-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εχθες Θεσσαλονικη βραδακι προσπαθωντας να περασω μπροστα απο γειτονικη πολυκατοικια ακουω εναν δυνατο θορυβο.Καποιο ΖΩΟ πεταξε κατι απο το μπαλκονι του επανω στο αμαξι μου.Παρκαρω το αμαξι και βλεπω δυο χτυπηματα πανω στο δεξι φτερο...παω κατω απο το μπαλκονι βρισκω μια μπαταρια ΑΑΑ και τους ρωταω ευγενικα αν τους επεσε.Η ηλιθια απαντηση εμεις δεν εχουμε μικρα παιδια να πετανε πραγματα...καλα τους λεω μονο τα μικρα παιδια κανουν τετοια εμεις οι μεγαλοι οχι....τι να πω αν μπορει κανεις να δωσει καμμια ιδεα εχω σπαστει με τον μαλακα...
Το πρώτο βήμα είναι να βρεις το αυτοκίνητο τους...
Τα παιδια μεγαλωνουν υπ'ευθυνη των γονεων οποτε και οι ζημιες που προκαλουν τους βαρυνουν τι να κανουμε ..
Όταν έκανα ασφάλεια εδώ στην Αυστρία, μου βάζει ένα ποσό μέσα για αστική ευθύνη... του λέω μάστορα τι είναι αυτό;
Με κοίταγε παράξενα.. (μετά έμαθα θεωρείται δεδομένο, όλοι το κάνουν).
Μου λέει, παιδιά έχεις; αν κάνουν μια ζημιά, πετάξουν ένα παιχνίδι και φθείρουν την περιουσία τρίτου, τι θα γίνει;Αλλού τα έχουνε λύσει αυτά τα θέματα λοιπόν.... τρόπος υπάρχει
-
Γιατί εδώ δεν έχουν αστική ευθύνη? Δεν ξέρω αν καλύπτει τέτοια όμως...
Απλά μιλάμε για την παιδεία και τον τρόπο σκέψης κάθε λαού... -
Εδώ δεν έχουμε ασφάλεια στα σπίτια μας και προσπαθούμε όταν σπάσει η σωλήνα του διαμερίσματος να τα βάλουμε στα κοινόχρηστα και μου λέτε για αστική ευθύνη....
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Γιατί εδώ δεν έχουν αστική ευθύνη? Δεν ξέρω αν καλύπτει τέτοια όμως...
Απλά μιλάμε για την παιδεία και τον τρόπο σκέψης κάθε λαού...Αυτος μιλαει για αστικη ευθυνη σε ασφαλιση του σπιτιου του (εσπασε η σωληνα μου και εκανε ζημια σε αλλο) ή αστικη ευθυνη σε ασφαλιση του ατομου (εκανα κατα λάθος ζημια σε καποιον εγω, ο ανθρωπος). Δεν εχει εφαρμογη η αστικη ευθυνη της ασφαλισης του αυτοκινητου αυτου που προκαλεσε τη ζημια, γιατι πολυ απλα δεν μιλαμε για οδικο συμβαν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτος μιλαει για αστικη ευθυνη σε ασφαλιση του σπιτιου του (εσπασε η σωληνα μου και εκανε ζημια σε αλλο) ή αστικη ευθυνη σε ασφαλιση του ατομου (εκανα κατα λάθος ζημια σε καποιον εγω, ο ανθρωπος). Δεν εχει εφαρμογη η αστικη ευθυνη της ασφαλισης του αυτοκινητου αυτου που προκαλεσε τη ζημια, γιατι πολυ απλα δεν μιλαμε για οδικο συμβαν.
Σωστός...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εδώ δεν έχουμε ασφάλεια στα σπίτια μας και προσπαθούμε όταν σπάσει η σωλήνα του διαμερίσματος να τα βάλουμε στα κοινόχρηστα και μου λέτε για αστική ευθύνη....Sent from Corsair's brick
Τώρα θες να με βγάλεις απ'τα ρούχα μου αλλά δε θα σου κάνω το χατήρι
-
Προχθες βραδυ, κοντα στα καστρα στη Θεσσαλονικη ... ετοιμαζομασταν για ροματζαδα.
Οδηγαω ομορφα, σεμνα και ταπεινα με τα νευρα σε απολυτη χαλαρωση.Πως διαολο, απο που και ΓΙΑΤΙ μου ηρθε μια πιτα στο παρμπριζ ;;;
Το 'χει χασει ο κοσμος τελειως;
-
Πιτα καλαμακι,πιτα σουβλακι ή μηπως μπουγατσα με κιμα? εχει διαφορα..
-
Πίτα καλαμάκι στην Θεσσαλονίκη αδύνατον.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Προχθες βραδυ, κοντα στα καστρα στη Θεσσαλονικη ... ετοιμαζομασταν για ροματζαδα.
Οδηγαω ομορφα, σεμνα και ταπεινα με τα νευρα σε απολυτη χαλαρωση.Πως διαολο, απο που και ΓΙΑΤΙ μου ηρθε μια πιτα στο παρμπριζ ;;;
Το 'χει χασει ο κοσμος τελειως;
πεινούσες; ο ερως περνάει από το στομάχι
-
Α και όταν σου δίνουν φαι τζάμπα το τρως δε ρωτάς.
-
Πιτα για γυρο ρε σεις, σκετη!
Ψημενη ηταν, αλαδωτη, σαν φρισμπι εσκασε στο παρμπριζ απο καποιο μπαλκονι προσγειωθηκε.
Δεν ασχοληθηκα την πεταξα στην ακρη του δρομου και συνεχισαμε...Θα 'ταν οι παρατεταμενες ζεστες φαινεται που καποιους τους πειραξε...
-
Αλάδωτη... χμμ... πρέπει να περιορίσεις την αναζήτηση σου σε fit σιλουέτες.
-
κακιες!
Μια χαρα fit ειναι! -
Με έκαψε η απάντηση σου. Εννοώ την αναζήτηση του ενόχου!
-
Σορρυ αλλα και 'γω καμμενος ειμαι αυτη τη στιγμη. Χρειαζομαι υπνο...
Ελπιζω ο υποπτος τις υπολοιπες πιτες να τις εβαλε στον πατο του.
Αλλωστε ειμαστε μακρια απο την εμβελεια του για την ωρα. -
-
Permit holders only parking space?
-
Ζωό Νο1: 60αρης που έκρινε απαραίτητο να προσπεράσει 2 αυτοκίνητα σε εθνική με μια λωρίδα ανά ρεύμα (και χωρίς ΛΕΑ για να κάνουν στην άκρη..) ΠΑΝΩ σε αριστερή στροφή που φυσικά απέναντι δεν έβλεπες τι σου ερχόταν, μπαίνοντας ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ στο αντίθετο ρεύμα... Φυσικά όταν είδα οτι πάει να κάνει την μαλακία του έκοψα για να μπει μπροστά μου αλλά αυτός ΚΥΡΙΟΣ συνέχισε για να προσπεράσει και τον επόμενο.. Ελπίζω ο καλός Θεούλης σύντομα να του στείλει κανα εγκεφαλικό γιατί θέμα χρόνου το κόβω να την πληρώσει κανας άλλος χριστιανός..
Ζώο Νο2: Με μηχανή στον ίδιο δρόμο, ήθελε ο χριστιανός να στείλει ένα sms και έτσι είχε κόψει και άφηνε τους υπόλοιπους να το περνάν. Αφου το στειλε το sms βέβαια δεν θέλησε να τον περάσει ο άνθρωπος που επιχειρούσε προσπέραση εκείνη την ώρα και έτσι ενώ σχεδόν τον είχε περάσει, η μηχανή επιτάχυνε και ξαναβγήκε μπροστά του (Απο δεξια φυσικά..)
Ζωάρα Νο3: Η κλασική η Ελληνική, αργά το μεσημεράκι στην εθνική, με τον ήλιο σε σημείο που να σε ψηλοστραβώνει κιόλας, βλέπεις τον μπροστά σου για κάποιον λόγο να κόβει και να πηγαίνει προς τα δεξιά, στράβωνε όμως ο ήλιος όπως είπα και κάτι αχνοφαινόταν να λάμπει, τι να ήταν άραγε;; Αλάρμ?? του συναίβει κάτι και θέλει να σταματήσει?? Η μήπως αριστερό φλας?? Μπα αριστερό φλας αποκλείεται, αφού πηγαίνει προς την δεξιά μεριά του δρόμου... τόσο μαλάκας είναι???
Και ναι, ήταν τόσο μάλακας..
Και εντάξει εγώ το είδα και δεν τον πέρασα... πάλι καλά που οι από πίσω δεν ήταν πιο βιαστικοί.. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Permit holders only parking space?Μια ιδεα που ειχα απο καιρο και θα την κανω πραγματικοτητα αν βρεθουν συνενοχοι, ειναι να παρουμε ενα αγροτικο και να περναμε απο τις γειτονιες κλεβοντας οτι βαζουν οι σκατογυφτοι για να 'φυλανε' τη θεση για παρκαρισμα (καρεκλες, τσιμεντολιθους, μπιτονια, γλαστρες κλπ)
BONUS, να ζωγραφιστει στο οδοστρωμα μια παχια ασπρη ψω@ή που να δειχνει την πορτα του (ή να γραφτει η λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ μεσα στο ασπρο ορθογωνιο) στη φωτογραφια που εβαλε ο morx.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]