-
Και αν αφήσεις εσύ κάποια δεν σε ευχαριστούν με κάποιο νόημα γιατί νομίζουν ότι τις κάνεις καμάκι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και αν αφήσεις εσύ κάποια δεν σε ευχαριστούν με κάποιο νόημα γιατί νομίζουν ότι τις κάνεις καμάκι. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στροφη 180 δεν ειναι, αλλα εκει πηγε να με πεταξει στον Φλοισβο το γιδι.αυτή λέω εγώ
http://maps.google.com/maps?q=Δ� ... 5&t=h&z=19 -
-edit-
-
Νομίζω ότι είστε offtopic.Χρειάζεται ένα καινουριο με τίτλο 'Γυναικες, γυναίκες, γυναίκες...'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στροφη 180 δεν ειναι, αλλα εκει πηγε να με πεταξει στον Φλοισβο το γιδι.
αυτή λέω εγώ
http://maps.google.com/maps?q=Δ� ... 5&t=h&z=19Εσυ λες το μικρο το δρομακι που απο 'νεα παραλιακη/ρευμα προς Γλυφαδα' σε επιστρεφει στο 'παλια παραλιακη/ρευμα προς Πειραια'. Εγω σου λεω πανω στην παραλιακη, την τεραστια με τις πολλες λωριδες, στη δεξια στροφη αμεσως μετα τη διχαλα απο Πειραια προς Συγγρου/Γλυφαδα, στο κλαδο προς Γλυφαδα. Δεξια λωριδα εγω, μεσαια ο κυριος (στο κομματι που ειναι τρεις), κ ο μισος πανω μου κ μετα αγριαδα του τυπου 'που πας να περασεις απο εκει μεσα'...
-
Απίστευτο ζώο ο οδηγός φορτηγού ΔΧ σήμερα το πρωί στην εσωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε κολλήσει στο μέτρο πίσω από γυναίκα οδηγό, επειδή είχε αφήσει απόσταση 10 μέτρων από εμένα που προπορευόμουν. Αντί να την προσπεράσει επέμενε να κάθετε κολλημένος πίσω της παίζοντας φώτα. Το θέμα είναι ότι δεν βιαζόταν, γιατί όταν μετά βγήκε στην εξωτερική περιφερειακή πήγαινε δεξιά με 90 (όσο και πριν δηλαδή).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ηλίθιες!!!! δεν θα σας πέσει ο κ@λος αν αφήσετε καποιον να βγεί απο τον κάθετο δρόμο στον μποτιλιαρισμένο δικό σας
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι κόμπλεξ έχουν το 90% των γυναικών με αυτό το θέμα...
Είμαι πολύ ζώο εγώ που τις γειώνω και τους βγαίνω στεγνά????
Ποτε μα ποτε γυναικα δε δινει προταιρεοτητα. fact. Το ποσοστο ειναι εκει που λες. Αμα το διασκεδαζεις και μονο, καλα κανεις..
Τη προηγούμενη βδομάδα μια γυναίκα πίσω από εμένα άρχισε να μου κορνάρει και να φωνάζει γιατί άφησα κάποιον να βγει από ένα στενό...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στροφη 180 δεν ειναι, αλλα εκει πηγε να με πεταξει στον Φλοισβο το γιδι.
αυτή λέω εγώ
http://maps.google.com/maps?q=Δ� ... 5&t=h&z=19Εσυ λες το μικρο το δρομακι που απο 'νεα παραλιακη/ρευμα προς Γλυφαδα' σε επιστρεφει στο 'παλια παραλιακη/ρευμα προς Πειραια'. Εγω σου λεω πανω στην παραλιακη, την τεραστια με τις πολλες λωριδες, στη δεξια στροφη αμεσως μετα τη διχαλα απο Πειραια προς Συγγρου/Γλυφαδα, στο κλαδο προς Γλυφαδα. Δεξια λωριδα εγω, μεσαια ο κυριος (στο κομματι που ειναι τρεις), κ ο μισος πανω μου κ μετα αγριαδα του τυπου 'που πας να περασεις απο εκει μεσα'...
εν τω μεταξύ καθημερινά επιστρέφω κει στην δεξιά αφού στρίβω μετά στο παλιό κομμάτι ευτυχώς δεν έχω πετύχει τπτ τέτοιο ακόμα αλλά παρακάτω στη μικρή που σ'είπα, μια φορά ένα άτος γεμάτο κοπελιές πήγαν να με ρίξουν στο πεζοδρόμιο και με κοίταγαν με το βλέμμα της αγελάδας (όχι οκ δεν ήταν αγελάδες ) όταν ρώτησα τι σόι κάνουν και αφού έκαναν reset με κοίταξαν με :funis: look
-
Περιμένω σε φανάρι χτες σαν κύριος .... Και ακούω ένα μπαμ και μετακινούμε και λιγάκι ....
Ωχ λέω από μέσα μου πάει ο προφυλακτήρας. Κατεβαίνω και βλεπω στο Golf πίσω μου ένα κοριτσάκι 18-19 χρονών να οδηγάει και τη μάνα του να με κοιτάνε σαστισμένες - φοβισμένες. Κατεβάζει το παράθυρο η μαμά
-
συγνώμη συγνώμη δεν έγινε τίποτα δεν το ήθελε το κορίτσι ...
κοιτάζω τον προφυλακτήρα και είχα μόνο μια γρατσουνιά ! -
Κοιτάξτε της λέω έχω μόνο μια γρατσουνιά και δεν πειράζει όντως, αλλά αυτό θα το πώ εγώ και όχι εσείς πρώτη, τουλάχιστον μάθετε στο καμάρι σας να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο όταν τρακάρει κάποιον, φαντάζομαι ότι αν το έκανε σε παρκαρισμένο όχημα θα έφευγε σαν κυρία ...
-
Α είστε πολύ ευγενής σας ευχαριστούμε, και εμάς όλο μας χτυπάνε όταν το έχουμε παρκαρισμένο ...
Ε δεν έβγαζα με τπτ άκρη, μπήκα μέσα και έφυγα ...
-
-
-
Εγώ θα καλούσα αστυνομία και ασφαλιστική άμεσα (αν δε βιαζόμουν πολύ). Η γρατζουνιά είναι αυτό που φαίνεται. Πιθανώς υπάρχει ζημιά που δε φαίνεται. Για παν ενδεχόμενο, μια καταγραφή θα την ήθελα. Θα ήταν κι ένα καλό μάθημα για μαμά και κόρη.
-
Εγω σήμερα έπεσα στον τοίχο του γκαράζ μου!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εγώ θα καλούσα αστυνομία και ασφαλιστική άμεσα (αν δε βιαζόμουν πολύ). Η γρατζουνιά είναι αυτό που φαίνεται. Πιθανώς υπάρχει ζημιά που δε φαίνεται. Για παν ενδεχόμενο, μια καταγραφή θα την ήθελα. Θα ήταν κι ένα καλό μάθημα για μαμά και κόρη.Είχα ήδη παραγγείλει τηλεφωνικά 2 κοκορέτσια και 3 κιλά κατσικάκι στην ταβέρνα με σούβλες λίγο πιο πάνω και πήγαινα να τα πάρω !!! Επίσης με περίμεναν 10 άτομα για να φάνε back home, οπότε ναι βιαζόμουν
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Είχα ήδη παραγγείλει τηλεφωνικά 2 κοκορέτσια και 3 κιλά κατσικάκι στην ταβέρνα με σούβλες λίγο πιο πάνω και πήγαινα να τα πάρω !!! Επίσης με περίμεναν 10 άτομα για να φάνε back home, οπότε ναι βιαζόμουνΑν είναι έτσι, εντάξει, δεν έκανε και τίποτα η κοπελίτσα. Συμβαίνουν αυτά
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγω σήμερα έπεσα στον τοίχο του γκαράζ μου!Φώναξες την τροχαία για καταγραφή ή ψάχνεσαι μετά όταν θα προκύψει η ζημιά και δε θα βρίσκεις την ασφαλιστική του τοίχου να σε αποζημιώσει;
-
Ο τοίχος του Θάνου ξέρει καλύτερα πως συμπεριφέρονται σε τέτοιες περιπτώσεις από οτι ξέρουν οι 'δικές' μου
-
Με βρήκατε μικρό και και με κοροϊδεύτε;
Πάλι καλά που είχα βαλει κάτι φελιζολένιες αυτοκόλλητες λορίδες (αυτες που ειναι κόκκινο - ασπρο) και δεν το έγδαρα.
και παλι καλά που ήρθε ο προφυλακτήρας μόνος του τα ίσα του. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγω σήμερα έπεσα στον τοίχο του γκαράζ μου!Ζώον ο τοίχος που πετάχτηκε μπροστά σου.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εγω σήμερα έπεσα στον τοίχο του γκαράζ μου!
Ζώον ο τοίχος που πετάχτηκε μπροστά σου.
Α να γεια σου!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]