-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
:metalo: Παικταρας . Τι αριθμο παρμπριζ ειχε το λεωφορειο??? Στελτω σε πμ τουλαχιστον
Κοιτα να δεις τωρα που καπου παει το μυαλο μου... Τι κανει ο ισπανος αμα εχει κεφια... (Volvo B12B / Irizar Century 12.35)
Ενα φτιαγμενο που γραφει με πρασινα γραμματα στο πλαι IRIZAR για να τονιζει την ΚουβαδοΙσπανικη καταγωγη του??? Ηταν σημερα στον Κηφισο. Που εχει βαμμενο μαυρο το μερος πανω απο τα παραθυρα και γενικα ειναι λιγο πειραγμενο και σε εμφανιση? Α και μην ξεχασω τον ηχο που σου παιρνει τα αυτια . Μιση ωρα αναμμενο το ειχε και οταν ξεκινησε για δρομολογιο μονο βαβουρα προκαλεσε.
Παντως μιλαω για αυτο http://leoforeia.gr/photos2/displayimag ... play_media αν λεμε για το ιδιο -
Πίσω σου γινεται σοβαρο τροχαίο με αυτοκίνητο που απογειώνεται κ πέφτει πανω σ ενα αλλο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κ σε απόσταση 100 μέτρων πετυχαίνω περιπολικό (στην έξοδο, λωρίδα επιβραδυνθης) οποτε κόβω να του πω να παει γρήγορα αλλα δεν κανόνισα χωρις το ξενοδόχο πισω μου που ξεκίνησε τις κόρνες χειρονομίες γιατι βιαζόταν ο άνθρωπος οπότε κ ξαναεπιτάχυνα σε για αυτον αποδεκτή ταχύτητα κ έφυγα!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Sorry πιπίνε αλλά και εγώ είμαι σθεναρά εναντίον των επιθέσεων παντός τύπου αλλά μάλλον δεν έχω κανένα εχθρό ...Γιατί προφανώς ανήκεις στην ομάδα. Η κατηγοριοποίηση λέει το εξής: όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Αν, λοιπόν, τους τη λέω που πλακώνονται και βρίζονται στο δρόμο, τότε, ανήκω στο εναντίον. Εσύ που δε μιλάς είσαι, έστω και σιωπηρά, μαζί τους, τουλάχιστον στη σκέψη τους.
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
Ποιον εννοείς από τους 11;
Μάλλον αυτόν που συμμετέχει σε όλα.
Αν το εννοείς κβαντομηχανικά, ότι ο παρατηρητής αλληλεπιδρά με το παρατηρούμενο σύστημα με αποτέλεσμα να το μεταβάλει, ναι, είμαι ένας που είχε σχέση με όλα τα περιστατικά. Δεν μπορώ να καταλάβω αλλιώς πώς είμαι ζώον επειδή κάποιος 20 αμάξια μπροστά δεν περνάει το απορριματοφόρο, ή γιατί είμαι ζώον όταν η άλλη κάνει σφήνα για να περάσει από τη ΛΕΑ. Ίσα ίσα που θα μπορούσα να της κάνω άσχημο κλείσιμο, αντίστοιχο αυτού που έκανε η ίδια στον μπροστά, αλλά αντιθέτως, προβλέποντας τι θέλει να κάνει, μπήκα μπροστά της στη ΛΕΑ και την απέτρεψα από το να κάνει βλακεία σε εμένα. Ούτε την έκοψα σε ταχύτητα (απομακρύνθηκα), ούτε την ανάγκασα σε φρενάρισμα, ούτε την έβρισα όπως θα έκαναν οι περισσότεροι εδώ, ούτε πλακωθήκαμε. Σε όλα τα περιστατικά που περιγράφω είμαι απλός παρατηρητής και μόνο. Πώς κολλάει το ζώον αν δεν έχω συμμετοχή στο πρόβλημα; Τότε, ΟΛΟΙ σας είστε ζώα που περιγράφετε τέτοια περιστατικά.
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου, ότι εννοούσε τον... 12ο
Επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. ΑΝ μπορούσες να διαβάσεις και ΑΝ μπορούσες να κρίνεις αντικειμενικά (δεν μπορείς, το γνωρίζω, γιατί προφανώς έχεις πάρει κι εσύ μέρος στην ανταλλαγή των pm που έγινε πριν λίγες ημέρες) θα έβλεπες ότι σε όλα είμαι παρατηρητής και δεν ενοχλώ κανέναν, δε βρίζω, δε δημιουργώ πρόβλημα στην κυκλοφορία, απλά πηγαίνω στη δουλειά μου.
Ευχαριστώ.
-
-
Για όσους είχαν αμφιβολία ο pipinos1976 ξεκαθάρισε ποιος από τους 11+1 συμμετέχοντες στο μελόδραμα που έγραψε είναι το ζώον.
pipinos1976 έχω την απορία γιατί στα μυθιστορήματα που αναφέρεις τονίζεις πάντα τον τύπο του αυτοκινήτου, πιστεύεις πως έχει σημασία για την πλοκή?
-
Όλα έχουν σημασία.
και τι χρώμα είναι το αμάξι, αν καπνίζουν οι οδηγοί ή αν φοράνε γυαλιά κλπ. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για όσους είχαν αμφιβολία ο pipinos1976 ξεκαθάρισε ποιος από τους 11+1 συμμετέχοντες στο μελόδραμα που έγραψε είναι το ζώον.Φυσικά και είμαι εγώ. Αφού παρατηρώ από μακριά και δεν τους πλακώνω στο ξύλο όπως κάνουν οι υπόλοιποι 'μάγκες' του forum. Η σωστή στάση είναι να βρίζεις, να χτυπάς και καμιά φορά να σκοτώνεις κιόλας, αν ο άλλος παραβιάσει το μονόδρομο του κ. kacey.
pipinos1976 έχω την απορία γιατί στα μυθιστορήματα που αναφέρεις τονίζεις πάντα τον τύπο του αυτοκινήτου, πιστεύεις πως έχει σημασία για την πλοκή?
Για τον ίδιο λόγο που το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι. Θες να σου κάνω μερικές εκατοντάδες παραθέσεις από άλλους χρήστες να τους ρωτήσεις γιατί το κάνουν;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Θες να σου κάνω μερικές εκατοντάδες παραθέσεις από άλλους χρήστες να τους ρωτήσεις γιατί το κάνουν;Ναι θέλω, ξεκίνα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όλα έχουν σημασία.Ακριβώς.
και τι χρώμα είναι το αμάξι, αν καπνίζουν οι οδηγοί ή αν φοράνε γυαλιά κλπ.
Για τον ίδιο λόγο που έχετε δημιουργήσει και topic με κάγκουρες και τους κράζετε γιατί δεν έχουν αισθητική, γιατί, παρά τις αεροτομές δεν πηγαίνουν το ίδιο γρήγορα με εσάς που φυσικά, έχετε πειράξει τα αυτοκίνητά σας, αλλά έτσι, κουβέντα να γίνεται...
Αν καπνίζει, λοιπόν, η άλλη και δεν κοιτάει που πηγαίνει, σαφώς και έχει σημασία. Αν μιλάει στο κινητό και είναι μέσα στην κυκλοφορία και κάνει σφήνες, εκεί κι αν έχει σημασία.
Όλο εξυπνάδες αυτό το forum. Αφού δεν έχει σημασία, γιατί γκρινιάζετε για αυτούς που μιλάνε στο κινητό και οδηγούν; Γιατί;;;;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Θες να σου κάνω μερικές εκατοντάδες παραθέσεις από άλλους χρήστες να τους ρωτήσεις γιατί το κάνουν;
Ναι θέλω, ξεκίνα
viewtopic.php?p=2215415#p2215415
viewtopic.php?p=2216174#p2216174
viewtopic.php?p=2216216#p2216216
viewtopic.php?p=2218117#p2218117
viewtopic.php?p=2216685#p2216685
viewtopic.php?p=2218127#p2218127
viewtopic.php?p=2218141#p2218141
viewtopic.php?p=2218366#p2218366
viewtopic.php?p=2219018#p2219018
viewtopic.php?p=2219059#p2219059
viewtopic.php?p=2219130#p2219130
viewtopic.php?p=2219175#p2219175
viewtopic.php?p=2219242#p2219242
viewtopic.php?p=2219263#p2219263
viewtopic.php?p=2219292#p2219292
viewtopic.php?p=2221676#p2221676
viewtopic.php?p=2222274#p2222274
viewtopic.php?p=2222466#p2222466
Όλα αυτά προέρχονται μόνο από το Ζώα, ζώα, ζώα......[#5] και έχουν αναφορές σε μάρκες οχημάτων, πινακίδες κτλ, χωρίς να περιλαμβάνω τις δικές μου δημοσιεύσεις, φυσικά.
Έχουμε 18 αναφορές σε 9 σελίδες, δηλαδή 2 αναφορές σε οχήματα, χρώματα, αριθμούς σε κάθε σελίδα. Φαντάσου τώρα πόσες - χιλιάδες μάλλον - είναι οι αναφορές στα προηγούμενα κλειστά topics.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:metalo: Παικταρας . Τι αριθμο παρμπριζ ειχε το λεωφορειο??? Στελτω σε πμ τουλαχιστον
Κοιτα να δεις τωρα που καπου παει το μυαλο μου... Τι κανει ο ισπανος αμα εχει κεφια... (Volvo B12B / Irizar Century 12.35)
Ενα φτιαγμενο που γραφει με πρασινα γραμματα στο πλαι IRIZAR για να τονιζει την ΚουβαδοΙσπανικη καταγωγη του??? Ηταν σημερα στον Κηφισο. Που εχει βαμμενο μαυρο το μερος πανω απο τα παραθυρα και γενικα ειναι λιγο πειραγμενο και σε εμφανιση? Α και μην ξεχασω τον ηχο που σου παιρνει τα αυτια . Μιση ωρα αναμμενο το ειχε και οταν ξεκινησε για δρομολογιο μονο βαβουρα προκαλεσε.
Παντως μιλαω για αυτο http://leoforeia.gr/photos2/displayimag ... play_media αν λεμε για το ιδιοΝαι, αυτο...
Σορρυ Τομ, αλλα μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται, οσο κι αν πιστευεις οτι ασχολεισαι με τα λεωφορεια...
-
Γιατι ρε συ, ΙΚΕ?
-
Εγώ δε βλέπω παραθέσεις, μόνο link. pipinie αμα λέμε κάτι να το εννοούμε, όχι μισές δουλειές. Νόμιζα πως ήσουνα άτομο που κάνει αυτό που λέει, με απογοήτευσες.
-
Ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να παιζεις chicken εναντιον αυτοκινητου ενω εισαι με μηχανη?
Ε, μετα τις 4-5 τιμονιες που μου εκανε ο μηχανακιας για να με αναγκασει να σταματησω το αυτοκινητο κ τις δυο προειδοποιησεις που του εδωσα, απλα του αρπαξα το φουτερ (δια του παραθυρου, βολευει το χαμηλο ΜΧ5) στο υψος της μεσης κ πατησα γκαζι. Ε για 100μ περιπου, ακομα κ αν δεν ηθελε, με ακολουθησε .
παρακαλω.
-
και αυτο ξεκινησε πώς...?
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
11 περιστατικά, 1 ζώο(ν)
και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου, ότι εννοούσε τον... 12ο
Επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. ΑΝ μπορούσες να διαβάσεις και ΑΝ μπορούσες να κρίνεις αντικειμενικά (δεν μπορείς, το γνωρίζω, γιατί προφανώς έχεις πάρει κι εσύ μέρος στην ανταλλαγή των pm που έγινε πριν λίγες ημέρες) θα έβλεπες ότι σε όλα είμαι παρατηρητής και δεν ενοχλώ κανέναν, δε βρίζω, δε δημιουργώ πρόβλημα στην κυκλοφορία, απλά πηγαίνω στη δουλειά μου.
Ευχαριστώ.
Μην τσιμπάς
Δεν χαρακτήρισα, δεν (σε) διάβασα, δεν πήρα μέρος σε καμία ανταλλαγή p.m., γενικώς δεν ασχολήθηκα εκτός από το ποστ του ΙΚΕ, όπου υποψιάστηκα ότι εννοούσε εσένα και το κατέγραψα (ξαναδιάβασέ το).
Κακώς ασχολήθηκα γενικώς -
Ο χρήστης soch έγραψε:
[...]
Κακώς ασχολήθηκα γενικώςΠαρακαλώ όπως γίνει sticky στο παρόν (και 2-3 ακόμα) θέμα!!!
-
ΙΚΕ νομίζω ότι πρέπει ν'αλλάξεις avatar
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και αυτο ξεκινησε πώς...?Πανω στον δρομο της Καστελας, εχει μερικες καφετεριες. Επισης πουθενα πλην ενος σημειου δεν μπορεις να προσπερασεις. Κυρατσα μας εχει παει καροτσακι επι μισο χλμ κ τελικα στην μοναδικη μεγαλη ευθεια αποφασιζει να σταματησει κλεινοντας τον δρομο. Κοιταω τον καθρεπτη μου για κανα μηχανακι, κοιταω κ απεναντι που δια μαγειας δεν υπαρχει κανεναν οχημα σε ολη την ευθεια, κ βγαζω φλας κ προσπερναω. Κ τσουπ, σερβιτορος πεταγεται στον δρομο απο την απεναντι μερια (το αντιθετο ρευμα στο οποιο εχω βγει) χωρις να κοιταξει. Ξερετε τωρα πως περνανε τον δρομο οι σερβιτοροι που πηγαινοερχονται σε καφετεριες στην απεναντι πλευρα του δρομου...
Φρεναρω (ανετα), παθαινει ενα τραμπακουλο αυτος οταν καταλαβε οτι απο την αλλη ερχεται αυτοκινητο, κ μου λεει 'τι κανεις ρε ανθρωπε', οπου του απανταω 'προσπερναω ρε μεγαλε, εσυ γιατι πεταγεσαι ετσι?'. Κ εκει ληγει το θεμα. νομιζα. Οπως φευγω ακουω κατι χριστοπαναγιες οποτε βγαζω κ εγω ενα κωλοδαχτυλο απο την ανοιχτη οροφη, χωρις καν να κοιταξω πισω μου.
500μ πιο κατω με πλαγιαζει ο μηχανακιας, ο οποιος ειναι ο τραμπουκος του μαγαζιου που ανεβηκε στην μηχανη να με κυνηγησει. Μετα τα 2-3 'κατεβα κατω να σε γαμησω' κ 2 προειδοποιησεις δικες μου να κανει ακρη κ να φυγει γιατι θα παθει ζημια, απλωνει το χερι του να με αρπαξει δια μεσου του παραθυρου κ της ανοιχτης οροφης. Ε καπου εκει τον αρπαξα απο το φουτερ, περιπου στην μεση, κ πατησα γκαζι. 100μ μετα το μετανιωσε, τον αφησα κ εφυγε.
-
Πάλι καλά που δεν έπεσε από τη μηχανή...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]