-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Μπορεί να διαβάζει το Φόρουμ ...Αχαχαχαχαχαχαχαχα, τι αστειος που εισαι μωρε. Σε πληρωνουν για να τα γραφεις αυτα?
Dodger
Τσουλανε τα (αυτοματα) Smart προς τα πισω? -
ε, τέτοιες μέρες το γέλιο χρειάζεται...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορεί να διαβάζει το Φόρουμ ...
............
Τσουλανε τα (αυτοματα) Smart προς τα πισω?Το HSA = Automatic Hill Start Assist που διαθέτουν τα SMART απο το 2004 και μετά, λειτουργεί σε ανηφόρα αλλά και κατηφόρα (απο στάση) μόνο για τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα που αφήνεις το φρένο. Μετά, αν είσαι 'απρόσεκτος' ( όπως στην περίπτωση του μικροατυχήματος που προαναφέρθηκε) ... 'ο σώζων εαυτόν σωθήτω' !
-
Μα, τα αυτόματα δεν τσουλάνε πίσω. Το hill assistant άλλο είναι .
-
Εξαρτάται από το αυτόματο.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Τσουλανε μετα απο λιγο, ρωτησα+εμαθα.
-
Τότε όντως εξαρτάται από το αυτόματο . Σε μένα πάντως δεν πάει προς τα πίσω.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τότε όντως εξαρτάται από το αυτόματο . Σε μένα πάντως δεν πάει προς τα πίσω.Σε οποιαδήποτε ανηφόρα;
-
Δεν μπορώ να το πω αυτό μιας και έχει σύστημα που κρατάει το αυτοκίνητο οπότε σε ανηφόρα δεν φεύγει.
-
γιατί να μην τσουλάνε; αν είναι στο Ν τότε λογικό να τσουλάνε. Το P προσφέρει κάποια έξτρα προστασία αλλά αποφεύγεται να χρησιμοποιείται χωρίς χειρόφρενο.
-
Μα όταν σταματήσεις σε ένα φανάρι δεν βάζεις Ν. Στο D το αφήνεις
-
ενίοτε βάζεις και N.
σε 4-5 + λίτρα αυτόματο ειδικά. -
Βγαινει τετοιο Smart?
-
Εύχομαι έναν εορταστικό καρκίνο στο @ που μου ξαναχάραξε το αμάξι με κλειδί κ το έκανε σαν το μ..... της μάνας του.
Χρόνια σκατά κ στο κρεβάτι σκατόψυχε! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βγαινει τετοιο Smart?http://www.seriouswheels.com/cars/top-2 ... oncept.htm
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βγαινει τετοιο Smart?δε ξέρω για smart, το παλιό civic όμως δεν είχε D, ήταν ημιαυτόματο. Η ψorolla όμως έχει. προσωπικά όταν παίρνω την κορόλλα στη φανάρι βάζω Ν για να μη ζορίζεται/καίει απλώς η κοπελίτσα έπρεπε να τραβήξει ένα χειρόφρενο και ας έκανε ό,τι ήθελε μέσα και να χόρευε κιόλας. και μαλακία της που βγήκε κ από πάνω και καλά να πάθει που έφαγε την ανάποδη.
σημερινό ζώο, είμαι στο φανάρι της Κυθηρίων και Ιωνίας να περάσω απέναντι προς Θεομήτορος. Ανάβει πράσινο, πρώτος εγώ, και ενώ ξεκινάω ξεκινάει και ένας με κόκκινο από την Ιωνίας δεξιά σιγά σιγά με το πάσο του του ανάβω φώτα αλλά δε σταματάει ε τι να κάνω σταμάτησα εγώ κ συνέχισε αυτός κ με κοιτούσε κ του χάρισα το σήμα του αλλά τι να το κάνεις, εκείνος κέρδισε κάτι τέτοιες ώρες θα θελα να χα ένα παλιό αμάξι ή πολλά λεφτά να μη με νοιάζει κ να πέφτω σε κάτι τέτοια ζωάδια και να ψάχνονται μετά
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εύχομαι έναν εορταστικό καρκίνο στο @ που μου ξαναχάραξε το αμάξι με κλειδί κ το έκανε σαν το μ..... της μάνας του.
Χρόνια σκατά κ στο κρεβάτι σκατόψυχε!Μου αρκει να τους κοπουν τα χερια.. Τελικα τα πρασινα citroen τραβανε τι να πω..
-
Λοιπόν νομίζω πρέπει να αναφερθεί αυτό
Οδηγάω το Golf χθες το βράδυ (το τονίζω) κι έχω συνοδηγό γαλλόφιλο συμφορουμίτη
Στο φανάρι στην είσοδο της ΑΟ στην Δουκ.Πλακεντίας κατα τις 22:50 το βράδυ κι ενώ είμαι σταματημένος στο φανάρι στο ρεύμα προς Χαλάνδρι βλέπω γνωστό συμφορουμίτη με χαρακτηριστικότατο αμάξι σταματημένο κι αυτόν στο αντίθετο ρεύμα κι αρχίζω φώτα κόρνες κλπ
Ε να σας πω αντίδραση.ΤΙΠΟΤΑ.0.Χαμπάρι δεν πήρε κι εγώ βάραγα κόρνες φώτα κλπ
Και τώρα στο δια ταύτα
Ρε συ Νονέ με κανόνι ρε πρέπει να σου ρίξουν για να πάρεις πρέφα?
Με κοτζάμ Golf ( ) ρε σου έκανα σινιάλο, βάραγα κόρνες κλπ κι εσύ μιλάμε χαμπάρι (και μην πεις όχι εχω και μαρτυρα ) -
Τι σου κανει εντυπωση? να τραβηξει τη προσοχη μου golf? Και να συνεχιζες και να το καταλαβαινα δε θα καταλαβαινα ποιος ειναι.
Θυμαμαι οτι κοιταξα γυρω μου και το μεσαιο καθρεφτη γιατι ακουσα τα κορναρισματα και ελεγξα μηπως μου κορναρει καποιος απο γυρω μου ή πισω..
Ε οχι και ζωο γι αυτο.. , να ησουν με το fluence να ημουνα ΖΩΑΡΑ. -
Καθότι uber alles έπρεπε
Θα καταλαβαινες.Γκαούτσαλοι σαν εμένα δεν κυκλοφορούν πολλοί
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]