-
Η αντίδραση είναι μία
κάνεις το σταυρό σου να μη γίνει ατύχημα και να πάθεις εσύτον κρατάς σε απόσταση να σε περάσει να φύγει μπροστά
ή το πατάς να απομακρυνθείς να μείνει πολύ πίσω.Η κλασική περίπτωση
δεν τα βάζεις με το βλάκα, θα σε νικήσει.
Τον αποφεύγεις. -
Συμφωνώ με τον inertia....πάγια τακτική μου να τους αφήνω, ακόμα και να τους διευκολύνω να κάνουν τη χαζομάρα τους.... ο συγκεκριμένος πάντως πρέπει να ρίξει κανά τζόκερ καθώς το έκανε καμιά 20αριά φορές το ίδιο και δεν έγινε τίποτα.....είναι πάντως πολύ εκνευριστικό να κάνεις ένα πολύ χαλαρό ταξίδι, να απολαμβάνεις μια όμορφη διαδρομή και να έχεις έναν @#$ να σε έχει στην τσίτα για μπόλικα χιλιόμετρα....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Εγώ στην ευθεία πήγαινα πολύ πιό γρήγορα από αυτόν αλλά μόλις πλησιάζαμε σε στροφή το πατούσε για να με φτάσει και** να με προσπεράσει ΠΑΝΩ στην στροφή και χωρίς καμία ορατότητα**....μπαίναμε με 80-90 χλμ στις στροφές, απλά μετά έκοβε...και το παιδάκι έπαιζε αμέριμνο.....Τι ,δε το περιεγραψες και απο την αρχη το bold.
Σε διαδρομή Κόρινθος-Λυγουριό απαράδεκτος τύπος με Xantia με προσπερνούσε όποτε φθάναμε σε στροφή. Στην ευθεία μετά με 50χλμ οπότε τον προσπερνούσα και στην επόμενη στροφή με ξαναπροσπερνούσε. Σε κάποια προσπέραση βλέπω το καταπληκτικό...το παιδάκι του όρθιο στο κάθισμα του συνοδηγού να στηρίζεται με τα χέρια του στο ταμπλό!! Από τα Λουτρά της Ελένης μέχρι το Δίδυμο έτσι πήγαμε....ο πα-τέρας αυτός δεν είναι για εκτέλεση?
Ηθελε να σου δειξει οτι μπορει και στριβει με την ταχυτητα που παει και στην ευθεια.....,δηλ 50χλμ,ενω εσυ εστριβες με λιγοτερα!!!!!!
Προσωπικα κατι τετοιους τους αφηνω μονιμα στο αντιθετο ρευμα.........οταν καταλαβω οτι η προσπεραση δεν ειναι γιατι θελει να παει πιο γρηγορα απο εμενα βεβαια.80-90 μπαιναν λεει στις στροφες ,μετα εκοβε..
Ασχετως ποσο μαλακας ειναι ο αλλος αυτο που κανεις ειναι δολοφονικο..Γενικα παντως επειδη ποτε δεν ημουν ευθειακιας εχει τυχει να πηγαινω με σταθερο ρυθμο, να με προσπερνανε στην ευθεια και μετα απο καθε στροφη να εχω τη δυνατοτητα να τον περασω παλι, χωρις να πιεζω ή να εχω πιεσει πριν απλα και μονο λογο ανικανοτητας του στις στροφες,κοβωντας προκλητικα πριν απο αυτες. Και σ ενα τετοιο σκηνικο ειμαι σιγουρος οτι ο αλλος θα μ ελεγε αν εμπαινα στη διαδικασια να τον ξαναπερναω, ενω στη πραγματικοτητα ο ιδιος ειναι απλα ανικανος, ταλαιπωρωντας αμαξι, επιβατες και ολους τους υπολοιπου χρηστες του δρομου....
-
Γιατί δολοφονικό από μένα φίλε νονέ? Εγώ πήγαινα χαλαρά και με σταθερό ρυθμό και λιγότερο από όσο μου επέτρεπε ο δρόμος και το αυτοκίνητο μου. Άλλωστε και με 30 να πήγαινα, πάνω στη στροφή θα με περνούσε....είναι αυτονόητο ότι παντα έκοβα και τον άφηνα....και ας με έλεγε ότι ήθελε, δεν είχα εγώ το παιδί να παίζει όπου να 'ναι.
-
Δε καταλαβες τι εγραψα. Δεν ειπα οτι εκανες κατι δολοφονικο. Εβαλα και μεγαλυτερο κενο στο ποστ να καταλαβαινεις που απευθυνομαι.
-
Οκ...σόρρυ νονέ.....mea culpa....
-
το ξέρω οτι είναι μαλακί@ μου!!!και δεν το κάνω σε όποιον πάει να με προσπεράσει φυσικά!άλλωστε το 90% σε ταξίδι μου δεν είναι πάνω απο 120-140χλμ,οπότε περάστε κόσμε!όταν όμως με προσπερνάς και μετά φρένα κανα δυο φορές,ε τρίτη δεν θα υπάρξει!και εγω αρέσκομαι να στρίβω χωρίς φρένα,όπου με παίρνει,γιατί ο γκιόζης που πρωτίστος δεν σέβεται τη ζωή του και των δικών του,να μου χαλάσει τη βόλτα;;;
-
άντε να πω κι εγώ την ιστορία μου
μου έχει τύχει να προσπερνάω εγώ
και να με προσπερνάνε μετά
και μερικές φορές ξανά και ξανάαλλά η περίπτωση η δική μου έχει να κάνει με το να κόβω εκεί που έχει όρια ταχύτητας, μπλόκα και φωτοραντάρ
και να έρχεται να με περνάει εκεί πάνω αυτός που τον προσπέρασαεξομολογημένη αμαρτία, καμία αμαρτία
-
Σημερινα: 1) στο ρευμα της βουλιαγμενης προς αθηνα, γερος με αστρα ειναι στη δεξια κι εγω στη μεσαια. Μπροστα του εχει καμποσα αμαξια και νιωθω οτι θα τη κανει τ μακακια.. Πραγματι λοιπον μπαινει τελευταια στιγμη στη μεσαια χωρις ουτε καν φλας κ αφου τους περναει ξαναμπαινει δεξια. Αν δε το χα προβλεψει κ πηγαινα κανονικα, πολυ πιθανο να πεφτε πανω μου
- σε δρομο που εχει προτεραιοτητα, βγαινει μια απο καθετο στενο με στοπ. Η τυπισσα αντι να κοιταξει αριστερα της που ερχομασταν, κοιταξε δεξια! Και βγηκε... Επειδη τη ξερω τη περιοχη πηγαινα αργα και δεν υπηρξε θεμα. Αλλα το βοδι ειχε μεσα και παιδια. Της πατησα εντονα τη κορνα και τοτε ξυπνησε
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μόλις γύρισα από μια δουλειά και πέτυχα έναν καταπληκτικό τύπο σε επαρχιακό δρόμο με απειροελάχιστο φωτισμό και είχε αναμένα την ψείρα στα δεξιά και τον προβολέα ομίχλης αριστερά.....όλα τα άλλα off....μα πως έβλεπε στο δρόμο?
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Μόλις γύρισα από μια δουλειά και πέτυχα έναν καταπληκτικό τύπο σε επαρχιακό δρόμο με απειροελάχιστο φωτισμό και είχε αναμένα την ψείρα στα δεξιά και τον προβολέα ομίχλης αριστερά.....όλα τα άλλα off....μα πως έβλεπε στο δρόμο?99% δεν τα ειχε off .....τα ειχε burned!!!!!!
-
Γυρισμός από Εύβοια πριν μερικές μέρες και στο δρόμο πετυχαίνω αμάξι να πηγαίνει με 20 το πολύ σε δρόμο που δεν σήκωνε προσπεράσματα, αλλά είχε μεγάλη άνεση να πάει πολύ πιο γρήγορα, αφού μπροστά της ήταν άδειος ο δρόμος. Μας πάει καροτσάδα τουλάχιστον 3 χλμ έτσι χωρίς να καταλαβαίνουμε εγώ με την κοπέλα μου τι κάνει, μια που πήγαινε δεξιά αριστερά το αμάξι το μπροστινό. Πίστευα ότι ήταν μεθυσμένος, οπότε κρατάω και μία παραπάνω απόσταση, σε κατάσταση που να έχω φτάσει πάνω απ' τα όρια μου. Φτάνουμε σε ένα φανάρι, πάω δίπλα του και τι να δω!!! μία ξανθιά που ασχολιόταν με το κινητό και εννοείται ότι δεν κοίταζε μπροστά αφού είχε σκυμμένο το κεφάλι. Τώρα τι έκανε, μόνο αυτή ήξερε το πιθανότερο να ήταν σε κανένα facebook και να μαλακιζόταν. Φυσικά όταν άναψε το φανάρι, σαν κλασσική ελληνίδα που ήταν, άρχισε να παίρνει τηλ. μια που την είδα με το κινητό στο αυτί. Τώρα να της βάλεις μυαλό αυτηνής δεν πρόκειται οπότε εγώ έστριψα στο φανάρι και συνέχισα στο δρόμο μου χωρίς να δώσω συνέχεια
-
-
Κοκορομαχια με πολλά χιλιόμετρα στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ εύκολη. Πήγε ο ένας να μπει στο ρεύμα του άλλου κινούμενοι παράλληλα ο άλλος δεν άφησε και στο τέλος αφού είχαν ακουμπήσει μεταξύ τους αποφάσισαν μαζί να υποχωρήσουν και το έκαναν ατσαλα .
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο 'ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#' παει αυτο, οχι εδω.
-
Συγνώμη λάθος...νόμιζα ότι το έβαλα στα ατυχήματα αλλά τέλικα κάπου έγινε το μπέρδεμα. Αν μπορεί να μεταφερθεί για να είναι στην σωστή θέση.
Ευχαριστώ,
Νίκος
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Συγνώμη λάθος...νόμιζα ότι το έβαλα στα ατυχήματα αλλά τέλικα κάπου έγινε το μπέρδεμα. Αν μπορεί να μεταφερθεί για να είναι στην σωστή θέση.Ευχαριστώ,
Νίκος
μια χαρά είναι και εδώ......
-
Σε όποιο θέμα και να πάει το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Εβίβα τους και καλά ξεμπερδέματα!!!
-
Ρε γαμωτο οποτε πηγαινω ταξιδι με φυσιολογικα ορια ταχυτητας με τα νορμαλ αυτοκινητα της οικογενειας πεφτω σε ενα σωρο μαλακο-καταστασεις ετοιμες για σοβαρο τροχαιο.
Οποτε παιρνω το type-r και πηγαινω βολιδα δεν συναντω τιποτα το αξιο λογου γιατι πιθανοτατα το εχω προσπερασει ακαριαια χωρις καν να το παρατηρησω. Μονο γρηγοροτερα αυτοκινητα που με προσπερνανε διχως να μου δημιουργουν προβλημα.
Ολο αυτο το σκηνικο ειναι αποριας αξιο ενω βαση λογικης επρεπε να συμβαινει το αντιθετο.Επισης πιστευω οτι και εγω ο ιδιος ειμαι λιγοτερο κινδυνος οταν πλακωνομαι με το type r διοτι ειμαι 100% προσηλωμενος στην οδηγηση, παροτι με τα 'νορμαλ' αμαξια που θα χαζεψω και στο ραδιο ή θα κανω και καμια κληση στο κινητο.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ρε γαμωτο οποτε πηγαινω ταξιδι με φυσιολογικα ορια ταχυτητας με τα νορμαλ αυτοκινητα της οικογενειας πεφτω σε ενα σωρο μαλακο-καταστασεις ετοιμες για σοβαρο τροχαιο.
Οποτε παιρνω το type-r και πηγαινω βολιδα δεν συναντω τιποτα το αξιο λογου γιατι πιθανοτατα το εχω προσπερασει ακαριαια χωρις καν να το παρατηρησω. Μονο γρηγοροτερα αυτοκινητα που με προσπερνανε διχως να μου δημιουργουν προβλημα.
Ολο αυτο το σκηνικο ειναι αποριας αξιο ενω βαση λογικης επρεπε να συμβαινει το αντιθετο.Επισης πιστευω οτι και εγω ο ιδιος ειμαι λιγοτερο κινδυνος οταν πλακωνομαι με το type r διοτι ειμαι 100% προσηλωμενος στην οδηγηση, παροτι με τα 'νορμαλ' αμαξια που θα χαζεψω και στο ραδιο ή θα κανω και καμια κληση στο κινητο.
ο Καββαθάς κάποτε εξυμνούσε τις επιδόσεις των διάφορων saxorallων για αυτό ακριβώς τον λόγο.
με το γκάζι τους ξέμπλεκαν από την 'πλέμπα' -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]