-
Μισο να εξηγησω τι εννοω. Προφανως Μερτσεντε και σιδερογροθιες μεσα στο αυτοκινητο = δεν μιλαμε για το καλυτερο ανθρωπο του κοσμος. Απο κει και περα, το παρακατω σεναριο δεν ειναι καθολου απιθανο:
Sciroccoς: κατασκηνωση στην αριστερη
Merc: θελει να προσπερασει
Sciroccoς: 'σιγα μη κανω ακρη για τον αθηναιο'
Merc: τα παιρνει και περναει απο οπου βρηκε ή μπορεσε
Sciroccoς: τουρμπισε και τον αφησε ξεκρεμαστο
Merc: τσαμπουκαλικια στο φαναρι, δικαιολογημενα απο τα παραπανω
Sciroccoς: ο ντοπιος ο μπασκετμπολιστας βγαινει* κουναμενος λυγαμενος να δειξει το μποι του και να το παιξει μαγκας
Merc: τον ξαπλωσε με τη σιδερογροθια*αυτα τα 'μπηκε ο Merc στο αλλο το αυτοκινητο και του τις εριξε εντος του Scirocco' δεν τα πολυκαταλαβαινω...
-
Όπως τα λες έγινε μάλλον! Αλλά μπήκε στην Mercedes να πιάσει την σιδηρογροθια
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μεγάλο ζώων ε?απο τη στιγμη που βγαινεις εξω για ξυλο πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για ολα.
αν δε θες ξυλο καθεσαι μεσα στο αμαξι σου.
αυτο ειναι καινουρια γκει τακτικη μαλλον
αν τον δειρω τον αλλον, φευγω
αν ομως τις φαω καθομαι κλαμμενος και φωναζω τους μπατσους? -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Όπως τα λες έγινε μάλλον! Αλλά μπήκε στην Mercedes να πιάσει την σιδηρογροθιαΜπορει βεβαια να λεω και μλκιες και πολυ απλα ο Merc να ηταν καριολης τραμπουκος που πρεπει να τον βρουν και να τον θαψουν.
Μεγάλο ζώων ε?
απο τη στιγμη που βγαινεις εξω για ξυλο πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για ολα.
αυτο ειναι καινουρια γκει τακτικη μαλλοναν τον δειρω τον αλλον, και εχω δικιο, φευγω
αν ομως τις φαω ενω ειχα και δικιο, καθομαι και φτιαχνω πλανο δρασης και φωναζω τους μπατσους για να τον γαμησω δικαστικα αργοτερα, και να τον τσουξει ο κωλος του περισσοτερο απο οσο ετσουξε η μουρη μουΤο διορθωσα.
-
Δυστυχώς έχουμε πολλά ζώα που κολλάνε αριστερά. Αν έβγαινε η τροχαία έξω. .. θα μάζευε πολλά ευρώ ειδικά απο αυτούς που κάνουν αναστροφή όπου τους καπνίσει
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Όπως τα λες έγινε μάλλον! Αλλά μπήκε στην Mercedes να πιάσει την σιδηρογροθια
Μπορει βεβαια να λεω και μλκιες και πολυ απλα ο Merc να ηταν καριολης τραμπουκος που πρεπει να τον βρουν και να τον θαψουν.
Μεγάλο ζώων ε?
απο τη στιγμη που βγαινεις εξω για ξυλο πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για ολα.
αυτο ειναι καινουρια γκει τακτικη μαλλοναν τον δειρω τον αλλον, και εχω δικιο, φευγω
αν ομως τις φαω ενω ειχα και δικιο, καθομαι και φτιαχνω πλανο δρασης και φωναζω τους μπατσους για να τον γαμησω δικαστικα αργοτερα, και να τον τσουξει ο κωλος του περισσοτερο απο οσο ετσουξε η μουρη μουΤο διορθωσα.
το εχω δικιο ειναι λιγο υποκειμενικο μερικες φορες.
-
Μπορει να ειναι και πολυ υποκειμενικο, πολλες φορες. Σαφεστατα.
Μερικες περιπτωσεις ομως δεν σηκωνουν συζητηση: χθες παπαρας με smart εκανε αναστροφη πανω στη Πειραικη (που ειναι μονοδρομος...) για να γυρισει πισω (ενω ειναι μονοδρομος) ενω ερχονταν απο πισω ταξιτζης και πιο πισω διαφορα μηχανακια. Ο ταξιτζης του την ειπε, ο smart πηγε να το παιξει μαγκας, και του εκαναν μπλοκο ολα τα μηχανακια. Παλι καλα που ξαναγυρισε προς τη σωστη μερια και τον πηγαν τρενακι μεχρι το πρωτο στενο που εστριβε, αλλιως ακομα θα τον εδερναν.
-
...Χμμμ!.. αναστροφή στο μονόδρομο?.. για να πάει πού?!.. (όλα τα περίεργα σου τυχαίνουν μου φαίνεται... )
-
Ολα τα περιεργα ;; Φιλε δεν του συμβαινει τιποτα, ειναι απλα καθημερινα φαινομενα, εχουμε και λεμε... weekly update:
- 8 στα 10 φαναρια .... φεγγουν στο διαστημα.
- Το 99,99% οσων χρησιμοποιουν φωτα ομιχλης, ΔΕ ΧΑΜΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε απο παιξιμο φωτων πισω τους, ουτε απο αλαρμ+απαλο φρενο+πισω φωτα ομιχλης οταν εισαι μπροστα τους. Τ Ι Π Ο Τ Α λεμε ... στη νιρβανα τους. Καμια αντιληψη.
- Παρκαρω οπου γουσταρω, γιατι αναψα αλαρμ και 'να μωρε, θα πεταχτω 2 λεπτακια μεχρι το περιπτερο'.
- Σφαζω πορτοκαλι και κοκκινο 3 δευτερολεπτων ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και αν μου την πεις, εισαι παπαρας και τι θες τωρα να τσακωθουμε; Αντε κοιτα τη δουλεια σου, σαλτα και γαμησου ή το κλασσικο 'μολις αναψε κοκκινο'. Οκ, μολις αναψε κοκκινο, εγω διακτινιστηκα απο το πρασινο μου, 10 μετρα μπροστα σε ανυποπτο χρονο, συγνωμη!
- Αναβεις φλας να προσπερασεις και το αμαξι δεν τραβαει με τιποτα!!! Ωπα λαθος μια χαρα τραβαει, ωστοσο απλωσαμε ολη την 4η μεχρι τον κοφτη, επειδη οταν αποφασιζεις να προσπερασεις και ο προπορευομενος θιχτει θα πρεπει να γινει dragster αγωνας.
- Αγκαλια την αριστερη λωριδα. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! Ακομα και πριν το φαναρι, απο τις 2 λωριδες... μακρυτερη ειναι η αριστερη! Ακομα και χωρις δυνατοτητα μετα απο αυτα να πας αριστερα...
Ωραια αναλογια ουρας που ειδα σε φαναρι στην εισοδο της Λαρισας σημερα. 8 αυτοκινητα αριστερα, 1 δεξια. Ο δρομος μονο ευθεια συνεχιζε για τις 2 αυτες λωριδες. Βληματα! - Το τιμονι πλεον, υδραυλικο, ηλεκτρουδραυλικο, απλο μηχανικο με ηλεκτρικη υποβοηθηση κτλ ... piece of cake!
Τα αμαξια εν ετει 2014 πηγαινουν ΑΛΦΑΔΙ ευθεια ... και δε μιλαω για τις περιπτωσεις κωλοδρομου αλλα για τον αψεγαδιαστο ασφαλτοταπητα εντος των Τεμπων μεχρι τον Παντελεημονα. Πως συμβαινει ομως και ο βλακας ανιδεος σταρχιδιστης ειτε παιζει το πουλι του ειτε κατι αλλο κανει και παταει 2πλη διαχωριστικη και λωριδα ασφαλειας εναλλαξ ??
Πως καταφερνει στα τεμπη με οριο 60 να πηγαινει με 40 με το μισο κουβα του στη 'λωριδα' ασφαλειας...??
Προσπεραση: χαλι μαυρο. 4 λωριδες να δωσεις ... παλι θα σε προσπερασει ξυστα καποιος. Με 160 να πηγαινεις, θα σε προσπερασει καποιος που μολις περασες, μονο και μονο για να βρεθει μπροστα και επειτα θα πατησει φρενο σε κατηφορικη κλιση 2% στην Εγνατια. Genious!
και αλλα πολλα....
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...Χμμμ!.. αναστροφή στο μονόδρομο?.. για να πάει πού?!.. (όλα τα περίεργα σου τυχαίνουν μου φαίνεται... )Για να παει αναποδα στο μονοδρομο της Πειραικης. Καθημερινο φαινομενο.
-
Ακόμα δεν το συνήθισαν;
-
‘‘εγω περναω 30 χρονια απο δω,θα μου πεις εσυ τωρα οτι απαγορευεται?ασε ρε‘‘
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή στις αστείες αγγελίες
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5395902/
Η αγγελία ξεκίνησε από τα 5900... μετά από μερικές μέρες κατέβηκε στα 5700 και μετά στα 5600.
Την έχω πάρει τηλέφωνο και από μόνη της μου λέει ότι η τιμή είναι στα** 5500e **και μόνο αν συμφωνώ σε αυτό, τότε να πάμε σε μηχανικό μου να το τσεκάρει. Μάλιστα, επειδή την έχουν ζαλίσει και άλλοι, να δώσω ένα είδους καπάρο, ώστε να μην πηγαίνει δεξιά- αριστερά τζάμπα και αν ο μηχανικός μου βρεί κάτι, θα μου τα επιστρέψει.
Παράλογο, αλλά συμφωνώ.
Την προηγούμενη Παρασκευή, γίνεται και ο έλεγχος και αφού το αυτοκίνητο ήταν ο.κ., επί τόπου της λέω ότι συμφωνούμε και πως θέλει να γίνει η μεταβίβαση.
Μου ζητάει μερικές μέρες (μέχρι Πέμπτη - Παρασκευή) για να μπορέσει να μετακινηθεί ώστε, να βρεί/δει/κάνει την δικιά της αγορά.
Παράλογο, αλλά συμφωνώ.
Την Τετάρτη με παίρνει τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού την Παρασκευή (σήμερα) για την μεταβίβαση και με περίσσιο θράσος, μου κουβεντιάζει ότι έχει κάνει και το σέρβις με τους ιμάντες (το οποίο αναφέρει εξ αρχής στην αγγελία) και είναι 230e και αν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό και ότι σε αυτό που έχει βρεί εκείνη της ζητάν παραπάνω γιατί....... και κάτι άλλα κουλά...
Με όμορφο τρόπο, αν και κάπως απότομα, της εξηγώ ότι στην τιμή που ΑΥΤΗ ζήτησε δεν έκανα παζάρια, τους ιμάντες τους αναφέρει στην αγγελία, συν ότι αν για 100e θεωρεί ότι είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά?
Κλέινουμε με κάπως φλού κατάληξη και ότι την Παρασκευή θα μιλήσουμε ξανά για να βρεθούμε για την μεταβίβαση στα (5500 φυσικά).Πριν από λίγο έκλεισα το τηλ.
- Γειά σας, είμαι ο ΧΧΧΧΧΧ για την αγγελία. Τι θα κάνουμε τελικά?!?!?
- Ε! αυτά που είπαμε... αν μπορείς να κάνεις κάτι.
- Δλδ?!?!?
- Στα** 5700e **
Ακολούθησε μία μικρή συνομιλία του τύπου 'δεν είσαι σοβαρή' κλπ, αλλά και πάλι δεν την έβρισα…
Τι να πω ?!?!?!?!?
-
Την έχεις δει, βλέπεται; αν είναι να ρίξετε αμοιβαία 'εξτραδακια' στο αρχικό deal....
Πες της να σου δώσει τα χρήματα Πίσω και άντε γεια
-
Την έχω δει φυσικά, πως πήγαμε για τσεκ στον μηχανικό.
Δεν βλέπεται, όχι. Ούτε για 'εξτραδάκια' ούτε καν για τα προβλεπόμενα....Ευτυχώς, συναλλαγή δεν έγινε, όταν της είπα να της δώσω το καπάρο (?) δεν δέχτηκε γιατί στο φινάλε είχαμε deal....
Anyway.... πάμε για άλλα!!!
-
Πες της να σου κανει αυτη τη μεταβιβαση. Στα λεφτα που ζηταει
Απ τη στιγμη που το αμαξι ειναι καλο, θεωρω μαλακια να χαθει για κατι τετοιες μικρογυφτιες. Στο κατω κατω σου κοψε στην ουσια 2 κατοσταρικα απ την αρχικη της τιμη
Να τα χαλασετε τωρα για 100 ευρω? Δεν αξιζει....Θα βρεις σ αυτα τα λεφτα το ιδιο καλο αμαξι αμεσα? Μαλλον εσυ χανεις και οχι αυτη -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορει να ειναι και πολυ υποκειμενικο, πολλες φορες. Σαφεστατα.Μερικες περιπτωσεις ομως δεν σηκωνουν συζητηση: χθες παπαρας με smart εκανε αναστροφη πανω στη Πειραικη (που ειναι μονοδρομος...) για να γυρισει πισω (ενω ειναι μονοδρομος) ενω ερχονταν απο πισω ταξιτζης και πιο πισω διαφορα μηχανακια. Ο ταξιτζης του την ειπε, ο smart πηγε να το παιξει μαγκας, και του εκαναν μπλοκο ολα τα μηχανακια. Παλι καλα που ξαναγυρισε προς τη σωστη μερια και τον πηγαν τρενακι μεχρι το πρωτο στενο που εστριβε, αλλιως ακομα θα τον εδερναν.
Καλα του εκαναν τα μηχανακια!! Αλλα ο ταξιτζης... Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα μου φαινεται...
-
Η ευχαρίστηση που πήρα σήμερα όταν δύο πρωταγωνιστές του παρόντος θέματος που παρέκαμψαν την ουρά στο φανάρι από την Μεσογείων στην Τζαβέλλα (εικόνα εδώ) τράκαραν μεταξύ τους (δυστυχώς όχι πολύ) δεν περιγράφεται με γραπτό λόγο...
-
πως τα καταφεραν?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πως τα καταφεραν?Μπήκε μπροστά το πρώτο (θηλυκό) ζώο. Κόλλησε απο πίσω το δεύτερο (αρσενικό) ζώο. Το δεύτερο, όντας πλαγιά απο το φανάρι, είδε τους απέναντι να σταματάνε λόγω κινησης και νομίζοντας οτι άναψε το δικο τους και για να προλάβει τους νόμιμους (αφού ηταν και μίσος στην λωρίδα που συνέχιζε ευθεία), ξεκίνησε πανω στο πρωτο που δεν είχε ξεκινήσει...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]