-
Στο βίντεο που έβαλα εγώ απαντάει και ο ιταλάκιας στα σχόλια!
epic win -
Πάτησα να το δω στο youtube και τα περισσότερα από τα προτεινόμενα/παρεμφερή βίντεο στα δεξιά, είναι για φαντάσματα και άλλα παραnormal φαινόμενα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάτησα να το δω στο youtube και τα περισσότερα από τα προτεινόμενα/παρεμφερή βίντεο στα δεξιά, είναι για φαντάσματα και άλλα παραnormal φαινόμενα.Όλα τα ούφο μαζεμένα...
-
Βίντεο με ειδικές ανάγκες.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εχθες σε φαναρι μπροστά μου.. ...._smart με 2 παιδακια στο πορτμπαγκαζ! !!!!!!!!!
Έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο το λιγότερο.. .........Έχω πετύχει το ίδιο σκηνικό (με 1 πιτσιρίκι πίσω) πριν μερικά χρόνια, στην Ελλάδα. Ήμουν με τη μηχανή οπότε και σταμάτησα δίπλα του στο φανάρι, του είπα με σαρκαστικό τόνο 'Το αμάξι έχει άδεια για 2 άτομα μόνο' και αυτός μου απάντησε χαζογελώντας 'Το ξέρω' Ένα πράγμα είναι να κάνεις στο δρόμο, είναι πολύ χειρότερο όμως όταν ρισκάρεις την ασφάλεια όχι μόνο τρίτων αλλά και των παιδιών για τα οποία υποτίθεται ότι είσαι υπεύθυνος.
Αντίστοιχα με εκνευρίζουν όσοι οδηγούν χωρίς καμία αντίληψη του χώρου και των συνθηκών γύρω τους. Κοντά στη γειτονιά μου γίνονται έργα ασφαλτόστρωσης, οπότε έχουν κλείσει το ένα από τα 2 ρεύματα με προσωρινά φανάρια, κάπως έτσι:
Προχτές το βράδυ επιστρέφω σπίτι με το σκούτερ, περνάω την ουρά και σταματάω πρώτος στο φανάρι. Αμέσως πίσω μου ένα ασημί Focus cabrio (κακός οιωνός), μετά ένα λεωφορείο και έπειτα άλλα αμάξια. Καθώς περιμένω να ανάψει πράσινο, ακούω από απόσταση σειρήνα οπότε και αρχίζω να κοιτάζω γύρω. Εντοπίζω το φάρο από ασθενοφόρο που έρχεται από πίσω μας, προσπερνώντας την ουρά από το αντίθετο ρεύμα (πριν το στένεμα), οπότε και περιμένω σταματημένος μέχρι να μας περάσει παρόλο που ανάβει το πράσινο. Έλα όμως που η κότα με το Focus είναι ανυπόμονη και στον κόσμο της. Αρχίζει να κορνάρει (ενώ πλέον το ασθενοφόρο είναι τόσο κοντά μας που πρέπει να είσαι σε κώμα για να μη το αντιληφθείς) και για να με προσπεράσει πετάγεται δεξιά, ακριβώς μπροστά στο ασθενοφόρο που τσαρουχώνει τα φρένα για να μη τη κοπανήσει + ακολουθεί καροτσάκι τη βλαμμένη μέχρι να ξανανοίξει ο δρόμος.
Αφήνω τα ευχολόγια στο έμπειρο πληκτρολόγιο του Kacey.ΥΓ: Καλά ρε γίδια, με τον pipinos ασχολείστε ακόμα;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μέχρι να μας περάσει παρόλο που ανάβει το πράσινο. Έλα όμως που η κότα με το Focus είναι ανυπόμονη και στον κόσμο της.θα άκουγε pop μ@αλακιες στο ipod δυνατά και δε θα ήξερε τι γινόταν γύρω
-
για να γελασουμε και λιγο με κατι που ψαρεψα απο το fb
-
Ο μονος ταξιτζης που κατουράει,οι άλλοι πηδάνε!!!
Εχει ξαναμπεί αλλά απο άλλη γωνία!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο μονος ταξιτζης που κατουράει,οι άλλοι πηδάνε!!! -
Ξεφτίλα πάντως.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξεφτίλα πάντως.Σε ολες τις χωρες συμβαινει (κυριως απο αστεγους). Το εχει δει.
-
-
-
Παπούς με corolla του 80 στην κάθοδο του κηφισου σημερα το πρωί. Καπελάκι και πετσέτα σε όλο το παράθυρο του οδηγού σε δρόμο με απίστευτη κίνηση σε 4 λωρίδες. Τι να ελέγξει από καθρέπτες.... Γιατί δεν τους παίρνουν τα διπλώματα μετά από κάποια ηλικία ;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Έχω δεί και 40ρηδες και 50άρηδες με την πετσέτα έτσι ακριβώς τοποθετημένη, άρα δε φταίει η ηλικία αλλά η μαλακία που κουβαλάει το άτομο στο άδειο του κεφάλι.
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Παπούς με corolla του 80 στην κάθοδο του κηφισου σημερα το πρωί. Καπελάκι και πετσέτα σε όλο το παράθυρο του οδηγού σε δρόμο με απίστευτη κίνηση σε 4 λωρίδες. Τι να ελέγξει από καθρέπτες.... Γιατί δεν τους παίρνουν τα διπλώματα μετά από κάποια ηλικία ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Η κορολα ειναι του 90'.......ο παππους ειναι 80
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Έχω δεί και 40ρηδες και 50άρηδες με την πετσέτα έτσι ακριβώς τοποθετημένη, άρα δε φταίει η ηλικία αλλά η μαλακία που κουβαλάει το άτομο στο άδειο του κεφάλι.Έχεις δίκιο. Απλά οι παππούδες ειναι πιο επιρρεπείς. Εχω δει και 30ρηδες με το βρέφος στο τιμόνι μπροστά τους να οδηγούν σε κεντρικό δρόμο στην Καλλιθέα. Και νεαρές μαμάδες με το παιδάκι όχι σε παιδικό κάθισματακι αλλα σκαρφαλωμένο στην εταζιερα και αυτή να οδηγεί αμέριμνη.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Έχω δεί και 40ρηδες και 50άρηδες με την πετσέτα έτσι ακριβώς τοποθετημένη, άρα δε φταίει η ηλικία αλλά η μαλακία που κουβαλάει το άτομο στο άδειο του κεφάλι.
Έχεις δίκιο. Απλά οι παππούδες ειναι πιο επιρρεπείς. Εχω δει και 30ρηδες με το βρέφος στο τιμόνι μπροστά τους να οδηγούν σε κεντρικό δρόμο στην Καλλιθέα. Και νεαρές μαμάδες με το παιδάκι όχι σε παιδικό κάθισματακι αλλα σκαρφαλωμένο στην εταζιερα και αυτή να οδηγεί αμέριμνη.....
O ηλικιωμενος μπαρμπας που το μυαλο του ειναι πλεον πουρε πατατας, εν μερει 'δικαιολογειται' ... ειδικα αν τον εδερνε η μαλακια και στα νιατα του και στην μεση-ηλικια χωρις κατι ν'αλλαξει (ειτε απο τον ιδιο ειτε απο τριτους παραγοντες) ... παει, εγινε το κακο ετσι θα πεθανει. Βλακας μια ζωη.
Η πιτσιρικα, ο πιτσιρικας, ο τριανταρης, σαρανταρης ... οσο εχει ακομα αντιληψη (η οτι του απεμεινε) τουλαχιστον μπορει να κανει κατι και να αλλαξει τις μαλακισμενες συνηθειες του.... εκεινος ΔΕΝ δικαιολογειται σε καμια περιπτωση.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Έχεις δίκιο. Απλά οι παππούδες ειναι πιο επιρρεπείς. Εχω δει και 30ρηδες με το βρέφος στο τιμόνι μπροστά τους να οδηγούν σε κεντρικό δρόμο στην Καλλιθέα. Και νεαρές μαμάδες με το παιδάκι όχι σε παιδικό κάθισματακι αλλα σκαρφαλωμένο στην εταζιερα και αυτή να οδηγεί αμέριμνη.....
O ηλικιωμενος μπαρμπας που το μυαλο του ειναι πλεον πουρε πατατας, εν μερει 'δικαιολογειται' ... ειδικα αν τον εδερνε η μαλακια και στα νιατα του και στην μεση-ηλικια χωρις κατι ν'αλλαξει (ειτε απο τον ιδιο ειτε απο τριτους παραγοντες) ... παει, εγινε το κακο ετσι θα πεθανει. Βλακας μια ζωη.
Η πιτσιρικα, ο πιτσιρικας, ο τριανταρης, σαρανταρης ... οσο εχει ακομα αντιληψη (η οτι του απεμεινε) τουλαχιστον μπορει να κανει κατι και να αλλαξει τις μαλακισμενες συνηθειες του.... εκεινος ΔΕΝ δικαιολογειται σε καμια περιπτωση.
Το ζήτημα ειναι ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Σε άλλη χώρα θα τους είχαν σταματήσει η τροχαία η θα τους είχαν 'καρφωσειι'...... οι γειτονες!
-
Δεν δικαιολογώ τον παππού, λέω ότι τα ζώα είναι ανίκητα και δεν έχουν ηλικία.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]