-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ο μέσος hipstεράς ποδηλάτης εν τω μεταξύ παίζει σαν συνολάκι να κοστίζει περισσότερο από το μέσο κουραδάμαξο:
-ποδήλατο 1.500
-iphone 700
-σωβρακοστολή - κράνος - επιγονατίδες - βρακί armani με υπογραφή από πιτσίλισμα παχιάς του ίδιου του σχεδιαστή - 500 ευρώ
-ρολόι με GPS, θερμιδομετρητή, βηματοδότη και βοηθό επιβίωσης bear grylls + αυτόματο σήμα SOS σε δορυφόρο - 500 ευρώ
-στάση στα starbucks για καφέ frapuccino latte extra caramel + σαντιγυ από γάλα σόγιας καρύδας και φλόκι βιολογικά ταισμένου αλιγάτορα 15 ευρώvs
Citroen Saxo 1.1 15ετίας που έχει να δει σέρβις από την εποχή που έκανε σουξέ ο Τριαντάφυλλος: 100 ευρώ, με παζάρι πέφτει κι όλας
Γελάει ο κόσμος ρε.
-
θα συμφωνησω με kacey & kapami
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Είναι ανώφελη η συζήτηση πάντως, δε γίνεται να μεταπείσεις ανθρώπους που βγαίνουν στην παραλιακή με ποδήλατο με πιθανότητα θνησιμότητας που αγγίζει το six sigma (99.99966% για όποιον βαριέται να γκουγκλάρει) και δε τους νοιάζει γιατί αυτοί απολαμβάνουν την ποδηλατάδα τουςΛες και είναι καμιά χαρά να βγαίνεις σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με το πιο αργό μέσο που πατάει σε 2 ρόδες και να σου κλάνουν στη μούρη ντιζελοκαπνό τα λεωφορεία. Οι άλλοι που πάμε σε ήσυχα χαλαρά δρομάκια ή σε ερημιά/βουνό για να απολαύσουμε τη βόλτα με το ποδήλατό μας είμαστε φλώροι.
In the meanwhile το 'τα αυτοκίνητα ενοχλούν τους ποδηλάτες, όχι οι ποδηλάτες τα αυτοκίνητα' είναι κωμικοτραγικό: επί 30 χρόνια δεν κυκλοφορούσε σχεδόν πουθενά ποδήλατο σε κεντρικό δρόμο στην Αθήνα, και τα τελευταία χρόνια που η hipstεριά έγινε της μόδας έχει γεμίσει ο τόπος.
Ο μέσος hipstεράς ποδηλάτης εν τω μεταξύ παίζει σαν συνολάκι να κοστίζει περισσότερο από το μέσο κουραδάμαξο:
-ποδήλατο 1.500
-iphone 700
-σωβρακοστολή - κράνος - επιγονατίδες - βρακί armani με υπογραφή από πιτσίλισμα παχιάς του ίδιου του σχεδιαστή - 500 ευρώ
-ρολόι με GPS, θερμιδομετρητή, βηματοδότη και βοηθό επιβίωσης bear grylls + αυτόματο σήμα SOS σε δορυφόρο στην περίπτωση που πατήσει κανένα μισάνοιχτο καπάκι της ΕΥΔΑΠ - 500 ευρώ
-έξοδα δικηγόρου για την πτώση από το καπάκι - 2 χιλιάρικα
-στάση στα starbucks για καφέ frapuccino latte extra caramel + σαντιγυ από γάλα σόγιας καρύδας και φλόκι βιολογικά ταισμένου αλιγάτορα 15 ευρώvs
Citroen Saxo 1.1 15ετίας που έχει να δει σέρβις από την εποχή που έκανε σουξέ ο Τριαντάφυλλος: 100 ευρώ, με παζάρι πέφτει κι όλας
Γελάει ο κόσμος ρε.
Εχω λιωσει απτο γελιο λεμε
-
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Kapami. Και όλοι οι ξένοι που αναγκάζουν τα αυτοκίνητα στις πόλεις τους να περιμένουν τους πεζούς σε κάθε διάβαση, ή να συνυπάρχουν με τα ποδήλατα είναι μ@λάκες.
Είτε σας αρέσει πάντως είτε όχι, τα ποδήλατα στους δρόμους θα συνεχίσουν όχι απλά να υπάρχουν, αλλά να αυξάνονται. Ήταν νομοτελειακό ότι η ανώμαλη κατάσταση στην οποία δεν τολμά να βγει κανείς από το σπίτι του αν δεν είναι μέσα σε λαμαρίνες σιγά σιγά θα σβήσει. Όποιος θέλει τώρα να κάνει τον μάγκα με τον όγκο του αυτοκινήτου του πάνω σε ανθρώπινες ζωές, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του και να μας γράψει τις εμπειρίες του.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Kapami. Και όλοι οι ξένοι που αναγκάζουν τα αυτοκίνητα στις πόλεις τους να περιμένουν τους πεζούς σε κάθε διάβαση, ή να συνυπάρχουν με τα ποδήλατα είναι μ@λάκες.Είτε σας αρέσει πάντως είτε όχι, τα ποδήλατα στους δρόμους θα συνεχίσουν όχι απλά να υπάρχουν, αλλά να αυξάνονται. Ήταν νομοτελειακό ότι η ανώμαλη κατάσταση στην οποία δεν τολμά να βγει κανείς από το σπίτι του αν δεν είναι μέσα σε λαμαρίνες σιγά σιγά θα σβήσει. Όποιος θέλει τώρα να κάνει τον μάγκα με τον όγκο του αυτοκινήτου του πάνω σε ανθρώπινες ζωές, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του και να μας γράψει τις εμπειρίες του.
Ήθελα να ήξερα σε τι κατάσταση θα βρισκόμουν τώρα αν ήμουν καβάλα σε ποδήλατο όταν έπεσε πάνω μου ο στόκος που έσφαξε το στοπ με 70χλμ.
Σε τόσο πουτσέ χώρα όχι λαμαρίνες θες γύρω σου, ούτε με άρμα μάχης δεν είσαι ασφαλής.
-
Μερικοί ορισμοί για τους αδαείς:
Ποδηλάτης --> Βαθύπλουτος χιπστερ που βολτάρει άσκοπα, δεν έχει δουλειές, δεν χρησιμοποιεί ποτέ το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς προς/από την εργασία του, γελάει με την ταλαιπωρία των άλλων.
Οδηγός --> Πάντα βρίσκεται στο (απαραίτητα σαπάκι) αμάξι του γιατί έχει κάποια δουλειά να κάνει, άνθρωπος του μόχθου που οι ποδηλάτες του στερούν την ψυχική ηρεμία και τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο κοντά στα παιδιά του.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μερικοί ορισμοί για τους αδαείς:Ποδηλάτης --> Βαθύπλουτος χιπστερ που βολτάρει άσκοπα, δεν έχει δουλειές, δεν χρησιμοποιεί ποτέ το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς προς/από την εργασία του, γελάει με την ταλαιπωρία των άλλων.
Οδηγός --> Πάντα βρίσκεται στο (απαραίτητα σαπάκι) αμάξι του γιατί έχει κάποια δουλειά να κάνει, άνθρωπος του μόχθου που οι ποδηλάτες του στερούν την ψυχική ηρεμία και τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο κοντά στα παιδιά του.
Με αυτό το γυαλιστερό σωβρακοσορτάκι που φοράνε δεν είναι δυνατόν να έχουν κανονική δουλειά, γιατί δε μπορεί να ντύνεσαι έτσι σε δημόσιο δρόμο και να εμφανιστείς μετά σε κόσμο για σοβαρός. Άρα ναι είναι βαθύπλουτοι.
Πέραν αυτού, δε θα μου φαινόταν περίεργο να δω παρκαρισμένο πρώτη μούρη σε ξενυχτάδικο κανένα ποδήλατο Rozzeto Puccioruffi Roadrunner 4 , κάτι τέτοια είναι πιο ακριβά από το μέσο αυτοκινήτο.
--μόνο με τρολλάρισμα μπορεί να προχωρήσει η συζήτηση όπως βλέπετε, δε γίνεται να συνεχίσουμε να μιλάμε σοβαρά αφού άκρη δε θα βγει
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Rozzeto Puccioruffi Roadrunner 4 , -
Troll freely. Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράζεσαι τον δρόμο ΚΑΙ με τους ποδηλάτες. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.
-
Troll freely. Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράζεσαι τον δρόμο ΚΑΙ με τους ποδηλάτες. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλάζω λωρίδα και συνεχίζω. Το πολύ να γαμωσταυρίσω λίγο αν έχει κίνηση και ζοριστώ.
Όταν θα βρεθεί ο κρετίνος που θα σφάξει το ΣΤΟΠ με ταχύτητα ρουκέτας όμως εγώ θα είμαι ερμητικά κλεισμένος στον σιδερένιο κουβά μου, ενώ ο ποδηλάτης στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που τον προσπερνάνε με +70χλμ δε θα έχει ούτε ενεργητική (γκάζι, δυνατότητα για ελιγμό, την εύνοια του θεού*, κάτι τέλος πάντων) ούτε παθητική ασφάλεια, εκτός από το γυαλιστερό βρακάκι και το κράνος-πελεκάνο.- ο θεός, αν υπάρχει, σίγουρα δε συμπαθεί τους ποδηλάτες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας
-
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Kapami. Και όλοι οι ξένοι που αναγκάζουν τα αυτοκίνητα στις πόλεις τους να περιμένουν τους πεζούς σε κάθε διάβαση, ή να συνυπάρχουν με τα ποδήλατα είναι μ@λάκες.Είτε σας αρέσει πάντως είτε όχι, τα ποδήλατα στους δρόμους θα συνεχίσουν όχι απλά να υπάρχουν, αλλά να αυξάνονται. Ήταν νομοτελειακό ότι η ανώμαλη κατάσταση στην οποία δεν τολμά να βγει κανείς από το σπίτι του αν δεν είναι μέσα σε λαμαρίνες σιγά σιγά θα σβήσει. Όποιος θέλει τώρα να κάνει τον μάγκα με τον όγκο του αυτοκινήτου του πάνω σε ανθρώπινες ζωές, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του και να μας γράψει τις εμπειρίες του.
Αφηνοντας για λιγο στο πλάι το τι κανουν οι ξενοι, λιγο πιο πανω παρεθεσα link οπου αναφερεται οτι οι δρομοι για τους οποιους συζηταμε ειναι εθνικες οδοι, και κατ' επεκταση απαγορευονται τα ποδηλατα ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Σε καθε περιπτωση, εχω κανει δεκαδες φορες το νεα σμυρνη-γλυφαδα και πισω. Ουτε που διανοηθηκα ποτε να παω απο τον κεντρικο δρομο. Ειτε απο παραδρομο, ειτε απο πεζοδρομο ειτε απο πεζοδρομιο φαρδυ. Τη θελω τη ζωη μου!
-
Troll freely. Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράζεσαι τον δρόμο ΚΑΙ με τους ποδηλάτες. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.Ειτε σ αρεσει ειτε οχι εσυ θα πας ακλαυτος...ο αλλος εστω και μπλεγμενος θα ζει...
-
Αμα αντέχει να ζει και πως θα ζει...Για μαλακια αλλουνού.Επισης όλοι αυτοί οι δρόμοι δεν έχουν παραλλήλους; Και μην προσπερνάμε αυτο που έγραψε ο lokatzis.
Εγώ κάτι τέτοια,όπου βλεπει ο αλλος κάθε μέρα τι γινεται και τελικά αποφασιζει να πάει απο τέτοιους δρόμους με το ποδήλατο,
στα της φυσικής επιλογής τα κατατάσσω. -
Νομιζω οτι η ουσια της συζητησης,συνοψιζεται σε αυτο το βιντεακι με τον Mr.Bean..
Youtube Video -
Παντως συμφωνα με τον ΚΟΚ π.χ η Ποσειδωνος δεν ειναι δρομος ταχειας κυκλοφοριας..
-
Θελετε να αφησετε λιγο το ΚΟΚ και να πιασετε τη λογικη? Ειναι το κομματι του αεροδρομιου ιδιο με πχ τη Πειραικη? Οχι. Ε δεν κανουν ολοι οι δρομοι για ποδηλατο ρε πστ μου.
Ο χρήστης ast έγραψε:
1-2 ατομα δεν εχουν δικαιωμα να δημιουργουν προβλημα σε 1-2 χιλιαδες (ή και δεκαδες χιλιαδες) αλλα. Τι πιο λογικο?
Δηλαδή ποιό είναι αυτό το ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ ανυπέρβλητο πρόβλημα που δημιουργούν αυτά τα '1-2' άτομα;
**Ότι κάποιος θα χάσει 2 δευτερόλεπτα για να επιβραδύνει, να βγει στη δίπλα λωρίδα, να προσπεράσει και να ξαναμπεί στη δεξιά; **Ότι δεν μπορεί να πάει με +30 ή δενξερωγωποσο πάνω από το όριο επειδή έτσι νομίζει πως είναι το σωστό και μπορεί να χάσει 3 πολύτιμα λεπτά παραπάνω στη διαδρομή σπίτι-γραφείο η σπίτι-καφετέρια;
Ότι οι μισοί δρόμοι σε πόλεις στην Ελλάδα είναι διπλοπαρκαρισμένοι (ή απλά παράνομα παρκαρισμένοι), εμποδίζοντας πραγματικά την κυκλοφορία δεν ενοχλεί τους 'χιλιάδες οδηγούς' που μέχρι να βγούν στην παραλιακή έχουν χάσει υπερπολλαπλάσιο χρόνο από αυτόν που τους στερεί ο ποδηλάτης στον οποίο βγάζουν το μένος τους; Που στο κάτω κάτω, κάνει κάτι που αν έβρισκε μιμητές θα διευκόλυνε απείρως τη ζωή αυτών που πραγματικά χρειάζονται αυτοκίντο για τις μετακινήσεις τους;
1ον, δεν ειναι 'καποιος', ειναι ολοι οι 'καποιοι' της δεξιας λωριδας. Δυνητικα εκατονταδες οχηματα μεσα σε μια αποσταση μερικων χιλιομετρων. Αν πραγματικα δεν καταλαβαινεις τι προβλημα θα δημιουργειται σε ενα τετοιο δρομο οταν η μια απο τις 3-4 λωριδες εξαναγκαζεται σε πολυ χαμηλοτερη της κανονικης (και εντος του οριου, εγω δεν ειπα ποτε 'για να μπορουν να τρεχουν οσο θελουν' που μου κοπανατε καθε 3+λιγο) ταχυτητα και συνεχομενα μπες-βγες επειδη καθε 50-100μ υπαρχει ενας βλακας με ποδηλατο, τοτε δεν εχεις επαφη με την οδηγηση και δεν μπορω να συνεχισω να το συζηταω μαζι σου.
Και το τελευταιο που λες, επιχειρημα υπερ εμου ειναι. ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη οι περισσοτεροι δρομοι ειναι μπουρδελο και γαμανε ολο το κοσμο, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να γαμανε ΚΑΙ αυτους τους 3-4 δρομους που εξυπηρετουν/απελευθερωνουν τη κινηση ολου του λεκανοπεδιου επειδη καποιοι θελουν να κανουν ποδηλαταδα.
Είναι ανώφελη η συζήτηση πάντως, δε γίνεται να μεταπείσεις ανθρώπους που βγαίνουν στην παραλιακή με ποδήλατο με πιθανότητα θνησιμότητας που αγγίζει το six sigma (99.99966% για όποιον βαριέται να γκουγκλάρει) και δε τους νοιάζει γιατί αυτοί απολαμβάνουν την ποδηλατάδα τους
Την εχουν ετοιμη την απαντηση: ειμαστε μελλοθανατοι γιατι εσεις οι μαλακες οι ΙΧηδες εχετε καταλαβει τους δρομους και ενοχλειτε εμας τους ποδηλατες.
Λες και είναι καμιά χαρά να βγαίνεις σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με το πιο αργό μέσο που πατάει σε 2 ρόδες και να σου κλάνουν στη μούρη ντιζελοκαπνό τα λεωφορεία. Οι άλλοι που πάμε σε ήσυχα χαλαρά δρομάκια ή σε ερημιά/βουνό για να απολαύσουμε τη βόλτα με το ποδήλατό μας είμαστε φλώροι.
Α, σε παρακαλω, αμα θελουν να ποδηλατουν διπλα στην Αθηναικη Ριβιερα ( ) πρεπει να το κανουν επι της δεξιας λωριδας της παραλιακης. Δεν γινεται να το κανουν πανω στο μεγαλο πεζοδρομιο.
In the meanwhile το 'τα αυτοκίνητα ενοχλούν τους ποδηλάτες, όχι οι ποδηλάτες τα αυτοκίνητα' είναι κωμικοτραγικό: επί 30 χρόνια δεν κυκλοφορούσε σχεδόν πουθενά ποδήλατο σε κεντρικό δρόμο στην Αθήνα, και τα τελευταία χρόνια που η hipstεριά έγινε της μόδας έχει γεμίσει ο τόπος.
Εεεεελααααα, ξαφνικα μου εγιναν ολοι ποδηλατες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ να κυκλοφορουν επι της παραλιακης, της Κηφισσιας, της Βουλιαγμενης γιατι αλλιως δεν ευχαριστιουνται τη βολτα τους. Και κραζουν εμενα που κανω 21+ χρονια ποδηλατο ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Γελάει ο κόσμος ρε.
Μια χαρα το συνοψιζεις στο τελος...
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Kapami. Και όλοι οι ξένοι που αναγκάζουν τα αυτοκίνητα στις πόλεις τους να περιμένουν τους πεζούς σε κάθε διάβαση, ή να συνυπάρχουν με τα ποδήλατα είναι μ@λάκες.
Θελω να μου δειξεις δρομους σαν και αυτους που σου λεμε εδω και ποσες σελιδες, οπου υπαρχουν ξεμπαρκες διαβασεις στο πουθενα χωρις φαναρια ή που βγαινουν και ποδηλατουν φορα παρτιδα. ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ.
Είτε σας αρέσει πάντως είτε όχι, τα ποδήλατα στους δρόμους θα συνεχίσουν όχι απλά να υπάρχουν, αλλά να αυξάνονται. Ήταν νομοτελειακό ότι η ανώμαλη κατάσταση στην οποία δεν τολμά να βγει κανείς από το σπίτι του αν δεν είναι μέσα σε λαμαρίνες σιγά σιγά θα σβήσει. Όποιος θέλει τώρα να κάνει τον μάγκα με τον όγκο του αυτοκινήτου του πάνω σε ανθρώπινες ζωές, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του και να μας γράψει τις εμπειρίες του.
Α φιλαρακι, εγω νομιμα θα περναω με 70 ή και 90χαω διπλα απο τον βλακα που κανει ποδηλατο στη παραλιακη ή στη Βουλιαγμενης. Αυτο δεν λεμε τοση ωρα? Οτι αφου ειναι νομιμοι, στα @@ τους το τι προκαλουν?
Troll freely. Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράζεσαι τον δρόμο ΚΑΙ με τους ποδηλάτες. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.
Ασε μαστορα, αυτοι πρεπει να προετοιμαζονται να τον μοιραζονται μαζι μου. Τους εχω δει τους μαγκες της παραλιακης...
-
O καθενας διαβαζει το οποιοδηποτε κειμενο με βαση τα βιωματα του.
Τα δικα μου δειχνουν οτι το βασικοτερο ειναι ο σεβασμος στα ορια και τους κανονες οταν μιλαμε για εντος πολης δρομους, και οχι η κινηση. Φυσικα τα βιωματα μου δειχνουν επισης οτι οταν εχει τρελη κινηση τελεια συμπεριφορα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να αντιμετωπισεις σε οποια χωρα και να εισαι, παντα θα υπαρχουν καποιου που απο την τσαντιλα της κινησης θα κανουν πραγματα που ειναι φαουλ.
Η διαφορα ειναι οτι απο το να εχεις ενα δρομο με κινηση και καποιος να σε περναει με 60 στο 1 μετρο αντι για 1.5 επειδη ακριβως λογω κινησης αρχιζει τις 'ταρζανιες' (Σουηδια αυτη η φαση) μεχρι ο τυπος που εχει διαλυθει στις σφηνες πηγαινοντας 'σβελτα' (sic ) και περνωντας σε στα 40 εκατοστα με απο 80χλμ/ω στην καλυτερη εως 100+ στη χειροτερη (Ελλαδα, true story), η διαφορα ειναι ΧΑΩΔΗΣ. Γενικα αυτο που λεω ειναι θεμα αισθησης, και οταν εχει κινηση, επειδη το οριο ειναι 60, απο τα 60 θα κοψει στα 40-45 απο πισω σου και θα σε περασει με +5, αν ο αλλος ερχεται με 100 απο πισω σαν ηληθιος αποκλειεται να πεσει στα 45 για να μη σε τρομαξει. Ειναι και αντικειμενικα επικυνδυνο να φρεναρεις τοσο αποτομα σε σχεση με τη ροη. Το θεμα ειναι οτι Ελλαδα πανε ολοι σαν παλαβοι.
Αυτο που λες για ενεργητικη και παπι να εχεις στην ιδια κατασταση εισαι. Και θα ελεγα οτι με το ποδηλατο μανουβραρεις καλυτερα και φρεναρεις πιο γρηγορα.
Ενα αλλο παραδειγμα αυτου που λεω ειναι πχ. τωρα που ειναι καλοκαιρι και βγαινουν τα παπια και εδω. Η διυθηση δεν γινεται ποτε. Φυσικα αν ο δρομος ειναι πηχτρα, και εδω θα δεις καποιους να αρχιζουν τισ διυθησεις. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα δεις οτι ο αλλος θα το κανει με τρελη προσοχη σχεδον περπατωντας το παπι, δε παει αερα πατερα αναμεσα στα σταματημενα και οποιον παρει ο χαρος οπως Ελλαδα.
Οι περισσότεροι που έχουν έστω και ελάχιστη εμπειρία από οδήγηση σε Ευρωπαϊκές χώρες σε καταλαβαίνουν και ξέρουν ότι έχεις δίκιο. Ο τυπικός Έλληνας που θεωρεί δικαίωμα του να πηγαίνει με 110 σε αστικούς δρόμους που σε οποιαδήποτε χώρα το όριο θα ήταν 70, δυσκολεύεται. Και μετά δυσκολεύεται να καταλάβει γιατί αυτό έχει σημασία και τι κάνουν στους δρόμους ΤΟΥ οι ποδηλάτες.
Μας λείπουν οι προδιαγραφές και η παιδεία... Μας περισσεύουν άτομα χωρίς επαφή με την πραγματικότητα που θαρρούν οτι το ΜΟΝΟ πρόβλημα είναι τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν γρηγορότερα από το όριο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασε μαστορα, αυτοι πρεπει να προετοιμαζονται να τον μοιραζονται μαζι μου. Τους εχω δει τους μαγκες της παραλιακης...
Ορμα αν εισαι μαγκας ρε !!:)
-
Τους περναω οπως ερχομαι ή απο οπου βρω κενο, ωστε να ενοχληθω το δυνατον λιγοτερο. Μου αρκει.
-
Troll freely. Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράζεσαι τον δρόμο ΚΑΙ με τους ποδηλάτες. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράσεις τα ζωτικά σου όργανα στην παραλιακή Αθήνα γιατί ήθελες να ασκήσεις το ποδηλατικό σου δικαίωμα
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]