-
rε δε πάμε καλάαααα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εκανε με την 316 δριφτ;;αν πήγαινε με 80, τώρα θα σου εκανε παρέα στον καναπέ σου.
Βασικα δεν ειναι το θεμα με τι και ποσα αλλα οτι αν γινοτανε 10 λεπτα νωριτερα,οι επιβαινοντες της Αλφα ή αν περναγε καποιος απο εκει,αυτη την στιγμη δεν θα ηταν αναμεσα μας.
-
δεν έκατσε ούτε μια φορά στην λωρίδα της...
-
δεν βλέπω και οδηγώ στον κηφισό...
-
δεν υπάρχει αυτό με τα μπαλόνια... αυτό παίζει να έγινε το πρώτο ιπτάμενο mazda!
-
Για χοντρο ξηλωμα η παραβαση του.... αλλα δε βαριεσαι ...
-
... την γλιτώνει άμα τα δηλώσει σαν εξτρά αερόσακους......
-
ειναι κολπο για να ειναι πιο ελαφρυ και να εχει καλυτερη καταναλωση
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ειναι κολπο για να ειναι πιο ελαφρυ και να εχει καλυτερη καταναλωσηβασικά πιο βαρύ γίνεται και έχει μεγαλύτερες αεροδυναμικές αντιστάσεις, οπότε μάλλον επιβαρύνει την κατανάλωση
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυτό στο πίσω τζάμι είναι 'Ν' το οποίο 'έγραψε' από μέσα και είναι ανάποδα;;;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ψάχνω να βρω εδώ και χρόνια ποιά ήταν αυτή η σειρά που παρακολουθούσα στην ΕΡΤ όταν ήμουν μπόμπιρας (και τραγουδούσα 'κουκουτσάτσαρα' , μην μπορώντας να πιάσω τον στίχο), επιτέλους.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αυτό στο πίσω τζάμι είναι 'Ν' το οποίο 'έγραψε' από μέσα και είναι ανάποδα;;;
Εκτός αν είναι ρωσίδα
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Εκτός αν είναι ρωσίδα
hahahahahahahahahahahahaha
ahahahahahhahaa
hahahahahahahahahahahaha
ahahahahahahahaha -
του τσοχατζοπουλου ειναι το αμαξι
φαινεται απο τη πινακιδα αλλωστε... -
Στα Ρώσικα το Ν είναι το δικό μας Η, το 'ανάποδο' Ν είναι το δικό τους Η (πχ. Владимир Ильич Ленин)
Οπότε δεν είναι Ρωσίδα -
Μπορει να ειναι ρομουνα
-
-
Προχτες κατεβαίνω Συγγρού με κατεύθυνση προς Πειραιά, είμαι δηλαδή στην αριστερή λωρίδα και φτάνω στη διχάλα που φεύγει αριστερά. Ακολουθώ 2-3 αυτοκίνητα και ξαφνικά πλακώνονται όλοι στα φρένα. Φρένα και εγώ, αλάρμ και σκέφτομαι οτι κάποιο ατύχημα θα έγινε. Αμ δε! Γ@μόσπιτος ποδηλάτης κινούταν αμέριμνος στην αριστερή λωρίδα και τον βρήκαμε αμέσως μετά την κορυφή της στροφής! Ούτε καν θα προλαβαίναμε δηλαδή να τον δούμε, το γκουπ μόνο θα ακούγαμε! Περνάμε αργά από δίπλα του, ανοίγω το παράθυρο και του φωνάζω οτι ειναι ανώμαλος. Και το @ αρχίζει να φωνάζει και να βρίζει! Μα το θεό, αν δεν είμασταν σε τόσο κεντρικό δρόμο, θα ειχα κατέβει και θα τον ειχα κανει να ξεράσει της μάνας του το γάλα.
ΗΜΑΡΤΟΝ πια με τον κάθε δήθεν οικολόγο φτωχομπινέ που την έχει δει σωτήρας της πόλης και που με τη μαλακία που τον δέρνει θα με στείλει εμένα φυλακή. Αυτός ας πάει στο χώμα, επιλογή του. Εγώ τι φταίω? -
sounds like Kacey lol
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]