-
Θα τον πληρώσεις κι ολας, γιατί άντε να απδείξεις ότι το κωλοπαίδι ήταν σταματημένος αντικανονικά μπροστά από το φανάρι. Πολύ πιο εύκολα θα δείξει αυτός ότι το αυτοκινήτο σου έπεσε πίσω του και επειδή δεν πατούσε φρένο, τσούλισε λίγο μπροστά εξαιτίας της ορμής του δικού σου.
Θα βγεις και κουρεμένος δηλαδή.
-
Τσου. Θα τον βρεις στο αριστερο πλαι με το δεξι πλαγια μπροστα σου, γιατι 'ηρθε και χωθηκε στην ουρα απο δεξια και επεσε πανω μου'
-
Επανέρχομαι στο θέμα των ζώων που οδηγούν στη μεσαία λωρίδα, ενώ η δεξιά είναι άδεια για τα επόμενα 5 χιλιομετρα.
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι σημαινει 'με ποσα επρεπε να ειναι στη μεσαια'? Η ταχυτητα ειναι ασχετη. Εφ'οσον η δεξια ειναι αδεια (και μαλισα τοσο αδεια που ο αλλος να εχει διλημμα απο που να προσπερασει, δεξια ή αριστερη) ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στη δεξια
ΣΩΣΤΟΣ!!!! Δεν έχει σημασία η ταχύτητα, αλλά το γεγονός ότι η δεξιά λωρίδα είναι άδεια, επομενως εκεί πρέπει να πηγαίνουν.
Πολλά ζώα σήμερα επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Τρεις λωρίδες και η διαχωριστική γραμμή στα δεξιά γεμάτες αυτοκίνητα και σκαρφάλωναν στο πεζοδρόμιο για να περάσουν από τα δεξιά....
Θα ήθελα να μάθω πώς αντιμετωπίσετε τα ζώα που πάνε με 90 στη μεσσαία λωρίδα (ενώ η δεξιά είναι άδεια και θα έπρεπε να βοσκάνε εκεί).
Τα περνάτε απο αριστερά, από πάνω τους ή απο τα δεξιά?
Εισαι το ιδιο με αυτον που παει στη μεσαια με 90. Εσυ γιατι δεν κινησαι στην δεξια εφοσον ειναι αδεια?
Όχι! Εγώ φτάνω τα ζώα κινούμενος στη δεξιά λωρίδα με περίπου 100 χλμ/ωρα. Το ζώο κινείται με λιγότερο από 100. Εγώ λοιπόν εκεί έχω 2 επιλογές: ή να προσπεράσω το γίδοπρόβατο από τα δεξιά, το οποίο απαγορεύεται από τον ΚΟΚ είτε να βγω στα αριστερά. Όταν όμως κινείσαι με Ατος 1.0 πρέπει να αναπτύξεις στρατηγικό σχέδιο για να το κανεις αυτό χωρίς να αποτελείς εμπόδιο για όποιον έρχεται με 130+ στα αριστερά.
Στο ερωτημα σου να σου απαντησω οτι και φυσικα περναω απο δεξια καθως εκει κινουμαι γρηγοροτερα απο οτι στη μεσαια, χωρις σφηνες και λοιπες αηδιες.
Πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος! Ο ΚΟΚ ορίζει ότι πηγαίνεις στα δεξιά και προσπερνάς από τα αριστερά.Εχω ρωτησει γνωστους μου που εχει τυχει να ειμαι συνεπιβατης, γιατι οδηγας στη μεσαια? Ολοι μου απαντησαν οτι αισθανονται ασφαλεστερα. Ετσι οδηγαμε στην ελλαδα φιλε μου, απο ενστικτο.
Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει ότι είναι ζώα ζώα ζώα. Οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με βάση τη λογική και τους κανόνες τους. Τα ζώα οδηγούνται από τα ένστικτα τους!
Και να εξηγήσω γιατί είμαι τόσο ευαίσθητος σε κάτι που οι υπόλοιποι μπορεί να θεωρούν σχεδόν αυτονόητο
- Προσπέρασα μια φορά από τα δεξιά, έχοντας ως συνεπιβάτη συνάδελφο Γερμανό. Κατευθείαν μου έκανε την ευγενική παρατήρηση
- Λίγους μήνες μετά έτυχε να δω σφιχταγγάλιασμα σε μπαριέρα επειδή το πρόβατο βοσκούσε στην μεσαία λωρίδα και το κατσίκι πήγε να περάσει απο τα δεξιά. Το πρόβατο για άγνωστος λόγους έκοψε επίσης προς τα δεξιά τη λάθος στιγμή. Προφανως μη φανταζόμενο ότι ο άλλος ερχεται απο εκεί.
-
κινηση σε διαφορετικες λωριδες ΔΕΝ ειναι προσπερασμα. Αρθρο 17 του ΚΟΚ. Ειναι κινηση σε παραλληλους στοιχους.
'8.
α) Σε μoνόδρoμoυς και oδoύς διπλής κατεύθυνσης, πoυ υπάρχoυν δύo
τoυλάχιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύθυνση, μέσα σε κατoικημένες
περιoχές και τρεις εκτός αυτών, διαχωριζόμενες με κατά μήκoς διαγραμμί-
σεις, επιτρέπεται η κυκλoφoρία σε παράλληλες σειρές (στoίχoυς).
γ) Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο α΄ της παρούσας παρα-
γράφου, ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προ-
σπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου.Φυσικα και συνεχιζεις κανονικα τη πορεια σου στη δεξια λωριδα και φυσικα αποκλειστικα υπευθυνος για οτι γινει ειναι αυτος που αλλαξε λωριδα χωρις να σιγουρεψει οτι δεν θα εμποδισει αυτον που ειναι ηδη σε αυτην.
-
Καλη Χρονια σε ολους.Σημερα κατα τις 6μμ ξεκινωντας απο φαναρι για να μπω στην συμμαχικη στην θεσσαλονικη(μετα jumbo) ενας αληταρας με ενα ασημι hyundai elantra(πινακιδες ΚΟΗ....) αφου ξεκιναει πλακωμενος απο πισω μου κανει προσπερασει και αν δεν εκοβα δεξια το τιμονι θα επεφτε επανω μου και οχι μονο αυτο στο επομενο φαναρι περναει με κοκκινο....Απλα εχουμε χασει την μπαλα και δεν καταλαβαινω γιατι οδηγαμε σαν μαλ...ς.Δεν μας ψεκαζουν μαλλον μας το βαζουν στο νερο.
-
Λίγο πριν την πρωτοχρονιά ζωάρα με παπάκι και μεγάλο θράσος σφάζει κόκκινο στην 2ας μεραρχίας προς πασαλιμάνι. Εγώ έχοντας άλλο ζώο που πήγαινε μπροστά μου σε άδειο δρόμο με 10 αναγκάστηκα να το προσπεράσω έχοντας όμως αρκετό χώρο (σχεδόν μία λωρίδα από αριστερά). Την ώρα που κάνω όμως προσπέραση πετάγεται αυτός με το παπάκι με καρακόκκινο και στις διαμαρτυρίες μου μου λέει μα ρε μεγάλε εγώ κοιτάω πριν να βγω μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περίπτωση να τρακάρουμε. Συνεχίζοντας να του λέω ότι αυτό είναι επικίνδυνο και ότι χρονιάρες μέρες μπορούσαμε να είχαμε άλλα μου λέει: Ε ρε φίλε τόσο χώρο σου άφησα, δεν φταίω εγώ που πήγες άκρη άκρη . Από κει και πέρα τι να του πεις, τα συμπεράσματα δικά σας. Το σίγουρο είναι ότι θα το ξανακάνει, εύχομαι όμως να μην του συμβεί ποτέ τίποτα, γιατί το μόνο που δεν εύχομαι είναι να πάθει τίποτα κανείς όσο ζώο και να είναι
-
Mια και ανεφερες τον αλλον που τον ειχες μπροστα σου με 10, τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια με κατι τετοιους? Τις τελευταιες μερες πετυχαινω συνεχως αρκετους απο δαυτους που σε πανε καροτσι σχεδον σβηστοι σε μονοδρομους
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Mια και ανεφερες τον αλλον που τον ειχες μπροστα σου με 10, τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια με κατι τετοιους? Τις τελευταιες μερες πετυχαινω συνεχως αρκετους απο δαυτους που σε πανε καροτσι σχεδον σβηστοι σε μονοδρομουςΚαλά αυτό δεν είναι τπτ, στον κηφισό να δεις τι γίνεται στην δεξία και στην μεσαία. Αν δεν πας από την αριστερή θα σου σπάσουνε τα νεύρα μια που με 100 (προσοχή 100 όχι παραπάνω) το 90% των αμαξιών τα προσπερνάω σαν σταματημένα. Καταντάει αηδία αυτό το πράγμα και το κακό είναι γενικότερο. Είπαμε να μην πηγαίνουμε του σκοτωμού αλλά όχι και έτσι
-
για τα ζώα που σου χτυπάνε το αμάξι και φεύγουν έχουμε αναφερθεί;
-
Ο χρήστης pok7 έγραψε:
για τα ζώα που σου χτυπάνε το αμάξι και φεύγουν έχουμε αναφερθεί;Τι μου το θύμησες τώρα αυτό...Ανήμερα πρωτοχρονιά που έκλεινε και 6 μήνες στην κατοχή μου (αγορά 01/07/2014) το βρήκα χτυπημένο στη μπροστά δεξιά πλευρά... πολλά σημάδια και ξεκουμπωμένος προφυλακτήρας .Κάποιο μεθυσμένο ζώο μάλλον.Ευτυχώς ο προφυλακτήρας κούμπωσε και τα πιο πολλά σημάδια με κρέμα έφυγαν...
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Mια και ανεφερες τον αλλον που τον ειχες μπροστα σου με 10, τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια με κατι τετοιους? Τις τελευταιες μερες πετυχαινω συνεχως αρκετους απο δαυτους που σε πανε καροτσι σχεδον σβηστοι σε μονοδρομους
Καλά αυτό δεν είναι τπτ, στον κηφισό να δεις τι γίνεται στην δεξία και στην μεσαία. Αν δεν πας από την αριστερή θα σου σπάσουνε τα νεύρα μια που με 100 (προσοχή 100 όχι παραπάνω) το 90% των αμαξιών τα προσπερνάω σαν σταματημένα. Καταντάει αηδία αυτό το πράγμα και το κακό είναι γενικότερο. Είπαμε να μην πηγαίνουμε του σκοτωμού αλλά όχι και έτσι
πολλές φορές απο την δεξιά πάω γρηγορότερα!!!
-
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
Τι μου το θύμησες τώρα αυτό...Ανήμερα πρωτοχρονιά που έκλεινε και 6 μήνες στην κατοχή μου (αγορά 01/07/2014) το βρήκα χτυπημένο στη μπροστά δεξιά πλευρά... πολλά σημάδια και ξεκουμπωμένος προφυλακτήρας .Κάποιο μεθυσμένο ζώο μάλλον.Ευτυχώς ο προφυλακτήρας κούμπωσε και τα πιο πολλά σημάδια με κρέμα έφυγαν...
βαθούλωμα και γρατζουνιές κάτω από το χερούλι στην πόρτα του οδηγού. Πως το κατάφερε σε θέσεις παρκινγκ, μόνο εκείνος ξέρει.. Κάνει τίποτα η κρέμα;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλά αυτό δεν είναι τπτ, στον κηφισό να δεις τι γίνεται στην δεξία και στην μεσαία. Αν δεν πας από την αριστερή θα σου σπάσουνε τα νεύρα μια που με 100 (προσοχή 100 όχι παραπάνω) το 90% των αμαξιών τα προσπερνάω σαν σταματημένα. Καταντάει αηδία αυτό το πράγμα και το κακό είναι γενικότερο. Είπαμε να μην πηγαίνουμε του σκοτωμού αλλά όχι και έτσι
πολλές φορές απο την δεξιά πάω γρηγορότερα!!!
άμα έχει πολύ κίνηση (στο κατέβασμα τουλάχιστον) μετά τους Θρακομακεδόνες πηγαίνει καλύτερα η δεξιά και μετά, λίγο πριν την Νέα Φιλαδέλφεια μπαίνουμε στην αριστερή. Βέβαια πάλι κολλημένος θα είσαι, άντε να γλυτώσεις κανά πεντάλεπτο
-
Ο χρήστης pok7 έγραψε:
Τι μου το θύμησες τώρα αυτό...Ανήμερα πρωτοχρονιά που έκλεινε και 6 μήνες στην κατοχή μου (αγορά 01/07/2014) το βρήκα χτυπημένο στη μπροστά δεξιά πλευρά... πολλά σημάδια και ξεκουμπωμένος προφυλακτήρας .Κάποιο μεθυσμένο ζώο μάλλον.Ευτυχώς ο προφυλακτήρας κούμπωσε και τα πιο πολλά σημάδια με κρέμα έφυγαν...
βαθούλωμα και γρατζουνιές κάτω από το χερούλι στην πόρτα του οδηγού. Πως το κατάφερε σε θέσεις παρκινγκ, μόνο εκείνος ξέρει.. Κάνει τίποτα η κρέμα;
Με πολύ υπομονή και τρίψιμο κάτι κάνει. Αν σου έχει κάνει βαθιές γρατσουνιές μην περιμένεις πολλά...
Αν σου έχει αφήσει το χρώμα του πάνω κάτι γίνεται τσούκου τσούκου. -
Ο χρήστης pok7 έγραψε:
Μηχανακι/ποδηλατο, με το τιμονι?
-
ειναι ψηλα το χτυπημα, υποπτευομαι κανα jeep ή κανα φορτηγο
-
http://www.autoblog.gr/2015/01/07/mom-t ... mediately/
-
οχι μόνο ΖΩΑ αλλά εγκληματίες οδηγοι (γυρω στα 23-25 ηλικιες ) των 3 αυτοκινητων ( φτιαγμενο starlet - z3 - το αλλο δεν προλαβα να δω ) που κατεβαιναν την μεγάλη κατηφόρα της κατεχακη με κατευθυνση προς κεντρικη πλατεια ηλιουπολης τουλαχιστον με 150 χλμ + κανοντας συνεχεια σφήνες μεταξυ τους κ τρομοκρατωντας τους υπολοιπους οδηγους χθες περιπου 22.30 το βραδυ σε κάκιστο δρόμο γεματος μπαλωματα κ βρεγμενος απο νερά ...σιγουρα ειχαν βαλει στοιχημα με τον χάρο ...γαμ@ τα σπιτια σας τσογλάνια
-
Κοίτα τι έκανα!
(Δε ξέρω πως να βάλω φωτογραφίες οπότε τα έβαλα στο μπλόγκ για να θυμάμαι και να αναπολώ)
-
Λίγο παλιό, αλλά αυτό βρήκα ένα ωραίο πρωϊ στην πόρτα του οδηγού...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]