-
Σήμερα είδα τον Χάρο να μου κάνει λοκωδάχτυλο
Είμαι παρκαρισμένος με τον λέοντα μου και εκεί που ανοίγω το πορτ μπαγκάζ να βάλω τα ψώνια μου ακούω από πίσω στριγκλιές από ελαστικά. Οπα λέω τι παίζει? Γυρνάω και βλέπω ένα Honda S2000 να παλεύει να ισιώσει από τον χερά-ποζερά-ΠΑΠΑΡΑ οδηγό του ο οποίος έκανε επίδειξη στην ξανθιά συνοδηγό του.
Αμάν λέω τι κάνει το άτομο. Δεν προλαβαίνω να το σκεφτώ παραπάνω και βλέπω το Honda να πετάει τέτοιο κώλο που να μην μπορεί να το μαζέψει και να κατευθύνεται στα παρκαρισμένα ανάμεσά τους κι εγώ. Ξαφνικά πέφτει δίλλημα: ή πετάς τις σακκούλες με το νέο ασύρματο mouse και το καινούριο κινητό για τον πατέρα (λεπτομέρη η περιγραφή για να δείξω ότι δεν τα πετάς εύκολα λόγω κόστους) στον αέρα και το βάζεις στα πόδια ή γίνεσαι αποτύπωμα στο λεόν.
Δεν κάνω τίποτα από τα δύο και παγώνω στην θέση μου. Είδα την ζωή μου να περνά μπροστά σαν φιλμ της δεκαετίας του 60.
Ο Χοντάκιας αποφεύγει εμένα και το ρίχνει στο απέναντι ένα Αudi A4 και γίνονται λόκως. Εγώ παγωμένος εκεί να τα έχω χάσει. Βγαίνει κόσμος και κοσμάκης τρέχουν όλοι να δουν αν είναι καλά. Ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα. Δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο για τον ιδιοκτήτη τoυ AudiΟλα αυτά πριν μισή ώρα κάπου στην Αθήνα. Δεν καθόμουν στα αυγά μου που ήθελα και ψώνια....
Ακόμα τρέμω... -
Υπερπανιβλακας χθες βραδυ στην Λάρσα.
Hyundai i10 το αυτοκινητο - καγκουρω. (αυτος ηταν ι5 σιγουρα!)
Αναμενα ΜΟΝΟ τα προβολακια ομιχλης, ισα που εφεγγαν, μπλε led στις ψειρες απο τα φωτα θεσηςΠεριμενω στο φαναρι, ερχεται και κολλαει πισω μου στα 2 χιλιοστα. Εκοψα φατσα, πιτσιρικας που δε μαμει και εκανε βολτες.
Αναβει πρασινο ξεκιναει ο μπροστα ξεκιναω και 'γω στριβω αριστερα, πιανω δεξια λωριδα και με προσπερναει με ρυθμο χελωνας, κλανοντας-ξεψυχωντας απο αλλαγη 2ας σε 3η ... εξατμιση τσουτσουνακι χωρις σιγαστηρα η οτι σκατα και μπλε λεντακια στην πινακιδα.Στο επομενο φαναρι τον εχω διπλα, επαιζε στο ραδιο του το 'six days' .... ημουν ετοιμος να ξεσπασω στα γελια.
-Φιλαρακι, δε βλεπεις τιποτα με τα φωτα ομιχλης, ειναι και τοσο αδυναμα που δε σε βλεπουν κιολας. Αναψε τα κανονικα καλυτερα, δεν εχει και καμια ομιχλη καλοκαιριατικα
-Σε πειραζουν;; (απανταει) Μια χαρα ειναι για 'μενα
-Ναι αλλα ειναι χαμηλα και δεν ειναι δυνατα, βραστο το αν βλεπεις, ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ, θα βγει κανενας απο στενο και θα σε παρει μαζι σου.
-Ε καλα νταξει ... λεει.
-Καλα μυαλα του λεωΑναβει πρασινο, πλακωνεται στο γκαζι 1η 2α 3η ερχεται η στροφη τσαρουχωνει φρενα εγω απο πισω χαλαρα με μεγαλη αποσταση ασφαλειας.
Επομενο φαναρι κοκκινο, φρεναρει οριακα, τσιριζαν τα λαστιχα, στανταρ μπηκε και το abs του... πλησιαζω αναβει πρασινο τον περναω απο τη λωριδα μου αφου ηδη κινουμουν και ο δρομος ηταν διπλης, χωνεται μπροστα μου να με κοψει πατωντας φρενο.Τηλεφωνησα στην τροχαια και εδωσα κατευθυνση, πινακιδα, μαρκα/χρωμα/μοντελο και αναμενα φωτα ομιχλης ΜΟΝΟ.
σιχτιρ απο 'κει με το καγκουρω κουβαδακι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ολα αυτά πριν μισή ώρα κάπου στην Αθήνα. Δεν καθόμουν στα αυγά μου που ήθελα και ψώνια....
Ακόμα τρέμω... -
αμα δεν ειχες ποδια τωρα για ενα κινητο και ενα ποντικι ασυρματο δε θα ειχε και πολυ γελιο
αγορινα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: αμα δεν ειχες ποδια τωρα για ενα κινητο και ενα ποντικι ασυρματο δε θα ειχε και πολυ γελιοαγορινα
Δεν πάγωσα λόγω του κινητού. Ηταν αυθόρμητο.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Υπερπανιβλακας χθες βραδυ στην Λάρσα.Hyundai i10 το αυτοκινητο - καγκουρω. (αυτος ηταν ι5 σιγουρα!)
Αναμενα ΜΟΝΟ τα προβολακια ομιχλης, ισα που εφεγγαν, μπλε led στις ψειρες απο τα φωτα θεσηςΠεριμενω στο φαναρι, ερχεται και κολλαει πισω μου στα 2 χιλιοστα. Εκοψα φατσα, πιτσιρικας που δε μαμει και εκανε βολτες.
Αναβει πρασινο ξεκιναει ο μπροστα ξεκιναω και 'γω στριβω αριστερα, πιανω δεξια λωριδα και με προσπερναει με ρυθμο χελωνας, κλανοντας-ξεψυχωντας απο αλλαγη 2ας σε 3η ... εξατμιση τσουτσουνακι χωρις σιγαστηρα η οτι σκατα και μπλε λεντακια στην πινακιδα.Στο επομενο φαναρι τον εχω διπλα, επαιζε στο ραδιο του το 'six days' .... ημουν ετοιμος να ξεσπασω στα γελια.
-Φιλαρακι, δε βλεπεις τιποτα με τα φωτα ομιχλης, ειναι και τοσο αδυναμα που δε σε βλεπουν κιολας. Αναψε τα κανονικα καλυτερα, δεν εχει και καμια ομιχλη καλοκαιριατικα
-Σε πειραζουν;; (απανταει) Μια χαρα ειναι για 'μενα
-Ναι αλλα ειναι χαμηλα και δεν ειναι δυνατα, βραστο το αν βλεπεις, ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ, θα βγει κανενας απο στενο και θα σε παρει μαζι σου.
-Ε καλα νταξει ... λεει.
-Καλα μυαλα του λεωΑναβει πρασινο, πλακωνεται στο γκαζι 1η 2α 3η ερχεται η στροφη τσαρουχωνει φρενα εγω απο πισω χαλαρα με μεγαλη αποσταση ασφαλειας.
Επομενο φαναρι κοκκινο, φρεναρει οριακα, τσιριζαν τα λαστιχα, στανταρ μπηκε και το abs του... πλησιαζω αναβει πρασινο τον περναω απο τη λωριδα μου αφου ηδη κινουμουν και ο δρομος ηταν διπλης, χωνεται μπροστα μου να με κοψει πατωντας φρενο.Τηλεφωνησα στην τροχαια και εδωσα κατευθυνση, πινακιδα, μαρκα/χρωμα/μοντελο και αναμενα φωτα ομιχλης ΜΟΝΟ.
σιχτιρ απο 'κει με το καγκουρω κουβαδακι...
Ηρώων Πολυτεχνείου με κλασικό καγκουράκο, μου έχει τύχει παρόμοια φάση με Mito αρχοντοκάγκουρα ο οποίος ήθελε να στρίψει στην ελαφρά καμπή του Στρ. Νοσοκομείου με χίλια
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ηρώων Πολυτεχνείου με κλασικό καγκουράκο, μου έχει τύχει παρόμοια φάση με Mito αρχοντοκάγκουρα ο οποίος ήθελε να στρίψει στην ελαφρά καμπή του Στρ. Νοσοκομείου με χίλια
Η καμπη που κανει ο δρομος εκει μετα το Στρ. Νοσοκομειο, πριν τη γεφυρα, ειναι τρελη πατεντα!
Κατηφορικη παρατεταμενη ανοιχτη, στο σημειο που εχει το βυθισμα, κλεινει κι αλλο ... και μπαινεις μεσα πιεζοντας αναρτησεις, στριβοντας παραπανω και βγαινεις αεροπλανικως ... για την αντιθετη τυφλη στροφη αριστερη.
Ειχα δει περισυ με φρεσκοξεπλυμενο δρομο το χειμωνα, alarm μεσα στα χορτα... καποιος παρκαρε like a boss !!
Δεν ειναι για καφριλες παντως η Ηρ. Πολυτεχνειου... με τη μηχανη χορευεις και στο ξεκινα και στο σταματα.
Μπαινεις στη στροφη και πλαγιαζεις για πλακα, οχι επειδη μπηκες με πολλα, αλλα επειδη οι ροδες ακολουθουν δικη τους πορεια... οτι κατσει! -
Ρε elteo, έχεις γμθει να αγοράζεις κινητά και μετά βρίσκεις φτηνές δικαιολογίες, μου το κάνανε δώρο, είναι για τον πατέρα μου κτλ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ρε elteo, έχεις γμθει να αγοράζεις κινητά και μετά βρίσκεις φτηνές δικαιολογίες, μου το κάνανε δώρο, είναι για τον πατέρα μου κτλ.dog τι να το κάνω το Nokia X2 ρε ;
ο πατέρας μου είναι κλάση realzeus, τηλ μόνο
-
τι Nokia ειναι αυτο ???? ο_Ο
Σαν hightech δονητης για alien μοιαζει ... !!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα είδα τον Χάρο να μου κάνει λοκωδάχτυλοΕίμαι παρκαρισμένος με τον λέοντα μου και εκεί που ανοίγω το πορτ μπαγκάζ να βάλω τα ψώνια μου ακούω από πίσω στριγκλιές από ελαστικά. Οπα λέω τι παίζει? Γυρνάω και βλέπω ένα Honda S2000 να παλεύει να ισιώσει από τον χερά-ποζερά-ΠΑΠΑΡΑ οδηγό του ο οποίος έκανε επίδειξη στην ξανθιά συνοδηγό του.
Αμάν λέω τι κάνει το άτομο. Δεν προλαβαίνω να το σκεφτώ παραπάνω και βλέπω το Honda να πετάει τέτοιο κώλο που να μην μπορεί να το μαζέψει και να κατευθύνεται στα παρκαρισμένα ανάμεσά τους κι εγώ. Ξαφνικά πέφτει δίλλημα: ή πετάς τις σακκούλες με το νέο ασύρματο mouse και το καινούριο κινητό για τον πατέρα (λεπτομέρη η περιγραφή για να δείξω ότι δεν τα πετάς εύκολα λόγω κόστους) στον αέρα και το βάζεις στα πόδια ή γίνεσαι αποτύπωμα στο λεόν.
Δεν κάνω τίποτα από τα δύο και παγώνω στην θέση μου. Είδα την ζωή μου να περνά μπροστά σαν φιλμ της δεκαετίας του 60.
Ο Χοντάκιας αποφεύγει εμένα και το ρίχνει στο απέναντι ένα Αudi A4 και γίνονται λόκως. Εγώ παγωμένος εκεί να τα έχω χάσει. Βγαίνει κόσμος και κοσμάκης τρέχουν όλοι να δουν αν είναι καλά. Ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα. Δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο για τον ιδιοκτήτη τoυ AudiΟλα αυτά πριν μισή ώρα κάπου στην Αθήνα. Δεν καθόμουν στα αυγά μου που ήθελα και ψώνια....
Ακόμα τρέμω...το εχουν τα στουκει μαλλον. Μεσα στη βδομάδα στο μικρολιμανο ενας εκανε αναστροφη με χειροφρενο ΠΑΝΩ στο δρομο με αρκετη κινηση. Και ενας πιο βλακακος που εκανε επισης αναστροφη και παραλιγο να το ριξει στα μπαζα στην άκρη του δρόμου..
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ρε Morx τι καθεσαι και ασχολεισαι με το καθε μλκ... μακρια και αγαπημενα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε Morx τι καθεσαι και ασχολεισαι με το καθε μλκ... μακρια και αγαπημενα..Δε γινεται none .... 2μισι χιλιομετρα εκανεις και βλεπεις ΤΑ απιστευτα, λες δε μπορει σε ΕΝΑΝ να πεις ευγενικα κατι... θα απαντησει φυσιολογικα, ισως και καταλαβει το σφαλμα του.
Π.χ. ενας απο πισω μου ειχε δυνατη σκάλα, κατεβαζω σκιαστρο καθρεπτη και γυρναω τους ηλεκτρικους οδηγου/συνοδηγου λιγο πιο κατω...
Οταν σταματησαμε διπλα διπλα μου κορναρει, κατεβαζω παραθυρο και ζηταει 100000 συγνωμη και εξηγει τη συμβαινει, διοτι ειχε ηλεκτρολογικο θεμα και λειτουργουσε μονο η δυνατη σκαλα, αυτο χωρις να του πω κατι και χωρις να φανει οτι δυσανασχετησα που μου τα εκανε λιγο 'τσουρεκια' για 2μισι χιλιομετρα.Ετσι οπως συμπεριφερθηκε ευγενικα και ωραια, με εκανε χαλι, λιγο ακομα και θα του ζηταγα να μου βαλει ενα ζευγαρι H7 στα μουτρα να μαζεψω φωτονια ...!!
Σαν αυτον ειναι δυσκολο να υπαρχουν περισσοτεροι ;;;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο μέσος Έλληνας αντιδρά επιθετικά το που τον πλησιάζει κάποιος και θέλει/προσπαθεί να του πει κάτι.
Αυτό συμβαίνει για άσχετους (με το τοπικ) λόγους.Οπότε, προφανώς και κάτι τέτοιοι τύποι είναι η εξαίρεση.
ΥΓ: τραβηγμένο. ούτε εγώ θα ζητούσα συγνώμη, άσχετα αν ένιωθα άσχημα (και θα προσπαθούσα να μην οδηγώ βράδυ )
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ετσι οπως συμπεριφερθηκε ευγενικα και ωραια, με εκανε χαλιΣιγά βρε. Κι εγώ είχα κάνει παρατήρηση σε έναν με αυστηρό ύφος, αλλά χωρίς να βρίζω, ότι μας είχε τυφλώσει με τη μεγάλη σκάλα τόσην ώρα... Απλά είχε κάνει λάθος, το διόρθωσε, ζήτησε συγγνώμη, ΟΚ, προχωράμε παρακάτω. That's life.
(Και αντίστοιχα είχα κάνει παρατήρηση σε μία που μιλούσε στο κινητό και πήγαινε πέρα δώθε και παραλίγο να με σκοτώσει ενώ ήμουν με τη μηχανή. Αυτή βέβαια γελούσε και συνέχιζε να μιλάει ακάθεκτη. Εκεί απλά προχωράς παρακάτω).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
...είχα κάνει παρατήρηση σε μία που **μιλούσε στο κινητό και πήγαινε πέρα δώθε **και παραλίγο να με σκοτώσει ενώ ήμουν με τη μηχανή. Αυτή βέβαια γελούσε και συνέχιζε να μιλάει ακάθεκτη.....Αν κρίνω απο το όλο σκηνικό, εδώ έπρεπε να της κάνεις τη σοφή ερώτηση :
'Οταν μ@μιέσαι, κουνιέσαι???' -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο μέσος Έλληνας αντιδρά επιθετικά το που τον πλησιάζει κάποιος και θέλει/προσπαθεί να του πει κάτι.
Αυτό συμβαίνει για άσχετους (με το τοπικ) λόγους.Οπότε, προφανώς και κάτι τέτοιοι τύποι είναι η εξαίρεση.
Καθολου ασχετοι: ο Ελληνας α) ξερει παντα καλυτερα απο τους αλλους κ β) δεν δεχεται να του κανουν υποδειξεις, ποσω δε μαλλον να του μιλανε για νομιμο κ παρανομο (καλα, να του το επιβαλλουν δεν το συζηταμε καν), λογω του α.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καθολου ασχετοι: ο Ελληνας α) ξερει παντα καλυτερα απο τους αλλους κ β) δεν δεχεται να του κανουν υποδειξεις, ποσω δε μαλλον να του μιλανε για νομιμο κ παρανομο (καλα, να του το επιβαλλουν δεν το συζηταμε καν), λογω του α.Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον KC.
Πολλοί θίγονται όταν τους υποδεικνύεις το λάθος τους, και αντί να ζητήσουν συγνώμη και το διορθώσουν, προσπαθούν να σου βγουν κι από πάνω, για να φανούν πιο έξυπνοι και καλά... -
Οχι απαραιτητα για να φανουν πιο εξυπνοι. Το ιδιο συμβαινει ενω ξερουν μια χαρα οτι εχουν κανει μλκια. 'Εχω κανει τη μλκια μου, αλλα ποιος εισαι εσυ που τολμας να το υποδεικνυεις, κανοντας με ρεζιλι/βγαζοντας με λαθος (ενω ξερω απο μονος μου οτι ειμαι)?'.
-
Κλασσικό σχετικό παράδειγμα, να κάνουν αρνητική δήλωση στην ασφάλεια για ατύχημα στο οποίο είχαν προφανή ευθύνη (πχ. παραβίαση STOP) με αστείες δικαιολογίες (πχ. με βρήκε πίσω-μπρος-αριστερά, η φάση του φεγγαριού και ο ανάδρομος Ερμής) παρότι, στο τέλος της ημέρας, πληρώνει η ασφάλεια και άρα δεν έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση (εκτός του να χάσουν τις αστείες ωφέλειες των bonus-malus)
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]