-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
οκκανονικά πρέπει να 'σαι μια ώρα πριν για το checkout, αυτό σημαίνει ότι θα εκτιμήσεις τον χρόνο που χρειάζεσαι από το σπίτι σου για το αεροδρόμιο λαμβάνοντας υπόψιν την κίνηση της ημέρας/ώρες με ένα περιθώριο ασφαλείας. Όταν οι άλλοι λοιπόν κλείνουν το δρόμο με το έτσι θέλω χωρίς να το ξέρεις (δεν είναι κάτι που το λένε στις ειδήσεις, π.χ. πορεία) τότε αυτόματα καταργείται το παραπάνω + ότι κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Δεν είναι φυσικό φαινόμενο ή τρακάρισμα που θα πεις πάει στο διάολο καλά να είμαστε.
το παραπάνω αποτελεί παράδειγμα, μπορεί να μην πρόκειται για πτήση αλλά κάτι άλλο.
εσυ εισαι αυτος?
-
Ο ΚΟΚ δεν αναφερει πουθενα τι ειναι πομπη, απλα αναφερει ενδεικτικα για μαθητικες/στρατιωτικες παρελασεις. Ολα τα υπολοιπα τα εχουν παρει απο καπου αλλου που δεν μας λενε απο που ειναι, κ αυθαιρετα αποφασιζουν οτι μπορουν καθε εβδομαδα να κανουν 'πομπη'. Αλλοι μαλακες απο αυτους λενε οτι ειναι 'διαδηλωση υπερ του ποδηλατου = εχουμε δικαιωμα να την κανουμε'.
Εχουν μπλεξει τη πουτσα με τη βουρτσα ΚΑΙ αυτοι.Το γαματο: μολις ακουσα στο ΝιτροFM: 'Τι ωραια που ειναι αυτοι οι εκατονταδες ποδηλατες που εχουν μαζευτει εξω απο τα γραφεια του Νιτρο κ πανε τη ποδηλαταδα τους, αλλα μαλλον δεν ειναι το Freeday αυτο γιατι αυτο γινεται Παρασκευη'.
ΩΡΑΙΑ, τωρα κ 2 μερες την εβδομαδα. Σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα, να προσπαθησω να κινηθω νομικα εναντιων οποιουδηποτε ΜΑΛΑΚΑ οργανωνει κ οποιουδηποτε ΜΑΛΑΚΑ επιτρεπει αυτες τις μαλακιες, αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω ρε πστ μου.
-
Kαφρος mode on
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο ΚΟΚ δεν αναφερει πουθενα τι ειναι πομπη, απλα αναφερει ενδεικτικα για μαθητικες/στρατιωτικες παρελασεις. Ολα τα υπολοιπα τα εχουν παρει απο καπου αλλου που δεν μας λενε απο που ειναι, κ αυθαιρετα αποφασιζουν οτι μπορουν καθε εβδομαδα να κανουν 'πομπη'. Αλλοι μαλακες απο αυτους λενε οτι ειναι 'διαδηλωση υπερ του ποδηλατου = εχουμε δικαιωμα να την κανουμε'.
Εχουν μπλεξει τη πουτσα με τη βουρτσα ΚΑΙ αυτοι.Το γαματο: μολις ακουσα στο ΝιτροFM: 'Τι ωραια που ειναι αυτοι οι εκατονταδες ποδηλατες που εχουν μαζευτει εξω απο τα γραφεια του Νιτρο κ πανε τη ποδηλαταδα τους, αλλα μαλλον δεν ειναι το Freeday αυτο γιατι αυτο γινεται Παρασκευη'.
ΩΡΑΙΑ, τωρα κ 2 μερες την εβδομαδα. Σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα, να προσπαθησω να κινηθω νομικα εναντιων οποιουδηποτε ΜΑΛΑΚΑ οργανωνει κ οποιουδηποτε ΜΑΛΑΚΑ επιτρεπει αυτες τις μαλακιες, αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω ρε πστ μου.
Την Κυριακή των εκλογών που βρήκανε μια χειροβομβίδα στο ΣΚΑΪ, εδειχνε live τον δρόμο απ'έξω. Ε, σε κάποια φάση, βλέπω 'πομπή' από καμιά 25αριά ποδηλάτες να πηγαίνουν με φόρα προς τον αποκλεισμένο δρόμο. Ευτυχώς τους σταμάτησαν και τους στείλανε από αλλού. Οπότε kacey, μπορεί και 3 φορές τη βδομάδα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαφρος mode onΠεντάμετρη μαούνα με το πλάι: epic win, δεν ξεφευγει κανείς.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το γαματο: μολις ακουσα στο ΝιτροFM: 'Τι ωραια που ειναι αυτοι οι εκατονταδες ποδηλατες που εχουν μαζευτει εξω απο τα γραφεια του Νιτρο κ πανε τη ποδηλαταδα τους, αλλα μαλλον δεν ειναι το Freeday αυτο γιατι αυτο γινεται Παρασκευη'.
ΩΡΑΙΑ, τωρα κ 2 μερες την εβδομαδα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα, να προσπαθησω να κινηθω νομικα εναντιων οποιουδηποτε ΜΑΛΑΚΑ οργανωνει κ οποιουδηποτε ΜΑΛΑΚΑ επιτρεπει αυτες τις μαλακιες, αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω ρε πστ μου.Μακάρι ρε φίλε μου να γίνει κάτι τέτοιο μήπως και ησυχάσουμε !!! Αλλά ποιος θα τολμήσει να μπλέξει ?
-
Μπορουν οι πιτσιρικες με τα τρεντυ συνηθως αυτοκινητα να αφηνουν το κολοκινητο οταν οδηγουν....
ψηλωμενο sportage εναντιον σμαρτ ποιος θα χασει αραγε..... -
μπα κ μεγαλοι το κάνουν με μεγάλα αμάξια
-
αυτογνωσία
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αν σε ενα δρομο με δυο λωριδες καταργησεις τη μια, ΘΑ δημιουργησεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ κινηση απο οσο θα ειχε κανονικα. Αυτο το τελευταιο δεν νομιζω να μπορει να το καταρριψει κανεις, απλα μαθηματικα ειναι. 50% λιγοτερο διαθεσιμο οδοστρωμα = 50% περισσοτερα οχηματα στο υπολοιπο.Λάθος. 100% περισσότερα οχήματα στο υπόλοιπο. Τα οχήματα διπλασιάζονται, οπότε μιλάμε για 100% πάνω.
Λατρεύω την ποδηλασία και πραγματικά καμαρώνω ποδηλατικές ομάδες που πάνε μαλλιοκούβαρα (σε 5-10 δυάδες, δε με νοιάζει αν είναι παράνομοι, δεν κρύβομαι πίσω από το γράμμα του νόμου για να βγω από πάνω όταν με συμφέρει. Θα ήμουν άνανδρος αν το έκανα αυτό, αφού ούτε το όριο ταχύτητος τηρώ, έχω τρέξει/στρίψει/παντιλικιάσει σε δημόσιο δρόμο και καραγούσταρα). Αλλά αυτό που γίνεται τις Παρασκευές, είναι αίσχος και το θεωρώ άκρως υποτιμητικό για όποιον δηλώνει ποδηλάτης. Κι όντως είναι πολύ εκνευριστικό να σε ρωτούν όλοι οι μη έχοντες σχέση με την ποδηλασία αν συμμετέχεις. Με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μα αυτούς δεν τους ενοχλεί αυτή η χούντα; Μιλάμε για την υπέρτατη ξεφτίλα. Κάποιοι πηγαίνουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις μόνο και μόνο για να τσακωθούν/βριστούν με τους οδηγούς των αυτοκινήτων. Και είναι και περήφανοι για αυτό, νομίζουν ότι κάνουν κάποιου είδους αντίσταση/επανάσταση. Κάποιοι για να βγάλουν γυναίκα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να εμφανίζεσαι με τα κολάν, τα κουμπωτά πεντάλ και την κούρσα των 4Κ (αφού είσαι και σούπερ προπονημένος) όταν γύρω σου είναι άσχετες κοπελίτσες με το ποδήλατο από το Πράκτικερ. Κάποιοι για τον χαβαλέ και την παρέα. Πάντως, κανείς σοβαρός ποδηλάτης δεν πάει εκεί για να κάνει ποδήλατο. Το μόνο σίγουρο...
Επίσης, έχω βαρεθεί να διαβάζω σε:
- αυτοκινητιστικά φόρουμ να βρίζουν τους ποδηλάτες. Όλους. Στο τσουβάλι...
- ποδηλατικά φόρουμ να βρίζουν τους αυτοκινητιστές. Όλους. Στο τσουβάλι...
Στο αυτοκινητιστικό φόρουμ παρακαλούν κάποια νταλίκα να πατήσει τους ποδηλάτες. (1-2 σελίδες πριν)
Στα ποδηλατικά φόρουμ παρακαλούν (φαντάζομαι) κάτι ανάλογο από την ανάποδη.Πρέπει κάποιος να αγαπάει και τους δύο κόσμους για να καταλάβει ότι δεν υπάρχει ουσιαστική κόντρα; Ότι μια χαρά μπορούμε να συμβιώσουμε όλοι μαζί; Στο κάτω-κάτω, ποδήλατο και αυτοκίνητο είναι αλληλοσυμπληρωματικά μέσα μετακίνησης, όχι αντιμαχόμενα.
ΥΓ. Στον φίλο με την νταλίκα, αφιερώνω το παρακάτω προς ψυχική αγαλλίαση και ανάπαυση.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Λάθος. 100% περισσότερα οχήματα στο υπόλοιπο. Τα οχήματα διπλασιάζονται, οπότε μιλάμε για 100% πάνω.
kacey: . Ειμαι κ μηχανολογος, αναθεμα με...
Επίσης, έχω βαρεθεί να διαβάζω σε:
- αυτοκινητιστικά φόρουμ να βρίζουν τους ποδηλάτες. Όλους. Στο τσουβάλι...
- ποδηλατικά φόρουμ να βρίζουν τους αυτοκινητιστές. Όλους. Στο τσουβάλι...
Περι 'τσουβαλιου': το εχω γραψει κ πιο πανω, σε αυτο το τοπικ νομιζω. Οταν λεμε 'οι ταδε τον παιρνουν γιατι κανουν το δεινα απαραδεκτο' οπου ταδε = πεζοι, ποδηλατες, μηχανακηδες, πολεοδομοι, ταριφες, μπατσοι, εφοριακοι, ΔΥ κλπ κλπ, εννοουμε 'ΟΣΟΙ απο τους ταδε κανουν αυτο, τον παιρνουν'. Δεν ειναι δυσκολο να το κατανοησουμε αυτο ρε παιδια...
Οπως επισης ξαναλεω: ΟΛΟΙ ειμαστε ΚΑΙ πεζοι εκτος απο ΙΧηδες, κ εγω προσωπικα ειμαι κ μηχανακιας κ ποδηλατης. Οποτε μου φαινεται πολυ αστειο (κ εκνευριστικο, εξ'ου κ οι απαντησεις) να βλεπω καποιον να αντιμετωπιζει τα ποστ οσων αγανακτισμενων εδω μεσα ως 'οι μαλακες οι ΙΧηδες που τα εχουν βαλει με ΕΜΑΣ τους πεζους/ποδηλατες/μηχανακηδες', αντι να κατσουν να διαβασουν ΓΙΑΤΙ τα χωνουμε κ να σκεφτουν ποιος εχει δικιο. Εκτος αν ειναι απο αυτους που θεωρουν απολυτως φυσιολογικο να κλεινεις ολη τη Κηφισιας για να κανεις ποδηλαταδα, γαμιωντας μια ολοκληρη πολη, με το επιχειρημα 'κανουμε διαδηλωση υπερ της ποδηλασιας'. Αυτοι θελουν ξυλο, μπας κ κανουν reset στον εγκεφαλο τους.
Πρέπει κάποιος να αγαπάει και τους δύο κόσμους για να καταλάβει ότι δεν υπάρχει ουσιαστική κόντρα; Ότι μια χαρά μπορούμε να συμβιώσουμε όλοι μαζί; Στο κάτω-κάτω, ποδήλατο και αυτοκίνητο είναι αλληλοσυμπληρωματικά μέσα μετακίνησης, όχι αντιμαχόμενα.
Το θεμα ειναι οτι το να κυκλοφορουν πολλα ΙΧ στο δρομο ειναι το φυσιολογικο κ αναμενομενο (κ, οσο κ αν δεν το δεχονται οι υπολοιποι, τα ασφαλτοστρωμενα οδοστρωματα εχουν φτιαχτει εντος πολεων για να κινουνται τα οχηματα κ οχι τα ποδηλατα), το να κυκλοφορουν τοσα ποδηλατα στο δρομο θελει οργανωση κ συγκεντρωση επι τουτου = ειναι ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ συμπεριφορα, συμπεριφορα που ΘΑ ενοχλησει.
ΥΓ. Στον φίλο με την νταλίκα, αφιερώνω το παρακάτω προς ψυχική αγαλλίαση και ανάπαυση.
Εχω παρακολουθησει λιγο το τοπικ, εχει πολλους μαλακες εκει μεσα: απο που κι ως που ζητανε ο συγκεκριμενος δρομος να γινει ηπιας κυκλοφοριας (οι πιο light) εως να μπουν εμποδια για να κλεισει τελειως η προσβαση σε οχηματα (οι πιο γαμικοι)?
Δεν το επιασα αυτο, ποιος τους ειπε οτι ο παραδρομος φτιαχτηκε για αυτους κ οχι για τα οχηματα? Τι σημαινει 'να πηξουμε το δρομο στους ποδηλατες κ στους πεζους (αλλη μλκια αυτη, να περπατανε ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι πεζοι στο δρομο) για να μην περναει κανενα οχημα'? Αν εγω σε αυτο τον τσαμπουκα απαντησω (κ πραξω) το 'καλα, εγω θα περασω με το ζορι κ αμα θελετε μη κανετε ακρη', θα ειμαι παλι εγω ο καφρος, οχι αυτοι που αποφασισαν με το ετσι θελω να οικειοποιηθουν το δρομο.
Αυτη η μαλακισμενη νοοτροπια 'ο (ταδε ή γενικα) δρομος μας ανηκει' ειναι που τους κανει ολους μαλακες κ αχωνευτους.
-
Σταματημένος πρώτος σε φανάρι με πρόθεση να στρίψω αριστερά. Λίγο πριν ανάψει πράσινο έρχεται από δεξιά μου μια παλιά 316 compact - νομίζω - ανάβει πράσινο και ο τύπος κάνει αναστροφή και περνάει από μπροστά μου στροφή 180 μοίρες.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Εγώ ανατριχιάζω που τους βλέπω με σορτ και αμάνικα
ανατριχιαζεις κ με τα θηλυκα ελαφροντυμενα?
Ρουμανία...Πανακριβα και τα βαλιτσακια ... καφασια εχουν στην πλατη τους! Ενα τετοιο τελαρο με πραγματα εφυγε πριν λιγες μερες απο παπακι μπροστα μου και ευτυχώς περασε απο κατω απο το ψηλο αμαξι μου!!!
Παπί (κατά κανόνα στρογγυλοφάναρο GLX ή Townmate) + τελάρο δεμένο πίσω = κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.
Μερικοί το παρακάνουν βέβαια...
-
-
Υπάρχουν και χειρότερα στη μέση του δρόμου: http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 28&catid=7
-
Μόλις πριν από μία ώρα κάτω από το σπίτι μου στα Γλυκά Νερά εμφανίστηκε γνωστό ζώο της περιοχής (ιδιαίτερα ενοχλητικό και επικίνδυνο) και ξεπέρασε κάθε όριο . Αρχικά να αναφέρω ότι ο δρόμος έξω από το σπίτι είναι αρκετά φαρδύς μεν και ευθεία, αλλά με μεγάλη κλίση. Το ζαγάρι οδηγεί ένα παλιό Passat (νομίζω τα πρώτα που φοράγανε τον γνωστό 1.8Τ) μπλε σκούρο, με φιμέ φανάρια και τζάμια, με ιντερκούλερ να φαίνεται και λοιπά καγκουριλίκια. Κατέβαινε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα (η τουρμπίνα ήταν στις στροφές λειτουργίας της), ξαφνικά χωρίς λόγο πατάει απότομα φρένο, πάει να το χάσει αλλά το ABS τον σώζει, και ξαναπατάει γκάζι. Φτάνει με αρκετά σε διασταύρωση και προσπαθεί να στρίψει δεξιά με χειρόφρενο (και ανάποδη κλίση φυσικά). ΦΥΣΙΚΑ το χάνει, κάνει τετ-α-κε και βρίσκει στο πεζοδρόμιο, 30-40 εκατοστά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Δεδομένου ότι τελικά δεν έκανε ζημιά δεν κατέβηκε κανείς, και αυτός πατώντας το γκάζι την κοπάνησε (ακουγώταν η τουρμπίνα του για πολλά τετράγωνα). Και εγώ μαλακιστήρι ήμουνα μικρός, αλλά τόσο όχι. Και ειδικά όταν μιλάμε για στενό που ναι μεν έχει STOP, αλλά έχει συχνή κίνηση, οπότε εύκολα μπορούσε να σκάσει σε αντίθετα κινούμενο όχημα. Και φυσικά ο ίδιος κάθε βράδυ μας ζαλίζει τα παπάρια πάνω κάτω με την τουρμπίνα του να δουλεύει υπερωρίες.
-
Εαν σε ενοχλει η τουρμπινα του να του πεις να βαλει κομπρεσορα.
Μην παρεξηγηθεις που σου απαντω ετσι, αφου δεν υπαρχει λυση. Οτιδηποτε αλλο και να του πεις απο το ενα θα μπει απο το αλλο αυτι θα βγει, οι βλακες δεν αλλαζουν ποτε.
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/gnomes/vasilis-spiliotopoulos/fime_tzamia_mpravoi_kai_ntopia_e-_a_lht.1827687.htmlΤι άλλο θα δούμε...
ερασιτεχνης ηταν ο μπραβος:
Με την ακινητοποίηση των δύο τροχοφόρων και προτού ο πρώτος οδηγός συνέλθει από τον αιφνιδιασμό, ένας υπερβολικά θεριακωμένος μοτοσικλετιστής με ξυρισμένο κρανίο και μαύρο γυαλί, ο οποίος και ακολουθούσε, όρμησε προς το παράθυρο του οδηγού, άρπαξε το τιμόνι του αυτοκινήτου και κραύγασε κάμποσες φορές: «Κοίτα μπροστά ρε!».
δεν κανουν τετοια λαθη...
-
πολλα τα ζωα τις τελευταιες μερες και ολα ζαλισμενα απο τη ζεστη
οδηγοι με εχουν για αορατο
ποδηλατες ομοιως
πεζοι ομοιωςτο χω συνηθισει αυτο, αλλα η συχνοτητα τελευταια αυξηθηκε με γεωμετρικη προοδο
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]