-
το φάρδος θέσης σε ένα πάρκιγκ στη Σαλονίκη
-
Kαλά, αυτό φημίζεται για τις άνετες θέσεις του
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το αυτοκίνητο μου έχει και στις 2 μεριές από 2-3 χτυπηματάκια-λακουβίτσες από ηλίθιους που ανοίγουν τις πόρτες χωρίς να τους νοιάζει αν θα χτυπήσουν τον διπλανό τους.Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αν και πρέπει να προσθέσω πως εκτός από τα ζώα μερικές φορές είναι και θέμα αυτοκινήτου. Έτσι για παράδειγμα έχω προσέξει πως στα Ford όταν ανοίγεις την πόρτα, αυτήν δεν στέκεται σε ενδιάμεσες θέσεις (όπως στα VW), με αποτέλεσμα αν φυσάει ή είσαι σε κατηφόρα, να είναι πολύ εύκολο να ανοίξει η πόρτα διάπλατα και να κάνει ζημιά (ειδικά αν είναι κανένα τρίπορτο κιόλας...).
Πραγματικά απορώ πόσο θα τους κόστιζε στην Ford να άλλαζαν τους μηχανισμούς. -
Αυτό είναι το υπαίθριο επί πληρωμή πάρκινγκ στη Μητροπόλεως;
-
Ναι, Πλατεία Ελευθερίας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό είναι το υπαίθριο επί πληρωμή πάρκινγκ στη Μητροπόλεως;ναι, πλατεια ελευθεριας
-
Όχι, είναι στην Πλατεία Ελευθερίας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, Πλατεία Ελευθερίας.Όχι, είναι στην Πλατεία Ελευθερίας.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το αυτοκίνητο μου έχει και στις 2 μεριές από 2-3 χτυπηματάκια-λακουβίτσες από ηλίθιους που ανοίγουν τις πόρτες χωρίς να τους νοιάζει αν θα χτυπήσουν τον διπλανό τους.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αν και πρέπει να προσθέσω πως εκτός από τα ζώα μερικές φορές είναι και θέμα αυτοκινήτου. Έτσι για παράδειγμα έχω προσέξει πως στα Ford όταν ανοίγεις την πόρτα, αυτήν δεν στέκεται σε ενδιάμεσες θέσεις (όπως στα VW), με αποτέλεσμα αν φυσάει ή είσαι σε κατηφόρα, να είναι πολύ εύκολο να ανοίξει η πόρτα διάπλατα και να κάνει ζημιά (ειδικά αν είναι κανένα τρίπορτο κιόλας...).
Πραγματικά απορώ πόσο θα τους κόστιζε στην Ford να άλλαζαν τους μηχανισμούς.ford focus έχω, τρίθυρο. Στέκεται σε μια ενδιάμεση θέση. 2 σκάλες δλδ, μισό άνοιγμα και φουλ ανοιχτή.
Βέβαια με το μισό άνοιγμα πάλι δεν χωράς να βγεις.
Όταν είμαι σε στριμώκωλο πάρκινγ, βάζω την παλάμη μου στο σημείο της πόρτας μου που προεξέχει πιο πολύ, οπότε ακουμπάει το χέρι μου στο διπλανό αμάξι και όχι η πόρτα.
Υπάρχουν λύσεις για όλα, απλά το 90% είναι στα @@ τους. -
μηπως απλως γνωριζουν το αυτοκινητο σου?
-
Ανάληψη Ευθύνης για σαμποτάζ στις γραμμές του τραμ
Στις 21/4 χτίσαμε με οπλισμένο σκυρόδεμα (τσιμέντο) 3 σημεία των γραμμών του τραμ στην ευρύτερη ακτίνα των νοτίων προαστίων. [...]
The fuck?
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1394167
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στις 21/4 χτίσαμε με οπλισμένο σκυρόδεμα (τσιμέντο) 3 σημεία των γραμμών του τραμ στην ευρύτερη ακτίνα των νοτίων προαστίων. [...]
The fuck?
θελω κ γω λιγο απο αυτο που καπνιζουν
γραφω και θελω εμπνευση...
-
νταξ, δεν παιζονται με τιποτα
-
Και ομως αφου το παληκαρι καταφερε να εξωστρακισει 5-6 μετρα την παρκαρισμενη 147 μπροστα απο το σπιτι μου
στη συνεχεια επεσε και στην γκαραζοπορτα καταστρεφοντας πληρως τον μηχανισμο που την ανοιγο-κλεινει και ελαφρα
να την στραβωσει.Ευγε!!!!
-
τι έκανε? drift?
-
Πως γενεν αυτο;; ο_Ο
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τι έκανε? drift?Ναι σε μια κλειστη-τυφλη στροφη με πανω απο 80χλμ/ωρα αναμεσα σε σπιτια.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
τι έκανε? drift?Ναι σε μια κλειστη-τυφλη στροφη με πανω απο 80χλμ/ωρα αναμεσα σε σπιτια.
Aλάνι !!!
-
εκανε με την 316 δριφτ;;
αν πήγαινε με 80, τώρα θα σου εκανε παρέα στον καναπέ σου.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
The fuck?
θελω κ γω λιγο απο αυτο που καπνιζουν
γραφω και θελω εμπνευση...
η απαλλαγη μας απο τετοια υπανθρωπα πλασματα μου δινει ελπιδες....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]