-
Έχω βαρεθεί να βλέπω γυναίκες να οδηγούν με το ένα χέρι και στο άλλο κινητό συνήθως τις πρωινές ώρες απο τις 10 και μετά και μέχρι 13¨00. Δε βλέπουν στοπ, πεζό, ηλικιωμένο άνθρωπο ,ξεχνούν γκάζι και φρένο όπου χρειάζονται και μοιράζουν ανοιχτές παλάμες και σχόλια όπως τα παραπάνω. Κατά περίεργο τρόπο έχουν πάντα δίκιο! Να δείτε που και το boeing απο γυναίκα εξαφανίστηκε.
-
Σημερα πριν λιγο, 'συναντιομαστε' με ενα Vitara στη γωνια πολυ μικρου στενου μεγαλης κλισης που κατεβαινα εγω, με λιγο μεγαλυτερο στενο που ερχοταν αυτος και ηθελε να στριψει προς τα εκει απο οπου ερχομουν. Εγω πισω μου εχω 20-25 μετρα βαρβατης ανηφορας, και αυτος πισω του εχει 2 μετρα στενο και μετα ανοιγμα. Σταματαμε μουρη με μουρη και κοιταζομαστε. Βγαζω φλας για να δειξω οτι θελω να στριψω προς το μερος του, βγαζει και αυτος φλας προς το μερος μου. Ωραια λεω, ας κατσουμε εδω να κοιταζομαστε. Τον ρωταω αν νομιζει πραγματικα οτι θα κανω 20μ με την οπισθεν σε βαρβατη ανηφορα αντι να κανει εκεινος πισω 2μ μεχρι το ανοιγμα, κατι λεει και καταλαβαινω οτι νομιζει οτι το στενακι που ερχομαι εγω ειναι μονοδρομος και οτι εγω παω αναποδα. Θα επρεπε να ειναι, αλλα ΔΕΝ ειναι και αυτος το νομιζει. Του λεω οτι δεν ειναι, κομπλαρει λιγο, μετα μαλλον μου ειπε οτι του λεω μλκιες, και εκει του δειχνω το ΣΤΟΠ που εχω εγω και τον ρωταω 'και αυτο το στοπ για ποιον ειναι, για οποιον ισως ερθει αναποδα?'. Με το που βλεπει το στοπ καταλαβαινει οτι οντως δεν ειναι μονοδρομος.
Και μετα απο ολα αυτα παραμενει τσαντισμενος, κανει οπισθεν τσαντισμενος και αφου φτανουμε στο ανοιγμα και χωρα να περασω φευγει τσαντισμενος.
Γιατι ρε πστ μου κυκλοφορουν ΤΟΣΟΙ ΤΟΣΟ μαλακες?
-
θεωρούσε ότι ερχόσουν ανάποδα σε μονόδρομο (πράγμα όχι παράλογο όπως λες), και τσαντίστηκε και δεν έκανε πίσω.
Του έδειξες ότι έκανε λάθος και πήγε πίσω.
Ε, ναι... τέτοιοι τόσο μαλάκες, επιτέλους -
Δεν ξέρω ποιος είναι ποιο ζώο...Το άσπρο SUV που έκλεισε την είσοδο της πολυκατοικίας ή όποιος του χάραξε την πόρτα του οδηγού; (είχε ακόμη τα τρίμματα γύρω από την γραμμή )
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δεν ξέρω ποιος είναι ποιο ζώο...Το άσπρο SUV που έκλεισε την είσοδο της πολυκατοικίας ή όποιος του χάραξε την πόρτα του οδηγού; (είχε ακόμη τα τρίμματα γύρω από την γραμμή )Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, αλλά το πρώτο ζώο είναι πολύ μεγαλύτερο σίγουρα.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και το δεύτερο όμως είναι τεράστιο.
-
Το ζωο ειναι αυτος που ηθελε να μπει και απο κακια το χαραξε!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το ζωο ειναι αυτος που ηθελε να μπει και απο κακια το χαραξε!Και σκέψου λέει να το χάραξε με το αναπηρικό καροτσάκι!!!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δεν ξέρω ποιος είναι ποιο ζώο...Το άσπρο SUV που έκλεισε την είσοδο της πολυκατοικίας ή όποιος του χάραξε την πόρτα του οδηγού; (είχε ακόμη τα τρίμματα γύρω από την γραμμή )οταν λεμε εκλεισε την εισοδο, την εκλεισε ή παρκαρε απλως μπροστα?
στην πρωτη περιπτωση του παιρνεις και τα μπουλονια απο τους τροχους με ηλεκτρικο μπουλονοκλειδο αμα λαχει. -
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/auto/upswses_to_mesaio_daxtylo_ston_dromo_yparxei_theia_dikh_kai_gia_sena.2713513.htmlΔύο ζώα από Αμερική...
Γιατί δυο;
http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2 ... rma-video/
http://www.wtsp.com/story/news/local/ta ... e/6989207/ -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
θεωρούσε ότι ερχόσουν ανάποδα σε μονόδρομο (πράγμα όχι παράλογο όπως λες), και τσαντίστηκε και δεν έκανε πίσω.
Ε, ναι... τέτοιοι τόσο μαλάκες, επιτέλουςΔεν καταλαβες τι ειπα. Ναι, αρχικα θεωρουσε οτι πηγαινα αναποδα και απαιτησε να κανω πισω. Σαν να λεμε kacey δηλαδη .
Το προβλημα μου και ο λογος που ειναι μαλακας ειναι οτι ΑΦΟΥ του ειπα ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑ (δειχνοντας του το ΣΤΟΠ που ΕΓΩ ειχα) οτι κανει λαθος, και αφου ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ κιολας (δεν ειναι οτι συνεχισε να θεωρει οτι παω αναποδα), ΣΥΝΕΧΙΣΕ να απαιτει να κανω εγω 20μ οπισθεν σε μεγαλη κλιση (και μαλιστα τοσο στενο που απο το υπερυψωμενο ως τη πορτα μου πεζοδρομιο στη μια μερια, μεχρι τα παρκαρισμενα στην αλλη, εγω με το ΜΧ5 ειχα χιλιοστα, αυτος μπορει και να μη χωραγε), για να μη κανει αυτος δυο μετρα στο ισιωμα...Και οταν του ειπα το προφανες, οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανω εγω τετοια οπισθεν, εφυγε παλι τσαντισμενος.
Ξαναλεω, ΑΦΟΥ ειχε καταλαβει οτι εκανε λαθος (που αφου εκανε λαθος κιολας, ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα ζηταγε και συγνωμη που με εκραξε τσαμπα, οχι θα επεμενε και στη μαλακια τους...).
-
http://news247.gr/eidiseis/auto/upswses_to_mesaio_daxtylo_ston_dromo_yparxei_theia_dikh_kai_gia_sena.2713513.htmlΔύο ζώα από Αμερική...
Γιατί δυο;
http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2 ... rma-video/
http://www.wtsp.com/story/news/local/ta ... e/6989207/Γιατι καθεται στην αριστερη ενω απο το ιδιο βιντεο φαινεται οτι η δεξια ειναι αδεια για ΠΟΛΛΑ μετρα. Εκεινη λεει οτι καθοταν στην αριστερη γιατι ηθελε να στριψει αριστερα*, αλλα 1ον δεν ξερω αν ειχε βγαλει φλας ωστε να καταλαβαινουν οι πισω οτι εχει σκοπο να στριψει αριστερα, και 2ον δεν την βλεπω και να στριβει καπου αριστερα.
**EDIT
η γκομενα καθεται στην αριστερη λωριδα επι εναμιση λεπτο χωρις να στριβει καπου. Ειναι καραζωο.*
ΥΓ Το ρεπορταζ λεει οτι απο το βιντεο η αστυνομια καταφερε να βρει τον φορτηγακια για να τον γραψει για α, β, γ πραγματα. Σε αυτην, που οδηγαει βιντεοσκοποντας, τι της εκαναν? Της ειπαν και ευχαριστω που το εκανε αυτο γιατι βοηθησε να βρουν τον φορτηγακια. Αλλοι μαλακες απο εκει...
-
Κάπου διάβασα οτι δεξιά ήταν φορτηγά και για αυτό κράταγε αριστερά.Πόσο σκέφτεσαι την νομιμοτητα όταν έχεις ενα φορτηγάκι πίσω σου να σε παρενοχλεί ....δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
*η γκομενα καθεται στην αριστερη λωριδα επι εναμιση λεπτο χωρις να στριβει καπου. Ειναι καραζωο.[/b]είναι σίγουρο ότι στην ΗΠΑμερική ακολουθούν το σύστημα 'κάτσε όσο πιο δεξιά μπορείς'?
Γιατί όσες φορές έχω βρεθεί σε ΗΠΑμερικάνικη 'εθνική', όλοι στ@@ τους το έγραφαν. Καμία σχέση δλδ με ελλάδα. Ήταν σαν να μην υπήρχε τέτοιο θέμα
-
Πάντως τυχεροί ήταν όλοι οι άλλοι που γλύτωσαν. Από τη μία ο παλαβός με το φορτηγάκι και από την άλλη, αυτή με το κινητό να τραβάει βίντεο τόση ώρα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
*η γκομενα καθεται στην αριστερη λωριδα επι εναμιση λεπτο χωρις να στριβει καπου. Ειναι καραζωο.[/b]
είναι σίγουρο ότι στην ΗΠΑμερική ακολουθούν το σύστημα 'κάτσε όσο πιο δεξιά μπορείς'?
Γιατί όσες φορές έχω βρεθεί σε ΗΠΑμερικάνικη 'εθνική', όλοι στ@@ τους το έγραφαν. Καμία σχέση δλδ με ελλάδα. Ήταν σαν να μην υπήρχε τέτοιο θέμα
σα μαλακες πανε, οπως θελουν, το 'οι αργοι δεξια' υπαρχει αλλα δε γινεται enforce απ την αστυνομια, και επισης μπορεις να προσπερασεις απο δεξια εξ απ' ανεκαθεν.
στα φορα εφαγε κραξιμο η κυρα γιατι απο τα λεγομενα της ειναι απο αυτους που πανε με 90 στην αριστερη λωριδε με τη λογικη 'εγ παω στο οριο ειμαι νομιμος' + βιντεο με γλιτσα βροχη κλπ
-
Καθυστερημένος με μαύρο Golf 6 στη Λαυρίου πριν λίγο.
Είχε πιάσει την αριστερή φτιάχνοντας σειρά από πίσω που δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε κάτι παπιά που πήγαιναν με 30 δεξιά.
Σημείωση: είχα καμιά 1-1,5 καρότσα απόσταση και δεν έπαιξα φώτα επειδή πήγαινε με καμιά 70αρα οπότε περίμενα μέχρι να ανοίξει ο δρόμος.
Λέω εντάξει απολαμβάνει το τοπίο, τον περνάω όταν υπάρξει κενό έστω από δεξιά.Όταν βρέθηκε κενό έκανε δεξιά... και άρχισε να γκαζώνει
σενάριο καθυστερημένου #2342 'θα κάτσεις πίσω μου είμαι πιο γρήγορος'.Κάπου μπερδεύτηκε, του φυγε το γκάζι δεν κατάλαβα και βρέθηκα δίπλα του χωρίς να προλάβει να περάσει και τελευταία στιγμή πριν το φανάρι κάνει να χωθεί αριστερά.
ΚΟΡΝΕΣ, στο τσακ καταλαβαίνει το τζιμάνι ότι είμαι δίπλα του και όταν τον ρωτάω αν κατάλαβε ότι είχε αμάξι δίπλα του, το σκέφτηκε λίγο και μου λέει 'Απόσταση ασφαλείας ξέρεις τι είναι;'Συμπέρασμα: κακώς προσπάθησα να περάσω, κακώς κόρναρα, κακώς μίλησα.
Τέτοια περιστατικά πρέπει να τα μυρίζεσαι με τη μια. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε, ναι... τέτοιοι τόσο μαλάκες, επιτέλουςΔεν καταλαβες τι ειπα. Ναι, αρχικα θεωρουσε οτι πηγαινα αναποδα και απαιτησε να κανω πισω. Σαν να λεμε kacey δηλαδη .
Το προβλημα μου και ο λογος που ειναι μαλακας ειναι οτι ΑΦΟΥ του ειπα ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑ (δειχνοντας του το ΣΤΟΠ που ΕΓΩ ειχα) οτι κανει λαθος, και αφου ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ κιολας (δεν ειναι οτι συνεχισε να θεωρει οτι παω αναποδα), ΣΥΝΕΧΙΣΕ να απαιτει να κανω εγω 20μ οπισθεν σε μεγαλη κλιση (και μαλιστα τοσο στενο που απο το υπερυψωμενο ως τη πορτα μου πεζοδρομιο στη μια μερια, μεχρι τα παρκαρισμενα στην αλλη, εγω με το ΜΧ5 ειχα χιλιοστα, αυτος μπορει και να μη χωραγε), για να μη κανει αυτος δυο μετρα στο ισιωμα...Και οταν του ειπα το προφανες, οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανω εγω τετοια οπισθεν, εφυγε παλι τσαντισμενος.
Ξαναλεω, ΑΦΟΥ ειχε καταλαβει οτι εκανε λαθος (που αφου εκανε λαθος κιολας, ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα ζηταγε και συγνωμη που με εκραξε τσαμπα, οχι θα επεμενε και στη μαλακια τους...).
ΟΚ, απλώς όπως το είχες γράψει στην αρχή ήταν λίγο περίεργο
-
Μονο ψοφο ,μονος του.. στο χαρο με την κοκκινη Mito που με προσπερασε χαμηλα στη Καβαλας κατα τις 20.00 το βραδυ της Παρασκευης απο δεξια με γυρω στα 180 κανοντας διαδοχικες σφηνες απο εκει και περα με την alfa romeo οριακα να μπορει να κρατηθει.. Πραγματικα ηταν τυχη που δεν εφυγε πουθενα..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]