-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σαφώς αυτός που πάει γυρεύοντας έχει περισσότερες πιθανότητες να φάει το κεφάλι του. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει κάποιος να τον απαλλάξει από τη ζωή επειδή τσαντίστηκε που τον πέρασε στα διόδια?Θα μπορούσε φυσικά αντί για μένα εκεί να ήταν κάνας παππούς και να πάθαινε κάνα καρδιακό από την τρομάρα του.
'Η
Θα μπορούσε να ήταν καμμιά κοπελίτσα και από την τρομάρα της να τράβαγε τιμονιά αριστερά, να ανέβαινε η ρόδα στον τοίχο και να έφερνε τούμπα το αμάξι της.
Ή
Θα μποροσύσε να κάνει τιμονιά αριστερά αφού είχε βγεί από το διαχωριστικό πέφτωντας επάνω σε αυτόν που ξεκίνησε από το δίπλα ταμείο.
Ή
Δεν ξέρω εγώ τί άλλο, ΕΚΤΟΣ φυσικά από το να «σκοτώσω» εγώ τον ατυχή(μαλάκα) μηχανόβιο.Που σαν σενάριο ΔΕΝ παίζει με την καμία βέβαια αφού είμασταν σταματημένοι και οι δύο και ακόμα και αν έκανα πως τον έκλεινα απλά θα σταμάταγε δίπλα μου εκτός και αν υπάρχει μηχανή που αναπτύσει 0-100χλμ σε απόσταση 2 μέτρων.
Το θέμα είναι να μην το ξανακάνει ο μαλάκας γιατί εκτός από το δικό του (προφανώς άδειο) κεφάλι δεν του φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδή θα σκότωνες άνθρωπο επειδή έκανε το έγκλημα να περάσει μαζί σου τα διόδια.
Και δε μιλάμε αν σου πεταγόταν κ δεν τον έβλεπες, εσύ δηλώνεις οτι θα έκανες τιμονιά επίτηδες!
Ο τιμωρός...Σιγα μην τον εξαυλωνε κιολας. Ξεκινησε απο την πισω γωνια του αυτοκινητου κ θα σταματαγε (φρεναροντας, ουτε καν θα ακουμπαγαν) στο μπροστινο φτερο.
Τόσα χρόνια στους δρόμους θα έπρεπε να ξέρεις οτι δεν υπάρχουν κανόνες ή φυσική σε ένα ατυχημα. Όλα ειναι χαώδη.
-
Ξεκιναει καποιος απο σταση διπλα σου κ βρισκει εμποδιο στα 2 μ (με οση ταχυτητα εχει πιασει μεσα σε αυτα τα 2μ). Εσυ πως το βλεπεις? Παντου φυσικη ειναι, αυτο που δεν ισχυει πουθενα ειναι η μαγεία.
-
KC γενικοτερα συμφωνώ με αυτά που λεμε περί ζωων, αλλά στο παραπάνω εισαι παντελώς λαθος.
πεθαίνουν άνθρωποι που πέφτουν απο το 1 εκατοστό, ενώ επιζουν άλλοι πέφτοντας απο τον 4ο όροφο.
-
Βρε ναι, αλλα μεσα σε 2μ που θα παει? Τεσπα εγω την εχω βρει τη λυση στο θεμα, οποτε φτανω στα διοδια κ βλεπω μηχανη να με 'παρακολουθει', βαζω το αυτοκινητο σχεδον καθετα στο booth να κλεινει ολο το δρομο .
-
Δηλαδή ρε παιδιά, καθόσαστε σκεφτόσαστε και εφαρμόζετε τρόπους πρόληψης ή τιμωρίας για κάποιον που δεν γούσταρε να πληρώσει διόδια?
Τόσο φθηνός είναι ο κόπος σας που τον χαλαλίζετε έτσι?
...Με λίγα λόγια αξίζει τον κόπο???
Μάλλον εγώ υπερεκτιμώ τον χρόνο μου και δεν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ με τα χρήματα που θα χάσουν οι κοινοπραξίες των διοδίων... -
Good for you. Εμείς απλά σκεφτόμαστε ότι δεν γουστάρουμε να μας πιάνουν κορόιδα .
-
Σιγά μη με νοιάξει για το διόδιο.
Εμένα όμως με νοιάζει το ότι ο κάθε παπάρας για 2 ευρώ βάζει σε κίνδυνο εμένα και τυχόν επιβαίνοντες.
Θες επειδή θα ξαφνιαστώ και θα κάνω στραβοτιμονιά, θες επειδή θα χάσει την ισορροπία του και θα μπει μέσα στην πόρτα, να πάει να κουρεύεται.
Η συμπεριφορά είναι κατ' ουσίαν αυτή:
viewtopic.php?p=1238192#p1238192 -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Good for you. Εμείς απλά σκεφτόμαστε ότι δεν γουστάρουμε να μας πιάνουν κορόιδα .Οτι ειπε. Δεν γουσταρω να με χρησιμοποιει ο εξυπνακιας για να περναει τσαμπα σε δρομο που πρεπει - νομιμως - να πληρωνει διοδια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξεκιναει καποιος απο σταση διπλα σου κ βρισκει εμποδιο στα 2 μ (με οση ταχυτητα εχει πιασει μεσα σε αυτα τα 2μ). Εσυ πως το βλεπεις? Παντου φυσικη ειναι, αυτο που δεν ισχυει πουθενα ειναι η μαγεία.Mε 30 χαω δηλαδή δεν σπάει σβέρκος? Ο Γιάνκοβιτς με πόσα έμεινε ανάπηρος χτυπώντας στη μπασκέτα?
-
υπολογίσθηκε στα λιγότερα από 4χαω.
μερικοι δεν έχουν εμπλακεί φαινεται ποτέ σε ατυχημα (και το απεύχομαι εννοείται) και μάλλον ούτε ποτε εχουν δει καποιον να χαροπαλεύει εμπρός τους.
τωρα αν ο φίλος πιο πάνω πιστευει ότι θα μπορουσε να κοιμηθεί τα βράδια με την πεποίθηση οτι 'ναι ρε πστ μου, δίκιο ειχα' αλλά ο άλλος να βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα (μόνιμο ή όχι), θα ηταν θέμα για ψυχανάλυση. καποτε, τώρα ειναι απλά νορμαλ με αυτα που βλεπω-ακουω καθημερινά.
δεν αναφέρω καν το γεγονός οτι εχεις και παιδάκι και ακόμα λιγότερο την πιθανότητα να τον έχωνες κάτω απο το χώμα.
μεγειές.
-
Άτιμη και κακούργα κενωνία...
Δεν είχε να δώσει τα χρήματα να περάσει νόμιμα στα διόδια αλλά να πάει όλη την απόσταση μέχρι την έξοδο στο δρόμο με σούζα και να κάψει τα μαλιοκέφαλα του σε βενζινη δεν ήταν θέμα...
Και έχουμε σαν δεδομένο ότι αφού οδηγούσε μηχανή αυτός και μόνο αυτός θα ήταν στο χώμα...Δεν θα έχανα τον ύπνο μου για τέτοιον άνθρωπο.
-
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει και δε θες να καταλάβεις το νόημα αυτων που λέω.
Ποτέ δεν ειπα μπράβο γι' αυτό που έκανε. Στην τελική αν ήθελε να περάσει, ας σήκωνε την μπαριέρα. Μαγκιά του τότε.
Μπράβο δε θα ακούσεις ούτε κι εσύ όμως που σκέφτηκες να κανεις τιμονιά να τον κόψεις .- -
Το έχουμε καταλάβει ρε'συ ταύρε το νόημα. Εσύ έχεις καταλάβει πως ακόμα κι αφού το καταλάβαμε, θα κάναμε το παν για να του τη σπάσουμε, χωρίς να τον σκοτώσουμε; Και ναι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να του τη σπάσουμε χωρίς να τον σκοτώσουμε, δεν στηριζόμαστε στη Θεά Τύχη!!!
-
Υπογράφεις συμβόλαιο δηλαδή οτι δε θα τον σκοτώσεις? Ο θεός εισαι?
-
Υπογράφω συμβόλαιο, ναι. Δεν γίνεται να το αναλύσουμε περισσότερο από το πληκτρολόγιο όμως. Αν θέλεις να το διαπιστώσεις, έλα να το δοκιμάσουμε live. Μόνο έτσι θα σου φύγει η απορία.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Good for you. Εμείς απλά σκεφτόμαστε ότι δεν γουστάρουμε να μας πιάνουν κορόιδα .
Οτι ειπε. Δεν γουσταρω να με χρησιμοποιει ο εξυπνακιας για να περναει τσαμπα σε δρομο που πρεπει - νομιμως - να πληρωνει διοδια.
Και όχι μόνο...θυμίζω τι ειχα παθει το καλοκαίρι στις Αφίδνες...
viewtopic.php?f=5&t=47983&p=2308915#p2308915
-
Ώρες-ώρες πιστεύω πως οι οι Γάλλοι τζάμπα μιλούσαν για ανθρωπισμό...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ώρες-ώρες πιστεύω πως οι οι Γάλλοι τζάμπα μιλούσαν για ανθρωπισμό...Ο όρος ανθρωπισμός έχει νόημα μόνο όταν αφορά ανθρώπους και όχι δίποδα με συμπεριφορά βακτηρίων. Εκεί έξω παρατηρώ κυρίως χρήση ενστίκτου και λιγότερο μυαλού. Αν εσύ θεωρείς φυσιολογική αυτή την εξέλιξη, εγώ την σιχαίνομαι.
-
Υπάρχει και ο όρος 'πολιτισμός' ο οποίος επιβάλει το να προστατεύεις την ζωή και την ακεραιότητα του άλλου είτε είναι ζώο, 'ζώο' είτε άνθρωπος, εφόσον έχεις αυτήν την δυνατότητα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]