-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν εχει πινακιδες? -
Πολλά ζώα σήμερα επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Τρεις λωρίδες και η διαχωριστική γραμμή στα δεξιά γεμάτες αυτοκίνητα λόγω μποτιλιαρίσματος από κίνηση και σκαρφάλωναν στο πεζοδρόμιο για να περάσουν από τα δεξιά....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν εχει πινακιδες?πινακίδες εχει κανονικά ολο τόν χρόνο αλλά τό κυκλοφορεί μόνο ( χριστούγεννα - πάσχα - πάει στό χωριό του ) κ καλοκαίρι γιά 1 μήνα επίσης γιά να πηγαίνει στό χωριό του , για εδώ αθήνα super market - καφενείο κλπ εχει ενα lada samara ....τού ειπα μιά φορά νά βγάζει την κουκούλα οταν ζεσταινει το αμάξι για να φορτιζει την μπαταρία κ μού ειπε οτι βαριέται νά βγάζει τήν κουκούλα ...
-
Παιδες βλέπω ότι πολλοί λέτε ότι η αστυνομία ΔΕΝ βγάζει φωτογραφίες. Προσωπικά σε παλιότερο ατύχημα στην περιοχή της Θήβας, ο αστυνομικός έβγαλε φωτογραφίες για 'δική του' χρήση. Τον έκανα χρυσό για να μου δώσει κάποιες που φαινόταν ξεκάθαρα ποιος είχε stop... Φυσικά ανεπίσημα και χωρίς να τον επικαλεστώ.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Πολλά ζώα σήμερα επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Τρεις λωρίδες και η διαχωριστική γραμμή στα δεξιά γεμάτες αυτοκίνητα και σκαρφάλωναν στο πεζοδρόμιο για να περάσουν από τα δεξιά....Θα ήθελα να μάθω πώς αντιμετωπίσετε τα ζώα που πάνε με 90 στη μεσσαία λωρίδα (ενώ η δεξιά είναι άδεια και θα έπρεπε να βοσκάνε εκεί).
Τα περνάτε απο αριστερά, από πάνω τους ή απο τα δεξιά?
-
Τους περναω απο κατω με συνδυασμο L1+ Χ + παρατεταμενο Ο
Ειναι δυσκολο combo αφου πρεπει να υπολογισεις τη διαφορα ταχυτητας για να γινει σε αποσταση 5 μετρα περιπου.
-
Την προηγουμενη εβδομαδα,παω να στριψω αριστερα στην βουλιαγμενης στην εισοδο του παλιου αεροδρομιου.ακριβως κατω απο την γεφυρα εχει μαζεμενα πολλα νερα απο τις βροχες.τοσα, που τις επομενες μερες βαλαν κορδελα και το κλεισαν.
Σταματαω,αλαρμ και οπισθεν.πλησιαζει ceed,βγαζω χερι κανοντας σημα να κοψει.μου ριχνει βλεμμα αηδιας και παταει γκαζι.το ceed εγινε jet ski αλλα δικο του προβλημα.βεβαια,αγνοησε το σημα που του εκανα να κοψει,χωρις να γνωριζει το γιατι.θα μπορουσε να ειχε ατυχημα...
Το κερασακι στην τουρτα ομως ,ηταν η κοπελια με την 156 που ακολουθησε.της κανω σημα να κοψει και με μουτζωνει!!!γκαζωνει,φτανει στην καμπη,βλεπει την λιμνη και πλακωνεται στα φρενα.βαζει οπισθεν και την περιμενω στην κορυφη.
Την ρωτησα ποσο ηλιθια αισθανεται και ζηταγε συγνωμη.
Αυτο που με προβληματισε ηταν το ποσο αγνοησαν ενα αμαξι με αλαρμ πριν απο τυφλο σημειο που τους εκανε σημα να κοψουν.αμοιβαδες με διπλωμα... -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Πολλά ζώα σήμερα επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Τρεις λωρίδες και η διαχωριστική γραμμή στα δεξιά γεμάτες αυτοκίνητα και σκαρφάλωναν στο πεζοδρόμιο για να περάσουν από τα δεξιά....
Θα ήθελα να μάθω πώς αντιμετωπίσετε τα ζώα που πάνε με 90 στη μεσσαία λωρίδα (ενώ η δεξιά είναι άδεια και θα έπρεπε να βοσκάνε εκεί).
Απο οποια λωριδα εισαι και ερχεσαι. Αν εισαι και εσυ στη μεσαια, επιχειρηματολογω σε οποιον θελει οτι επισης τον περνας απο οποια λωριδα διαλεξεις και μπεις.
-
Πολλά ζώα σήμερα επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Τρεις λωρίδες και η διαχωριστική γραμμή στα δεξιά γεμάτες αυτοκίνητα και σκαρφάλωναν στο πεζοδρόμιο για να περάσουν από τα δεξιά....
Θα ήθελα να μάθω πώς αντιμετωπίσετε τα ζώα που πάνε με 90 στη μεσσαία λωρίδα (ενώ η δεξιά είναι άδεια και θα έπρεπε να βοσκάνε εκεί).
δηλ με πόσα θα έπρεπε να πηγαίνουν στη μεσαία ;;;
βγάλε φλας και πέρνα απ'όπου σε βολεύει,με σωστότερη επιλογή απο αριστερά... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
βγάλε φλας και πέρνα απ'όπου σε βολεύει,με σωστότερη επιλογή απο αριστερά...ενταξει, τα 90 δεν τα λες και νορμαλ ταχυτητα για μεσαια λωριδα για ΕΟ.
ειναι στα ορια της ενοχλησης μην πω κινητο εμποδιο. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
βγάλε φλας και πέρνα απ'όπου σε βολεύει,με σωστότερη επιλογή απο αριστερά...ενταξει, τα 90 δεν τα λες και νορμαλ ταχυτητα για μεσαια λωριδα για ΕΟ.
ειναι στα ορια της ενοχλησης μην πω κινητο εμποδιο.Τι σημαινει 'με ποσα επρεπε να ειναι στη μεσαια'? Η ταχυτητα ειναι ασχετη. Εφ'οσον η δεξια ειναι αδεια (και μαλισα τοσο αδεια που ο αλλος να εχει διλημμα απο που να προσπερασει, δεξια ή αριστερη) ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στη δεξια
-
Εισαι το ιδιο με αυτον που παει στη μεσαια με 90. Εσυ γιατι δεν κινησαι στην δεξια εφοσον ειναι αδεια?
Στο ερωτημα σου να σου απαντησω οτι και φυσικα περναω απο δεξια καθως εκει κινουμαι γρηγοροτερα απο οτι στη μεσαια, χωρις σφηνες και λοιπες αηδιες.Εχω ρωτησει γνωστους μου που εχει τυχει να ειμαι συνεπιβατης, γιατι οδηγας στη μεσαια? Ολοι μου απαντησαν οτι αισθανονται ασφαλεστερα. Ετσι οδηγαμε στην ελλαδα φιλε μου, απο ενστικτο.
-
Υπαρχει και το ενδεχομενο να ειναι στη μεσαια επειδη προσπερναει καποιους στη δεξια, μεχρι που φτανει εκεινον που βολοδερνει στη μεσαια και απο εκει και επειτε να ειναι αδεια η δεξια (και αυτος βολοδερνει ακριβως επειδη δεν επιτρεφει στη δεξια, τωρα πια που αδειασε).
-
Θελω αν μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εχει παραγινει αυτη η να μπαινουν μπροστα στο φαναρι καποιοι Ελληναραδες,(εδω Θεσ/νικη) αρχισαν και καποιες γκομενες να το κανουν.Τι νομιζουν ειναι εξυπνοι και εμεις μαλακες? ξερουν οτι ειναι παραβιαση κοκκινου και κινδυνευουν με αφαιρεση διπλωματος?
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Τι νομιζουν ειναι εξυπνοι και εμεις μαλακες?δεν θελω να σε αγχωσω αλλα ναι αυτο νομιζουν την ωρα που το κανουν αυτο.
καμια φορα βλεπεις, μια καμερα σε καθε φαναρι ή τουλαχιστον στα 'δυσκολα' φαναρια, θα ελυνε πολλα προβληματα και θα συνετιζε πολλους απο τους προαναφερθεντες εξυπνους. -
Οταν η αστυνομευση ειναι απουσα/ελειπης αυτα θα γινονται.........και εγω εκνευριζομαι αφανταστα με κατι τετοια απο διποδα ανθρωποειδη
-
Και πολλές φορές μπαίνει ένας μπροστά από τους υπόλοιπους, μετά μπαίνει δεύτερος πιο μπροστά και πλάι και μετά μπαίνει και τρίτος. Και είσαι τρίτος, τέταρτος λέω εγώ στο φανάρι και το χάνεις. Και σου ανεβαίνει η πίεση μετά.
Ή το άλλο που ανάβει πράσινο και ο μπροστινός σου χαζεύει κανονικά και πηγαίνει με το πάσο του για να περάσει ίσα ίσα αυτός και οι υπόλοιποι στα τέτοια του. -
Τωρα τελευταια με τετοιο κυκλοφοριακο μη περιμενετε κατι διαφορετικο. Επισης παντα κατειλλημενη η ΛΕΑ , ουτε λογος για ελευθερη προσβαση σε ραμπες αναπηρων. Απλα δεν χωραμε στην Αθηνα. Ξεχαστε οποιαδηποτε βελτιωση αν δεν αλλαξουν καποια βασικα πραγματα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τωρα τελευταια με τετοιο κυκλοφοριακο μη περιμενετε κατι διαφορετικο. Επισης παντα κατειλλημενη η ΛΕΑ , ουτε λογος για ελευθερη προσβαση σε ραμπες αναπηρων. Απλα δεν χωραμε στην Αθηνα. Ξεχαστε οποιαδηποτε βελτιωση αν δεν αλλαξουν καποια βασικα πραγματα.+1
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Θελω αν μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εχει παραγινει αυτη η να μπαινουν μπροστα στο φαναρι καποιοι Ελληναραδες,(εδω Θεσ/νικη) αρχισαν και καποιες γκομενες να το κανουν.Τι νομιζουν ειναι εξυπνοι και εμεις μαλακες? ξερουν οτι ειναι παραβιαση κοκκινου και κινδυνευουν με αφαιρεση διπλωματος?Εδώ θα βοηθούσε ένα σχετικά σαβαράλι, να γκαζώσεις την πρώτη να τον/την σεντράρεις και μετά άστον/αστην
να τρέχει στα συνεργεία να φτιάξει το κάρο του/της....Πόσες φορές δεν το ονειρεύτηκα.....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]