Ειπα εγω να κανετε κατι τετοιο? Εγω ειπα οτι ΔΕΝ θα πω σε κανεναν τι να κανει, δικαιωμα σου να επιλεξεις οτι θες.
Αλλα θα μου επιτρεψετε να λεω κ το αυτονοητο: εφ΄οσον δεν κανετε τιποτα οταν αυτος που εχει κανει την εσκεμμενη μλκια, τραμπουκιζει κ τσαμπουκαλευεται, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Γκεκε? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ Κ ΑΥΤΗ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ. Κ αμα ο ιδιος πετυχει καμμια γυναικα σας κ απλωσει κ καμμια σφαλιαρα επειδη ετσι εχει μαθει κ κανεις δεν τον εχει αντιμετωπισει, μη τυχον μιλησετε ολοι εσεις που 'τον γραφετε στο @@buffer κ δεν ασχολειστε', γραψτε κ τα σπασμενα μουτρα της γυναικας σας στο @@buffer, ετσι κ αλλιως θα περασει...
Αντιθετως επειδη τους αποθρασυνετε με το να υποχωρειτε κ να περναει το δικο τους μεσω της απειλης, εγω εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω επειδη τους μαθαινετε να συμπεριφερονται ετσι. Οταν πειραζεις την αρκουδα (you poke the bear) κ την αγριευεις, κ μετα φευγεις τρεχοντας αφηνοντας την αγριεμενη για τον επομενο που θα τη συναντησει, ε μη περιμενεις ο επομενος να μην εχει προβλημα μαζι σου...