-
Παντως εχουν συνοδεια αστυνομιας αν δεν κανω λαθος.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θεωρεις δηλαδη οτι ειναι εφικτο να μαζευονται 1000 ποδηλατα παρεα, κ να κινουνται σε μονη σειρα κ στο ακρο του δρομου ωστε να μην ενοχλουν?εξαρταται το δρομο.
αν πιανουν μια λωριδα δεν εχω προβλημα. -
Είναι μέχρι να γυρίσει κανενός το μάτι ανάποδα και να βγει παγανιά με κανένα Marauder:
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
παιρνουν καμια τετοια αδεια οι τυποι????
συνοδευονται απο αστυνομια???Οχι
ΝαιΜη ρωτησεις πως γινονται κ τα δυο αυτα μαζι... Στην Ελλαδα εισαι. Οταν βγαινει ο ΠΑΠΑΡΑΣ ο Αμυρας κ δηλωνει 'δεν με νοιαζει, θα παραβιασω οσους νομους χρεαζεται για να μπορουμε να κανουμε τις βολτες μας κ να περασουν κ σε αλλους το μηνυμα της ποδηλασιας/οικολογιας/μπασ-κλασ πολιτικης ορθοτητας', κ αυτος ο ανθρωπος ειναι δημοτικος συμβουλος επειδη απο σποντα (ουτε ο ιδιος δεν το πιστευε) πηρε 7% στις τελευταιες δημοτικες εκλογες, ΕΤΣΙ γινεται.
-
Θεσσαλονίκη πάντως που κάνουν τη κλασσική ποδηλατοδρομία κάθε Παρασκευή απόγευμα-βράδυ συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές της τροχαίας, οι οποίοι αλλάζουν από σημείο σε σημείο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Θεσσαλονίκη πάντως που κάνουν τη κλασσική ποδηλατοδρομία κάθε Παρασκευή απόγευμα-βράδυ συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές της τροχαίας, οι οποίοι αλλάζουν από σημείο σε σημείο.γινεται τετοια μλκ καθε παρασκευη εδω σε μας...
-
Την προηγούμενη Παρασκευή εγώ και ο Δίας τους πετύχαμε στο φανάρι φεύγοντας.
Κλείνει κάποιος το φανάρι για να περάσουν όλοι - και είναι πολλοί, πάνω από 200.
-
ρε γίνεται της πουτάνας λέμε. Δηλαδή αν θες να προλάβεις μια πτήση ή κάτι επείγον και έχουν κλείσει τον δρόμο τι γίνεται; Είναι τσάμπα (απ'το free-day) μάγκες οι γύφτοι. Αν ξέφευγε καμιά νταλίκα απ'την πορεία της καλά θα ήταν
-
Εσυ οταν θες να προλαβεις μια πτηση ξεκινας απο το σπιτι σου τελευταια στιγμη;
-
-
Γιατι βαρας το κεφαλι και δεν μου απαντας;
-
οκ
κανονικά πρέπει να 'σαι μια ώρα πριν για το checkout, αυτό σημαίνει ότι θα εκτιμήσεις τον χρόνο που χρειάζεσαι από το σπίτι σου για το αεροδρόμιο λαμβάνοντας υπόψιν την κίνηση της ημέρας/ώρες με ένα περιθώριο ασφαλείας. Όταν οι άλλοι λοιπόν κλείνουν το δρόμο με το έτσι θέλω χωρίς να το ξέρεις (δεν είναι κάτι που το λένε στις ειδήσεις, π.χ. πορεία) τότε αυτόματα καταργείται το παραπάνω + ότι κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Δεν είναι φυσικό φαινόμενο ή τρακάρισμα που θα πεις πάει στο διάολο καλά να είμαστε.
το παραπάνω αποτελεί παράδειγμα, μπορεί να μην πρόκειται για πτήση αλλά κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εσυ οταν θες να προλαβεις μια πτηση ξεκινας απο το σπιτι σου τελευταια στιγμη;Οχι. Μαλλον ομως φαινεται δεν ξερεις για τι πραγμα μιλαμε. Φαντασου την Κηφισιας/Συγγρου/Παραλιακη ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ. Δηλαδη μπορει για μια διαδρομη μισης ωρας να κανεις 2,5 ωρες.
Ή εισαι κ εσυ ενας απο αυτους τους τσογλαναραιους.
οκ
το παραπάνω αποτελεί παράδειγμα, μπορεί να μην πρόκειται για πτήση αλλά κάτι άλλο.
billopoylos δεν σου κανει αυτο σαν παραδειγμα? Παρε αλλο (που το εχω ξαναγραψει εδω μεσα πριν 2 ή 3 χρονια, μαλλον 2 τοτε που αρχισε να γινεται της μοδας αυτη η απυθμενη μαλακια):
ΙΧ το οποιο ειναι σε προφανη κατασταση αναγκης (αναμμενα αλαρμ, κορναρισμα σαν τρελος, 3 ή 4 ατομα μεσα κ να ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ πραγματικα) κ το οποιο η εκτιμηση μου ηταν οτι υπηρχε ιατρικη εκτακτη αναγκη. Χαριλαου Τρικουπη στο Κεφαλαρι, δεν τον αφηναν να περασει, ακομα κ στο κομματι που δεν υπαρχει νησιδα κ οπου θα εβγαινε στο αντιθετο ρευμα, θα τους προσπερνουσε ολους κ θα εμπαινε μπροστα τους να φυγει χωρις να ενοχλησει. Τους γαμεις ή δεν τους γαμεις?
-
Kacey δεν μας χεζεις κι εσυ λεω εγω. Δεν ειμαι απο αυτους τους τσογλαναραιους για να μην νομιζεις.
Αν δεν σ'αρεσουν, την Παρασκευη που ερχεται παρε ενα μπαζουκας και σκοτωσε τους ολους.Στην Λαυριου που τους εχω πετυχει, ειχαν την δεξια λωριδα δικη τους κι ολοι περνουσαν απο την αριστερη. Εμενα δεν με ενοχλησε κανεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γειτονιά που παιδιά κάνουν παρκούρ στα παρκαρισμένα, πετάνε μπάλες κατεδάφισης και ο kacey τα σημαδεύει με το MX-5 του.Πού υπογράφω;
Να προσθέσω επίσης ποδηλατοδρομίες και gay pride parades σε όλη την γειτονια.
Τσουβάλι. Επίσης, Μπιλλόπουλε είσαι πολύ λίγος για να μιλάς για αυτά τα πράγματα, δεν σου έχει τύχει τίποτα, ζεις σε μια γυάλα στον Άρη.
-
Ως άνθρωπος που χρησιμοποιεί αρκετά έως πολύ το ποδήλατο του για τις δουλειές και τις μετακινήσεις του, αυτές οι ποδηλατοδρομίες είναι ότι πιο ηλίθιο έχω δει.
α) Για ποιο λόγο να πας βόλτα με το ποδήλατο με άλλους 100 λαλάκες, που κατά πάσα πιθανότητα απλά θα σε καθυστερήσουν?
β) Που εξ ορισμού θα είσαι παράνομος, αφού και σαν μπούγιο θα κινείσαι (που είναι παράνομο), και το σκηνικό με τα φανάρια θα παίξει πολλάκις?
γ) Για ποιο λόγο να ενοχλείς τους υπόλοποιπους χρήστες? Στην δεξιά κινούνται έτσι και αλλιώς οι 'χελώνες'. Αν κινηθούν λοιπόν οι 'ποδηλάτες' οι 'χελώνες' θα κινηθούν στην αριστερή. Και οι υπόλοιποι που έχουμε αποφασίσει να μην περάσουμε τη ζωή μας στο τιμόνι θα αποκτήσουμε νεύρα ζαντιέρες...Πάντως αυτό που μου σπάει τα νεύρα ακόμα πιο πολύ είναι η ερώτηση 'πας και στις βόλτες με τα ποδήλατα?', όταν κάποιος μαθαίνει ότι κινούμε με το ποδήλατο μου. Ειδικά αν έχει κάποιο συγγενή ή φίλο που ανήκει στην παραπάνω κατηγορία των ενοχλητικών, το λέει και όλο καμάρι...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Kacey δεν μας χεζεις κι εσυ λεω εγω. Δεν ειμαι απο αυτους τους τσογλαναραιους για να μην νομιζεις.
Αν δεν σ'αρεσουν, την Παρασκευη που ερχεται παρε ενα μπαζουκας και σκοτωσε τους ολους.Το θεμα παλικαρι μου δεν ειναι αν αρεσει σε εμενα τον μαλακα το καφρο τον αγριο τον ταμταμταμ, το θεμα ειναι οτι ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα ΓΑΜΗΣΟΥΝ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ πολη για να κανουν 1000 ατομα τη ΚΑΥΛΑ τους. Καταλαβες? Στο παρακατω πχ:
Στην Λαυριου που τους εχω πετυχει, ειχαν την δεξια λωριδα δικη τους κι ολοι περνουσαν απο την αριστερη. Εμενα δεν με ενοχλησε κανεις.
Σοβαρα? Πρωτον ειναι ΚΑΡΑπαρανομοι, 2ον απο που κ ως που να 'εχουν μια λωριδα ΔΙΚΙΑ τους', κ 3ον αν σε ενα δρομο με δυο λωριδες καταργησεις τη μια, ΘΑ δημιουργησεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ κινηση απο οσο θα ειχε κανονικα. Αυτο το τελευταιο δεν νομιζω να μπορει να το καταρριψει κανεις, απλα μαθηματικα ειναι. 50% λιγοτερο διαθεσιμο οδοστρωμα = 50% περισσοτερα οχηματα στο υπολοιπο. Κ εννοειται οτι στα φαναρια περναμε ολοι, ανεξαρτητως χρωματος.
Κ αν εσυ εισαι τοσο τυχερος που τους εχεις πετυχει μονο ετσι, ρωτα κ εμας που εχουμε δει Κηφισιας ΤΕΛΕΙΩΣ μπλοκαρισμενη, Συγγρου το ιδιο, παραλιακη επισης. Γκεκε?
ΥΓ Κ δεν σε ειδα να σχολιαζεις το σκηνικο με τον ανθρωπο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειχε σοβαρο λογο να βιαζεται, μονο την εξυπναδα με τις πτησεις ειχες να πεις?
-
http://www.facebook.com/notes/freeday-% ... id=4765388
-
Με γρήγορο ψάξιμο δε βρήκα στον ΚΟΚ αναφορά στο τι θεωρείται πομπή. Μού ξέφυγε κάτι; Το άρθρο 41 μιλάει γενικά για πομπή χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες...
Επίσης, έστω ότι το Freeday καλύπτεται από τον όρο 'πομπή' και δεν πρέπει να διακοπεί. Περιμένω και το αντίστοιχο άρθρο του ΚΟΚ που αναφέρει ότι έχει το δικαίωμα να 'καταλάβει' όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας η πομπή παρόλο που γρηγορότερα οχήματα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις αριστερές λωρίδες για προσπέραση...
-
'Σήμερα το Freeday δεν ήταν μια βόλτα. Ήταν η ελεύθερη έκφραση αγάπης, σεβασμού και φροντίδας για ξεχωριστούς συνανθρώπους μας. Ήταν η απόδειξη ότι άνθρωποι που μοιράζονται απλά πράγματα μπορούν απλόχερα να δώσουν χαρά σε κάποιους που ίσως ζουν διαφορετικά... Σε ανθρώπους που ίσως η λέξη ποδήλατο είναι άγνωστη και στα όνειρα τους... σε ανθρώπους που η χαρά δεν κοστίζει τίποτα. Απλά τους αρκεί να αισθάνονται ότι είμαστε δίπλα τους ίσως με μια μόνο σκέψη μας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που έχουν την δύναμη να δίνουν χαρα χωρίς αντάλλαγμα! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς που σήμερα δώσατε άπλετη χαρά εκεί που πραγματικά αξίζει! '(απο το ιδιο fb που ποσταρατε παραπανω)
Δε φτανει που σας δινουν χαρα χωρις ανταλλαγμα, γκρινιαζετε κιολας!
Εντιτ
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Επίσης, έστω ότι το Freeday καλύπτεται από τον όρο 'πομπή' και δεν πρέπει να διακοπεί. Περιμένω και το αντίστοιχο άρθρο του ΚΟΚ που αναφέρει ότι έχει το δικαίωμα να 'καταλάβει' όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας η πομπή παρόλο που γρηγορότερα οχήματα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις αριστερές λωρίδες για προσπέραση...Εμμ, πιο βασικο ακομα: που αναγραφεται οτι η 'πομπη' μπορει κατ'εξαιρεση να παραβιασει κοκκινο σηματοδοτη.
Επισης, που αναφερεται οτι ο οποιοσδηποτε, μη αστυνομικος, μπορει να ρυθμισει την κυκλοφορια οπως γουσταρει. 'Η τουλαχιστον να γινει αυτο κατ'εξαιρεση σε μια πομπη.
ΠΟΜΠΗ MY ASS.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]