-
Εγώ από την άλλη θεωρώ ζώο αυτόν που πάρκαρε έτσι, ζώα αυτούς που του το τούμπαραν, ζώα και αυτούς που το επικροτούν. Συγγνώμη αν θίγω τους αποπάνω, δεν το θέλω , αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Κάποιος άλλος μπορεί να θεωρεί εμένα ζώο που θεωρώ τους αποπάνω ζώα και πάει λέγοντας.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγώ από την άλλη θεωρώ ζώο αυτόν που πάρκαρε έτσι, ζώα αυτούς που του το τούμπαραν+1
Νομίζω ότι το παράκαναν κι αυτοί που το τούμπαραν, όσο δίκιο κι αν έχουν. Να του ξεφουσκώσουν τα λάστιχα πάει στα κομμάτια αλλά να το τουμπάρουν; -
με το τουμπάρισμα ξεμπλόκαρε ο δρόμος όμως, με τα λάστιχα δεν θα γινόταν τίποτα.
-
Πάντως αν ήταν δικό μου, σίγουρα δεν θα παρκαρα εκεί, αλλα στην συνέχεια θα έφερνα την σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα, μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας και συνέχεια στα δικαστήρια. Δεν προβλέπει αυτοδικία κανένα Σύνταγμα.
-
Δεν είναι ακριβώς αυτοδικία, αυτό θα ίσχυε αν πχ του εσκαγαν τα λάστιχα ή αν του έβαζαν φωτιά. Εδώ απλώς απομάκρυναν ένα όχημα που παρανόμως εμπόδιζε την κυκλοφορία.
Αν αντί για αυτοκίνητο είχαν πέσει στο δρόμο καφάσια με ντομάτες και τα έδιωχνε ο κόσμος με φτυάρια θα ήταν αυτοδικία επειδή χαλάσανε τις ντομάτες?
Από την άλλη δεν είναι δουλειά του κάθε ενός από εμάς να αδειάζει τους δρόμους. Είναι δουλειά της τροχαίας και άνθρωποι πληρώνονται για τη δουλειά αυτή χωρίς να την εκτελούν. Άρα κανονικά θα έπρεπε να κληθεί η τροχαία με γερανό και αν αργούσε ή δεν ερχότανε να γινόντουσαν μαζικές μυνήσεις από όλους εκεί που είχαν αποκλεισθεί έναντι του υπεύθυνου στην τροχαία της περιοχής. Εκτός από τον παραβάτη, ο μόνος άλλος υπεύθυνος (και είναι ένας και συγκεκριμένος) είναι αυτός που έχει την ευθύνη από την τροχαία.
-
Αυτο με τα καφασια και τις ντοματες ειναι ακυρο παραδειγμα γιατι απλα τα καφασια δε θεωρουνται περιουσια και για να βρεθουν εκει πεταμενα προφανως θα χαρακτηριστουν σκουπιδια και θα απομακρυνθουν, αντιθετως το αυτοκινητο εχει ιδιοκτητη και πινακιδες, δηλαδη πληρωνει φορους για να κυκλοφορει στους δρομους, αν ηταν απινακιδο τοτε ναι θα θεωρουνταν κι αυτο σκουπιδι και θα ταιριαζε το παραδειγμα.
Οσον αφορα το σκηνικο κανονικα θα πρεπε να κληθει η τροχαια και να απομακρυνει με γερανο το αυτοκινητο, σαφως αυτη η ενεργεια δεν ηταν και τοσο σωστη αλλα προσωπικα θα χαιρομουν να ειμαι μπροστα και να δω τη βλακοφατσα του/της εξυπνακια που τους εγραψε ολους στα @@ του για τη δικη του ευκολια.
Ο συγκεκριμενος/η σιγουρα την επομενη φορα θα το σκεφτει πολυυυ περισσοτερο ωστε να το ξανακανει.Καλως η κακως μονο ετσι μπορουν να βαλουν μυαλο καποιοι σταρχιδιστες γιατι με τις κλησεις δεν πολυσκαμπαζουν. -
Tις ποιες? Έχεις δει πολλές κλήσεις στα διπλο-τριπλοπαρκαρισμένα στη Θησέως στην Καλλιθέα πχ?
Για μένα ο/η οδηγός ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ να πάθει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε στο πήξιμο που είχε δημιουργήσει να βρισκόταν ένα ασθενοφόρο με κατεπείγουσα περίπτωση. ΕΥΓΕ και γεια στα χέρια τους.
-
To δημοσίευμα αναφερει οτι κληθηκε ο γερανος της Τροχαίας , αλλα δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο.
-
Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άλλον έναν *χιδιστή, ωστόσο αποκλείεται η περίπτωση η/ο οδηγός του αυδι να έπαθε κάτι και να εγκατέλειψε το αυτοκίνητο όπως-όπως;
Τι να πω... κρίμα που έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο όλοι. -
Απορία, ίσως να είναι χαζή. Γιατί δεν φώναξαν τον γερανό να το πάρει?
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
αποκλείεται η περίπτωση η/ο οδηγός του αυδι να έπαθε κάτι και να εγκατέλειψε το αυτοκίνητο όπως-όπως;Πόσο πιθανό είναι αυτό και πόσο πιο πιθανό το βρίσκεις να είναι απλά *χιδιστής (μου άρεσε αυτό )?
Η εμπειρία σου σε αυτό το κωλοχανείο, όπου ο καθένας το βρίσκει λογικό να γαμεί τις ζωές των άλλων για να μην ξεβολέψει τη δική του, τι σου λέει? -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τι να πω... κρίμα που έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο όλοι.Δεν έχουμε φτάσει όλοι, να με συγχωρεί η χάρη σου. Εδώ πρόκειται για καταφανή και ολοκάθαρη περίπτωση εκδίκησης. Με έχει κλείσει το μηχανάκι σου, δεν το ανασηκώνω να το μετακινήσω μισό μέτρο. Όχι! Θα στο πετάξω κάτω για να σου σπάσω τα πλαστικά, τις μανέτες, για να σε εκδικηθώ. Τέτοια περίπτωση είναι κι η παραπάνω. Κι αφού όποιος διπλοπαρκάρει δικαιούται να του τουμπάρουν το αμάξι, να φτιάξουμε δικό μας ΚΟΚ. Κάνω μερικές προτάσεις:
παραβίαση ερυθρού σηματοδότη=τεχνητό χαλάζι στην οροφή και στο καπό του αυτοκινήτου
μη παραχώρηση προτεραιότητας=γρατζούνισμα με κλειδί των θυρών από τη μεριά που ήταν το άλλο όχημα που είχε προτεραιότητα
παραβίαση ΣΤΟΠ=αμμοβολή στο όχημα
οδήγηση χωρίς ζώνη=ανασκολοπισμός
ληγμένο ΚΤΕΟ=κατακρήμνιση του οχήματος στον Ευβοϊκό (τυχαίο παράδειγμα) -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tις ποιες? Έχεις δει πολλές κλήσεις στα διπλο-τριπλοπαρκαρισμένα στη Θησέως στην Καλλιθέα πχ?Δεν ξερω εκει τι γινεται, παντως γνωστος εφαγε κληση για διπλοπαρκαρισμα και αυτο που μας ειπε ηταν: Δηλαδη τι νομιζουν οτι δε θα το ξανακανω???
Γι αυτο και το ανεφερα.Απορία, ίσως να είναι χαζή. Γιατί δεν φώναξαν τον γερανό να το πάρει?
Το ανεφερε ποιο πανω ο Κων/νος οτι τον φωναξαν αλλα δεν μπορουσε να παει στο σημειο.
-
Τι να πω... κρίμα που έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο όλοι.
Δεν έχουμε φτάσει όλοι, να με συγχωρεί η χάρη σου. Εδώ πρόκειται για καταφανή και ολοκάθαρη περίπτωση εκδίκησης. Με έχει κλείσει το μηχανάκι σου, δεν το ανασηκώνω να το μετακινήσω μισό μέτρο. Όχι! Θα στο πετάξω κάτω για να σου σπάσω τα πλαστικά, τις μανέτες, για να σε εκδικηθώ. Τέτοια περίπτωση είναι κι η παραπάνω. Κι αφού όποιος διπλοπαρκάρει δικαιούται να του τουμπάρουν το αμάξι, να φτιάξουμε δικό μας ΚΟΚ. Κάνω μερικές προτάσεις:
παραβίαση ερυθρού σηματοδότη=τεχνητό χαλάζι στην οροφή και στο καπό του αυτοκινήτου
μη παραχώρηση προτεραιότητας=γρατζούνισμα με κλειδί των θυρών από τη μεριά που ήταν το άλλο όχημα που είχε προτεραιότητα
ληγμένο ΚΤΕΟ=κατακρήμνιση του οχήματος στον Ευβοϊκό (τυχαίο παράδειγμα)Πραγματικά, αν υπήρχαν αυτές οι τιμωρίες ίσως και να μην είχαμε παραβιάσεις του ΚΟΚ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
αποκλείεται η περίπτωση η/ο οδηγός του αυδι να έπαθε κάτι και να εγκατέλειψε το αυτοκίνητο όπως-όπως;
Πόσο πιθανό είναι αυτό και πόσο πιο πιθανό το βρίσκεις να είναι απλά *χιδιστής (μου άρεσε αυτό )?
Η εμπειρία σου σε αυτό το κωλοχανείο, όπου ο καθένας το βρίσκει λογικό να γαμεί τις ζωές των άλλων για να μην ξεβολέψει τη δική του, τι σου λέει?Αν εγώ στην Λ. Βουλιαγμένης στον σταθμο Αγ. Δημήτριος με ένα Hummer περάσω πάνω απο τα ταξι που κάνουν πιάτσα στην δεξιά λωρίδα είμαι αθώος?
-
Τι να πω... κρίμα που έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο όλοι.
Δεν έχουμε φτάσει όλοι, να με συγχωρεί η χάρη σου. Εδώ πρόκειται για καταφανή και ολοκάθαρη περίπτωση εκδίκησης. Με έχει κλείσει το μηχανάκι σου, δεν το ανασηκώνω να το μετακινήσω μισό μέτρο. Όχι! Θα στο πετάξω κάτω για να σου σπάσω τα πλαστικά, τις μανέτες, για να σε εκδικηθώ. Τέτοια περίπτωση είναι κι η παραπάνω. Κι αφού όποιος διπλοπαρκάρει δικαιούται να του τουμπάρουν το αμάξι, να φτιάξουμε δικό μας ΚΟΚ. Κάνω μερικές προτάσεις:
ληγμένο ΚΤΕΟ=κατακρήμνιση του οχήματος στον Ευβοϊκό (τυχαίο παράδειγμα)Ξεφευγεις.Ενα μηχανακι ειναι ευκολα μετακινησιμο, σαφως αμα το πεταξει καποιος ενω μπορει να το μετακινησει κατατασετε κι αυτος στα ζωα οταν ομως βλεπεις μια τετοια γαιδουρια δεν τιθεται θεμα εκδικησης απλα ενα γερο μαθημα σ αυτον που κοιταει καθαρα και μονο την παρτυ του.
Αν εγώ στην Λ. Βουλιαγμένης στον σταθμο Αγ. Δημήτριος με ένα Hummer περάσω πάνω απο τα ταξι που κάνουν πιάτσα στην δεξιά λωρίδα είμαι αθώος?
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αντιδρας ετσι και μαλιστα δινεις και δικαιο στον ''ενοχο'' λεγοντας οτι πρεπει να κανει και μηνυσεις.Η σκεψη σου αυτη εχει πολλες ομοιοτητες με την κλασσικη ελληνικη νοοτροπια του στυλ ναι μεν εκανα μαλακια αλλα θα προσπαθησω ειτε να βγω απο πανω ειτε να του κανου και του αλλουνου ζημια για το γαμώτο.
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
αποκλείεται η περίπτωση η/ο οδηγός του αυδι να έπαθε κάτι και να εγκατέλειψε το αυτοκίνητο όπως-όπως;
Πόσο πιθανό είναι αυτό και πόσο πιο πιθανό το βρίσκεις να είναι απλά *χιδιστής (μου άρεσε αυτό )?
Η εμπειρία σου σε αυτό το κωλοχανείο, όπου ο καθένας το βρίσκει λογικό να γαμεί τις ζωές των άλλων για να μην ξεβολέψει τη δική του, τι σου λέει?Αν εγώ στην Λ. Βουλιαγμένης στον σταθμο Αγ. Δημήτριος με ένα Hummer περάσω πάνω απο τα ταξι που κάνουν πιάτσα στην δεξιά λωρίδα είμαι αθώος?
Και δεν το κάνεις?
Συγκρίνεις όμως τα ασυγκριτα. Τη Βουλιαγμένης που θα πήξει μεν, αλλά δε θα ακινητοποιηθεί από τους παπάρες που παρκάρουν όπως να 'ναι, με τα στενά των εξαρχίων που έγιναν τσιμέντο για χάρη ενός και μόνο μπετόβλακα.
-
Το μηχανακι μετακινειται, το αυτοκινητο δεν μετακινειται χωρις γερανο. Γερανος της τροχαιας να μπει μεσα στα Εξαρχεια? Μουαχαχαχαχα, καλο αστειο.
-
Με την κατάλληλη τεχνική, μια χαρά μετακινείται ένα αυτοκίνητο από τους περαστικούς. Λεπτομέρεια: χρειάζονται λιγότερα άτομα από ότι για να το τουμπάρουν. Ως εκ τούτου, οδηγούμαστε στο ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εκδικητική μανία.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]