-
Πινακιδες κρατησες? Σε αυτες τις περιπτωσεις εννοειται οτι κραταμε πινακιδες και καλυτερα να ενημερωνουμε την πυροσβεστικη κατευθειαν!
-
Χμμμ... Τον 'τιμώρησες'; Τον συνέτισες; Αν πατούσε φρένο; Αν το 'έχανε' και γινόσασταν μία άμορφη μάζα σιδερικών;
-
Ήταν σε διαδρομή 'δική μου' .
Δυστυχώς δεν κράτησα πινακίδες...και ευτυχώς δεν έγινε τίποτα εν τέλει με το τσιγάρο.@lokatzis μετά τον πέρασα από πάνω γιατί περνιόταν και πολύ 'γκαμάουα' ο τύπος..
Σίγουρα ήταν λάθος η αντίδραση μου το παραδέχομαι γτ αυτοί οι εγωισμοί στους δρόμους μας σκοτώνουν κάθε μέρα.
-
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ζώο ένας με Wrangler 5θυρο σκατοχωριάτης τραμπούκος που έκλεισε τη μισή Δημητριάδος (από τους κεντρικότερους δρόμους του Βόλου) γιατί ήθελε frozen yoghurt και πάρκαρε στο αριστερό ρεύμα απλά όπου του κάπνισε κλείνοντας το ένα από τα 2 ρεύματα, καθιστώντας αδύνατο να στρίψεις αριστερά.
Είχε κάνει ουρά πίσω του και είχε κόψει την κυκλοφορία, μαζί κι εμένα που ήθελα να στρίψω αριστερά οπότε με το που του πάτησα κόρνες μπας και κουνηθεί (πιο ευγενικά στην αρχή και πιο επίμονα όταν είδα ότι δεν αντιδρούσε) κατέβηκε με τσαμπουκά έτοιμος να με πλακώσει στο ξύλο... Αφού με έβρισε και με πρόσβαλλε αποφάσισα να μη δώσω συνέχεια αφού είδα δεν είχε νόημα να εξηγώ και έφυγα... Ο θρασύδειλος με έβρισε εντωμεταξύ όταν είδε ότι πάω να φύγω Τι είναι αυτοί ρε γμτ...Συγχαρητηρια. Δεν πιστευω να ξαναμπεις εδω να ξαναγκρινιαξεις την επομενη φορα που θα τον πετυχεις κ θα σου κανει ακριβως το ιδιο, ε?
-
Να καθόμουν μπροστά στον κόσμο σε everest και το μαγαζί του (τελικά πρέπει να είναι δικό του το frozen yoghurt-και πριν λίγο του είχα αφήσει και 3 ευρώ γιατί είχα πάρει κι εγώ... ) και δεν ξέρω πόσους άλλους μας κοιτούσαν να πλακώνομαι με ένα ζώο; Ίσως αν ήμασταν πιο μόνοι ναι αλλά έτσι δεν μπορώ...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
παιδια ολοι τοσο κοντα μενουμε ??? ειναι καθε μερα εκει το scoupe της φωτο , κ ειναι κ ματ ...πρεπει να μενει κ αυτος πειραικη γτ το αυτοκινητο ειναι συνεχεια εκει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ζώο ένας με Wrangler 5θυρο σκατοχωριάτης τραμπούκος που έκλεισε τη μισή Δημητριάδος (από τους κεντρικότερους δρόμους του Βόλου) γιατί ήθελε frozen yoghurt και πάρκαρε στο αριστερό ρεύμα απλά όπου του κάπνισε κλείνοντας το ένα από τα 2 ρεύματα, καθιστώντας αδύνατο να στρίψεις αριστερά.
Είχε κάνει ουρά πίσω του και είχε κόψει την κυκλοφορία, μαζί κι εμένα που ήθελα να στρίψω αριστερά οπότε με το που του πάτησα κόρνες μπας και κουνηθεί (πιο ευγενικά στην αρχή και πιο επίμονα όταν είδα ότι δεν αντιδρούσε) κατέβηκε με τσαμπουκά έτοιμος να με πλακώσει στο ξύλο... Αφού με έβρισε και με πρόσβαλλε αποφάσισα να μη δώσω συνέχεια αφού είδα δεν είχε νόημα να εξηγώ και έφυγα... Ο θρασύδειλος με έβρισε εντωμεταξύ όταν είδε ότι πάω να φύγω Τι είναι αυτοί ρε γμτ...Συγχαρητηρια. Δεν πιστευω να ξαναμπεις εδω να ξαναγκρινιαξεις την επομενη φορα που θα τον πετυχεις κ θα σου κανει ακριβως το ιδιο, ε?
Ενώ το να βγει και να κολλήσει και άλλο την κυκλοφορία όσο πλακώνονται είναι καλύτερο;
-
ετσι με βριζε κι εμενα ενας και με αποκαλεσε και παιδακι (!) Και μου πε να βγω εξω να με 'γαμησει' και μολις βγηκα και ειδε οτι μου φτανε στο σαγονι,αρχισε την οπισθεν και μπηκε στο αμαξι του.
-
Μια φορα ομως αν του κατεβει η μαπα , δεν θα ξαναδημιουργηθει κυκλοφοριακο.
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Να καθόμουν μπροστά στον κόσμο σε everest και το μαγαζί του (τελικά πρέπει να είναι δικό του το frozen yoghurt-και πριν λίγο του είχα αφήσει και 3 ευρώ γιατί είχα πάρει κι εγώ... ) και δεν ξέρω πόσους άλλους μας κοιτούσαν να πλακώνομαι με ένα ζώο; Ίσως αν ήμασταν πιο μόνοι ναι αλλά έτσι δεν μπορώ...Ενώ το να βγει και να κολλήσει και άλλο την κυκλοφορία όσο πλακώνονται είναι καλύτερο;
Εγω δεν θα σας πω τι επρεπε να κανει. Απλα λεω οτι αφου μολις αρχισε το τσαμπουκα ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΛΚΙΑ, εσυ (makinen) μπηκες στο αυτοκινητο κ εφυγες, τοτε επιβραβευσες αυτη τη συμπεριφορα κ φυσικα θα συνεχισει να κανει το ιδιο πραγμα. ΑΦΟΥ λοιπον δεν εκανες τιποτα (που δεν θα σου πω εγω τι θα ηταν αυτο), μη διαμαρτυρηθεις την επομενη φορα.
-
Οκ Kacey, εσυ εισαι οριγκιναλε βιτζιλαντε και δε μασας μια στο δρομο.
Και μια στις τοσες να κατσει στραβη και να πετυχεις κανα παλαβο και να πλακωθειτε και να γινετε κ@λος (ενδεχομενο που και εσυ νομιζω εχεις αποδεχθει) δεν τρεχει μια απο οτι εχω καταλαβει, θα παρεις τη μυστικη σου ταυτοτητα πισω στο batcave σου να αναρρωσεις και ολα καλα.Αλλοι ανθρωποι που δεν εχουν τα χαρισματα σου και ειδικα την ιδιοτητα της μαγκουφιας εχουμε παιδια και γυναικα σπιτι.
ΝΑ γυρισω σπιτι με αιματα και μη σου πω καμια πιο βαρια ζημια αν εκτραχυνθουνε τα πραγματα να με δουνε τα παιδια μου γιατι; για να βαλω μυαλο σε εναν καφρο στο δρομο;
Να μην μπορω να δουλεψω για μερικες μερες και να τρωμε ικανοποιηση οτι ο μπαμπας εβαλε στη θεση του καπου καποιον 'κακο' οδηγο;Στα π@π@ρια μου λοιπον ο καθε τετοιος τυπος... πλακιτσα στην παρεα μου ή καμια φορα και στο φορουμ θα κανω απλα καταθετωντας την εμπειρια (οπως εκανε και ο φιλος πιο κανω) και μεχρι εκει. Ναι την επομενη φορα που θα τυχει, θα κλεισω το παραθυρο, θα τον γραψω στο @ρχιδοbuffer και απο εκει πανε και οι αλλοι.
-
Γιατί το αντίθετο είναι καλύτερο;
Ο άλλος που νομίζει ότι είναι Τσακ Νόρις σου ρίχνει μια-δυο με δύναμη παιδιού του δημοτικού και μετά εσύ του ρίχνεις 2-3 γερές και τον ξαπλώνεις.
Χωρια που μπορεί να σπάσεις τα χέρια σου στα μούτρα του βλάκα, στο σπίτι σου έρχεται χαρτί για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, σπασμένη μύτη, σπασμένο σαγόνι και βγαλμένο ώμο.
Να δεις τι θα σου ρίξει ο δικαστής που έκανες μαγκιές στο δρόμο και θα το κουβαλάς όλη σου τη ζωή.εντιτ
Μια που είναι επίκαιρο,
μετά θα είσαι κάθε μέρα στο γραφείο του υπουργού να παρακαλάς να πάρεις χάρη και να σου σβήσει το μητρώο. -
Κοντά στο σπίτι μου εχει ενα φουρνο και 5 μέτρα πιο κάτω πρακτορειο Προπο..
Ειναι αρκετα συνηθισμένο να σταματάνε μέσα στη μεση του δρόμου για να πάρουν ψωμίΤις προάλλες ειχε σταματήσει ένας στη μεση του δρόμου για ψωμι, έρχεται ενας απο πίσω και αρχίζει να κορνάρει και να φωνάζει, βγαινει ο πρώτος απο τον φουρνο του ζηταει συγνώμη και φευγει, τότε ο δευτερος σταματαει μπροστα στο Προπο, στη μεση του δρομου εννοείται, και μπαινει για ριξει το δελτιο του.
-
Ειπα εγω να κανετε κατι τετοιο? Εγω ειπα οτι ΔΕΝ θα πω σε κανεναν τι να κανει, δικαιωμα σου να επιλεξεις οτι θες.
Αλλα θα μου επιτρεψετε να λεω κ το αυτονοητο: εφ΄οσον δεν κανετε τιποτα οταν αυτος που εχει κανει την εσκεμμενη μλκια, τραμπουκιζει κ τσαμπουκαλευεται, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Γκεκε? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ Κ ΑΥΤΗ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ. Κ αμα ο ιδιος πετυχει καμμια γυναικα σας κ απλωσει κ καμμια σφαλιαρα επειδη ετσι εχει μαθει κ κανεις δεν τον εχει αντιμετωπισει, μη τυχον μιλησετε ολοι εσεις που 'τον γραφετε στο @@buffer κ δεν ασχολειστε', γραψτε κ τα σπασμενα μουτρα της γυναικας σας στο @@buffer, ετσι κ αλλιως θα περασει...
Αντιθετως επειδη τους αποθρασυνετε με το να υποχωρειτε κ να περναει το δικο τους μεσω της απειλης, εγω εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω επειδη τους μαθαινετε να συμπεριφερονται ετσι. Οταν πειραζεις την αρκουδα (you poke the bear) κ την αγριευεις, κ μετα φευγεις τρεχοντας αφηνοντας την αγριεμενη για τον επομενο που θα τη συναντησει, ε μη περιμενεις ο επομενος να μην εχει προβλημα μαζι σου...
-
Και το έχεις εσύ επειδή θα τον πλάκωνες στις φαπεςς
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Το εχω επειδη κατι θα εκανα. Δεν ξερω αν θα τον πλακωνα στις φαπες, αλλα κατι θα εκανα. Κ δικαιωμα να γκρινιαζει για κατι εχει μονο αυτους που προσπαθει να κανει κατι για να το αλλαξει αυτο που τον ενοχλει.
-
Αν το σαπίσεις στο ξύλο τότε είναι που δεν θα τον κάνεις άνθρωπο ποτέ. Αντίθετα παίζει να φας καμιά μήνυση και να μάθεις να φέρεσαι μετά. Και το λέω γενικά.
-
ενω το να μη κανεις τιποτα ειναι σα να του λες κανε οτι θες φιλε σου ανηκει ο δρομος
-
Πρακτικα παντως σε αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει νομιμη λυση. Ειτε κανεις τον λαλακα και ανεχεσαι τον καθε παρτακια ειτε παρανομεις παιζοντας ξυλο μαζι του (εαν σε περνει). Εαν δεν σε περνει τοτε κανεις τον λαλακα, νομιμος τροπος αντιμετωπισης ΔΕΝ υπαρχει. Μην πει κανεις να φωναξεις αστυνομια ακομη και να μην βαριουνται δεν προλαβαινουν να φτασουν για να βεβαιωσουν παραβαση.
Ευνοουμενη κοινωνια λεμε οτι ειμαστε, ετσι νομιζουμε.Μια φορα ειδα εναν ηλικιωμενο να πεταει σκουπιδακι απο το αυτοκινητο, του ειπα ευγενικα οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει και οτι σε αυτον τον δρομο θα περασει ο γιος του και τα εγγονια του, σχεδον με εβρισε.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]