-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ανάβω φλας για να αλλάξω λωρίδα από μεσαία σε αριστερή, ενώ έχω αρκετό χώρο ανάμεσα στα αμάξια της αριστερής λωρίδας. Με το που αρχίζω να κινούμαι προς την αριστερή η ######## ~40άρα ξανθιά τσαρουχώνει το γκάζι επίτηδες για να με κλείσει. Δίνω τόπο στην οργή, φρενάρω και μπαίνω στην αριστερή λωρίδα από πίσω της. Λίγο παρακάτω η λωρίδα μας έχει φανάρι για στροφή αριστερά ενώ η μεσαία συνεχίζει ευθεία. Μπαίνει στη μεσαία λωρίδα (χωρίς φλας), προσπερνάει όλα τα σταματημένα για το αριστερό φανάρι και βγαίνει μπροστά από το πρώτο κανονικά σταματημένο στο φανάρι όχημα πατώντας τη διάβαση.Ελπίζω να φύγει από αυτό τον κόσμο πριν προλάβει να αναπαραχθεί και αφήσει απογόνους.
Μάλλον βιαζόταν να πάει να γ.....
-
Παρασκευη βραδυ και μετα απο εξοδο στην οποια ειχα πιει και 2 ποτηρακια, πηγα να γυρισω σπιτι απο στενακια για να αποφυγω τους κεντρικους που ειναι στημενοι οι αστυνομικοι συνηθως...
Μερικα τετραγωνα μακρια απο το σπιτι μου και καθως κινουμαι σε δρομο με προτεραιοτητα, 10 μετρα μπροστα μου μηχανοβιος παραβιαζει το Stop του με καμια 100αρα χιλιομετρα... Μεχρι να φτασω στην διασταυρωση στα 10 μετρα, αυτος ειχε φτασει σχεδον στον κεντρικο γυρω στα 7-8 τετραγωνα πιο περα...
Ολα αυτα σε διπλο δρομο μεν αλλα στενακι στην ουσια... Να πεθανει -αν δεν εχει πεθανει ηδη- πριν προλαβει να σκοτωσει κανεναν!
-
Ενώ εσυ, που οδηγείς ενώ έχεις πιει δυο ποτηράκια (ή περισσότερα ) είσαι Οκ ε;
Sent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
-
και πώς ξερεις οτι δεν ήταν 2 ποτηράκια μπύρα; και αν δε ζυγίζει ο Ορέστης.Δ 150 κιλά;
σίγουρα δεν έκανε καλά, αλλά από μονα τους τα 2 ποτήρια δε σκοτώνουν.
απεναντίας τα 100 χαω + STOP (είτε χωρις...) σκοτώνουν με μαθηματική ακρίβεια.
-
Αν ήταν όντως 2 ποτήρια θα έλεγε ήπια 2 μπύρες ή ήπια 2 whiskey.
Το θεμα είναι όμως ότι γενικά οι έλληνες οδηγοί δεν σέβονται τον ΚΟΚ. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και πώς ξερεις οτι δεν ήταν 2 ποτηράκια μπύρα; και αν δε ζυγίζει ο Ορέστης.Δ 150 κιλά;
.Παρασκευη βραδυ και μετα απο εξοδο στην οποια ειχα πιει και 2 ποτηρακια, πηγα να γυρισω σπιτι απο στενακια για να αποφυγω τους κεντρικους που ειναι στημενοι οι αστυνομικοι συνηθως...
-
θέλεις να πεις οτι με 2 ποτήρια μπύρα δε σε πιανουν τα μηχανάκια για να σε στείλουν φυλακή;;;;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Αν ήταν όντως 2 ποτήρια θα έλεγε ήπια 2 μπύρες ή ήπια 2 whiskey.
Το θεμα είναι όμως ότι γενικά οι έλληνες οδηγοί δεν σέβονται τον ΚΟΚ.Ο ΚΟΚ δε μετραει ποτηρια. Μετραει το ποσο σε επηρρεαζει αυτο που εχεις πιει, κρινοντας απο τη συγκεντρωση αλκοολ στο αιμα.
Εχουν σταματησει φιλο μου που εχει πιει 3 ποτακια και εφυγε κυριος. -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ενώ εσυ, που οδηγείς ενώ έχεις πιει δυο ποτηράκια (ή περισσότερα ) είσαι Οκ ε;2 ποτηρακια κρασι ηταν. οχι ποτηρια του νερου, ποτηρια του κρασιου!
Εγω μια χαρα ημουν, τα μηχανακια της τροχαιας ομως δε τα εμπιστευομαι, μια φορα κανανε αλκοτεστ στην πρωην μου και ενω δεν ειχε ακουμπησει αλκοολ για μια βδομαδα της εβγαλαν 0,7/1, και της την ειπαν κιολας.
Φαντασου να εκαναν σε μενα τοτε... 3 θα εγραφε..Και οσοι βγηκατε να κραξετε πιστευω οτι και ΤΥΦΛΑ να ηταν καποιος απο εσας, 500 μετρα στα στενακια που μεγαλωσατε, μπορειτε να τα κανετε χωρις να αποτελεσετε κινδυνο για κανεναν. Αλλο το οτι δε πρεπει να το κανετε.
Τωρα 90 κιλα ανθρωπος αν την εχει ακουσει με 2 ποτηρακια κρασι κι ενα σκασμο φαι πριν 2 ωρες, τοτε μιλαμε για φαινομενο!Απλα για παν ενδεχομενο, δεν εχω λεφτα να πληρωνω σε καμια τροχαια που θα πιασει εμενα που ειμαι πες 0,1 πανω απο το οριο, και θα της ξεφυγει ο επομενος ο οποιος 50 μετρα πιο κατω θα σκοτωσει κοσμο.
-
pipinos alert
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
θέλεις να πεις οτι με 2 ποτήρια μπύρα δε σε πιανουν τα μηχανάκια για να σε στείλουν φυλακή;;;;Εσύ, ξέρεις τί θέλεις να πεις;
Orestis.D,
Προσωπικά δεν σε έκραξα, ούτε εξίσωσα παραβάσεις με 'παραβάσεις'. Απλά σχολίασα αυτό που έγραψες για τους ελέγχους της τροχαίας. -
πες μου τι δεν καταλαβες να στο εξηγήσω.
-
-
Έλα τώρα, Ηρακλειάρα. Διαδρομή λιμάνι-Φορτέτσα τη Μεγάλη Πέμπτη που έφτασα. 2 μούτζες στην Αντιστάσεως, 3 παρακάτω χειρονομίες στην Κνωσσού και ένα κωλοδάχτυλο στην ανηφόρα της Φορτέτσας.
Μετά από αυτά, απλά δεν ήπια καφέδες για τις επόμενες 4 μέρες -νεύρα αλέρτ-, και είπα ότι παρα τις πολλές μετακινήσεις που θα κάνω στις διακοπές μου (έφυγε 1,5 ντεπόζιτο) θα είμαι αναίσθητος και δε θα χαλαστώ με τον κάθε ππρα.
Το μόνο που δε θα μου λείψει από την Κρήτη είναι οι οδηγοί
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Το Μεγάλο Σάββατο σε πάρκινκ σούπερ μάρκετ, ενώ πάνω από τις μισές θέσεις ήταν άδειες, τα παρακάτω ζώα μας απαντούν με τον καλύτερο τρόπο στο ερώτημα : Γιατί αυτός ο τόπος δεν πάει μπροστά?
Ζουν ανάμεσα μας.... Ψηφίζουν....Και μυαλά δεν αλλάζουν με τίποτα!!!!πας και παρκαρεις πισω τους ωστε να τους κλεισεις.
-
Κι αν σε περιμένει μετά με το κουμπούρι; Με γυναίκες, ηλικιωμένους και Κρητικούς δεν τα βάζουμε
-
ε χεσε στο παρπριζ του τοτε.
-
Μερικοί το κάνουν επείτηδες για να αποφύγουν να τους ξύσουν γυναίκες και παππούδες και άλλα ζώα που πήραν δίπλωμα με μεγάλη μίζα, που θα τους ξύσουν και θα σηκωθούν να φύγουν για να μην πληρώσει η ασφάλεια τη ζημιά και ανέβουν τα ασφάλιστρά τους όχι πως θέλουν να πιάσουν 2 θέσεις
Επομένως γίνονται ζώα για να αποφύγουν άλλα ζώα -
Όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν εκτιμούν την περιουσία τους, αυτοί είναι large (με το δωρεάν φυσικά).
-
φταίνε και τα πολυκαταστήματα που κάνουν πάρκιγκ με θέσεις πλάτους 2 μέτρων
τέσπα, αν θέλεις να αποφύγεις το κάθε ζώο που δεν ξερει να παρκάρει πας στην άκρη του πάρκιγκ που δε θα ερθει άλλος δίπλα και ησυχάζεις....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]