-
Ο χρήστης ien8344 έγραψε:
Κοίτα τι έκανα!(Δε ξέρω πως να βάλω φωτογραφίες οπότε τα έβαλα στο μπλόγκ για να θυμάμαι και να αναπολώ)
Πού με πέτυχες?
-
Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό (λόγω φόρτου) στο φόρουμ και στο topic για το ίδιο σημείο που είχα αναφέρει σε (πολύ) παλαιότερο post (http://goo.gl/8Zii9w) την Μιχαλακοπούλου όταν βγαίνει στην Μεσογείων.
Φαντάζομαι λοιπόν να μην τον χάλασε πολύ τον ταρίφα - ζώο που παραλίγο να ρίξω πάνω στο διαχωριστικό εδώ http://goo.gl/GlJ4KD όταν αυτός κινούμενος στην τέρμα αριστερά λωρίδα και εγώ δεξιά του προσπάθησε να συνεχίσει Μεσογείων (κάτι σαν τους μπροστινούς στο link παραπάνω). Αν και νομίζω ότι τον χάλασε, γιατί μετά κάτι μου τσαμπουκαλευόταν ότι αυτός μπορούσε να πάει δεξιά από την τέρμα αριστερά λωρίδα. Βέβαια, και εγώ κινούμενος στην αμέσως δεξιά του, έπρεπε να αλλάξω λωρίδα για να συνεχίσω Μεσογείων αλλά α) δεν είχα κανένα δεξιά μου και β) και να είχα δεν θα απαιτούσα να πάει τέρμα δεξιά για να περάσω εγώ.
Κάτι πρέπει να γίνει εκεί πάντως. Ίσως η τρελή λύση της Ελ. Βενιζέλου στην Ν.Σμύρνη (http://goo.gl/awq6N4) αλλά δύσκολα μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε δρόμο τόσο γρήγορης κυκλοφορίας...
-
Αφου δεν ειχες κανενα οπως λες δεξια σου και αλλαξες και ΕΣΥ προς τη δεξια λωριδα (μαλλον δειχνει οτι ουτε εσυ ησουν στη καταλληλη λωριδα για Μεσογειων ) τι θα σε πειραζε να κανεις ακομα πιο δεξια να βολευτητε και οι δυο;
Παντως οτι κατι πρεπει να αλλαξει στη σχεδιαση ,πρεπει,εχεις απολυτο δικιο.... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αφου δεν ειχες κανενα οπως λες δεξια σου και αλλαξες και ΕΣΥ προς τη δεξια λωριδα (μαλλον δειχνει οτι ουτε εσυ ησουν στη καταλληλη λωριδα για Μεσογειων ) τι θα σε πειραζε να κανεις ακομα πιο δεξια να βολευτητε και οι δυο;
Παντως οτι κατι πρεπει να αλλαξει στη σχεδιαση ,πρεπει,εχεις απολυτο δικιο....Εντάξει, μια λωρίδα δεξιά μου την βλέπω από τον καθρέπτη. Στις δύο υπάρχει ένα... προβληματάκι νομίζω (και δεν εννοώ σε εμένα μόνο). Οπότε δεν συνηθίζω να αλλάζω λωρίδες δύο δύο...
-
Καλησπέρα παίδες! γνωρίζει κανεις τι παίζει με έναν τρελό εδώ αργυρούπολη με ένα λευκό sierra? αν και είχε πολλά, ένα κόκκινο είχε με το οποιο τράκαρε κάπου στην κύπρου και το παράτησε στη μέση του δρόμου και έφυγε....τα καταστρέφει και παίρνει αλλα! τι ρολο βαράει αυτός? απορώ πως η αστυνομία δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό το θέμα! μιλάμε ο τύπος είναι κάτι χειρότερο από δημόσιος κίνδυνος!!! άσχετο, αλλα ξέρω που μένει κιόλας
-
που ακριβως μενει αυτος?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
που ακριβως μενει αυτος?δεν θυμάμαι πως λέγεται ο δρόμος ο συγκεκριμένος, κάπου κοντά στη πόντου αν γνωρίζεις....ξέρεις για αυτόν τιποτα?
-
μαλακιζετε εδω και 3-4 μερες με το ασπρο σιερρα, τον βλεπω απο το μπαλκονι μου δεν ξερω περισσοτερα.
-
Τηλεφωνάκι στο 100, δεν είναι δύσκολο.
-
πριν 3 χρονια εμενα στην οδό κομνηνών οποιος γνωρίζει, τελευταίο σπίτι πάνω στο βουνό....ένα μεσημέρι ακούω κάποιος να κάνει rally ακρόπολις και βγαίνω στο μπαλκόνι και ήταν αυτός πάνω στο βουνό. Περιττό να σας πω πως έγινε το σπίτι μέσα από την σκόνη!! Περιττό να σας πω κιόλας η γυναικα τι καντήλια κατέβαζε χάχα!! το 100 το πήρα τους είπα τι και πως....μετά από 40 λεπτά ήρθανε (άντε βρες τον) και τους είπα αν έρθετε τώρα το τμήμα είναι 5 λεπτά, ΤΩΡΑ αν έρθετε και την στήσετε στην είσοδο εκεί που πάει για το βουνό θα τον δείτε να κατεβαίνει. και πριν καμια βδομάδα το μαλακισμένο περνάει ένα stop και παραλίγο να φάει ένα παιδάκι! Όλο λέω να παω στο τμήμα να τους πω ρε παιδιά τι γίνετε με αυτόν? δεν μπορεί να μην τον ξέρουν! απλά επειδή μου είναι πολύ περίεργο όλο αυτό διότι εγώ είμαι 5 χρονια αργυρούπολη, η γυναικα μου από μικρό παιδί και μου λέει πως αυτός υπάρχει εδώ και 10 χρονια τουλάχιστον και τα κάνει αυτά.
-
για τι ηλικια μιλαμε?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
για τι ηλικια μιλαμε?ο τρελος? δεν ξέρω ρε φιλε....σκαστά έχω ψιλό προλάβει να τον δω γιατί δεν τον προλαβαίνεις κιόλας....30ριε πρέπει να είναι κάπου εκεί αδύνατος σίγουρα....αλλα πιστεύω πως είναι και ψυχάκιας στα σοβαρά τώρα. ο τύπος ακόμα και στο σπίτι του που παρκάρει, παρκάρει με χειρόφρενο χάχα δεν υπάρχει!!
-
πάντως παιδιά θέλω να παω στο τμήμα να δω τι παίζει γιατί έχουν ευθύνη μεγάλη και αυτοί! οποτε βγαίνω στην πλατεία εγώ προσωπικά βλέπω μπάτσους να αράζουν στο ok και γενικά στη γύρο περιοχή. Δεν μπορεί να μην τον έχουν δει!!!! Εγώ προσωπικά έχω ένα μικρό κοριτσάκι, το καλοκαίρι κάποια στιγμή θα βγει και αυτό έξω να παίξει! Αν γίνει το κακό τι να το κάνω εγώ αν ξέρω που μένει?? οποιος θέλει να ακολουθήσει καλο θα κάνει, κακό δεν θα κάνει! υπάρχουν και σχολεια κοντά! σας λέω μπροστά στα ματια μου πριν καμια βδομάδα παραλίγο να φάει ένα παιδάκι σε stop!!
-
δείτε αυτό το link....Αφεντικό αν απαγορεύεται το link που βάζω συγγνώμη ε, αν είναι μου λες και το σβήνω. Απλά το βρήκα εντελώς τυχαία και δεν κρατιέμαι ώστε να μην το βάλω..πρόκειται για τον τρελό!
-
τυπισσα γυρω στα 45 με μαυρο γυαλι στις 8 το πρωϊ..
σε χωρο που παρκαρει τριαξονικο...με Citigo...καταφερε και τρακαρε το μπροστινο της αμαξι!!
το ζωων παει στο οτι εκανε μονο μπροστα....ειδε οτι δεν την επαιρνε και συνεχιζε την προσπαθεια να στριψει..αντι να κανει μια οπισθεν 2-3 μετρα που ειχε χωρο και να βγει κυρια!!αφησε σημαδι χρωματος στον προφυλακτηρα-εδω εντυπωσιαστηκα ποσο ευκολο ειναι να γινει....θα ελεγε κανεις οτι η επαφη ηταν με 1χλμ-ωρα!!
-
Το γραφω εδω γιατι περι ζωου προκειται,περναει ενα τυπος διπλα απο το παρκαρισμενο αυτοκινητο φιλου μου πεφτει πανω και τρωει σχεδον ολη την αριστερη πλευρα ευτηχως ημασταν διπλα και αρχισαμε τις φωνες και δεν εφαγε και το υπολοιπο.
Κανει πισω λοιπον ο φιλος μας και ηθελε να φυγει,τον σταματαμε κατεβαινει απο το αυτοκινητο και παραπατουσε,του λεμε να παρει την ασφαλιστικη του να ερθει και αυτος επεμενε να ερθει η τροχαια γιατι ο φιλος μου ειχε λεει το αμαξι στην μεση του δρομου και δεν χωρουσε .Παιρνουμε λοιπον την τροχαια και στο αλκοτεστ βγηκε 0.78 παρακαλω του γραφουνε την λυπητερη ηρθανε και οι ασφαλιστες και μετα αφηνει το αυτοκινητο πανω στην διαβαση πεζων και φευγει. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Το γραφω εδω γιατι περι ζωου προκειται,περναει ενα τυπος διπλα απο το παρκαρισμενο αυτοκινητο φιλου μου πεφτει πανω και τρωει σχεδον ολη την αριστερη πλευρα ευτηχως ημασταν διπλα και αρχισαμε τις φωνες και δεν εφαγε και το υπολοιπο.
Κανει πισω λοιπον ο φιλος μας και ηθελε να φυγει,τον σταματαμε κατεβαινει απο το αυτοκινητο και παραπατουσε,του λεμε να παρει την ασφαλιστικη του να ερθει και αυτος επεμενε να ερθει η τροχαια γιατι ο φιλος μου ειχε λεει το αμαξι στην μεση του δρομου και δεν χωρουσε .Παιρνουμε λοιπον την τροχαια και στο αλκοτεστ βγηκε 0.78 παρακαλω του γραφουνε την λυπητερη ηρθανε και οι ασφαλιστες και μετα αφηνει το αυτοκινητο πανω στην διαβαση πεζων και φευγει.εφόσον βρέθηκε πιωμένος, δύσκολα να μην κερδίσει τα χρήματα της αποζημίωσης ο φίλος σου.
η ασφαλιστική του θα σε πληρώσει κανονικά και έπειτα θα στραφεί εναντίον του.
ο μόνος ενδοιασμός που έχω, είναι κατά πόσο ισχύει η 'παρανομία' του φίλου σου, ότι δηλαδή ηταν το αμάξι του μεσ' τη μεση του δρόμου, ώστε να προβάλει άρνηση η ασφαλιστική του να σε πληρώσει και εν τέλει σε τι ποσοστό.
είναι να μην μπλέξεις. -
Σημερα που βγηκα ειδα στην γειτονια μια BMW 3αρα με body kit M3 μεσα στην μπογια και τ'αποτσιγαρα (τα ειχαν πεταξει απο πανω).Παλι καλα που δεν πετυχαν και τ'αμαξι του πατερα μου που ηταν ακριβως απεναντι στο στενο.Αυτοι οι ανθρωποι λιγη τσιπα δεν εχουν δεν νιωθουν τυψεις να καταστρεφουν τ'αμαξι του αλλου;
-
Καφροι
-
Postαρω για να ξεκολλήσει η σελίδα απο το 666
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]