-
Οι βλακείες τα κολλήματα με τον Chrome. Διπλό πάτημα του κουμπιού για να πιάσει...
Ας το σβήσουν οι διαχειριστές. Δεν μου βγάζει Χ για διαγραφή.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Οι βλακείες τα κολλήματα με τον Chrome. Διπλό πάτημα του κουμπιού για να πιάσει...Ας το σβήσουν οι διαχειριστές. Δεν μου βγάζει Χ για διαγραφή.
Ευχαριστώ.
Εγω δεν εχω παραπονο με τον Chrome (καλα που και που κανει καμια βλακεια )
-
την επομενη φορα που θα σας κλεισουν...
δειτε πως περιπολικο της highway patrol πεταει αυτοκινητο εξω απ το δρομο
-
Καλή λύση. Ο φίλος δε γνωρίζει να την εφαρμόσει. Εγώ το έχω δοκιμάσει σε ελεγχόμενες συνθήκες στο αντίστοιχο σχολείο, αλλά να φάμε κόσμο άδικα; Κρίμα δεν είναι; Στις στιγμές που ζούμε, προτείνω να εκφράσουμε την οργή μας προς άλλες κατευθύνσεις, εκεί όπου όλοι, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης αναγνωρίζουμε ότι αρμόζει.
Ευχαριστώ.
-
Αυτο που μου ετυχε χθες ηταν τελειως αψυχολογητο..
Πανεπιστημιου Πατρα χαλαροτατα κινουμενος βλεπω 2 αυτοκινητα στο δεξι μου χερι,το ενα διπλα στο αλλο, να περιμενουν απο στενο που φαρδαινει στο τελειωμα του να μπουν στο δρομο.. Το δευτερο στη σειρα ενα ασημι corsa..Πλησιαζω και ενω με εχει δει και συνεχιζει να με κοιταζει να ερχομαι εδω και ωρα, ξεκιναει τελειως αψυχολογητα να μπει στο δρομο η μαλακω με το corsa..Φρεεενα,κοοορνα + ακινητοποιηση και καπου εκει εχω μεινει να τη κοιταω αμιλητος με βλεμα αποριας.. Μπαινει μπροστα και παει με 20km..Μετα απο καμια ωρα, κινουμαι στη Πατρων-Κλαους και πεζος ερχεται απο το απεναντι ρευμα σβελτα προς τη νησιδα αλλα καταλαβαινω οτι ο ανθρωπος εχει παρα πολλα στο κεφαλι του εκεινη την ωρα και γενικα εχει 'φορα'..Περναει και τη νησιδα και μπαινει στη λωριδα μου ενω τον πλησιαζω επικινδυνα..Κορναρισμα φρενα και μικρη τιμονια για ασφαλεια αφου δεν εχω κανεναν διπλα.. Και μου κανει νοημα με το χερι 'αντε περνα ,τελειωνε'..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ενιωσα ζαλη,με πιασε η καρδια μου,ποναει το στομαχι μου...διαλεξε
(geo)Του ρίχνεις μια στο κεφάλι και του λες: Ζάλη ήταν τελικά...
-
Ζωάκι εγώ χτες το πρωί. Είναι μια Κορόλλα μπροστά μου, πλησιάζουμε σε σταυροδρόμι που έχουμε προτεραιότητα, αυτή ξεκινάει στροφή αριστερά κι εγώ ετοιμάζομαι να στρίψω δεξιά. Η οδηγός της Κορόλλα κοκκαλώνει στη μέση του ελιγμού της για να αποφύγει πεζό που της πετάχτηκε κι εγώ πέφτω αφρενάριστος με την εμπρός δεξιά γωνία μου στην πίσω αριστερή της γωνία, αφού ήμουν πολύ κοντά της για να αντιδράσω φρενάροντας.
Απολογισμός:
- Πίσω δεξί φανάρι και προφυλακτήρας για την Κορόλλα
- Καπώ, εμπρός αριστερό φτερό, εμπρός αριστ. φανάρι, φλας, προφυλακτήρας και πλαστικός θόλος επάνω από τη ρόδα για το Τέμπρα κι ένα μεγάλο μάθημα για μένα ότι ακόμα και με 20-30 χαώ, αναζητώντας θέση στάθμευσης, πρέπει να τηρούμε μεγαλύτερες αποστάσεις από το προπορευόμενο όχημα.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@ Geo f1: Σε νιώθω απόλυτα και αυτό δεν είναι καλό ούτε για μένα ούτε για σένα...Χτες το βράδυ κινιόμουν σε δρόμο προτεραιότητας. Τύπος με επαγγελματικό βγάζει τη μούρη του αυτοκινήτου από στενό που είχε stop, κοιτάει να δει αν περνάει κάποιος, με βλέπει και αποφασίζει να βγει ενώ ήμουν 10 μέτρα μακρυά του. Ούτε σινιάλο με φώτα υπολόγισε ούτε τίποιτα. Παρακάτω, μου κάνει το ίδιο ακριβώς τύπος με Bravo. Κι εκεί που είχα φορτώσει για τα καλά και τρίτος οδηγός μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Εκεί ήταν που αποφάσισα ότιτην επόμενη φορά απλά δεν θα πατήσω φρένο.... Ευτυχώς δε βρέθηκε και τέταρτος...
Εδώ είναι το πρόβλημά σου. Το σινιάλο με τα φώτα σημαίνει οτι τον αφήνεις να περάσει, μήν απορείς που σου βγήκανε και οι τρείς, νομίζανε οτι τους παραχωρείς προτεραιότητα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
@ Geo f1: Σε νιώθω απόλυτα και αυτό δεν είναι καλό ούτε για μένα ούτε για σένα...
Χτες το βράδυ κινιόμουν σε δρόμο προτεραιότητας. Τύπος με επαγγελματικό βγάζει τη μούρη του αυτοκινήτου από στενό που είχε stop, κοιτάει να δει αν περνάει κάποιος, με βλέπει και αποφασίζει να βγει ενώ ήμουν 10 μέτρα μακρυά του. Ούτε σινιάλο με φώτα υπολόγισε ούτε τίποιτα. Παρακάτω, μου κάνει το ίδιο ακριβώς τύπος με Bravo. Κι εκεί που είχα φορτώσει για τα καλά και τρίτος οδηγός μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Εκεί ήταν που αποφάσισα ότιτην επόμενη φορά απλά δεν θα πατήσω φρένο.... Ευτυχώς δε βρέθηκε και τέταρτος...
Εδώ είναι το πρόβλημά σου. Το σινιάλο με τα φώτα σημαίνει οτι τον αφήνεις να περάσει, μήν απορείς που σου βγήκανε και οι τρείς, νομίζανε οτι τους παραχωρείς προτεραιότητα.
συμφωνω. εαν θελεις να μην βγουν, αναψε μεγαλη σκαλα και κρατα την,εαν παιξεις με μεγαλη-μεσαια νομιζουν οτι τους δινεις προτεραιοτητα
-
γυφτουλας με σκοροφαγωμενο ντατσουν στην Αμφιλοχια...
δεν ειχε πισω φωτα και ειχε βαλει κλεμμενο φακο απο εργα!!!
αναλαμπων φανος!!!
ειχε παντως συνειδηση!! -
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
@ Geo f1: Σε νιώθω απόλυτα και αυτό δεν είναι καλό ούτε για μένα ούτε για σένα...
Χτες το βράδυ κινιόμουν σε δρόμο προτεραιότητας. Τύπος με επαγγελματικό βγάζει τη μούρη του αυτοκινήτου από στενό που είχε stop, κοιτάει να δει αν περνάει κάποιος, με βλέπει και αποφασίζει να βγει ενώ ήμουν 10 μέτρα μακρυά του. Ούτε σινιάλο με φώτα υπολόγισε ούτε τίποιτα. Παρακάτω, μου κάνει το ίδιο ακριβώς τύπος με Bravo. Κι εκεί που είχα φορτώσει για τα καλά και τρίτος οδηγός μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Εκεί ήταν που αποφάσισα ότιτην επόμενη φορά απλά δεν θα πατήσω φρένο.... Ευτυχώς δε βρέθηκε και τέταρτος...
συμφωνω. εαν θελεις να μην βγουν, αναψε μεγαλη σκαλα και κρατα την,εαν παιξεις με μεγαλη-μεσαια νομιζουν οτι τους δινεις προτεραιοτητα
το σινιάλο το έκανα αφότου είχαν αρχίσει να βγαίνουν. Δεν το έκανα για να μην βγουν. Εχω χρησιμοποιήσει και τη μεγάλη σκάλα σε τέτοιες περιπτωσεις αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
-
Zώο με BMW 3κάτι σήμερα στην Συγγρού που είχε μπαστακωθεί στην αριστερή.
ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερο ζώο όμως ο οδηγός της λευκής Gallardo που έριξε μια ξερογκαζιά και τον πέρασε από δεξιά μέσα σε 1,000000238984 δευτερόλεπτα...
Eγώ που έβλεπα τη φάση από τη μεσαία λωρίδα και γούσταρα είμαι ζώο ;;;
Άσε αυτόν τον ήχο που έκαναν τα κλαπέτα όταν άνοιξαν... -
επρεπε να παει αριστερα και να περιμενει να φυγει το ζωο με τη bmw?
καλα του κανε, ελπιζω να τον τρομαξε κιολας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επρεπε να παει αριστερα και να περιμενει να φυγει το ζωο με τη bmw?καλα του κανε, ελπιζω να τον τρομαξε κιολας
Χθες βράδυ, εγώ και άλλοι 4, τρομάξαμε κάποιους σίγουρα (ευτυχώς μόνο 2-3 κυρίως μπαστακωμένους σε αριστερή και μεσαία γιατί ο δρόμος μπροστά ήταν άδειος)
Άνοδος Κηφισίας μετά το S, στην ευθεία του Υγεία,πιάνω τη δεξιά εσωτερική στις στροφές και έχω πίσω να με ακολουθεί X5, στην αριστερή να κάνει εναλλαγή με μεσαία και να παλεύει να ακολουθήσει merc e class taxi και από πίσω τσίμπησαν κόκκινη 360 και η μαύρη Gallardo (έχει ξαναναφερθεί στο φορουμ, την έχω πετύχει πολλάκις στα βπ). Φτάνουμε στο κόκκινο φανάρι πριν τη διακλάδωση για κέντρο Κηφισιάς και ήμασταν ξαναμμένοι όλοι
Ζωάκια εως κανίβαλοι (το κοντέρ έδειξε αρκετούτσικα) αλλά το χαρήκαμε
-
To ΥΠΕΧΩΔΕ φταιει.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Λεω την επομενη συναντηση να την κανουμε καπως ετσι...
Τσαρκα με τα αυτοκινητα μας. τεσσερις τεσσερις σε καθε αμαξι (3-4 αυτοκινητα μας κανουν γυρω στα 15 ατομα) αν ακομα παραπανω ακομα καλυτερα!!!...και να κανουμε γυρες!!!Και στις διαφορες μαλακιες που κανουν τα ζωαμ χειροφρενο και τα 4 αυτοκινητα και ολοι κατω!!!!Πολυ θα θελα να δω τα μουτρα τους!!!!!
Το εχω κανει για πλακα αυτο.Δε φανταζεσαι χεσιμο.
Το κάναμε το καλοκαίρι, ήμασταν παρέα με 2 αμάξια και το παίζαμε δήθεν τσαμπουκάς ο έναν στον άλλο, σταματούσαμε στην άκρη για να σπρωχτούμε και να βριστούμε, είχαμε και τις γυναίκες να βγαίνουν από τα αμάξια και να αλαλάζουν .
Το σταματήσαμε μετά τη 3η φορά, όταν είδαμε φορτηγατζή να σταματάει, να κατεβαίνει και να πλησιάζει φουριόζος για ξύλο . Η πλάκα είναι οτι πολλοί από το αντίθετο ρεύμα σταματούσαν για να δουν τη φάση. -
Ζωο η μαυρη a-class που χθες βραδυ ενω πηγαινα κατι παραπανω απο σβελτα στη Κατεχακη με καμποση κινηση επεμενε να μη ξεκολλαει απο πανω μου..Στα διαλα πουστη..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζωο η μαυρη a-class που χθες βραδυ ενω πηγαινα κατι παραπανω απο σβελτα στη Κατεχακη με καμποση κινηση επεμενε να μη ξεκολλαει απο πανω μου..Στα διαλα πουστη..Έλα, παραδέξου το, πάλευες να του ξεφύγεις και όταν είδες ότι δεν τα κατάφερες αποφάσισες να τον εκδικηθείς εδώ στα Ζώα...
-
2 περιπτώσεις:
-
Βαριόταν και απλά οδηγούσε σβέλτα, οπότε η ΜΒ από πίσω του έσπασε τα νεύρα, αφού μια ήσυχη βραδιά τον τσίτωσε χωρίς λόγο.
-
Τον ενόχλησε, το πάτησε και είδε ότι δεν της έφευγε με αποτέλεσμα να νευριάσει και να το γράψει εδώ για να του φύγουν τα νεύρα.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζωο η μαυρη a-class που χθες βραδυ ενω πηγαινα κατι παραπανω απο σβελτα στη Κατεχακη με καμποση κινηση επεμενε να μη ξεκολλαει απο πανω μου..Στα διαλα πουστη..κι εμενα μου τη δινει αυτο γιατι ειναι πολυ επικυνδινο οταν μου το κανουν βγαζω δεξι φλας και τους αφηνω να περασουν, ξερεις ποσες φορες εχω πει ''αμ δεν εχω κανα αγροτικο 4χ4 να πατησω φρενο και να γινεις χαλκομανια''
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]