-
+1
-
Αυτο δεν ειναι τροχαια παραβαση για να πρεπει να εχει βεβαιωθει επι τοπου απο αρμοδιο, ειναι ποινικη κ μπορουσε να κανει 2 πραγματα:
α) να προσπαθησει με καποιο τροπο να τον φτασει, κ να τον σαπισει στο ξυλο. Ξερω, δεν ενδεικνυται.
β) να καταγραψει την πινακιδα του, να παει την επομενη μερα (ή οποτε ειχε χρονο) στο τοπικο δικαστικο μεγαρο κ να κανει επισημη καταγγελια στον εισαγγελεα υπηρεσιας. Γεια σας, ειμαι ο ταδε κ εχω να καταγγειλω τα εξης, κ ειμαι στη διαθεση σας ως μαρτυρας για τα περαιτερω. Το εχω κανει κ αυτο (για αλλο θεμα).
Πανω απ'ολα ομως επρεπε να προσπαθησει να βοηθησει το γατι, αν ηταν εφικτο.
-
α) Δεν σαπίζω κανέναν στο ξύλο γιατί δεν είμαι ένας ανελέητος γαμιάς που σκοτώνει όποιον βρει μπροστά του. Ούτε είμαι ο τέλειος ώστε να μπορώ να δείρω και μετά να βρεθώ και υπόλογος (Διότι ως γνωστόν μαγαλύτερο αδίκημα η κακοποίηση ανθρώπου από την κακοποίηση ζώου)
β) Αναγνωρίζω το ότι έπρεπε να κρατήσω αριθμό κυκλοφορίας και μετά να κάνω μια καταγγελία άλλα μπροστά στην έκπληξη δεν το σκέφτηκα. Άλλωστε το αμάξι έτρεχε πολύ.
γ) Αν τον κράταγα θα δρούσα ανάλογα άλλα δεν τον κράτησα
δ) Το γατί έμαθα πως είναι σε κάποιο κτηνιατρίο και είναι καλά. Μάλλον θα βρεθεί στις αγγελίες σύντομα να χαριστεί σε κάποιον που θα το αγαπήσει και δεν θα το πετάξει από παράθυρο. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
α) Δεν σαπίζω κανέναν στο ξύλο γιατί δεν είμαι ένας ανελέητος γαμιάς που σκοτώνει όποιον βρει μπροστά του. Ούτε είμαι ο τέλειος ώστε να μπορώ να δείρω και μετά να βρεθώ και υπόλογος (Διότι ως γνωστόν μαγαλύτερο αδίκημα η κακοποίηση ανθρώπου από την κακοποίηση ζώου)
β) Αναγνωρίζω το ότι έπρεπε να κρατήσω αριθμό κυκλοφορίας και μετά να κάνω μια καταγγελία άλλα μπροστά στην έκπληξη δεν το σκέφτηκα. Άλλωστε το αμάξι έτρεχε πολύ.
γ) Αν τον κράταγα θα δρούσα ανάλογα άλλα δεν τον κράτησα
δ) Το γατί έμαθα πως είναι σε κάποιο κτηνιατρίο και είναι καλά. Μάλλον θα βρεθεί στις αγγελίες σύντομα να χαριστεί σε κάποιον που θα το αγαπήσει και δεν θα το πετάξει από παράθυρο.Και όντως αν ξαναγίνει θα αντιδράσω σωστότερα.
-
Kατά τις 5 και με αρκετούτσικη κίνηση ζωάδι με Yaris έκανε την εν λόγω κίνηση, μάλλον το μετάνιωσε που βγήκε από την Εγνατία και ξαναεπέστρεψε μπαίνοντας αντίθετα στην Ε.Αμύνης.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kατά τις 5 και με αρκετούτσικη κίνηση ζωάδι με Yaris έκανε την εν λόγω κίνηση, μάλλον το μετάνιωσε που βγήκε από την Εγνατία και ξαναεπέστρεψε μπαίνοντας αντίθετα στην Ε.Αμύνης.
κοιτουσα τον χαρτη επι 5 λεπτα, προσπαθωντας να καταλαβω τι εγινε....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? μπηκε αναποδα στην εθνικης αμύνης? απιστευτο....και οχι μονο, αλλα ακομα και το στενακι που μπηκε ειναι μονοδρομος...
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
κοιτουσα τον χαρτη επι 5 λεπτα, προσπαθωντας να καταλαβω τι εγινε....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? μπηκε αναποδα στην εθνικης αμύνης? απιστευτο....και οχι μονο, αλλα ακομα και το στενακι που μπηκε ειναι μονοδρομος...
δεν ειναι στο στενακι, κ γω στην αρχη μπερδευτηκα,
ειναι στο δρομακι πριν το φαναρι που σε αφηνει να κατεβεις δεξια στην Αμυνης, κανονικα με φαναρι για να βγεις μετα στην αμυνης
εκει που εχει κ ενα παρκακι...ΘΕΟΣ ομως...
ουτε με μηχανακι δεν το κανεις αυτο... -
Είναι όντως πολύ επικίνδυνο, αλλά πέρσυ το καλοκαίρι, είχα δει ένα LandCruiser με βουλγάρικες πινακίδες να ανεβαίνει με ταχύτητα την Εθνικής αμύνης από Τσιμισκή έως και το ABC, όπου σταμάτησε προφανώς γιατί αυτό έψαχνε. Είχαμε μείνει όλοι και κοιτάζαμε σαν χαζοί, ευτυχώς δεν είχε κίνηση
-
Ζώο αυτή με το golf που στα σεπόλια πήγε να παρκάρει το αμάξι κάπου που μόνο smart θα χώραγε. Αφού στούκαρε 2 (!!!) φορές τον πίσω αποφάσισε ότι δεν χώραγε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω την πινακίδα της λόγω του ότι ήταν μαύρα σκοτάδια, αλλά αυτό το κακό έχει καταντήσει αηδία. Θα μου πεις γυναίκα οδηγός τι περιμένεις, αλλά μήπως και οι άντρες πάνε πίσω σ' αυτό το θέμα? αν δεν ακουμπήσουν έστω και λίγο τον πίσω δεν παρκάρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω δλδ, δεν τους κόβει? τι μάθανε στην σχολή? κανονικά αυτός που ξέρει να οδηγάει μπορεί να καταλάβει πότε χωράει και πότε δεν χωράει κάπου
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ζώο αυτή με το golf που στα σεπόλια πήγε να παρκάρει το αμάξι κάπου που μόνο smart θα χώραγε.
...... αν δεν ακουμπήσουν έστω και λίγο τον πίσω δεν παρκάρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω δλδ, δεν τους κόβει? τι μάθανε στην σχολή? κανονικά αυτός που ξέρει να οδηγάει μπορεί να καταλάβει πότε χωράει και πότε δεν χωράει κάπουΤο ότι οι περισσότεροι που ενεργούν έτσι, έχουν ΙΧ 'μπουρδ@#άκια', δεν μας-σας προκαλεί εντύπωση?
Αν είχαν καινούρια αυτοκίνητα, το 90% θα το σκεφτόταν.
Αλλά, μάλλον το ευχαριστιούνται , ειδικά αν το μπρός - πίσω ΙΧ είναι και σχετικά καινούρια. -
κανονικά αυτός που ξέρει να οδηγάει μπορεί να καταλάβει πότε χωράει και πότε δεν χωράει κάπουΟταν ειναι τσιμα τσιμα ξερεις παντα αν χωραει εσυ;
Εγω δηλαδη που καποιες φορες επιχειρω να παρκαρω σε θεσεις που δεν ειμαι σιγουρος αν χωραω, και αν τα καταφερω και το στριμωξω ας πουμε στο ισα ισα τοτε μια χαρα, αν δω οτι δεν χωραει φευγω και ψαχνω αλλου, δεν ξερω να οδηγαω; -
Ζώο αυτή με το golf που στα σεπόλια πήγε να παρκάρει το αμάξι κάπου που μόνο smart θα χώραγε. Αφού στούκαρε 2 (!!!) φορές τον πίσω αποφάσισε ότι δεν χώραγε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. :Με τα γκαπ-γκουπ αρχίζουν οι τριγμοί από παντού ...
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ζώο αυτή με το** golf**
Το ότι οι περισσότεροι που ενεργούν έτσι, έχουν ΙΧ 'μπουρδ@#άκια', δεν μας-σας προκαλεί εντύπωση?
Ετοιμάσου να νιώσεις την οργή των VAGέλληδων!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
κανονικά αυτός που ξέρει να οδηγάει μπορεί να καταλάβει πότε χωράει και πότε δεν χωράει κάπου
Οταν ειναι τσιμα τσιμα ξερεις παντα αν χωραει εσυ;
Εγω δηλαδη που καποιες φορες επιχειρω να παρκαρω σε θεσεις που δεν ειμαι σιγουρος αν χωραω, και αν τα καταφερω και το στριμωξω ας πουμε στο ισα ισα τοτε μια χαρα, αν δω οτι δεν χωραει φευγω και ψαχνω αλλου, δεν ξερω να οδηγαω;Ναι δεν το διατύπωσα σωστά. Λέω για θέσεις στις οποίες είναι οφθαλμοφανές ότι δεν χωράει ένα αμάξι και προσπαθούν 10 ώρες να το βάλουνε χωρίς αποτέλεσμα. Να μην πω πολλές φορές ότι σε θέσεις που χωράνε 2 νταλίκες κάποιοι κάνουν 1 ώρα να το βάλουν αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ζώο αυτή με το golf που στα σεπόλια πήγε να παρκάρει το αμάξι κάπου που μόνο smart θα χώραγε.
...... αν δεν ακουμπήσουν έστω και λίγο τον πίσω δεν παρκάρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω δλδ, δεν τους κόβει? τι μάθανε στην σχολή? κανονικά αυτός που ξέρει να οδηγάει μπορεί να καταλάβει πότε χωράει και πότε δεν χωράει κάπουΤο ότι οι περισσότεροι που ενεργούν έτσι, έχουν ΙΧ 'μπουρδ@#άκια', δεν μας-σας προκαλεί εντύπωση?
Αν είχαν καινούρια αυτοκίνητα, το 90% θα το σκεφτόταν.
Αλλά, μάλλον το ευχαριστιούνται , ειδικά αν το μπρός - πίσω ΙΧ είναι και σχετικά καινούρια.Δημήτρη, θέμα χαρακτήρα είναι. Εγώ ακόμα και με τη w201 (που αισίως έκλεισε τα 20 χρόνια φέτος), προσέχω όταν παρκάρω. Όταν ο άλλος είναι αδιάφορος, θα τσακίσει τα υπόλοιπα αυτοκίνητα είτε έχει καινούργιο αυτοκίνητο είτε παλιό (έχω παράδειγμα από γείτονα με περσινό polo που το έχει ρημάξει).
-
εγω πιστευω οτι ισχυει το παλιο και νεο αμαξι και το εχω δει και ο ιδιος.οποιος εχει παλιο δεν τον ενδιαφερει αν τσακισει τα πισω και τα μπροστα.αν εχει καινουριο του διαβαζει και παραμυθι τα βραδια.φυσικα υπαρχουν και οι ασχετοι....δεν δικαιολογητε αθηναιος να μην ξερει να παρκαρει!
-
Εγώ θέλω και το παλιό να είναι στην πένα.
Στην εταιρία που εργάζομαι έρχεται το τελευταίο τρίμηνο πελάτης με prius το οποιο έχει χτυπήσει ελαφρώς στο δεξί φτερό και επίσης του έχει σπάσει ο δεξιός καθρέφτης. Δεν έχει φτιάξει τίποτα! Τί πιθανότητες δίνεις σε αυτόν να έρθει να σε χτυπήσει και να αδιαφορήσει. Επίσης πολλοί συνάδελφοι δεν περνάνε από ΚΤΕΟ τα καινούργια αυτοκίνητά τους! Για αυτούς τί πιθανότητες δίνεις; Ρωτάω γιατί υπήρξε περιστατικό με συνάδελφο που την ώρα που έφευγε από πάρκινγκ, χτύπησε μπροστινό αυτοκίνητο και αδιαφόρησε (μας το έλεγε ο ίδιος και γελούσε - εγώ αν ήμουν μπροστά θα έδινα τα στοιχεία του).
-
Για την Αμυνης μιλατε, το να κινουνται οχηματα σε αυτην φυσιολογικα θα ειναι το μονο παραξενο
-
Ποδηλατης γυρω στα 25 αργα το βραδυ στη Ρηγα Φερραιου κανει τελειως αποτομα απο τελειως δεξια τελειως αριστερα ενω τον πλησιαζα στα 5-7 μετρα.. Οπως ειχα ανοιχτο το παραθυρο του ειπα επι λεξη και με φατσα εκπληξης και οχι θυμου για την αυτοκτονικη μαλακια που εκανε 'μη το ξανακανεις αυτο' και μου απανταει 'ειμαι οχημα φιλεεεε'.. Οποτε τον περιμενα στη γωνια.. 'αφου εισαι οχημα να βγαζεις φλας'.. .. Κατι ειπε σε στυλακι μου την ειπες αλλα πρεπει να βγω απο πανω τωρα..
Πραγματικα τα ποδηλατα τα θεωρω χειροτερα απο μηχανακια.. Πρεπει να σαι στοκος δε να κυκλοφορεις με ποδηλατο στο κεντρο και σε κεντρικους δρομους της Πατρας..Εντωμεταξυ οσος ογκος τους λειπει τοσο θρασσος σε συμπεριφορα εχουν .. Φταιει και ο δημος σαφως με την ανυπαρξια ποδηλατοδρομων σε μια κατεξοχιν φοιτητικη πολη. Το μονο που σκεφτομαι ειναι τον δυσμοιρο που θα τραβανε στα δικαστηρια επειδη τους πατησε με τις τραγικες μαλακιες που κανουν.. Αμα θελετε να αυτοκτονησετε κριμα ειναι να βασανιζετε μια ζωη και ξενους ανθρωπους.. Wanna be οικολογοι και alternative.., παρτε το πεζο2 ΖΩΑ. -
Έπρεπε να του πεις οτι για να τον λογαριάσεις σαν ισότιμο όχημα θα πρέπει πρώτα να βγάλει άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]