-
Ε, ας δηλώσουν οτι έγινε ακριβώς απ' έξω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε, ας δηλώσουν οτι έγινε ακριβώς απ' έξω.Το να βρουν ένα μέρος και να το 'σκηνοθετήσουν' είναι εύκολο. Το αν θα δεχτεί η ασφαλιστική την αποζημίωση λόγω συγγένειας είναι το δύσκολο...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1992477#p1992477 -
Εσύ αρχιζώο που πάρκαρες παράνομα στην Κορίνθου, δε σου έφτανε να διπλοπαρκάρεις αριστερά όπως όλα τα υπόλοιπα ζώα, αλλά ήθελες να ξεχωρίσεις. Έτσι πάρκαρες δεξιά(!), σε σημείο με κίτρινη διαγράμμιση, ενώ στο ίδιο ύψος υπήρχε διπλοπαρκαρισμένο αριστερά και κατάφερες να κλείσεις εντελώς την Κορίνθου. Εύγε!
edit: Ηλίθιε κωλόγυφτε με τη διαλυμένη Corolla σου που έκανες χειροφρενιές και σπινιές σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας (25ης Μαρτίου ) πριν από 5 λεπτά, έχε χάρη που δεν συγκράτησα τις πινακίδες σου.
-
Κινούμαι σε δεξιά τυφλή στροφή στο πέταλο του Μαλιακού με 100km/h και έρχεται πίσω μου πόρσε και μου κολλάει στον πόντο για να με τρομάξει να κάνω στην άκρη. Ορατότητα δεν έχω, λόγω στροφής, και δε ρισκάρω φυσικά να μπω στο έρεισμα (ήδη πατάω με τους δεξιούς τροχούς τη γραμμή). Δεν προλαβαίνει να ισιώσει ο δρόμος και λόγω καλύτερης ορατότητας (είχε σταθεί στην πίσω αριστερά γωνία να γεμίζει τον καθρέφτη μου) ξεκινά προσπέραση, κι εγώ σχεδόν ταυτόχρονα, έχοντας ορατότητα πια, μπαίνω περισσότερο στο έρεισμα για να τον διευκολύνω. Και μου μπαίνει το -όπανο μπροστά στο χιλιοστό κορνάροντας και χειρονομώντας Μα πόσα κιλά μ@λ@κ@ς είσαι;
Το κορυφαίο.... για τα επόμενα 2 χιλιόμετρα συνέχισε με την ίδια ταχύτητα μ' εμένα μέχρις ότου σταμάτησε να φάει το ψαράκι με την προφανώς εξίσου ανεγκέφαλη (για να είναι μαζί του) συνοδηγό του. Ο ορισμός του αψυχολόγητου ζώου. -
Και σκέψου να το έγραφα εγώ αυτό το post...
Σχόλιο γιατί έγραψα τη μάρκα του αυτοκινήτου, σχόλιο γιατί γούσταρα τη γκόμενα και επειδή δεν μπορώ να την έχω την λέω ανεγκάφαλη, σχόλιο γιατί δεν ήμουν δεξιά, σχόλιο γιατί το Astra δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί, αλλά ένα Cruze (Astra I/J) μπορεί, σχόλιο γιατί δεν είμαι Μηχανικός και γιατί στο Φυσικό μαθαίνουμε μόνο δυνάμεις, ενώ η Μηχανική Ι και ΙΙ (τα δύο υποχρεωτικά σε όσους δεν πάνε τομέα Αστροφυσικής & Μηχανικής) δεν είναι ακριβώς ίδια με του ΕΜΠ, αλλά ασχολούνται με δυνάμεις σε πλανητικό επίπεδο και όχι με μηχανική του απαραμόρφωτου στερεού (βλ. Γκαρούτσος που διαβάζαμε κι εμείς για να περάσουμε) κτλ κτλ...
βασικά, αλλά δεν άντεξα να μην το σχολιάσω. Είναι 100% ό,τι έχω γράψει κι εγώ σε άλλο post και έχω ακούσει κατάρες που αρκούν να με στείλουν στην Κόλαση (ελπίζω την ελληνική, όπως στο ανέκδοτο) παρέα με τον Βελζεβούλη, χωρίς καν ακρόαση από τον ύψιστο, όποιος και αν είναι αυτός.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εσύ αρχιζώο που πάρκαρες παράνομα στην Κορίνθου, δε σου έφτανε να διπλοπαρκάρεις αριστερά όπως όλα τα υπόλοιπα ζώα, αλλά ήθελες να ξεχωρίσεις. Έτσι πάρκαρες δεξιά(!), σε σημείο με κίτρινη διαγράμμιση, ενώ στο ίδιο ύψος υπήρχε διπλοπαρκαρισμένο αριστερά και κατάφερες να κλείσεις εντελώς την Κορίνθου. Εύγε!edit: Ηλίθιε κωλόγυφτε με τη διαλυμένη Corolla σου που έκανες χειροφρενιές και σπινιές σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας (25ης Μαρτίου ) πριν από 5 λεπτά, έχε χάρη που δεν συγκράτησα τις πινακίδες σου.
Κ τι ακριβως θα του εκανες?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσύ αρχιζώο που πάρκαρες παράνομα στην Κορίνθου, δε σου έφτανε να διπλοπαρκάρεις αριστερά όπως όλα τα υπόλοιπα ζώα, αλλά ήθελες να ξεχωρίσεις. Έτσι πάρκαρες δεξιά(!), σε σημείο με κίτρινη διαγράμμιση, ενώ στο ίδιο ύψος υπήρχε διπλοπαρκαρισμένο αριστερά και κατάφερες να κλείσεις εντελώς την Κορίνθου. Εύγε!
edit: Ηλίθιε κωλόγυφτε με τη διαλυμένη Corolla σου που έκανες χειροφρενιές και σπινιές σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας (25ης Μαρτίου ) πριν από 5 λεπτά, έχε χάρη που δεν συγκράτησα τις πινακίδες σου.
Και το ρωτάς;
Υπάρχει και αυτό όμως:
Έχει καλό δάσκαλο στο forum...!!!
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Και σκέψου να το έγραφα εγώ αυτό το post...Σχόλιο γιατί έγραψα τη μάρκα του αυτοκινήτου, σχόλιο γιατί γούσταρα τη γκόμενα και επειδή δεν μπορώ να την έχω την λέω ανεγκάφαλη, σχόλιο γιατί δεν ήμουν δεξιά, σχόλιο γιατί το Astra δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί, αλλά ένα Cruze (Astra I/J) μπορεί, σχόλιο γιατί δεν είμαι Μηχανικός και γιατί στο Φυσικό μαθαίνουμε μόνο δυνάμεις, ενώ η Μηχανική Ι και ΙΙ (τα δύο υποχρεωτικά σε όσους δεν πάνε τομέα Αστροφυσικής & Μηχανικής) δεν είναι ακριβώς ίδια με του ΕΜΠ, αλλά ασχολούνται με δυνάμεις σε πλανητικό επίπεδο και όχι με μηχανική του απαραμόρφωτου στερεού (βλ. Γκαρούτσος που διαβάζαμε κι εμείς για να περάσουμε) κτλ κτλ...
βασικά, αλλά δεν άντεξα να μην το σχολιάσω. Είναι 100% ό,τι έχω γράψει κι εγώ σε άλλο post και έχω ακούσει κατάρες που αρκούν να με στείλουν στην Κόλαση (ελπίζω την ελληνική, όπως στο ανέκδοτο) παρέα με τον Βελζεβούλη, χωρίς καν ακρόαση από τον ύψιστο, όποιος και αν είναι αυτός.
Ευχαριστώ.
Ουτε η Μαρθα Βουρτση δεν υπεστει τοσες αδικιες και κατατρεγμό απο την αδικη κοινωνια
-
Το άσχημο είναι πως όσα έγραψα έχουν γίνει και έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Άρα, μάλλον Νίκος Ξανθόπουλος ταιριάζει: 'Γιακουμής, μια Ρωμαίικη καρδιά'.
Ευχαριστώ.
-
Παρακαλω.
-
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
φίλος πηγαίνει επίσκεψη στους γονείς του κ παρκάρει το yeti μέσα στην πιλοτή κάθετα πίσω από το αμάξι της μάνας του (την κλείνει δηλαδή). Ανεβαινει στο σπίτι, μετά από ώρα η μάνα του πάει να φύγει, ενώ αυτός ξεχνάει να της πει ότι την έχει κλείσει. Ξεκλειδώνει η τύπισα το αμάξι της, μπαίνει μέσα, βάζει όπισθεν, αγνοεί ακόμα κ το parking sensors που εχει το VOLVO και ΜΠΑΜ.
πίσω πόρτα στο YETI κ πίσω προφυλακτήρας στο VOLVO επανασχεδιάστηκαναυτό παραλίγο να το κάνω εγώ φεύγοντας από πάρκινγ καταστήματος
είχα πάει σ'ένα μαγαζί να πάρω ηλεκτρολογικό υλικό και είχα παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιό του (δικό του-ξεδικό του δε μ'ενδιαφέρει, δεν ενοχλεί πάντως) πάω ψωνίζω και μπαίνω μέσα πα να φύγω κάνω λίγο όπισθεν και γυρνάω το κεφάλι μου εντελώς μηχανικά και βλέπω ότι είμαι στον πόντο από την πόρτα ενός αυτοκινήτου που είχε παρκάρει από πίσω μου και μ'είχε κλείσει Πρέπει ν'άλλαξα 100 χρώματα εκείνη τη στιγμή και μετά το τελικό ουφ είπα στον εαυτό μου πρόσεχε μλκα ξύπνα (ήμουν κομμάτια) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ε, ας δηλώσουν οτι έγινε ακριβώς απ' έξω.
Το να βρουν ένα μέρος και να το 'σκηνοθετήσουν' είναι εύκολο. Το αν θα δεχτεί η ασφαλιστική την αποζημίωση λόγω συγγένειας είναι το δύσκολο...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1992477#p1992477είναι κ τα δυο leasing πάντως
πριν λίγα χρόνια ο κουμπάρος μου με τον πεθερό του είχαν σκηνοθετήσει ατύχημα κ τους πήραν χαμπάρι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ένα τηλέφωνο στην αστυνομία.
-
Κ τι θα του εκανε το τηλεφωνο στην αστυνομια?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ τι θα του εκανε το τηλεφωνο στην αστυνομια?΄Και έναν έλεγχο για δίπλωμα-ασφάλεια να του έκανε. μάλλον θα έπιανε λαβράκι...
-
Δεν ασχολούνται με γύφτους οι μπάτσοι.
-
Μαλάκες που έχετε αρχίσει και εφαρμόζετε την 'ταριφιάρικη τεχνική' αλλάζω λωρίδα όπως γουστάρω και το παίζω ότι δεν σε έχω δει δεν αποδίδει πάντα (τα κέρατα σας μέσα), περίμενε ρε ΖΩΑΡΑ στο κενό να αλλάξεις ή όταν σε αφήσει κάποιος. Επίσης μπορείτε να αποδεχθείτε ότι τίποτα δεν σας πάει καλά γενικά στην ζωή σας και να μην το ξεσπάτε στο δρόμο ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Καλή τύχη σε όσους βγούν σε λίγο στον δρόμο, άρχισε η βροχούλα, καλά κουράγια!
-
Μέσα σε 3 μέρες έχω δει 4 (!) αυτοκίνητα να κινούνται με τον τροχό ανάγκης στον μπροστά άξονα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μέσα σε 3 μέρες έχω δει 4 (!) αυτοκίνητα να κινούνται με τον τροχό ανάγκης στον μπροστά άξονα.συμμετοχικοτητα?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]