους καταλαβαίνω και τους αποφεύγω εγκαίρως ! -
edit [mod]
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]