-
Ζώα όλοι στο δρόμο που πλησιάζουν το αμάξι μου περισσότερο από 40 πόντους και με πιάνει πανικός!
Απομακρυνθείτε ρε! Το'χω 3 μέρες μόνο! Καρδιακός θα γίνω!
Καταραμένα μηχανάκια! ΑΡΓΚΚΚΚΚΚ!!!!Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το κάνω επειδή γυρνάω σπίτι μου μετά τις 12, όπου δεν έχει λεωφορείο για να με αφήσει σε απόσταση μικρότερη των 1.5-2km (το δικαιολογώ στον εαυτό μου).
Μετά τις 12 το βράδυ;
Εμ τι, το μεσημέρι;
-
Σαββατο σημερα και ως γνωστο τα Σαββατα δεν εχουμε κριση. Καλαμαρια Διαβαλκανικο τα Stop δεν ισχυουν και το κοκκινο στα φαναρια μαλλον ειναι χριστουγεννιατικος στολισμος! Η επιστροφη μαλλον απο θαλασσης θα γινει! x
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Aπειρο ζωο ο οδηγος ενος x5 χθες στο βραδυ στην εθνικη χανιων-ρεθυμνου τον περναω και μου παταει τη μεγαλη σκαλα(η οποια παρεπιπτοντος λογω υψους του x5 με στραβωνε τελειως)κανω στην ακρη λεω θα εχει ζωρι,μετα κοβει και παω να τον προσπερασω παλι(αλλος εξυπνος και γω)και γκαζωνει ο ευτηχως η φοβερη επιταχυνση του suzukakiou μου βοηθησε και τον περασα και μετα να τον παλι να μου αναβοσβηνει τα φωτα,ε μεχρι το ρεθυμνο του ειχα και γω τα μεγαλα φωτα
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το κάνω επειδή γυρνάω σπίτι μου μετά τις 12, όπου δεν έχει λεωφορείο για να με αφήσει σε απόσταση μικρότερη των 1.5-2km (το δικαιολογώ στον εαυτό μου).
Μετά τις 12 το βράδυ;
Εμ τι, το μεσημέρι;
Ε δεν έχει δακτύλιο τέτοια ώρα βρε!
[πιθανώς βέβαια να εννοείς ότι μπαίνεις στο δακτύλιο νωρίτερα, γιατί θα γυρίσεις μετά τις 12 κλπ ] -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μετά τις 12 το βράδυ;
Εμ τι, το μεσημέρι;
Ε δεν έχει δακτύλιο τέτοια ώρα βρε!
[πιθανώς βέβαια να εννοείς ότι μπαίνεις στο δακτύλιο νωρίτερα, γιατί θα γυρίσεις μετά τις 12 κλπ ]Ναι, αυτό εννοώ, απλά είμαι λίγο δύσκολος στο να γράφω αυτό ακριβώς που έχω στο μυαλό μου
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μηνυση προφανως κ θα κανει, εστω κ μονο για να παρει τα λεφτα απο την ασφαλεια αν εχει καλυψη εναντι βανδαλισμου.Γιατί να μην φοράνε οι πεζοί πινακίδες κυκλοφορίας σε περίπτωση που σπάσουν έναν καθρέφτη;
Καλά, μαλακία είπες.
ΜΕΓΑΛΗ κιολας...Τα ποδηλατα ειναι οχηματα που κινουνται στον δρομο κ υποχρεουνται να υπακουουν στον ΚΟΚ, αρα εχουν κ ευθυνες κ υποχρεωσεις. Ο πεζος εχει ταυτοτητα, τα οχηματα πινακιδες, το ποδηλατο γιατι οχι?
Κ αφου ειστε τοσο εξυπνοι, σας ευχομαι να βρειτε τον καθρεπτη σας ξηλωμενο απο ποδηλατη κ να σκασετε κανα 200αρι απο την τσεπη σας οταν αυτος την κανει με ελαφρα πηδηματακια επειδη ξερει οτι κανεις δεν μπορει να τον βρει. Να σας τσουξει λιγο, να δουμε μετα αν θα λετε εξυπναδες...
μ'έχεις μπερδέψει..
υποστηρίζεις ή όχι τους ποδηλάτες;
όσο για το τελευταίο καλύτερα να το πάρεις πίσω1ον δεν παιρνω τιποτα πισω. Αν σου φαινεται αστειο το να ζηταει καποιος, ενα ΟΧΗΜΑ που κινειται στο δρομο κ εχει ευθυνες κ υποχρεωσεις, να μπορει να ταυτοποιειται - κ ο καλυτερος τροπος για αυτο ειναι οπως με ολα τα αλλα οχηματα, δηλαδη με πινακιδες - ωστε να μπορει να αποδωθει η ευθυνη για οτι κανει ο χειρηστης του, τοτε το μοναδικο που μπορω να κανω ειναι να σου ευχηθω να παθεις ακριβως το ιδιο για να δεις ποσο αστειο ΔΕΝ ειναι.
Απο κει κ περα, δεν υποστηριζω 'τους ποδηλατες', οπως δεν υποστηριζω 'τους αυτοκινηταδες', τους 'πεζους', τους 'μηχανακηδες', τους 'Ολυμπιακους', τους 'ταδε' ως συνολο. Υποστηριζω αυτον που εχει δικιο.
lost in translation
Δεν είπα ότι δεν πρέπει να ταυτοποιούνται οι ποδηλάτες και όσοι χρησιμοποιούν το δρόμο, το αντίθετο μάλιστα. Δε θέλω να βρεθώ καμιά μέρα με σπασμένο καθρέφτη και να ψάχνω το πώς τι πού γιατί. Μου χουν ήδη σπάσει καθρέφτη κ τα χω βάλει απ'την τσέπη μου.. άσε
-
Ερώτηση αδαούς. Έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο κάπου και πας να το πάρεις και βλέπεις ότι κάποιος σου το έχει αφήσει σημάδι. Γιατί ρε θρασύδειλοι δεν αφήνετε και τα στοιχεία σας τουλάχιστον; Πήγα να πάρω το twingo σήμερα το πρωί και είδα ότι κάποιος μου άφησε σημάδι στο πίσω προφυλακτήρα (διαμέτρου 3 χιλιοστών). Δεν θα δώσω κάποια 'ευχή' πάλι ούτε θα τρελαθώ με τις λαμαρίνες, γιατί καταλαβαίνω ότι όποιος χτυπάει άλλο αυτοκίνητο και μετά εξαφανίζεται είναι άξιος της μοίρας του.
Κάποιες διαπιστώσεις:
- Κυκλοφορούν πάρα πολλοί άμπαλοι στους δρόμους (αυτό είναι γνωστό) που είναι και ανεύθυνοι γράφοντας τα πάντα *χ/ τους.
- Το κόκκινο χρώμα τραβάει τη .
- Γ@μ$ το 2011.
-
3...χιλιοστών;
-
Μάνο, δεν είναι το θέμα η ζημιά (που αν το δεις , έχει φύγει τελείως το χρώμα και φαίνεται έντονα το μαύρο), αλλά η πράξη του να σου κάνει ο άλλος ζημιά και να φεύγει.
-
Σωστά μεν, αλλά έχω τόσες φορές δει σημάδια του μισού και βάλε μέτρου, που ό,τι είναι κάτω των 10 εκατοστών δεν το κοιτάζω καν.
-
Έχω αρχίσει κι εγώ να συνηθίζω αυτή την κατάσταση γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Δηλαδή και δικό μου πάρκινγκ να είχα, πάλι δεν θα έκανα τίποτα, γιατί μπορεί να πας πχ κάπου για καφέ και να στο χτυπήσουν. Αλλά με χαλάει όλη αυτή η παρακμιακή εικόνα της ανομίας. Δηλαδή πράγματα αυτονόητα πλέον δεν ισχύουν (όπως επίσης το να περνάς ΚΤΕΟ, να πληρώνεις τα τέλη κλπ).
-
Κάτσε, δηλαδή αφήνεις το αυτοκινητο σου στον δρόμο και το μόνο που έχεις πάθει είναι μια ζημιά 3 χιλιοστών!?!??!? (που στην τελική ένα πετραδάκι να πεταχτεί σου κάνει μεγαλύτερη ζημια..).
Είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος της Ελλάδας.
-
Mπα, αυτό ήταν το κερασάκι, αν διαβάσεις παλιότερες δημοσιεύσεις του το έχουν κάνει κόσκινο το κακόμοιρο το twingo, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
-
Φτάνω προχθές το βράδυ Αττική οδό, μπαίνω σε ένα ελεύθερο booth και πίσω μου βλέπω να ακολουθεί μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Μου φάνηκε περίεργο που δεν πήγε στο δίπλα ταμείο που ήταν ελεύθερο αλλά δεν έδωσα συνέχεια.
Πληρώνω και μόλις σηκώνεται η μπάρα και ξεκινάω ακουω μαρσάρισμα και βλέπω την μηχανή να με προσπερνάει από δεξιά.
Ενστικτωδώς πάω να κάνω μια τιμονιά δεξιά να τον κόψω γιατί μόλις άκουσα τον ήχοα κατάλαβ τί πάει να γίνει και τα πήρα άσχημα αλλά είχα την γυναικα μου δίπλα και τα παιδιά στο πίσω κάθισμα οπότε επικράτησε η λογική και συνέχισα ευθεία...Ο παπάρας, ο οποίος είχε αφαιρέσει τον αριθμό κυκλοφορίας κιόλας (μαύρη street μηχανή) με χρησιμοποίησε για να μπεί τσαμπέ.
Μόλις με πέρασε έκανε και μια σούζα και χάθηκε στη νύκτα ο τριμάλακας. -
To ίδιο σήμερα, με αρχιμαλάκα με super car που έκανε σφήνες σαν παλαβός, κόβοντάς με 3 φορές με κίνδυνο σύγκρουσης. Τον έπιασα με φανάρι και θα κατέβαινα κάτω, αλλά είχα παιδί στο αυτοκίνητο.
Αυτός είναι:
-
-edit-
-
BMW 316i δεν είναι πια και ο ορισμός του supercar ή του premium.
-
-
-
.....εμ , δε σου έκοψε να ξεκιναγες τα πιτσιλιστήρια να τον δρόσιζες λίγο.... εκει να δεις νέυρα που θα είχε αυτός....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]