-
H τουρμπίνα του προσωπικά δε με ενοχλέι τόσο ως θόρυβος (οι εξατμίσεις από τα κωλόπαπια είναι πολύ πιο ενοχλητικές). Με ενοχλεί ότι σε κατοικημένη περιοχή, που κυκλοφορούν παιδιά, σκυλιά και γέροι ο λακαμάς πηγαίνει μονίμως κόφτες. Και ναι, ο δρόμος είναι για τα αυτοκίνητα, αλλά στην πράξη ο δρόμος είναι πάντα γεμάτος (τα πεζοδρόμια είναι πολύ μικρά και έχουν φυτέψει και δεντράκια με αποτέλεσμα να μην χωράς, και φυσικά δεδομένου ότι δεν μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας, αλλά για ανατολική Αττική φυσικά και υπάρχουν πολλά παιδιά στο δρόμο με ποδήλατα κτλ).
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μόλις πριν από μία ώρα κάτω από το σπίτι μου στα Γλυκά Νερά εμφανίστηκε γνωστό ζώο της περιοχής (ιδιαίτερα ενοχλητικό και επικίνδυνο) και ξεπέρασε κάθε όριο . Αρχικά να αναφέρω ότι ο δρόμος έξω από το σπίτι είναι αρκετά φαρδύς μεν και ευθεία, αλλά με μεγάλη κλίση. Το ζαγάρι οδηγεί ένα παλιό Passat (νομίζω τα πρώτα που φοράγανε τον γνωστό 1.8Τ) μπλε σκούρο, με φιμέ φανάρια και τζάμια, με ιντερκούλερ να φαίνεται και λοιπά καγκουριλίκια. Κατέβαινε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα (η τουρμπίνα ήταν στις στροφές λειτουργίας της), ξαφνικά χωρίς λόγο πατάει απότομα φρένο, πάει να το χάσει αλλά το ABS τον σώζει, και ξαναπατάει γκάζι. Φτάνει με αρκετά σε διασταύρωση και προσπαθεί να στρίψει δεξιά με χειρόφρενο (και ανάποδη κλίση φυσικά). ΦΥΣΙΚΑ το χάνει, κάνει τετ-α-κε και βρίσκει στο πεζοδρόμιο, 30-40 εκατοστά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Δεδομένου ότι τελικά δεν έκανε ζημιά δεν κατέβηκε κανείς, και αυτός πατώντας το γκάζι την κοπάνησε (ακουγώταν η τουρμπίνα του για πολλά τετράγωνα). Και εγώ μαλακιστήρι ήμουνα μικρός, αλλά τόσο όχι. Και ειδικά όταν μιλάμε για στενό που ναι μεν έχει STOP, αλλά έχει συχνή κίνηση, οπότε εύκολα μπορούσε να σκάσει σε αντίθετα κινούμενο όχημα. Και φυσικά ο ίδιος κάθε βράδυ μας ζαλίζει τα παπάρια πάνω κάτω με την τουρμπίνα του να δουλεύει υπερωρίες.Κοιτα να δεις που κι εμενα το μαλακιστηρι της γειτονιας εχει της ιδιας γενιας passat αλλα λευκο..
-
Αν εχει σταθερες ωρες ή ακουγεται απο μακρια οτι πλησιαζει τυλιγεται κωλοχαρτο στην παλαμη, το βρεχετε και συμμαδευεται. Το εκανα σε εναν μαλακα ενα βραδυ στις 3 τη νυχτα που ειχε λυσσαξει να γκαζωνει και να βαζει σκυλο/καψουροτραγουδα για την γκομενα του. Συμμαδεψα εγω απο τον 6ο και δεν ξαναπερασε
-
Απο υπνο σε παρομοια φαση και μετα απο απανωτα 'Σσσσς' απλα ανοιξα το λαστιχο..
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν εχει σταθερες ωρες ή ακουγεται απο μακρια οτι πλησιαζει τυλιγεται κωλοχαρτο στην παλαμη, το βρεχετε και συμμαδευεται. Το εκανα σε εναν μαλακα ενα βραδυ στις 3 τη νυχτα που ειχε λυσσαξει να γκαζωνει και να βαζει σκυλο/καψουροτραγουδα για την γκομενα του. Συμμαδεψα εγω απο τον 6ο και δεν ξαναπερασεχρησιμοποημενα κωλοχαρτα?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Αν εχει σταθερες ωρες ή ακουγεται απο μακρια οτι πλησιαζει τυλιγεται κωλοχαρτο στην παλαμη, το βρεχετε και συμμαδευεται. Το εκανα σε εναν μαλακα ενα βραδυ στις 3 τη νυχτα που ειχε λυσσαξει να γκαζωνει και να βαζει σκυλο/καψουροτραγουδα για την γκομενα του. Συμμαδεψα εγω απο τον 6ο και δεν ξαναπερασε
χρησιμοποημενα κωλοχαρτα?
Οχι
-
Συγγνώμη ρε παιδιά, τι θα πάθει από το κωλόχαρτο; Θα ακούσει ένα έντονο γκντουπ; Και μετά;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Συγγνώμη ρε παιδιά, τι θα πάθει από το κωλόχαρτο; Θα ακούσει ένα έντονο γκντουπ; Και μετά;Θα εχει και ενα χαρτακι που θα γραφει 'την επομενη φορα θα ειναι τσιμεντολιθος'
-
-
μεσημέρι Κυριακής, κινούμαι επί της Ακτής δυμαίων στην Πάτρα(κεντρική αρτηρία εισόδου-εξόδου στην πόλη με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστική νησίδα) στο ρεύμε εισόδου. ΤΟ φανάρι στην διασταύρωση με την Ανθείας βρίσκεται γύρω στα 50 μέτρα μπροστά μου και έχει ήδη ανάψει πράσινο εδώ κι 3-4 sec. Ξαφικά, βαν με ιταλικές πινακίδες αποφασίζει πως είναι κατάλληλη στιγμή να στρίψει στην Ανθείας από το αντίθετο ρεύμα της Ακτής Δυμαίων. Του κάνω σινιάλο με τα φώτα, του κορνάρω, τίποτα, απλά συνέχισε την πορεία του.
Βαριέμαι να γράψω το περιστατικό, αλλά το Σάββατο το απόγευμα πέτυχα οικογενειάρχη(με παιδιά και φουσκωτούς δεινόσαυρους στο πίσω κάθισμα) ο οποίος θεώρησε πολύ έξυπνο το να μου κάνει κόντρα επιδή του έκανα σινιάλο με τα φώτα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν εχει σταθερες ωρες ή ακουγεται απο μακρια οτι πλησιαζει τυλιγεται κωλοχαρτο στην παλαμη, το βρεχετε και συμμαδευεται. Το εκανα σε εναν μαλακα ενα βραδυ στις 3 τη νυχτα που ειχε λυσσαξει να γκαζωνει και να βαζει σκυλο/καψουροτραγουδα για την γκομενα του. Συμμαδεψα εγω απο τον 6ο και δεν ξαναπερασεΣτον δρόμο που λέω, όλα τα σπίτια είναι μονοκατοικίες, οπότε θα φανεί αμέσως από ποιον έφυγε. Και αφού θα φανεί, θα προτιμήσω να τα πούμε απ'ευθείας τετ-α-τετ.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Στον δρόμο που λέω, όλα τα σπίτια είναι μονοκατοικίες, οπότε θα φανεί αμέσως από ποιον έφυγε. Και αφού θα φανεί, θα προτιμήσω να τα πούμε απ'ευθείας τετ-α-τετ.
Γκαντεμια.
-
Oταν θα τον ακουσεις να περναει βγες και σταματησε τον να συζητησετε το ποσο ενοχλητικος ειναι.
Εαν δε παιρνει απο λογια και σου το παιξει βαρυ πεπονι, τοτε βρες που μενει και ενα βραδυ ριξε μεσα σε 2 καποτες λιγο αφρο ξυρισματος και φορεσε τες στους καθρεπτες.
-
μιλάμε για πραγματικά ζωα
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μιλάμε για πραγματικά ζωαΣκατα!!
-
ειλικρινά δεν μπορω να προσδιορίσω το είδος πουλιού.
και μερικοί που πιστεύουν οτι τα δεινοσαυράκια εχουν εξαφανιστεί...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ειλικρινά δεν μπορω να προσδιορίσω το είδος πουλιού.και μερικοί που πιστεύουν οτι τα δεινοσαυράκια εχουν εξαφανιστεί...
-
-
Σα δε ντρέπεσαι να βγάζεις φωτό το αμάξι αλλουνού
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]