-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
περιπολικό έχει;μικρό κορεάτη μαχητή
-
Υπερκομπλεξικος και ΖΩΑΡΑ νο1.
Ταξιδευω βραδυ στη Κορινθου-Πατρων με φοβερη κινηση στο αντιθετο ρευμα και ελαχιστες ευκαιριες για προσπερασμα.. Σε μια απο αυτες αποφασιζω να προσπερασω το προπορευομενο και σερναμενο ασημι mercedes vaneo..(ναι ναι παλι mercedes...) Και με το που βγαζω φλας το κοβει αριστερα και δε με αφηνει για το επομενο χιλιομετρο.. Πιανουμε τη παρακαμψη και πηγαινει με 60!! καταφερνωντας να φτιαξει κονβοι πισω του..Και ζωο νο2 οχι τοσο για το λαθος του οσο για το οτι δε χαμπαριαζε τιποτα..
Μεσαια λωριδα στην Αττικη Οδο με 110 περιπου και προσπερναω το εκ δεξιων ΚΙΑ shuma ( ) Χωρις φλας αρχιζει να το κοβει πανω μου.. Παει στο διαολο πες οτι ημουν στη τυφλη γωνια οταν το αποφασισε.. Γιατι ρε μλκ πρεπει να πατησω επι εναν αιωνα τη κορνα για να μαζευτεις? Γιατι πρεπει να μπω ο μισος στην αριστερη μεχρι να καταλαβεις τι μαλακια εκανες? Ειχες και γυναικα διπλα και παιδι αδετο -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το 'big deal' να υποθέσω ότι το λες επειδή θεωρείς ότι αυτά γίνονται κάθε μέρα και δεν αποτελούν είδηση για την οποία κάποιοι 'υπηρέτες της ενημέρωσης' ( ) θα πλήρωναν καλά λεφτά για να τη βγάλουν στον αέρα με αποδείξεις.
Όχι, το λέω γιατί δεν πρόκειται καν για ανώνυμη βλακεία που γράφεται από κάποιον άσχετο σε μπλογκ επιπέδου, σαν το Πρωκτικό, αλλά υπήρξε βίντεο και ανέβηκε στο youtube. Και αυτός είναι ακόμα στη θέση του. χ2
Α, σε παρακαλω, ο παντοδυναμος λαος τον εχει στειλει στη Βουλη με τη ψηφο του , γιατι να φυγει απο εκει?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το 'big deal' να υποθέσω ότι το λες επειδή θεωρείς ότι αυτά γίνονται κάθε μέρα και δεν αποτελούν είδηση για την οποία κάποιοι 'υπηρέτες της ενημέρωσης' ( ) θα πλήρωναν καλά λεφτά για να τη βγάλουν στον αέρα με αποδείξεις.
Όχι, το λέω γιατί δεν πρόκειται καν για ανώνυμη βλακεία που γράφεται από κάποιον άσχετο σε μπλογκ επιπέδου, σαν το Πρωκτικό, αλλά υπήρξε βίντεο και ανέβηκε στο youtube. Και αυτός είναι ακόμα στη θέση του. χ2
Μέχρι να τα πάρει τελείως στο κρανίο ο απλός, αναμάρτητος πολίτης, αυτά θα έχουμε.
Προφανώς όπως και με τον Κουλούρη, επρόκειτο απλά για μια 'κακιά στιγμή' σε έναν κατά τ' άλλα model citizen και πνευματικό ηγέτη του έθνους.
Κάτι που δεν κατάλαβα... Λένε ότι πέρασε 4 κόκκινα ο αξιότιμος... Αν ισχύει, είναι χλωμό να τα πέρασε όλα 'στο τσακ' (βαθύ ρόζ), οπότε προφανώς θα τα 'έσφαξε' επειδή βαριόταν να περιμένει. Γιατί λοιπόν δεν τον σταματούσαν με το που πέρασε το πρώτο κόκκονο και περίμεναν να περάσει άλλα 3?!...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πριν 2-3 μέρες μου συμβαίνει το εξής απίστευτο.
Είμαι βράδυ στο δρόμο Βόλου-Μικροθηβών που βγάζει στην εθνική για Αθήνα, δρόμος με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση. Μπροστά μου έχω δυο περιπολικά και απλά τους ακολουθώ, πήγαιναν με το όριο του δρόμου περίπου.
Ξαφνικά με προσπερνάει ένα getz και κολλάει στον προφυλακτήρα του δεύτερου περιπολικού. Πήγαινε για λίγη ώρα έτσι μέχρι που το προσπέρασε σε διπλή διαχωριστική. Στη συνέχεια κολλάει στο πρώτο περιπολικό. Τα ίδια, τον προσπερνάει σε διπλή διαχωριστική και απλά χάνεται στο βάθος.Με σταμάτησαν εμένα ξημερώματα Παρασκευής, στον κόμβο Μικροθηβών με κατευθυνση προς Βόλο. Την είχαν στήσει απέναντι από το βενζινάδικο της ΕΚΟ που έχει εκεί.
Μόνο το δίπλωμα μου και ταυτότητες των επιβαινόντων ζήτησαν. Ποιος ξέρει τι έψαχναν... -
Έβλεπα τους δυο απο τους τρεις προέδρους κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου κατα την προσέλευση αναχώρηση, ο ένας συνοδηγός σε τζιπ χωρίς ζώνη ασφαλείας και ο άλλος στο πίσω κάθισμα πάλι χωρίς ζώνη ασφαλείας.
Ομοίως και οι λοιποί επιβαίνοντες.
τέτοια κεφάλαια για τον τόπο και πανε χυδην. -
Θερμά συγχαρητήρια στους οδηγούς motocross,ντυμένους κανονικά με τις φόρμες των αγώνων-που θεώρησαν καλή διαφήμιση το να γυρίζουν το κέντρο της Πάτρας μεσημέρι Κυριακής γκαζώνοντας και κάνοντας σούζες.
-
Σήμερα στην κάθοδο της Συγγρού στο τελευταίο φανάρι Συγγρού Φιξ είχε αρκετή κίνηση.
Είχα αφήσει μισό αμάξι απόσταση από τον μπροστά, αλλά δεν κουνιόταν κανένας έτσι κι αλλιώς.
Ο από πίσω μου όμως πρώτα μου κόλλησε στο εκατοστό, και στη συνέχεια με έσπρωχνε με τον προφυλακτήρα του να κουνηθώ λίγο πιο μπροστά...
-
Κυριολεκτείς σε όλα αυτά που γράφεις; Ακούμπησαν οι προφυλακτήρες σας και προσπαθούσε να σε σπρώξει με 1η και γκάζι;
-
Και δεν κατέβηκες για τα περεταίρω?
-
Δε με χτύπησε, αλλά μού έδωσε ένα 'nudge'...
Όχι δεν κατέβηκα, δεν ήθελα να χάσω το χρόνο μου αφού δεν έκανε ζημιά... Παρ'όλα αυτά ο άνθρωπος δεν ένοιωθε. Δεν ανταποκρίθηκε καθόλου στα νοήματα που του έκανα μετά, και οδηγούσε κολλημένος στην αριστερή με το φωτάκι της καμπίνας αναμμένο. Γι'αυτό ταιριάζει εδώ! Ζώον!!
-
Πού ξέρεις οτι δεν έγινε ζημιά? Τη βάση του προφυλακτήρα την τσέκαρες?
-
Δεν κατέβηκες να δεις τι σου έχει κάνει?
Για πλάκα και μόνο θα περιμέναμε αστυνομία.
Αν και πιο πιθανό θα έβλεπα το ενδεχόμενο του να τον κοπανήσω να νιώσει... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δε με χτύπησε, αλλά μού έδωσε ένα 'nudge'...Όχι δεν κατέβηκα, δεν ήθελα να χάσω το χρόνο μου αφού δεν έκανε ζημιά... Παρ'όλα αυτά ο άνθρωπος δεν ένοιωθε. Δεν ανταποκρίθηκε καθόλου στα νοήματα που του έκανα μετά, και οδηγούσε κολλημένος στην αριστερή με το φωτάκι της καμπίνας αναμμένο. Γι'αυτό ταιριάζει εδώ! Ζώον!!
Καταλαβε τι εγινε? Γενικα ειχε επαφη με την πραγματικοτητα?
-
Τα ζώα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πριν από λίγο τύπος με Clio πέρασε με κόκκινο το φανάρι. Xsara που ερχόταν κάθετα πέρασε κανονικά με πράσινο, δεν πρόλαβε να φρενάρει και έσκασε στα δεξιά του Renault. Και αντί να κατέβει ο οδηγός του Xsara να τον πλακώσει για την μ@λακία που έκανε, κατέβηκε ο οδηγός του Renault και φώναζε στον άλλο ότι αφού με είδες που πέρασα με κόκκινο και μπορούσες να με αποφύγεις γιατί δεν το έκανες!!!
Δεν την παλεύουν καθόλου μερικοί, είναι για πολλές φάπες! -
Στοιχεία για μάρτυρας άφησες; Μη βρεθεί και μπλεγμένος ο Xaraς...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τα ζώα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πριν από λίγο τύπος με Clio πέρασε με κόκκινο το φανάρι. Xsara που ερχόταν κάθετα πέρασε κανονικά με πράσινο, δεν πρόλαβε να φρενάρει και έσκασε στα δεξιά του Renault. Και αντί να κατέβει ο οδηγός του Xsara να τον πλακώσει για την μ@λακία που έκανε, κατέβηκε ο οδηγός του Renault και φώναζε στον άλλο ότι αφού με είδες που πέρασα με κόκκινο και μπορούσες να με αποφύγεις γιατί δεν το έκανες!!!
Δεν την παλεύουν καθόλου μερικοί, είναι για πολλές φάπες!Α, σε παρακαλω, η Λια ειναι Βισση αλλα η βια ΔΕΝ ειναι λυση, οπως λενε ολοι εδω μεσα.
ΥΓ Κ που'σαι ακομα. Θα δεις πολλα απο εδω κ περα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν την παλεύουν καθόλου μερικοί, είναι για πολλές φάπες!Α, σε παρακαλω, η Λια ειναι Βισση αλλα η βια ΔΕΝ ειναι λυση, οπως λενε ολοι εδω μεσα.
ΥΓ Κ που'σαι ακομα. Θα δεις πολλα απο εδω κ περα...
Έτσι. Και προπόνηση στις επικύψεις
ΥΓ: αναμένω ποστ-απάντηση 'σιγά ρε μάγκα, που δέρνετε από το πληκτρολόγιο και απο κοντά κο κο κο'
-
Και που ξέρεις μπορεί ο άλλος να κουβαλάει τίποτα και να στην ανάψει, σα δε ντρεπεσαι που θα χτυπησεις γυναικα/παππού/τον πάπα, ο άλλος μπορεί να έχει παιδιά
Είπα να τα βγάλω από τη μέση να τελειώνουμε.
-
σ'αυτούς που μου κολλάνε από πίσω εν κινήσει δεν πατάω πια φρένο.. απλώς μου έρχεται εντελώς τυχαία να καθαρίσω τα τζάμια μου με τα πιτσιλιστήρια
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]