-
Το δημοφιλές θέμα, κοντά σας ανανεωμένο και επαυξημένο [Mod]
-
-
-
Nα το εγκαινιάσω λοιπόν... σήμερα έκανα μια μικρή βλακεία. Όπως κατέβαινα στη δουλειά με τη μηχανή, σταμάτησα να πάρω μια τυρόπιτα στο Χαϊδάρι (όχι, Μίλκο δεν πήρα ) και προφανώς φεύγοντας δεν έκλεισα καλά την μπαγκαζιέρα. Όπως ειναι λογικό, άνοιξε στην πλάτη μου λίγο μετά το Δαφνί, εκεί που πήγαινα με καμιά 100ριά και αναγκάστηκα να σταματήσω στη ΛΕΑ για να την κλείσω και να τσεκάρω αν έπεσε κάτι κάτω. Παρεπιπτόντως μποτιλιάρισμα δεν είχε, η ροή ήταν σχετικά χαλαρή. Και πάλι βρέθηκε ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας, που πήγαινε στη ΛΕΑ και που αναγκάστηκε να φρενάρει τελευταία στιγμή πριν από εμένα.
Να κάνω μια εύλογη ερώτηση λοιπόν. Η σχετική παράβαση με τη μη ορθή χρήση της ΛΕΑ κοστολογείται 200 Ε. Με λίγα λόγια, ένας σοβαρός τραυματισμός μου ή ακόμα και ο θάνατός μου έχει αυτήν την αξία. Αν αναφέρω οτι ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο μέχρι να ξεράσει το γάλα της μάνας του, θα είμαι απολίτιστος και βίαιος? Το λάθος μου θα μου κόστιζε την ακεραιότητά μου. Το δικό του πόσο πρέπει να κοστίσει?
Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια παρακαλώ [Mod]
-
Η αυτοκίνηση νομιμοποιεί τους φόνους.
-
Χθες δεν αναγνωρισα τον εαυτο μου!!
Εφυγα απο το σπιτι να παω να παρω το κοριτσι που σχολασε στο Γαλατσι,για να παμε γυμναστηριο.
Περνωντας τον Α.Ανδρεα απο πανω κανουμε δεξια (οπως παει και το τρολευ για οσους ξερουν)και στο επομενο φαναρι κανω αριστερα για να πιασω την Χαλεπα.Οπως στριβουμε ο μπροστινος μου ελλατωνει ταχυτητα,σταματαει και ταυτοχρονα αναβει αλαρμ.Για να περασω επρεπε να βγω αντιθετο..Και 20 μετρα πιο κατω ειχε θεση να το αφησει...Του κορναρω μια φορα και μου βγαζει χερι να περασω...Του ξανακορναρω και μου δειχνει με τα δαχτυλα του οτι εχει βγαλει αλαρμ.Παω διπλα του...Μεσα στην μεση το αφηνεις ρε συ? (geo)
Εβγαλα αλαρμ
Ε και?(geo)
Εβγαλα αλαρμ
Μα πρεπει να βγω αντιθετο για να περασω.(geo)
Βγες
Καλα για αυτο παμε κατα διαολου παρτακια..(geo)
Ναι ειμαι παρτακιας..
Και μαλακας εισαι...(geo)
Αντε γαμ@@@Αυτο ηταν...Θολωσα...Δεν καταλαβα τπτ και βαζω το αμαξι στην ακρη και βγαινω εξω!!
Πλησιαζω διπλα του στο παραθυρο και αυτος ηδη εχει βαλει τα χερια μπροστα να προφυλαχθει και τραβιεται προς τα πισω χωρις να βγει απο το αμαξι...Τι ειπες????(geo)
Εσυ εβρισες πρωτος
Ναι αλλα εσυ εκανες την μαλακια(geo)
Ενιωσα ζαλη,με πιασε η καρδια μου,ποναει το στομαχι μου...διαλεξε
(geo)Εφυγα για να μην το συνεχισω γιατι στανταρ κατι θα γινοταν....
Τα εχω με τον εαυτο μου γιατι
κατεβηκα απο το αμαξι
ασχοληθηκα με εναν 60αρη κλασικο ελληναρα που δεν αλλαζουν σε αυτη την ηλικια
περναγαν απο διπλα μου αυτοκινητα και καλλιστα μπορει να με ακουμπαγε κανενα..
....
Αλλα νευριασα πολυ!!Παρα πολυ!!!
Ετρεμα ρε παιδια...Εκαιγε το κεφαλι μου.Και καρδια μου πηγαινε να σπασει. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ενιωσα ζαλη,με πιασε η καρδια μου,ποναει το στομαχι μου...διαλεξε
χαχαχαχαχα
-
Ωραία , έπρεπε να του πεις , 'Φωνάζω την αστυνομία , πες σε αυτοςυ οτι σε έπιασε η καρδιά σου να σου πάρουν το δίπλωμ σαν εν δυναμή καρδιοπαθή. Να δουμε , το ξανακάνεις?'....
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αλλα νευριασα πολυ!!Παρα πολυ!!!
Ετρεμα ρε παιδια...Εκαιγε το κεφαλι μου.Και καρδια μου πηγαινε να σπασει.Δεν λεω, τα 1000 δικια ειχες αλλα μην ασχολεισαι τοσο, νεο παιδι θα στραβωσει κανα σαγονι και θα αρχισουν τα μουδιασματα, ο,τι και να κανεις τα ζωα ειναι απειρα εκει εξω και η κατασταση τους ειναι μη αναστρεψιμη, μην χαλασεις και την υγεια σου για καθε τετραποδο που κυκλοφορει.
-
Είναι η κλασική περίπτωση που νομίζουν οτι επειδή μας έκαναν τη χάρη και έβγαλαν φλάς,η άναψαν τα αλάρμ, αυτομάτως νομιμοποιούνται να κάνουν οτι τους καπνίσει, σταματάνε όπου βρουν ,σου πετάγονται και θεωρούν οτι είσαι υποχρεωμένος να τους παραχωρήσεις την προτεραιότητα ,και όλα αυτά την τελευταία στιγμή όταν δεν έχεις περιθώριο άλλης επιλογής.
-
Ρε τι τρέχει με σας τους μηχανόβιους. Σε ένα φανάρι χτες στο Γαλάτσι μέτρησα 8 μπροστά μου (είμασταν με κόκκινο), και περάσανε με κόκκινο και οι 8!!!
-
Το εχω φιλοσοφησει το θεμα πλεον...Σταματησα να ασχολουμαι με οτιδηποτε και οποινδηποτε εδω και 3-4 χρονια...Το αποφασισα οταν ενας μεσηλικας,η προσωποποιηση ολων αυτων που εφεραν την Ελλαδα σε αυτη τη θεση παραβιασε κοκκινο καραμπινατο,του κορναρα να κοψει για να μην χτυπησουμε (τον ειχα δει απο μακρυα οτι ετοιμαζοταν να παραβιασει) ,με βριζει που δεν τον αφησα,τσατιζομαι και εγω και αρχισα να τον πηγαινω με 10 km/h για καμια 200αρια μετρα-ηταν ακριβως απο πισω μου κατεβαζοντας μου ολο τα ευαγγελια...Φτανω σε στενο που ηθελα να στριψω,του κανω μια ''ευγενικη'' χειρονομια στριβει και αυτος πισω μου,σταματαω σταματαει κατεβαινουμε,αρχισε να απειλει οτι θα μου τιναξει τα μυαλα στον αερα και κατι τετοια,του ειπα οτι θα καλεσω αστυνομια και θα του κανω μηνυση για εξυβριση και απειλη κατα ζωης ,μαλλον φοβηθηκε-ειχε μαζευτει και κοσμος και εφυγε...
Απο τοτε λοιπον αποφασισα οτι δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να απειλει την ακεραιοτητα μου επειδη ειναι καθυστερημενος ή ανεγκεφαλος ή χρωσταει σε ολο το κοσμο ή τον κερατωνει η γυναικα του με τον χασαπη ή το παιδι του παιρνει ναρκωτικα...Ο καθενας οτι προβλημα εχει το βγαζει στο δρομο...Σταματησα να ασχολουμαι,μπορει να κανουν το πιο παρανοικο πραγμα μπροστα μου,δεν παιζω ουτε καν φωτα,οδηγω αμυντικα και πλεον φτανω πολυ πιο ηρεμος στο προορισμο μου...Μια φορα συμβαινει το κακο...
Οσον αφορα τους ορισμενους μηχανοβιους,πριν ενα μηνα περσασαν 2 με κοκκινο γιατι ειχαν ορατοτητα και εγω ημουν στα εκατο μετρα μακρυα απο το φαναρι και οσα αυτοκινητα ηταν πισω τους νομισαν οτι αναψε πρασινο και αρχισαν να περνανε χωρις να ελεγχουν... Ηταν απο τις λιγες φορες τα τελευταια χρονια που εβγαλα 100 μετρα με το χερι πατημενο στη κορνα...Φοβερη ηταν η αντιδραση της συνοδηγου του τελευταιου αυτοκινητου που περναγε αμεριμνο τη διασταυρωση οταν ειδε το audi να τη σημαδευει στη πορτα (εννοειται ειχα το νου μου).Μονο που δεν πηδηξε πανω στον οδηγο...
-
Σε δρόμο που επιτρέπεται το παρκαρισμα και στις δυο πλευρές βλέπω αγροτικό στυλ ρειντζερ να αφήνει ελεύθερο πάρκιν και βγάζω αλάρμ περιμένοντας να φύγει .Καθώς φεύγει βγαζει το κεφαλι έξω ο οδηγός του και μου λέει.
Φίλε εδω απέναντι είναι το σπίτι μου .Μην παρκάρεις.
Απάντηση.Ω......φίλε μου με συνχωρείς....δε το είδα. ...Αυτό είναι το σπίτι σου?
Απάντηση.Ναί αυτό,γι'αυτό πάρτο .Αν δεν το πάρεις θα δεις τι θα πάθει.
Απάντηση.Θα το πάρω αλλά την επόμενη φορά βάλε σε παρακαλώ μια πινακίδα ''Απαγορεύεται το παρκάρισμα λόγο΄της ύπαρξης του σπιτιού μου απέναντι '',όχι τίποτε άλλο αλλά να μην μπερδεύεται ο κόσμος και παρκάρει κατάλαβες.
Απάντηση.Με δουλεύεις?
Απάντηση.Όχι μην ανχώνεσαι!
Φυσικα ούτε το πήρα αλλά και το ξανάβαλα.Τι έγινε ?.......Τίποτα!....Αυτός τη σούπα του και εγώ τη δουλειά μου.
Το ήφος μου όμως ήταν σαν τον ''εξολοθρευτή'' στην ταινία.Δεν γνωρίζω δεν ξερω δεν αισθάνομαι.Όλες τις φορές που παρκαρισα εκεί και με έβλεπε απο απέναντι ήμουν χωρις αισθήματα.Ετοιμος για όλα αλλά και αδιάφορος.Πιστεύω ότι εκει κόλλησε ο εγκέφαλός του γιατί υπο φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να ορμήσω.Τέρας ψυχραιμίας θα έλεγα....
Πραγματικά ωρες ωρες νομίζω οτι ζω στην Ουγκάντα.(λέτε?) -
Εγω την εχω τη λυση για τα ζωα...Εχει ο πατερας μου ενα ματζαφλαρι για να ξεβιδωνει τα μπουλωνια(αν μεινουμε).Αυτο γινεται περιπου 30-40 εκατοστα πτυσομενο και ειναι συμπαγες.Οποιος κολλησει το εχω κατω απο το καθισμα και τα λεμε...
-
+1
μανελα ειναι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
+1μανελα ειναι
Οτι καλυτερο παντος.Ελεγα να αγορασω ενα ροπαλο baseball αλλα φοβαμαι μη μου το πει κανας αστυνομος για οπλο.Αυτο τουλαχιστον το δικαιολογεις βαζεις και ενα καρυδακι στην ακρη και εισαι κομπλε.
-
Και εγώ το έχω αυτό στις γυναίκας το όχημα και στο δικό μου ένα μπουζόκλειδο και 2-3 μπουζί πεταμένα πίσω για ξεκάρφωμα....
-
@ Geo f1: Σε νιώθω απόλυτα και αυτό δεν είναι καλό ούτε για μένα ούτε για σένα...
Χτες το βράδυ κινιόμουν σε δρόμο προτεραιότητας. Τύπος με επαγγελματικό βγάζει τη μούρη του αυτοκινήτου από στενό που είχε stop, κοιτάει να δει αν περνάει κάποιος, με βλέπει και αποφασίζει να βγει ενώ ήμουν 10 μέτρα μακρυά του. Ούτε σινιάλο με φώτα υπολόγισε ούτε τίποιτα. Παρακάτω, μου κάνει το ίδιο ακριβώς τύπος με Bravo. Κι εκεί που είχα φορτώσει για τα καλά και τρίτος οδηγός μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Εκεί ήταν που αποφάσισα ότιτην επόμενη φορά απλά δεν θα πατήσω φρένο.... Ευτυχώς δε βρέθηκε και τέταρτος...
-
Για ερασιτέχνες είστε οργανωμένοι..... ......Κάποτε ήμουν και εγω εκεί.....
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Για ερασιτέχνες είστε οργανωμένοι..... ......Κάποτε ήμουν και εγω εκεί.....Ε καλα τι αλλο να κανεις...Θα επερνα οπλο αλλα τα σμερφς...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]