May 26, 2014, 8:02 PM

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Elias T, έχεις κάτι προσωπικό με τους ποδηλάτες, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται; Σου φάγανε καμιά γκόμενα; Βλέπεις την κοιλιά σου να σου κρύβει τα παπούτσια σου και τους ζηλεύεις; Ζηλεύεις που έχει ακριβύνει η βενζίνη για τις μετακινήσεις σου και τα τσιγάρα για τη διασκέδασή σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις.

Προσωπικο δεν εχω.Μικρος ειχα ενα ατυχημα με το ποδηλατο.Ενα αυτοκινητο επεσε επανω μου με αποτελεσμα να σπασω και τα δυο ποδια,στο ενα να κανω εγχειρηση ,να κατσω δυο μηνες στο νοσοκομειο.
Ταλαιπωρηθηκα τοσο πολυ και με την αποθεραπεια και μετα απο 18 μηνες ξανα χειρουργειο να μου αφαιρεσουν μια λαμα που μου ειχαν προσθεσει στο ενα ποδι.,επειδη δεν κολαγε το οστο απο μονο του.
Γιαυτο γραφω οτι το ποδηλατο, ιδιαιτερα σε κεντρικους δρομους ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ .
Δεν ειναι μοτοσυκλετα που μπορεις να κινηθεις στις ιδιες και μεγαλυτερες ταχυτητες απο αυτες των οχηματων,ουτε εχεις περιθωρια ελιγμου,ουτε μπορεις να κρατηθεις εαν καποιος σε χτυπησει απο πισω.
Οποιος δεν εχει βιωσει τετοιες καταστασεις ,δεν μπορει να αντιληφθει και νομιζει οτι απλα δεν θα τυχει σε αυτον.
Ειπα ,το ποδηλατο ειναι ωραιο χομπι,αλλα θελει ησυχους δρομους για να το ευχαριστηθεις και να μην κινδυνευεις .
Οταν ομως οδηγατε σε κεντρικους δρομους,οπου περνανε χιλιαδες οχηματα παντως τυπου και με υψηλες ταχυτητες,παιζετε με την ζωη σας αφου εξαρτιεστε απο τον καθε εναν(πιωμενο,μαστουρομενο,τρελαμενο,ανικανο,καυλογκαζο) και οχι αποκλειστικα απο τις κινησεις σας.
Με λιγα λογια γινεστε ΕΡΜΑΙΑ.
ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

Αυτα εχω να πω.
Τα υπολοιπα περι επαναστασης των ποδηλατων,δικαιωματων και συζητησεις του κωλου εαν ειναι εθνικη οδος ή ταχειας κυκλοφοριας κτλ τακουω βερεσε.
Αμα εγω μεινω αναπηρος και καταστρεψω την ζωη μου,δεν θα εχει κανενα νοημα εαν ημουν νομιμος ή παρανομος.