-
Επιστροφη χθες και στα τουνελ του μαλιακου οι μισοι με σβηστα φωτα
Ποσο ηλιθιοι!
Συλλεκτικος τρομπας και παππους με kia cerato.επικινδυνος!με 160+ στην υλικη να γερνει μεχρι αηδιας και να προσπερναει εντος της δεξιας λωριδας 5-10 εκατοστα απο αυτους που ηταν ηδη εκει.ηθελε καμερα...
Αλλο αστερι,στο πηγαινε αυτος,με xsara station με μπαγκαζιερα.καμμενο τελειως το εμπρος δεξι και το πισω αριστερο φαναρι! Και φυσικα ταξιδευει βραδυ! -
Πριν κατι μηνες ανεβαινα εναν δρομο στο Περιστερι (δεν θυμαμαι ονομα αλλα ειναι στην γωνια η παλια η Domus) και ενω ολοι ειμασταν στην λωριδα μας να σου και μια παει αριστερα. Οσοι ξερουν τον δρομο ξερουν πως εκτος απο διπλης απεναντι εχει αλλο δρομο που ερχονται ευθεια τα αμαξια και περνανε σε αυτον. Ε περιττο να σας πω οτι εγινε πανικος......
-
Από το Ντουμπάι! Πηγή: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/8248 ... -porsche-/ -
-
Είναι θεός!!!!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
:hahaiv:
Είναι θεός!!!!1000 ευχαριστώ!
-
Χθες σουρουπο,στην παραλιακη,κλασσικα ποδηλατης με κολαν,χωρις κρανος,φυσικα χωρις φωτα,προετοιμαζεται πυρετωδως για το tour de kato trahanoplagias.ολα ''καλα'' μεχρι εδω και δεν θελω να μπουμε παλι στην συζητηση για το αν καλως βρισκεται εκει.
Πλησιαζω και επιταχυνω προκειμενου να μπω στην μεσαια και να τον περασω.γυρναει,με βλεπει και αρχιζει να κουναει το χερι να κοψω.τον γραφω φυσικα,μεσαια και καθως περναω διπλα του φωναζει κοψε! Του ειπα και εγω τι να παει να κανει...Και ρωταω,τι ηθελε ο μεγιστος?να κατσω για παντα απο πισω του?δεν κορναρα,δεν κολλησα,δεν στριμωξα.
Εχουν λαλησει τελειως? Θα χει μπει στο φορουμ του και θα λεει για τον αλητη που πηγε να τον σκοτωσει...Απορια 2, ενα πισω φως ζυγιζει παρα πολυ που τους κοβει φανταζομαι τελικη....εγω παντως στο δικο μου εχω διπλα φωτα μπρος πισω και καθρεφτη.και φυσικα δεν παταω στην παραλιακη.
Απορια 3, πραγματικα,περνανε καλα με το να βρισκονται ωρες συμφορησης σε κεντρικες αρτηριες?τους αρεσει?το απολαμβανουν?
-
Πριν λίγο, σταματημένος σε φανάρι βλέπω ταξί σε πιάτσα να βάζει μπρος και να δημιουργείται κυριολεκτικά ομίχλη από το μαύρο ντουμάνι που βγάζει. Κατεβάζω το παράθυρο, και του λέω 'δε ντρέπεστε με αυτά που βγάζει το αυτοκίνητο?'. Μου απαντάει φυσικά σε άπταιστα γαλλικά, ενώ κατέβηκε από το ταξί, 'εσύ που είσαι μηχανικός για πες μου τι βγάζω? εσύ με τη βενζίνη ξέρεις τι βγάζεις?' + διάφορα μπινελίκια. Σημειωτέων ήμουν και εγώ με diesel Clio.
Δεν έδωσα συνέχεια και έφυγα. Συνήθως δεν αντιδρώ σε αυτά τα φαινόμενα αλλά ήμουν βιδωμένος γιατί είχα ένα ταξί μπροστά μου επί πόση ώρα στο κέντρο και με είχε φλομώσει και αυτό. -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Πριν λίγο, σταματημένος σε φανάρι βλέπω ταξί σε πιάτσα να βάζει μπρος και να δημιουργείται κυριολεκτικά ομίχλη από το μαύρο ντουμάνι που βγάζει. Κατεβάζω το παράθυρο, και του λέω 'δε ντρέπεστε με αυτά που βγάζει το αυτοκίνητο?'. Μου απαντάει φυσικά σε άπταιστα γαλλικά, ενώ κατέβηκε από το ταξί, 'εσύ που είσαι μηχανικός για πες μου τι βγάζω? εσύ με τη βενζίνη ξέρεις τι βγάζεις?' + διάφορα μπινελίκια. Σημειωτέων ήμουν και εγώ με diesel Clio.
Δεν έδωσα συνέχεια και έφυγα. Συνήθως δεν αντιδρώ σε αυτά τα φαινόμενα αλλά ήμουν βιδωμένος γιατί είχα ένα ταξί μπροστά μου επί πόση ώρα στο κέντρο και με είχε φλομώσει και αυτό.Εδω που μας το λες δεν κανεις τιποτα....1734 τηλεφωνικο κέντρο καταγγελιών ρύπανσης αυτοκινήτων.
-
Εχουν και 'ενωση'-'γραφειο παραπονων' οι ταριφες δωστον το μαλακα να τον στρωσουν...
Καλα για τους ποδηλατες σε τετοιους δρομους τα χουμε πει δεκαδες φορες... ειναι αυτοκτονικοι οι ανθρωποι... -
Δεν πήρα πινακίδα μιας και δεν ήξερα οτι υπήρχε τέτοιο τηλέφωνο! Την επόμενη φορά όμως...!!!
Thanks for the tip!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Χθες σουρουπο,στην παραλιακη,κλασσικα ποδηλατης με κολαν,χωρις κρανος,φυσικα χωρις φωτα,προετοιμαζεται πυρετωδως για το tour de kato trahanoplagias.ολα ''καλα'' μεχρι εδω και δεν θελω να μπουμε παλι στην συζητηση για το αν καλως βρισκεται εκει.
Πλησιαζω και επιταχυνω προκειμενου να μπω στην μεσαια και να τον περασω.γυρναει,με βλεπει και αρχιζει να κουναει το χερι να κοψω.τον γραφω φυσικα,μεσαια και καθως περναω διπλα του φωναζει κοψε! Του ειπα και εγω τι να παει να κανει...Και ρωταω,τι ηθελε ο μεγιστος?να κατσω για παντα απο πισω του?δεν κορναρα,δεν κολλησα,δεν στριμωξα.
Εχουν λαλησει τελειως? Θα χει μπει στο φορουμ του και θα λεει για τον αλητη που πηγε να τον σκοτωσει...Απορια 2, ενα πισω φως ζυγιζει παρα πολυ που τους κοβει φανταζομαι τελικη....εγω παντως στο δικο μου εχω διπλα φωτα μπρος πισω και καθρεφτη.και φυσικα δεν παταω στην παραλιακη.
Απορια 3, πραγματικα,περνανε καλα με το να βρισκονται ωρες συμφορησης σε κεντρικες αρτηριες?τους αρεσει?το απολαμβανουν?
Το οτι δεν σταματανε στα κοκκινα και δεν τους νοιαζει το απαγορευεται που το βαζεις ? Ερχομουν προχθες αρκετα φουριοζος για να προλαβω φαναρι, στο αντιθετο ρευμα τα αμαξια σταματημενα, παω να κανω αριστερα στο φαναρι να σου μια ποδηλατης περναει το κοκκινο της αντιθετης λωριδας μου ριχνει ενα ματι σαν να μου λεει ε ειμαι και εδω εγω και συνεχιζει αταραχη σε σημειο που παραλιγο να μην μπορεσω να παρω την στροφη για να μην την κοπανησω. Δυστυχως στο Ελλαδισταν της κυβερνησης της αρεσει να υποστηριζει τις 'μειονοτητες' ειτε αυτο ειναι πακιστανοι, αλβανοι, παρκουριστες, καπνιστες ινδικης καναβης και ποδηλατες χωρις να τους νοιαζει η πλειονοτητα. Τραγικα τα πραγματα με λιγα λογια.
-
Xaxaxaxa.ελλαδισταν!
-
Σήμερα, γύρω στις 5 το απόγευμα (όχι στην Χαλκίδα, αλλά στον οικισμό Ποσειδωνία κοντά στην Κάνηθο) κινόμουν κανονικά στον δρόμο, ώσπου ξαφνικά πετάγεται ένα Ford Transit από ένα στενό. Το Transit σταμάτησε απότομα όπως και εγώ, χωρίς να προκληθεί κάτι. Δεν είπα τίποτα, έφυγα κατευθείαν.
-
Ουαου απίστευτη φάση.
-
την καλησπέρα μου στο @ρχίδι που μου κοπάνησε το Γάτο και εξαφανίστηκε!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
την καλησπέρα μου στο @ρχίδι που μου κοπάνησε το Γάτο και εξαφανίστηκε!!!Παρκαρισμένος ήταν ο γάτος? Μεγάλη ζημιά?
-
Γατος ειναι ,μπορει να πηρε και σασσι.. Περαστικα!
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
την καλησπέρα μου στο @ρχίδι που μου κοπάνησε το Γάτο και εξαφανίστηκε!!!
Παρκαρισμένος ήταν ο γάτος? Μεγάλη ζημιά?
ναι παρκαρισμένο το είχα,ενα βαθούλωμα στο πίσω δεξί φτερό μου άφησε.......δεν βαριέσαι!!!
αφού πήρε χαρά ο μαλάκ@ς ο νονός.......χαλάλι του! -
Σιγα μη παρω και ταραχη βρε μ@λΑκισμενε.. Περαστικα σου γραψα..! ευκαιρια να παρεις κατι της προκοπης..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]